خب بعد از مدتها دوری از انیمههای کوتاه و خصوصا سبک رومنس بالاخره فرصت شد یه اثر جدید دیدم

البته میگم جدید ولی خب شما بخونید جدید برای من چون خود کار مال سال ۲۰۱۰ هست.
حس و حال این رو ندارم که مثل قبل ۶۰۰۰ هزار خط در مورد انیمه، شخصیتا، داستان و روند اون توضیح بدم (پستم در مورد Golden Time افسانهای بود برای خودش

) برای همین خیلی خلاصه و مفید نظرم رو در مورد هر بخش میگم
یه اثر خیلی خوب و جذاب توی سبک رومنس/کمدی/مدرسهای. داستان و اتمسفر کلی انیمه به همون اندازه که رومنسه، کمدی هم هست (یا شاید حتی بیشتر) برای همین اگه از کارای رومنس هم خوشتون نمیاد احتمال اینکه این انیمه براتون جذاب باشه وجود داره. اتفاقا یکی از معدود انتقادای من به انیمه هم همینه که تا آخرین لحظه دوز کمدیش بالاست. البته یه وقت اشتباه برداشت نشه، کمدی کار خیلی خوبه و اصلا مسخره نیست ولی خب بعضی جاها دوست دارید داستان روند جدی خودش رو ادامه بده که یدفعهای دوباره میره تو خط کمدی. البته خوشبختانه شخصیتای اصلی شدیدا دوست داشتنی هستن و بجز یکی دو مورد که کارای روی اعصاب انجام میدن، اکثریت اوقات دنبال کردن داستانشون جذابه.
انیمه شخصیتهای ساپورت و فرعی جالبی هم داره و شخصا با تعدادیشون خیلی حال کردم. (خواهر میساکی و یوکیمورا فوقالعادن

) در زمینه شخصیت پردازی تنها ایراد انیمه به نظرم شخصیتای منفی داستان بودن که اکثریتشون از این شخصیتای روی اعصاب رژه رونده بودن در حدی در یکی دو صحنه قشنگ میخوای با سر بری توی مانیتور تا حداقل دلت یکم خنک بشه

ولی خب باز اعضای اصلی و ثابت انیمه اینقدر خوب هستن که کاری کنند داستان رو ادامه بدید.
انیمه تقریبا فقط یک سوم مانگا رو پوشش میده ولی خب پایانش جوریه که زیاد اذیتتون نمیکنه و حس Closure بهتون میده. البته من چون شخصیتا رو خیلی دوست داشتم ۱۰۰٪ داستان رو توی مانگا ادامه میدم. برای کسایی که شاید بخوان بعد از دیدن انیمه داستان رو از مانگا دنبال کنند باید بگم که آخرین قسمت انیمه میشه چپتر ۳۲ مانگا.
آخرین نکتهای که دوست دارم بهش اشاره کنم اینه که انیمه پره از «لحظه» است. از اون دست «لحظههای» احساسی و بعضا حماسی که دوست داری بارها ببینی و به همه هم نشونشون بدی

اگر حوصلهاش رو داشتم (و به نظرم جلو جلو دیدنشون داستان رو خراب نمیکرد) الان اینجا رو گیف بارون کرده بودم.
همین دیگه، به نظرم اگه از کارای رومنس یا کمدی خوشتون میاد حتما
Kaichou wa Maid-Sama رو ببینید
یه چیزی تو مایه های One Punch Man معرفی میکنین؟
Boku no Hero Academia اگه ندیدی تقریبا توی همون سبک/جوه
پ.ن: فرشاد دهنت