mmansori85
کاربر سایت
91 days این هفته پخش نشده؟
یا همون قسمت هفتش پخش شده؟![]()
خب یه قسمت خوب دیگه ... اما این خوب خیلی نسبت به قسمتای عالی !!! ضعیفتره . قشنگ یه 3 - 4 قسمتی هست سری رفته تو افت البته این افت با توجه به قسمتای شاهکار قبلیه وگرنه بازم قسمتای خوبی محسوب میشن !
راجع به این قسمت اول اینکه Betelgeuse رو کشتنیعنی انقدر آبکی یه شخصیت به این باحالی نابود شد
(البته اگه زنده نکننش
) مورد دوم اینکه هی به سوبارو میگن Pride فکر کنم قبلا تو قسمت ۱۵ هم بهش گفته بودن با توجه به اینکه Witch's Scent هم میده خیلی مشکوکه به نظر خودم که نیست و نقشش خفنتر از این حرفاست ولی بازم به همینم باشه خفنه
مورد سوم پایان قسمت و Ram بود
( کلا حتی تو این ۳ - ۴ قسمته نه چندان پرفروغ بازم پایان ها خیلی خوب بوده و قشنگ میزاره تو خماری واسه قسمت بعدی
( از همین حالا میتونیم مطمئن باشیم یه کلیف هنگر خفن ته فصل داریم
)) اسم قسمت هم A Flash of Sloth بود که فلش رو با رنگ صورتی نوشته بود یعنی منظوره خاصی نسبت به رم داشتن ؟
( اگه رم با Witch و ... باشه خیلی عجیبه چون همونا بودن که زدن دهکدشو نابود کردن و ... )
کلا ۲ تا شخصیت که خیلی میخوره که با Witch باشن یکی Ruswal ـه و یکیم Julius البته از دومی کلا خوشم نمیاد شاید دلیل شکم بهش همین باشه(جفتم به Pride میخورن )
در مورد Betelgeuse من اپیزود رو یکم سریع دیدم و باید ی هبار دیگه وقت شد ببینم :d ولی فکر کنم چندتا sloth هست :/ یا یه همچین چیزایی :/
در مورد سوبارو، از اون جایی که سوبارو اون کتاب رو هم برداشت، به شدت استقبال میشه اگه یه جای کار سوبارو بره با دار و دسته ی witch یکی بشه :d
وقت کردی همین حرف رو واسه @Akiba ترجمه کنسلام.
Code Geass تمام شد...
و چه پایانی، چه پایانی!
در کل فکر کنم جزو کاراییه که میشه به جای فیت زیرو برای انیمه بین کردن ملت بهشون پیشنهاد دادچقدر پایان غیرقابل پیشبینی و خوبی بود!
تا قبل از اون صحنه آخر همش میگفتم که چقدر سیر تکاملی شخصیت اول اینجا مثل دث نوت هست، آخرش قشنگ به این نتیجه رسیدم که؛ این کجا و آن کجا!
حالا چرایی اینطور فکر کردنم چی بود!؟این خوب و قشنگ بودن هدف در ابتدای کار و داستان جاستیس و این جور چیزها و تبدیل شدن به یک شخصیت منفور در آخر کار.
ولی چقدر سوزاکو نمیمردو چقدر خوب بودند یک خیل عظیمی از دیالوگا و مونولوگای للوش
جایزه شخصیت دارای مضحک ترین ایدئولوژی هم تقدیم میشود به جناب سوزاکو کوروروکی!رسمن هی جبهه عوض میکرد! همون اول اگه یکم سرسخت تر زیرو مینشست زیر پاش و یکم حرفای خفن میزد براش جاش با کالن عوض میشد یحتمل!!!یپا سایبرگم بود برا خودش توی صحنه آخر حضورش
پ.ن: از اونجایی هم که در زنده کردن شخصیتها ید طولایی داشتن خالقین اثر، من میگم افساردار اون گاریای که C2 لمیده بود روی کاههانش(!) للوش بود! [کی به کیه!؟]
.......
از انیمه های فصلی کار خنده دار و فانی اگه بینشون هست نام ببرید لطفناز فصل قبلم بود مشکلی نیست چون بهارم چیزی رو دنبال نکردم.
من غلط بکنم EL تا آخر ببینم
خداوکیلی A.Z غیر از آهنگ هاش هیچ نکته مثبتی نداشت