Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
پسر اون دو تا خیلی کارشون درسته
از سوما یه خورده نا امید شدم :دی
با هر چنگ و دندونی که هست داره خودشو نگه میداره
چیزی نمونده بود که رای رو صادر کنن ولی باز انگار یه کلکی تو آستینش داره :دی
ببینم این دفعه دیگه چیکار میکنه :)

خب مثل اینکه قسمت بعد دیگه کاگویا مهر شده س
فلش بک از قسمت قبل ندیده بودیم که به لطف بروبکس ناروتو اینم دیدیم :/
دیگه کش دادنشون چیه اون موقع، خب سریعتر تموم کنید انیمه سرویس شدیم :/
به سرم میزنه میرم این چند قسمت آخری رو مانگا میخونم حالا :دی

چقدر حیوون داره این آرک :|
چه جنگ جالبی داشت لوفی با اون گاوه ، رسما برا خودش یه پا گاوه لوفی :))
اونجا که همه عقب نشینی که کردن یه لحظه گرخیدم چقدر زیاد بودن تازه لوفی متوجهشون هم نشده بود
و بالاخره مثل اینکه قراره قسمت بعد تموم بروبکس موگی واراهارو دور هم ببینیم :D
نااااااااااامی سوااااااااان :D

نوید یه آرک شیر تو شیری رو میده اولیش هم همون پارکه واله بود جنگل وال بود چی بود :دی
اون جای پایه فیل بود یا کایدو؟ جک کیه؟ اون پنجه کی بود؟ چی بود؟ وای چقدر سوال دارم :|

خب یه قسمت خوب دیگه ... اما این خوب خیلی نسبت به قسمتای عالی !!! ضعیفتره . قشنگ یه 3 - 4 قسمتی هست سری رفته تو افت البته این افت با توجه به قسمتای شاهکار قبلیه وگرنه بازم قسمتای خوبی محسوب میشن !
راجع به این قسمت اول اینکه Betelgeuse رو کشتن :|:|:|:| یعنی انقدر آبکی یه شخصیت به این باحالی نابود شد :| (البته اگه زنده نکننش :-"‌) مورد دوم اینکه هی به سوبارو میگن Pride فکر کنم قبلا تو قسمت ۱۵ هم بهش گفته بودن با توجه به اینکه Witch's Scent هم میده خیلی مشکوکه به نظر خودم که نیست و نقشش خفنتر از این حرفاست ولی بازم به همینم باشه خفنه :D مورد سوم پایان قسمت و Ram بود @-) ( کلا حتی تو این ۳ - ۴ قسمته نه چندان پرفروغ بازم پایان ها خیلی خوب بوده و قشنگ میزاره تو خماری واسه قسمت بعدی :-SS( از همین حالا میتونیم مطمئن باشیم یه کلیف هنگر خفن ته فصل داریم 8-| )) اسم قسمت هم A Flash of Sloth بود که فلش رو با رنگ صورتی نوشته بود یعنی منظوره خاصی نسبت به رم داشتن ؟ :-? ( اگه رم با Witch و ... باشه خیلی عجیبه چون همونا بودن که زدن دهکدشو نابود کردن و ... )
کلا ۲ تا شخصیت که خیلی میخوره که با Witch باشن یکی Ruswal ـه و یکیم Julius البته از دومی کلا خوشم نمیاد شاید دلیل شکم بهش همین باشه :D (جفتم به Pride میخورن )

