Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
یعنی چی این حرف آخه؟ :D

Danganronpa به شدت داستان محور و شخصیت محوره وقتی 2ش رو بازی نکرده باشی چجوری 3ش رو میخوای بفهمی و لذت ببری؟ :D

مخصوصا اینکه شخصیت محبوب من Nagito از Danganronpa 2 هست که تو 3 هم میبینیش :D که بدون بازی کردن شماره 2 هیچی متوجه نمیشی که چقدر این بشر خفنه و چه بلایی سرش اومده و چی کارا کرده :D
دقیقا بین قسمت اول و سوم یک گپ بزرگی حس می شه ولی خوب قسمت اول Dangonronpa 3 یک سری توضیحاتی می ده که بیننده دیگه کاملا هنگ نکنه . منظورم اینه که به نظرم باز با تمام این ها ارزش دیدن داره انیمه ش و اینظور نیست که آدم هیچی نفهمه ...

• Like
Reactions: m.a.t and zack fair
دقیقا بین قسمت اول و سوم یک گپ بزرگی حس می شه ولی خوب قسمت اول Dangonronpa 3 یک سری توضیحاتی می ده که بیننده دیگه کاملا هنگ نکنه . منظورم اینه که به نظرم باز با تمام این ها ارزش دیدن داره انیمه ش و اینظور نیست که آدم هیچی نفهمه ...

شاید بتونی ازش لذت ببری ولی نه به اندازه کسی که D2 رو بازی کرده از طرفی هم تجربه خود D2 برات خراب میشه (اگه اهل VN باشی و‌در آینده بازیش کنی)

مخصوصا اینکه شخصیت محبوب من Nagito از Danganronpa 2 هست که تو 3 هم میبینیش :D

dr60_komaeda_(28).png

[hahahahah just like me [nagito style :D

Last edited by a moderator:
شاید بتونی ازش لذت ببری ولی نه به اندازه کسی که D2 رو بازی کرده از طرفی هم تجربه خود D2 برات خراب میشه (اگه اهل VN باشی و‌در آینده بازیش کنی)

dr60_komaeda_(28).png

[hahahahah just like me [nagito style :D

سلام
بعد دیدن ناروتو و وان پیس ،یه انیمه بلند در حد این دوتا چی پیشنهاد میدید

نگاه کردن به سطل آشغال

تفاوتش اینه که از ناروتو و وان پیس به خصوص وان پیس هیجان انگیز تره

سلام
بلیچ انتخاب خوبیه.hunterXhunter هم به نسبت خوبه فقط تعداد قسمتاش یکم کمه (حدود 150 قسمت) . ولی خوب به شخصه به این نتیجه رسیدم که کیفیت انیمه های کوتاه خیلی بیشتره نسبت به انیمه های بلند ...

سلام
نگاه کردن به سطل آشغال

تفاوتش اینه که از ناروتو و وان پیس به خصوص وان پیس هیجان انگیز تره
خارج از بحث شوخی ای که با امیر آکیبا داری ، دلیلت برای این حرف چیه ؟
اومده سوال پرسیده ، اونم کسی که احتمالاً با جو تاپیک و کاربراش آشنا نیست .
از اون وقتاییه که به جای شوخی و تیکه انداختن با یه کاربر دیگه باید جواب جدی و درست داد .

سلام
منم اول بلیچ رو پیشنهاد میدم و بعدش Hunter X Hunter :-"
اگر صبر و حوصله زیاد داری هم Fairy Tail از یک آرکی به بعدش بهتر میشه :-" (ولی خوب بالایی ها تو اولویت هستن)

کارهای نیمه بلند( :-" ) ولی تو سبک غیر اکشن هم Bakuman
و Space Brothers رو پیشنهاد میدم! خیلیییی خوبن:x

سلام

حالا حتماً باید بین ناروتو وان پیس باشه!؟

اگه انیمه های بالای 100قسمت رو انیمه های بلند حساب کنیم....چیزهایی که الان خاطرم هست.

Hunter X Hunter نسخه ای که سال 2011 ساختن و تا اواخر 2014 تو 148 قسمت پخش شد
جزء انیمه های محبوب ـم هستش، و خیلی دوست ـش دارم...البته تو این تاپیک کسایی هم هستن که از انیمه خوششون نیومده
ولی اکثریت جمع از طرفداری انیمه هستن.
سیستم انیمه هم level up کردن و مبارزه ای هستش.

