Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
سلام.
بعد از مدت ها بی انیمگی و یک دوره پاک کردن هرچی دانلود کرده بودم قبلن!!! دیدن Code Geass رو شروع کردم...
قسمت 15 هستیم و تا اینجا همه چی خوب بوده

این شخصیت "مل" پتانسیل خوبی داشت!خیلی شیک و مجلسی و صد البته خرکی killed off شد بنده خدا!
و اینکه چقدر اوپنینگ و اندینگها نمیخورن به خود انیمه!!!:|حیفه واقعن...

آخرین ویرایش:
پس از مدت ها یه قسمت خوب بیرون دادن که حال کردم
انگار تازه جذابیت اصلی این سری داره شروع میشه
این زنو ساما هم انصافا یکی از بهترین شخصیتاییه به عمرم ندیدم, از یه طرف مثل بچه هاس اخلاق رفتارش از اونطرف وقتی از چیزی بدش میاد طوری حرف میزنه که ادم استرس میگیرش !

• Like
Reactions: zack fair and m.a.t
سلام.
بعد از مدت ها بی انیمگی و یک دوره پاک کردن هرچی دانلود کرده بودم قبلن!!! دیدن Code Geass رو شروع کردم...
قسمت 15 هستیم و تا اینجا همه چی خوب بوده

این شخصیت "مل" پتانسیل خوبی داشت!خیلی شیک و مجلسی و صد البته خرکی killed off شد بنده خدا!
و اینکه چقدر اوپنینگ و اندینگها نمیخورن به خود انیمه!!!:|حیفه واقعن...
چقدر بده آدم خودشو QUOTE کنه:)):))
خب گویا جناب مل نمرده بود و من ضایع شدم[با اون تیرها آخه مگه میشه نمرد؟:|]...الان مرد به امید خدا دیگه؟باز زنده نشه ضایع شیم:دی

چقدر بده آدم خودشو QUOTE کنه:)):))
خب گویا جناب مل نمرده بود و من ضایع شدم[با اون تیرها آخه مگه میشه نمرد؟:|]...الان مرد به امید خدا دیگه؟باز زنده نشه ضایع شیم:D
نه دیگه این بار اخر بود:D
کلا این چند قسمت فیلر بود و ربطی به داستان نداشت!!!و از قسمت 17 باز داستان ادامه پیدا میکنه!!!

من تا حالا ندیده بودم تو یه قسمت انیمه انقدر اتفاق بیفته پشت سر هم
چقدر یهو اینهمه اتفاق افتاد. سه تا شخصیت مردن. داستان تو بیست دقیقه ازین رو به اون رو شد. روند داستان و شخصیت اویلیو داره یکم غیرمنطقی میشه ولی داستان هر اپیزود داره جذاب تر میشه

به جرات می تونم بگم یکی از واقع گرایانه ترین روابط برادری تو این انیمه هست... مانگا رو نخوندم ولی حدس می زنم این کار خود مانگاکا باشه. انصافا سخته دو تا داستان به این متفاوتی (OPM و این) رو به این خوبی جلو بردن و واقعا دمش گرمه نویسنده...
سیستم شوکوگکی ها و مسابقات (مخصوصا اونایی که خود سوما توشون هست) یکم داره تکراری میشه... به این صورت که سوما یه جا گیر می کنه، بعد به کمک دوستانش یه الهامی بهش میشه و با همون در یک حرکت استثنایی هرچقدر هم که حریفش گولاخ باشه خرد و خاکشیر میشه... البته این سیستم تو سری اول هم بوده و هنوز اونقدری بد نیست که نشه از سایر نکات خوب انیمه لذت برد، ولی خوب یکم رو اعصابه.
ویلهلم ساما... کاکوییی.... :xآخرش دیگه چند دهه عصبانیت رو روی حیوون بدبخت خالی کرد :D
جا دره بگم انیمش در جذب مخاطب برای نوول ها داره خیلی خوب عمل می کنه...

