Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
سلام
پرهام یکی باید اول از همه خودتو بن کنه!:D
فعلاً اونایی که زورشون میرسه تمایلی ندارن . اونایی هم که تمایلو دارن زورشون نمیرسه :دی
خلاصه اینکه باید تحملم کنین :دی
-----
پ.ن : Re Zero داره خیلی مضخرف دنبال میشه . تقریباً از قسمت 15 یا 16 کشش رو برام از دست داده و به سختی دارم میبینمش . چند قسمته داره دور خودش میچرخه فقط .

5pb. Games Develops Re:Zero Video Game

مثل اینکه شرکت 5pb. قراره برا ری زیرو بازی بسازه. فعلا هم هیچ خبری از ژانر و دستگاه هایی که میخوان روشون بسازن خبری نیست.

Jump Special Anime Festa Screenings to Feature Black Clover

با این یکی خبری که دادن عملا دیگه اون پروژه انیمه ای که میخواستن تو جامپ فستا معرفی کنن رو لو دادن. رسما گفتن کسایی که تو این اونت شرکت میکنن اولین نفراتی خواهند بود که آستا شخصیت اصلی بلک کلاور رو به صورت متحرک درحالی که راه میره و میجنگه میبینن:neutral:

Jump Special Anime Festa Screenings to Feature Black Clover

با این یکی خبری که دادن عملا دیگه اون پروژه انیمه ای که میخواستن تو جامپ فستا معرفی کنن رو لو دادن. رسما گفتن کسایی که تو این اونت شرکت میکنن اولین نفراتی خواهند بود که آستا شخصیت اصلی بلک کلاور رو به صورت متحرک درحالی که راه میره و میجنگه میبینن:neutral:
اینا رو که زنده نمیبینیم(من نمیبینم اگر کنفرانسی چیزی هم هست:-" ) پس سورپرایز موندنش برام مهم نیست:دی
بسیار خبر خوبیه!:x یک انیمه ی شونن دیگه:x
امیدوارم فقط نگن برید پاییز 2017 بیایید ببینیدش:|

• Like
Reactions: zack fair and m.a.t
سلام.
میشه سه تا فیلم Rebuild of Evangelion رو به جای انیمه اصلی Neon Genesis Evangelion دید؟
10 دیقه اول فیلم با 10 دیقه قسمت اول انیمه مو نمیزدن با هم ...
نشدنی نیست. اما فهم داستان کمی سخت میشه.
یه سری تفاوت های جزیی هم دارن:دی

سلام.
میشه سه تا فیلم Rebuild of Evangelion رو به جای انیمه اصلی Neon Genesis Evangelion دید؟
10 دیقه اول فیلم با 10 دیقه قسمت اول انیمه مو نمیزدن با هم ...

نه اصلا نمیشه :D چون از اواخر فیلم دوم مسیر داستان از انیمه اصلی جدا میشه و فیلم سوم داستان کاملا مستقلی از انیمه اصلی داره.
پیشنهاد میکنم هم انیمه اصلی رو ببینید و هم فیلم های Rebuild.

این چپتر بی نظیر بود چپتری که سالهاست منتظر این لحظه بودیم و همه چیر باشکوه بودش.طراحی هم مثل قبل شدش جزئیات هم خیلی زیاد هم خیلی خوب طراحی شده بودن.
میورا کاری کرد که هیچ کس به ذهنش نمیرسید هیچکس... اکثرا فکر میکردن اون پسر بچه (همونی که سوار اژدها شده بود که یه جورایی میگفتن بچه گاتسه :|) یا همون الفی که میره سمت جنگل که دیگه برنمیگرده اینها الف کینگ هستن که نبودن ... واقعا ترکوند

کینگ هم نبود کوین بود... مثل اینکه ترجمه سالها مارو سرکار گذاشته بوده :|

حالا از این حساستر قسمت بعد هستش که 23 سپتامیر میاد چپتر بعدی یه جورایی سرنوشت برسرک رو تعیین میکنه اونم اینه که کاسکا رو میتونه خوب کنه یا نه

اصن نمیتونم صبر کنم....