• Like
Reactions: m.a.t and zack fair
خب یه قسمت خوب دیگه ... اما این خوب خیلی نسبت به قسمتای عالی !!! ضعیفتره . قشنگ یه 3 - 4 قسمتی هست سری رفته تو افت البته این افت با توجه به قسمتای شاهکار قبلیه وگرنه بازم قسمتای خوبی محسوب میشن !
راجع به این قسمت اول اینکه Betelgeuse رو کشتن :|:|:|:| یعنی انقدر آبکی یه شخصیت به این باحالی نابود شد :| (البته اگه زنده نکننش :-"‌) مورد دوم اینکه هی به سوبارو میگن Pride فکر کنم قبلا تو قسمت ۱۵ هم بهش گفته بودن با توجه به اینکه Witch's Scent هم میده خیلی مشکوکه به نظر خودم که نیست و نقشش خفنتر از این حرفاست ولی بازم به همینم باشه خفنه :D مورد سوم پایان قسمت و Ram بود @-) ( کلا حتی تو این ۳ - ۴ قسمته نه چندان پرفروغ بازم پایان ها خیلی خوب بوده و قشنگ میزاره تو خماری واسه قسمت بعدی :-SS( از همین حالا میتونیم مطمئن باشیم یه کلیف هنگر خفن ته فصل داریم 8-| )) اسم قسمت هم A Flash of Sloth بود که فلش رو با رنگ صورتی نوشته بود یعنی منظوره خاصی نسبت به رم داشتن ؟ :-? ( اگه رم با Witch و ... باشه خیلی عجیبه چون همونا بودن که زدن دهکدشو نابود کردن و ... )
کلا ۲ تا شخصیت که خیلی میخوره که با Witch باشن یکی Ruswal ـه و یکیم Julius البته از دومی کلا خوشم نمیاد شاید دلیل شکم بهش همین باشه :D (جفتم به Pride میخورن )
در مورد Betelgeuse من اپیزود رو یکم سریع دیدم و باید ی هبار دیگه وقت شد ببینم :d ولی فکر کنم چندتا sloth هست :/ یا یه همچین چیزایی :/
در مورد سوبارو، از اون جایی که سوبارو اون کتاب رو هم برداشت، به شدت استقبال میشه اگه یه جای کار سوبارو بره با دار و دسته ی witch یکی بشه :d

سلام.

Code Geass تمام شد...
و چه پایانی، چه پایانی!

چقدر پایان غیرقابل پیش‌بینی و خوبی بود!
تا قبل از اون صحنه آخر همش میگفتم که چقدر سیر تکاملی شخصیت اول اینجا مثل دث نوت هست، آخرش قشنگ به این نتیجه رسیدم که؛ این کجا و آن کجا!:دی
حالا چرایی اینطور فکر کردنم چی بود!؟این خوب و قشنگ بودن هدف در ابتدای کار و داستان جاستیس و این جور چیزها و تبدیل شدن به یک شخصیت منفور در آخر کار.

ولی چقدر سوزاکو نمیمرد:))و چقدر خوب بودند یک خیل عظیمی از دیالوگا و مونولوگای للوش

جایزه شخصیت دارای مضحک ترین ایدئولوژی هم تقدیم میشود به جناب سوزاکو کوروروکی!:|رسمن هی جبهه عوض میکرد! همون اول اگه یکم سرسخت تر زیرو مینشست زیر پاش و یکم حرفای خفن میزد براش جاش با کالن عوض میشد یحتمل!!!یپا سایبرگم بود برا خودش توی صحنه آخر حضورش:دی

پ.ن: از اونجایی هم که در زنده کردن شخصیت‌ها ید طولایی داشتن خالقین اثر، من میگم افسار‌دار اون گاری‌ای که C2 لمیده بود روی کاه‌هانش(!) للوش بود! [کی به کیه!؟:))]
در کل فکر کنم جزو کاراییه که میشه به جای فیت زیرو برای انیمه بین کردن ملت بهشون پیشنهاد داد:))
.......
از انیمه های فصلی کار خنده دار و فانی اگه بینشون هست نام ببرید لطفن:دیاز فصل قبلم بود مشکلی نیست چون بهارم چیزی رو دنبال نکردم.