D.Gray-Man سری اول 103 قسمت هستش و سری جدید هم که D.Gray-man Hallowـه در حال پخشه و فعلاً 9 قسمت ازش امده.
انیمه ی قشنگه، یه سری طرفدارهای سوپر دو آتیشه اینجا داره....(ارتباطی به ناروتو وان پیس نداره.)

Bleach کلاً 366 قسمته....اگه بخوای بدون فیلرهاش نگاش کنی، دقیقاً میشه نصف LOL
انیمه ی قشنگیه.....ساخت و پخش انیمه رو اوایل 2012 کنسل کردن و پایان درست حسابی نداره....بقیه ـش رو باید از روی مانگا دنبال کنی. مانگاش همین چند وقت پیش تموم شده.
سیستم انیمه خر level up ای و بزن بزن ـه

Dragonball Z - نیازی به معرفی نیستش، 291 قسمته...خواستی بدون فیلرهاش ببین...تازه میفهمی که super hero یعنی چی
سیستم انیمه هم، سیستم super saiyan ـه (:

Fairy Tail - سری اولش 175 تا سری دومش هم 102 قسمته.....دارمش ولی اینقدر که ازش بد گفتن که ندیدمش
اون موقعه فقط دانلودش کردم که لیست دانلودم خالی نباشه :D ولی خوب توی تاپیک طرفدار زیاد داره
مشورت کن برای دیدنش

انیمه های دیگه ای مثل Inuyasha و Gintama و Space Brothers و سری Hajime no Ippo و یا Legend of the Galactic Heroes هستن که بالای 100قسمته، ولی ارتباطی به لیست بالا ندارن.

P.S
چه دلیلی ـه که بری سمت انیمه ای بلند.....بشین چندتا انیمه کوتاه....انیمه های کوتاه و یا چند فصلی خیلی قشنگی برای دیدن هست.

آخرین ویرایش:
91Days
هر چه بیشتر میگذره بیشتر به این انیمه علاقمند میشم
WTF???
هر چه میگذره شخصیت ها پخته تر و بهتر میشن مخصوصا اویلیو. مورد بعدی نگاه مولف به خانواده های مافیاییه که اصلا نگاه سیاه و سفید کلیشه ای و کشکی نیست. این خیلی کمک کرده به بهتر شدن اثر نمونش اتفاقی که میفته واسه رییس پلیسه و خانوادش. خیلی لذت بخشه این انیمه و روندشم خیلی سریع شده

سلام

انتخاب خیلی خوبی داشتی و قطعا کارت درسته :دی

من در حال حاظر دارم انیمه Rurouni Kenshin رو میبینم 95 قسمته که 10 تا دیگه ببینم تمومه و واقعا هم قشنگه
انیمه شمشیرزنی هستش داستان جالبی داره

تشکر از دوستان بابت راهنمایی
مثل اینکه بهتره انیمه کوتاه دنبال کنم
من پیشنهادم انیمه ی بلنده:دی و به نظرم همه ی کارهای بلند چیزایی هستن که بالاخره یک روزی باید دیدشون:دی
البته میشه بین انیمه های بلند چندتا کار کوتاه هم دید برای تنوع:-"

ولی کلا سلیقه ایه، حالا که به نظر میرسه ناروتو و وان پیس رو دیدی و خوشت اومده، سراغ بقیشون هم برو:دی

تشکر از دوستان بابت راهنمایی
مثل اینکه بهتره انیمه کوتاه دنبال کنم
نه داداش، انیمه بلند ببین.....
لذتی که تو دیدن انیمه بلند، تو انیمه کوتاه نیست :D
منی که مخالف دیدن انیمه های بلندم، خودم انیمه بلند نگا میکنم :D
پیشنهاد هم میشه که به صورت Parallel کنار انیمه های کوتاه، انیمه بلند دید.

انتخاب خیلی خوبی داشتی و قطعا کارت درسته :D

من در حال حاظر دارم انیمه Rurouni Kenshin رو میبینم 95 قسمته که 10 تا دیگه ببینم تمومه و واقعا هم قشنگه
انیمه شمشیرزنی هستش داستان جالبی داره
کنشین حرف ندره.....چه خود انیمه ـش، چه فیلم هاش، چه OVA هاش...چه حتی سه گانه Live-Action هاش

فقط مشکل انیمه ـش، فیلرهای زیاد آخرشه....یعنی از قسمت 62 تا 95 همش فیلره.....و به صورت کلی رو هم 40 خورده ای فیلر داره.
این مورد رو قلم بگیریم، انیمه ـش تکه تکه.... (:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• iisar

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or