• Like
من الان داشتم هاردمو میگشتم به یه انیمه ای رسیدم که خیلی وقت پیش دیدمش و به نظرم عالی !! بود با خودم گفتم وای بر من که اینو تا حالا پیشنهاد ندادم #-o و یادمم نمیاد کسی اینجا پیشنهاد داده باشه :-? ( شایدم پیشنهاد دادن دوستان و من یادم نمیاد :-" )
Yojouhan Shinwa Taikei

آرت استایلش متفاوته که من دوست دارم حالا ممکنه بعضیا خوششون نیاد .
داستان و روایت و ... شم که به شخصه خیلی دوست دارم !! درکل اگه کسی ندیده پیشنهاد میشه :D

آره خود خودشه :D ولی خب هرچی میگذره طبیعی تر میشه برات :D
فکر کنم یه بار اینجا ازش تعریف کرده بودم ولی کسی گوش نداد :D
حالا تا تهش رو میبینی تازه میفهمی چقدر خفنه .اگه بار دومی ببینی بیشتر به عالی بودنش پی میبری.پیشنهاد میکنم اگه تونستی خیلی کوتاه بهش نگاه بنداز.

سلام
Re Zero بلخره تو اپیزود 21 یه تکونی خورد .
امیدوارم یه سرعتی به کار بدن با توجه به اینکه فقط 4 اپیزود مونده .
اما زیادی خوش بینانست و فکر میکنم فصل رو بین زمین و آسمون ببندن و بذارنمون تو کف .

Fairy Tail بالاخره تموم شد ... :(
بعد از آرک تنروجیما میشه گفت انیمه سیر صعودی گرفت و بهتر و بهتر شد:دی و کلا نظرم در موردش عوض شد! و بسیار حال نمودم:دی

دلم فصل بعد میخواد... :( ... این نوع تموم شدنش از ایناست که میشه بهش امید ادامه داشت؟ یا کلا فاتحه ی ادامه ی انیمه رو باید خوند؟:-" فاصله ی انیمه و مانگا چطوره؟ حدودا کی میشه امید داشت به ادامه ـش؟ :-"
آقا این چه وضعشه هرچی کاراکتر دوست داشتم زدن ترکوندن:(
اون از سیلور فول باستر که در موردش گفتم...:(
بعدشم دراگنیل :(( :(( خیلی بد بود:( جلوی ناتسو ترکید:(

فلش بک ـه Fairy Tail Zero خوب بود! دوست داشتم بدونم چجوری درست شدن! ... گرچه اطلاعات بیشتری هم دوست داشتم بدن...نه فقط تا زمان درست شدنه گیلد...!مثلا... این سلاح های مخفیه FT از کجا اومدن و چی هستن و ...! :-"
البته بعد از 275 قسمت(یعنی قسمت 100 فصل دوم) من تازه فهمیدم فیری تیل چیه! :)) ، این همه قسمت... فیری تیل رو Fairy Tail مینوشتم ولی Fairy Tale میخوندم!(و ترجمه میکردم تو ذهنم!) :)) یعنی توی داستان اشاره نمیشد حکمتش چیه،احتمالا همچنان در گمراهی آشکار میموندم! :)) خسته نباشم:|

ورود ناتسو هم حال داد! خیلی خرکی شده :| فقط کاش موهاش رو نمیزد:-" یک سری تغییرات ظاهری تو کاراکترها ایجاد بشه بد نیست:دی...حالا درسته یک سال زمان زیادی نیست،ولی بازم:-" :دی
قسمت آخر هم که اپنینگ اول فصل دوم رو پخش کردن!:x این اپنینگ رو خیلی دوست داشتم:دی ... البته خیلی از اپنینگ ها رو به دلیل همون اسپویل و این حرفا ندیدم:-" شاید اونا رو هم دوست میداشتم:دی
همین دیگه...فقط من فصل سوم میخوام:|

به هر حال جا داره یکبار دیگه بگم به نظرم هیچی انیمه ی شونن و بلند نمیشه:دی :-"

:((

Kono Bijutsu این هفته :(( اولین بارمه وحشتناک دلم میخواد شخصیت اصلیای یه انیمه بهم برسن :((

قسمت آخر این 2 کبوتر عاشق (جفتشون که نه) بهم نرسن میرم سازنده هاش رو آتیش میزنم :(