• Like
Reactions: m.a.t and zack fair
من تا حالا ندیده بودم تو یه قسمت انیمه انقدر اتفاق بیفته پشت سر هم
چقدر یهو اینهمه اتفاق افتاد. سه تا شخصیت مردن. داستان تو بیست دقیقه ازین رو به اون رو شد. روند داستان و شخصیت اویلیو داره یکم غیرمنطقی میشه ولی داستان هر اپیزود داره جذاب تر میشه

یه مسئله ای که هست اینه که داستان کار ارجیناله اسمشم 91Days هر قسمتم ۱ روزه ( اسما ) تعداد قسمتاشم اعلام نشده یعنی میخوان 91 قسمت بسازن واقعا ؟؟ :|
حالا با توجه به قسمتای قبلیش که کندتر بود روند داستان یه چیزی ولی این قسمتش که به اندازه ی 4 - 5 قسمت داستانو جلو برد :| خلاصه که معلوم نیست قراره چیکار بکنن اینا :-?
پ.ن : در مورد داستانم اوایل اویلیو رو بیشتر دوست داشتم الان با نرو بیشتر حال میکنم .

یه مسئله ای که هست اینه که داستان کار ارجیناله اسمشم 91Days هر قسمتم ۱ روزه ( اسما ) تعداد قسمتاشم اعلام نشده یعنی میخوان 91 قسمت بسازن واقعا ؟؟ :|
حالا با توجه به قسمتای قبلیش که کندتر بود روند داستان یه چیزی ولی این قسمتش که به اندازه ی 4 - 5 قسمت داستانو جلو برد :| خلاصه که معلوم نیست قراره چیکار بکنن اینا :-?
پ.ن : در مورد داستانم اوایل اویلیو رو بیشتر دوست داشتم الان با نرو بیشتر حال میکنم .
بعید میدونم بتونن نود و یک قسمت این داستان رو کش بدن یعنی هر چقدرم اب ببندن بهش به نود و یه قسمت نمیرسه. اصلا پتانسیل نداره اونقدر کش بیاد :D

بعید میدونم بتونن نود و یک قسمت این داستان رو کش بدن یعنی هر چقدرم اب ببندن بهش به نود و یه قسمت نمیرسه. اصلا پتانسیل نداره اونقدر کش بیاد :D

خب دیگه منم تو کارشون موندم :D باز اگه مانگا داشت میگفتیم ۱۲ روزش انیمست بقیش تو مانگا میره جلو که اونم نداره :-? تازه ۹۱ قسمت کشش داستان به کنار خودشون باید یه چیزی تو داستان ببینن که بخوان انقدر ادامش بدن و بودجه بدن براش :-/ مخصوصا اگه قصدشون این بود باید روند کند میشد نه تند مگه این وسط بخوان کلا یه چرخش داستانی بدن مثلا یه رازی برملا بشه که کلا همه ی ماجرا رو عوض کنه و .... یا اینکه قسمتای بعدی یه دفعه بزنن ۸۰ روز بعد :|
پ.ن : یه احتمال چرت دیگم هست اینکه اصلا ۹۱ ربطی به تعداد روزای داستان نداشته باشه و کلا یه قضیه ی دیگه داشته باشه :|

سلام.
این 5 قسمتی که اسمشون CG Boukoku No Akito هست، از نظر داستانی کجاست جاشون؟ بین دوتا فصل یا بعد از فصل دومش؟
بین دو فصله . ولی داستان از دیدِ یه سری شخصیتایی دیگه روایت میشه . نه لولوش ولی لولوش هم توش نقش داره ( البته من هنوز فیلم چهارم و پنجمُ ندیدم)
اول خوده انیمه رو کامل ببین . بعد بیا سراغ این 5تا فیلم

سلام.
انیمه Drifters که از 7 اکتبر شروع به پخش میشه یه OVA هم براش اومده که احتمالا تو انیمه دیگه ساخته نمیشه و شروع داشتان از OVA هست ...
خلاصه هر کی خواست این انیمه رو بعدا ببینه این OVA رو بره ببین ...
برا دوستانی که نمیدونن ، Drifters یکی دیگه از کار های مانگاکای Hellsing هست ...