در مورد Betelgeuse من اپیزود رو یکم سریع دیدم و باید ی هبار دیگه وقت شد ببینم :d ولی فکر کنم چندتا sloth هست :/ یا یه همچین چیزایی :/
در مورد سوبارو، از اون جایی که سوبارو اون کتاب رو هم برداشت، به شدت استقبال میشه اگه یه جای کار سوبارو بره با دار و دسته ی witch یکی بشه :d

خب اینکه چندتا Sloth هست که اصلا گفتن کل Witch Cult همشون یه Sloth ان ولی بازم ربطی به این نداره که به این راحتی بزنن Betelgeuse رو بکشن کلا استایل و ... شخصیت خیلی باحال بود :(
پ.ن : البته همون Sloth هم به نظر من باید یه سردسته ای چیزی داشته باشن مسخرست اگه هر قسمت بخواد ۱۰ تا Sloth پاشه بیاد :-??که همین باعث میشه نظریه هایی راجع به شخصیت اصلی Sloth به وجود بیاد :-?

ANIME HAS OFFICIALLY DOOMED THE PLANET EARTH

ویدئویی از کسی که احتمالا هممون میشناسیم و اکثرمون ازش متنفریم یعن LeafyIsHere

البته با همه حرفاش موافقم ولی خیلی ضایعه که باب اسفنجی و کاپیتان Hook رو انیمه و شخصیت انیمه ای میدونه :D البته فکر کنم شوخی روانی وارشه که اینجوری میگه :D

/watch?v=5sXE-yn51M0

• Like
Reactions: zack fair and m.a.t
یه ویدئو دیگه :D

بی ربط کامل نیست به اینجا ولی خب زنگ تفریح میزارید ربط داره اگه این رو بی ربط بدونید . . . . . >__>

YOUTUBERS REACT TO VISUAL KEI

/watch?v=3U2iDPujBOo

اولین آهنگ گفتم خاک تو سرشون با انتخاب آهنگشون این همه گروه VK معرکه چرا این بزغاله ها آخه مگه آدم دیوانست The Gazette و Alice Nine و DIV و . . . رو ول کنه این چیزا رو به ملت نشون بده؟ >__> که آهنگ دوم شد و Gazette درخشید :D و آهنگ سوم هم با اینکه dadaroma معروفه من ازشون متنفرم /o\

خاک تو سرشون این راه و روش آشنا کردن ملت با VK نیست >__> برن بمیرن >__>

سلام.

Code Geass تمام شد...
و چه پایانی، چه پایانی!

چقدر پایان غیرقابل پیش‌بینی و خوبی بود!
تا قبل از اون صحنه آخر همش میگفتم که چقدر سیر تکاملی شخصیت اول اینجا مثل دث نوت هست، آخرش قشنگ به این نتیجه رسیدم که؛ این کجا و آن کجا!:D
حالا چرایی اینطور فکر کردنم چی بود!؟این خوب و قشنگ بودن هدف در ابتدای کار و داستان جاستیس و این جور چیزها و تبدیل شدن به یک شخصیت منفور در آخر کار.

ولی چقدر سوزاکو نمیمرد:))و چقدر خوب بودند یک خیل عظیمی از دیالوگا و مونولوگای للوش

جایزه شخصیت دارای مضحک ترین ایدئولوژی هم تقدیم میشود به جناب سوزاکو کوروروکی!:|رسمن هی جبهه عوض میکرد! همون اول اگه یکم سرسخت تر زیرو مینشست زیر پاش و یکم حرفای خفن میزد براش جاش با کالن عوض میشد یحتمل!!!یپا سایبرگم بود برا خودش توی صحنه آخر حضورش:D