این قسمتش خیلی خوب بود :))

آخرین ویرایش:
  • Like
No Game No Life Episode 6
خب براخلاف انتظارم مبارزات انیمه خیلی بهتر شدن مبارزات خفنی صورت گرفت
فقط نمیدونم چطوری میخوان همچین داستانیو تو 12 قسمت تموم کنن
انیمش اورجیناله یا مانگاش ناقص مونده؟

Sent from my D6603 using Tapatalk

• Like
No Game No Life Episode 6
خب براخلاف انتظارم مبارزات انیمه خیلی بهتر شدن مبارزات خفنی صورت گرفت
فقط نمیدونم چطوری میخوان همچین داستانیو تو 12 قسمت تموم کنن
انیمش اورجیناله یا مانگاش ناقص مونده؟

Sent from my D6603 using Tapatalk
اقتباس از لایت ناووله....
و مشخّصاً از اون جا کار مدهوسه...ناقص مونده تا الان :>

Fairy Tail بالاخره تموم شد ... :(
بعد از آرک تنروجیما میشه گفت انیمه سیر صعودی گرفت و بهتر و بهتر شد:D و کلا نظرم در موردش عوض شد! و بسیار حال نمودم:D

دلم فصل بعد میخواد... :( ... این نوع تموم شدنش از ایناست که میشه بهش امید ادامه داشت؟ یا کلا فاتحه ی ادامه ی انیمه رو باید خوند؟:-" فاصله ی انیمه و مانگا چطوره؟ حدودا کی میشه امید داشت به ادامه ـش؟ :-"
آقا این چه وضعشه هرچی کاراکتر دوست داشتم زدن ترکوندن:(
اون از سیلور فول باستر که در موردش گفتم...:(
بعدشم دراگنیل :(( :(( خیلی بد بود:( جلوی ناتسو ترکید:(

فلش بک ـه Fairy Tail Zero خوب بود! دوست داشتم بدونم چجوری درست شدن! ... گرچه اطلاعات بیشتری هم دوست داشتم بدن...نه فقط تا زمان درست شدنه گیلد...!مثلا... این سلاح های مخفیه FT از کجا اومدن و چی هستن و ...! :-"
البته بعد از 275 قسمت(یعنی قسمت 100 فصل دوم) من تازه فهمیدم فیری تیل چیه! :)) ، این همه قسمت... فیری تیل رو Fairy Tail مینوشتم ولی Fairy Tale میخوندم!(و ترجمه میکردم تو ذهنم!) :)) یعنی توی داستان اشاره نمیشد حکمتش چیه،احتمالا همچنان در گمراهی آشکار میموندم! :)) خسته نباشم:|

ورود ناتسو هم حال داد! خیلی خرکی شده :| فقط کاش موهاش رو نمیزد:-" یک سری تغییرات ظاهری تو کاراکترها ایجاد بشه بد نیست:D...حالا درسته یک سال زمان زیادی نیست،ولی بازم:-" :D
قسمت آخر هم که اپنینگ اول فصل دوم رو پخش کردن!:x این اپنینگ رو خیلی دوست داشتم:D ... البته خیلی از اپنینگ ها رو به دلیل همون اسپویل و این حرفا ندیدم:-" شاید اونا رو هم دوست میداشتم:D
همین دیگه...فقط من فصل سوم میخوام:|

به هر حال جا داره یکبار دیگه بگم به نظرم هیچی انیمه ی شونن و بلند نمیشه:D :-"

ارک بعدی به نظر ارک نهایی داستانه .. و ماشیما هر چی داره ریخته وسط ... تمام هیولا های داستان گرد هم جمع شدن برای اخرین نبرد... و ۹۹ درصد اسرار داستان هم افشا میشه.

به شدت بعیده فسری تیل فصل سوم نداشته باشه ... تو ژاپن اطلاع زیادی ندارم ولی تو اروپا و امریکا مخاطب زیاد داره ... تو همین ژاپنم همراه با سری اصلی zero رو ساختن و فیلم دومش هم تایید شده ... بعید میدونم به دلیل مالی یا کمبود مخاطب فصل سوم رو نسازن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or