Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
Ano Hana رو الان تموم کردم، چقد خوب بود!:D ادامه اینا نداره؟

ادامه که نه...
اگه بعداً حسّش بود مانگای Koe no Katachi رو بخون... تو فضای Ano Hana است...(هر چند من خودم با KnK بیشتر حال کردم)
اگه خیلی بیشتر حسّش بود...صبر کن تا کیفیت خوب انیمه سینمایی ای که KyoAni داره ازش میسازه بیاد بیرون بعد برو اون رو ببین
تریلر اش که دیوانه وار خوب بود:x:x

پ.ن: Ano Hana تنها عنوان Overrate ـی بود که تو عمرم دیدم...کارهای معروفی بود که ازشون خوشم نیومده ولی میذاشتم به پای سلیقه...امّا این یکی رو تا آخرش پوکر بودم....به نظر نمیومد دیگه سلیقه باشه:D

ادامه که نه...
اگه بعداً حسّش بود مانگای Koe no Katachi رو بخون... تو فضای Ano Hana است...(هر چند من خودم با KnK بیشتر حال کردم)
اگه خیلی بیشتر حسّش بود...صبر کن تا کیفیت خوب انیمه سینمایی ای که KyoAni داره ازش میسازه بیاد بیرون بعد برو اون رو ببین

پ.ن: Ano Hana تنها عنوان Overrate ـی بود که تو عمرم دیدم...کارهای معروفی بود که ازشون خوشم نیومده ولی میذاشتم به پای سلیقه...امّا این یکی رو تا آخرش پوکر بودم....به نظر نمیومد دیگه سلیقه باشه:D
تو دیگه اینجوری نگو:-" آخرش میرم پیش پرهام درخواست بن خودم رو میدم:))
آنوهانا بسیار کار خوب و دوست داشتنی بود:D
سه بار دیدم، هر سه بار ابر بهاری! هر دفعه بدتر از دفعه ی قبل:-"
همون سلیقه ست:p

همچنان البته درخواست بن ماکان رو دارم! حتی اگر بیاد بگه وان پیس خداست:-"

ادامه که نه...

فکر کنم منتظر بشه فیلمش بیاد بهتره :(

خیلی Koe no Katachi قشنگه :(

محمد @Arima Kishou اولین بار معرفیش کرد به من تریلر فیلمش رو دیدم میخواستم گریه کنم دیگه چه برسه که خودشو ببینم :((

فقط maho shojo madoka magicaو k-on موندن... که پست عجیب غریب در موردشون ندیدم ... این دو تا هم فکر کنم هنوز کسی اینجا ندیده باشه که هنوز خبری نبوده . کینگدوم ... گوسیک ... انو هانا ... الفن لاید .... باکانو ... اگه از این دو تا هم اضافه شن دست به کار (وودو) میشم ... شوخی شوخی با تاپ ۱۰ مردمم شوخی ؟

حرف از Koe no Katachi شد! من خودم شخصا موقع خوندن مانگاش زار زار گریه میکردم:((:((:((:(( و هی به این پسره شخصیت اصلی فحش میدادم که سر اون دختر مظلوم اون بلا ها رو اورد:|:|:|:|کلا شخصیت اصلیش خییییلی عوضی بود:|

امیدوارم فیلمشم خوب از آب در بیاد!:-":Dچون یادمه 62 چپتر بود مانگاش.بعید میدونم بدون اینکه از جاییش بزنند بتونند همشو توی یه فیلم سینمایی بزارند:sweatsmile:

حرف از Koe no Katachi شد! من خودم شخصا موقع خوندن مانگاش زار زار گریه میکردم:((:((:((:(( و هی به این پسره شخصیت اصلی فحش میدادم که سر اون دختر مظلوم اون بلا ها رو اورد:|:|:|:|کلا شخصیت اصلیش خییییلی عوضی بود:|

امیدوارم فیلمشم خوب از آب در بیاد!:-":Dچون یادمه 62 چپتر بود مانگاش.بعید میدونم بدون اینکه از جاییش بزنند بتونند همشو توی یه فیلم سینمایی بزارند:sweatsmile:

من که از فیلم بودنش خوشحالم و امیدوارم از خیلی جاهاش بزنند :D با اینکه از مانگاش بدم نمیومد ولی دو بار سعی کردم بخونمش و وقتی حدود 20 چپتر ازش میخوندم خسته میشدم و دیگه ادامه نمیدادمش :D