پ.ن: از اونجایی هم که در زنده کردن شخصیت‌ها ید طولایی داشتن خالقین اثر، من میگم افسار‌دار اون گاری‌ای که C2 لمیده بود روی کاه‌هانش(!) للوش بود! [کی به کیه!؟:))]
در کل فکر کنم جزو کاراییه که میشه به جای فیت زیرو برای انیمه بین کردن ملت بهشون پیشنهاد داد:))
.......
از انیمه های فصلی کار خنده دار و فانی اگه بینشون هست نام ببرید لطفن:Dاز فصل قبلم بود مشکلی نیست چون بهارم چیزی رو دنبال نکردم.
وقت کردی همین حرف رو واسه @Akiba ترجمه کن:D:Dیه 3 سال من میگم ببین code geass بعد میگه نه فلان بهمانه و....:D بعد میره Elfen Lied تا اخر میبینه و ادامه ماجرا......:-?
.......
انیمه هم اینارو ببین روحیت درست بشه بعد برو سراغ OVA CODE GEASS:-bd
Tanaka is Always Listless
ReLIFE

واقعا قسمت خیلی خوبی بود, به کلی حال و هوا, فضای داستان تو این قسمت عوض شد !

یهویی از داستان بچگونه مدرسه ای شد داستان کاملا سیاه, جدی, بزرگسالانه !

یعنی انصافا میگم اگه روند داستان همینطور ادامه پیدا کنه همین جوجویی که بهش میگفتم بدترین جوجوی تاریخ میشه بهترین !!! اصلا یک درصدم فکر نمیکردم این شیگهچی بمیره, اونم به چنین طرز وحشتناکی ... البته راستش از مرگش خندم گرفت :D اخه همچین نابود شد حتی یه نقطه هم ازش باقی نموند

در کل معلوم شد دوستان راست میگفتن که تو قسمتای قبل هنوز داستان شروع نشده بود هنوز مقدمه بود

• Like
وقت کردی همین حرف رو واسه @Akiba ترجمه کن:D:Dیه 3 سال من میگم ببین code geass بعد میگه نه فلان بهمانه و....:D بعد میره Elfen Lied تا اخر میبینه و ادامه ماجرا......:-?
.......
ReLIFE

من و امیرحسین طی آخرین دوره حضورم اینجا درمورد Aldnoah zero حسابی اختلاف نظرات نجومی داشتیم:))
من الان بهش بگم نگاه کنه و بخوام پیشنهاد کنم قشنگ میره توی بلک لیستش فکر کنم:دی
ولی نگاه کن برادر( @Akiba )...نگاه کن:))

چه چپتر خوبــــــــــی بود این چپتر
بنده خدا قیصر... عین اسنیک های فقید به بازی گرفتنش:D
این آرک داره هی خفن تر میشه... شخصیّتی هم که از صمیم قلب دوس دارم کتلت بشه هم سر و کله اش پیدا شد...ولی عوضی شاهدخته...عمراً به این راجتی ها جون بده:((

• Like
.......
ReLIFE
من غلط بکنم EL تا آخر ببینم:| دیگه تا اون حد آشغال بین نیستم:-"(شرمنده ی فن هاش:-") من همون اول میخواستم دراپ کنم، چندتا از بچه ها گفتن نه جلوتر بهتر میشه و ... ، سر قسمت 5-6 بود که درجا زدم 11گیگ رو سر به نیست کردم:-"

CG هم میبینم بزار سرم خلوت بشه:-" فعلا انیمه طولانی زیاد دارم:دی (سبک های مورد پسند:-")

در مورد F/Z هم هرکی هیت بورزه شینه:|

من و امیرحسین طی آخرین دوره حضورم اینجا درمورد Aldnoah zero حسابی اختلاف نظرات نجومی داشتیم:))
من الان بهش بگم نگاه کنه و بخوام پیشنهاد کنم قشنگ میره توی بلک لیستش فکر کنم:D
ولی نگاه کن برادر( @Akiba )...نگاه کن:))
خداوکیلی A.Z غیر از آهنگ هاش هیچ نکته مثبتی نداشت:-"
شخصیت اصلیش هم یکی از بدترین شخصیت اصلی های انیمه هاست:-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or