من که از فیلم بودنش خوشحالم و امیدوارم از خیلی جاهاش بزنند :D با اینکه از مانگاش بدم نمیومد ولی دو بار سعی کردم بخونمش و وقتی حدود 20 چپتر ازش میخوندم خسته میشدم و دیگه ادامه نمیدادمش :D
اره خودمم قبول دارم بعضی از سکانس هاش زیادی بودند و الکی کشش داده بود و و میتونستند داستان زودتر از این حرفا جمع کنند ولی بازم دوست داشتم کامل تبدیل انیمه میشد چون خودم از اقتباس های نصفه نیمه بدم میاد و دوست دارم به منبع وفادار باشند:|:-"البته بیشتر ممکن به این خاطر باشه که اول مانگا خوندم:D

بستگی داره از کجاهاش بزنن؟:D
جلد اوّل و دو جلد آخرش رو گمون نکنم بشه از جاییش زد...تمام نقاط هایلایت شده ی داستان تو این سه تا جلده...
از بقیش هم اگه خواستن بزنن...بزنن...:D

فقط maho shojo madoka magicaو k-on موندن... که پست عجیب غریب در موردشون ندیدم ... این دو تا هم فکر کنم هنوز کسی اینجا ندیده باشه که هنوز خبری نبوده . کینگدوم ... گوسیک ... انو هانا ... الفن لاید .... باکانو ... اگه از این دو تا هم اضافه شن دست به کار (وودو) میشم ... شوخی شوخی با تاپ ۱۰ مردمم شوخی ؟
حالا که گفتی...:-"
K-On! فصل اولش جالب بود:D ... ولی فصل دوم دقیقا تکرار همون فصل اول بود فقط یک کاراکتر جدید اضافه شده بود:-" اصلا حال نداد:-"

الفن لاید هم...فقط بگم یه چیزی در حد F/SN 2006هه به نظرم:-" جزو معدود انیمه هاییه که کاملا دراپ نمودمش:-" :|

گفتم حالا دوستان TOP 10 ما رو قلع و قمع کردن، منم یکم بیام سراغ TOP 10ت:-" :))
---
جان من تعارف نکنید... بیاید به Usagi Drop هم گیر عجیب غریب بدید:| :-"

K-On! فصل اولش جالب بود:D ... ولی فصل دوم دقیقا تکرار همون فصل اول بود فقط یک کاراکتر جدید اضافه شده بود:-" اصلا حال نداد:-"

الفن لاید هم...فقط بگم یه چیزی در حد F/SN 2006هه به نظرم:-" جزو معدود انیمه هاییه که کاملا دراپ نمودمش:-" :|

---
اوساگی دراپ که فاجعس :D انیمش خوبه و لذت بخش ولی مانگاش فاجعه بود یعنی آخرش میخواستم سرمو بکوبم به دیوار با اون پایان مزخرفش :D

• Like
Reactions: m.a.t and zack fair

---

اتفاقا من بعد از فصل ۲ مرید و مریضش شدم ... فصل اول یه کم نپخته بود ... اما فصل دو به کمال رسید ... با movie ش به والهالا ..
این که به صورت نا محسوسی از موزیک فاصله میگیره و به school life میپردازه دقیقا مثل توت فرنگی روی کیک بود.

فایده نداره باید یه نفرین روت بزارم ...
27lgxrsy4ml8xj15zhag.jpg

حالا تاپ ۱۰ ت رو میگفتی ببینیم چقدر ترول خوره ... که از خجالتت در بیاییم

خدا رو شکر که تاپ تن من هنوز حیثیت اش (تا حدودی) محفوظه:D

K-ON هم بسی کار خوبیست...هر چند من برعکس مازیار با بخش موسیقی اش بیشتر حال میکردم....ولی کلّاً خودش خیلی خوب بود :> شدیداً باهاش حال میکردم...(توت فرنگی روی کیک، یاد یه صحنه اش افتادم:D)

وقتی انیمه شماره 1 آکیبا وان پیسه دیگه انتظار داری از شماره 2 تا 10ش چیز درست و حسابی در بیاد؟ :D
اون انیمه بلنده:دی
انیمه کوتاه هم F/Z بود که تار و مار کردید:دی :|

بقیه ی انیمه های لیستم از خجالتشون در اومدید...نیاز به لیست دادن نیست:))

Ano Hana رو الان تموم کردم، چقد خوب بود!:D ادامه اینا نداره؟

فیلمش هست که اگه ندیدی ببین یه قسمتاییش وضعیت شخصیتا رو بعد از پایان سری انیمه نشون میده .
-----------------------------------------------------------------------------------
پ.ن : هروقت اسم Ano Hana میاد ناخودآگاه یاد Aku no Hana میفتم ( به خاطر تشابه اسمی وگرنه تو هیچ چیز دیگه ای شباهت ندارن ) اینم من خیلی حال کردم باهاش
گفتم یه اسمی ازش ببرم شاید کسی رفت دید :-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or