یه جوانمرد قصابی پیدا بشه لینک فصل اول و دوم انیمه kingdom رو به من بده :)

مانگای کینگدام رو خوندم یکم حرف بزنم در موردش دلم خالی بشه :D

اول بگم نمیدونم چرا این کار با برسرک مقایسه میشه ! حتی نزدیک لول برسرکم نیست در واقع خیلی فاصله دارن از هر نظر .
فضای کار رو دوس دارم پادشاهی چین در دورانی که چندین دولت خود مختار وجود داشت و پادشاهی که میخواد چین رو متحد کنه یه داستان خیلی ساده و سر راست بدون هیچ پیچیدگی و فضای فلسفی و ... در واقع داستان بهانه ایه برای تیکه تیکه کردن این و اون تو جنگ :D
شخصیت اصلی خوبه ژنرالها خیلی خوبن و اون ابهت لازم رو از خودشون بروز میدن هرچند فضای مانگا خیلی تخلیه و ژنرالها رسما ابر انسان هستن ولی خب تو ذوق نمیزنه اگه این مانگا داستان درگیر کننده تری داشت میتونست خیلی خیلی بهتر از اینی که الان هست باشه چون اتفاقات و توئیسای خوبی رخ میده ولی کلیت داستان خیلی سادس نبرد بر سر قدرت ولی این نبرد تو سریالی مثل بازی تاج و تخت کجا و اینجا کجا .

یه چندتا مشکلم دارم اندازه ای مهم نبودن برام که دراپ کنم مانگارو ولی تو ذوق میزدن و جذابیت مانگارو کم میکردن :
اول اینکه شخصیت اصلی چرا اینقدر قویه ؟ نه تمرینی نشون داده میشه نه فن خاصی میزنه هیچی همینجوری به مرور زمان قویتر میشه :D خو آخه مگه میشه همینجوری بدون هیچ فنون شمشیر زنی و رزمی همینجوری بری همرو بزنی منفجر کنی :D این بخش خیلی تو ذوق میزنه لازم بود بهش پرداخته بشه .
بعد این شین ننه مرده خونه نداره ؟ :D همیشه خدا تو میدون جنگه یکم به جنبه روابطش با مردم و ... پرداخته میشد بهتر بود داستان خیلی بیش از حد رو جنگ تمرکز داره و از چیزای دیگه داره میزنه که بعد یه مدت خوندن کار خسته کننده میشه نمیشه یه ضرب خوند رفت جلو :D
یکم زیادی خالی بندیه ! طرف با شمشیر یه گردنش میزنن زخمی میشه کلی خون ازش میره بعد نمیمیره که هیچ ضعیفم که نمیشه میزنه دشمنو میکشه بعد باندپیچی میشه درست میشه :D شین رسما زخم عمیق خورده دستش داروی جادویی میدن سه سوت خوب میشه شمشیرم میزنه :D چون شونن نیست حساسم رو این مسائل اگه شونن بود توقعم خیلی کمتر میبود .
در کل از خیلی از کارای بدرد نخور بهتره ولی شاهکار به هیچ وجه نیست میتونم بگم با ارفاق خیلی خوبه .

• Like
Reactions: m.a.t and zack fair
به جرات می تونم بگم یکی از واقع گرایانه ترین روابط برادری تو این انیمه هست... مانگا رو نخوندم ولی حدس می زنم این کار خود مانگاکا باشه. انصافا سخته دو تا داستان به این متفاوتی (OPM و این) رو به این خوبی جلو بردن و واقعا دمش گرمه نویسنده...
سیستم شوکوگکی ها و مسابقات (مخصوصا اونایی که خود سوما توشون هست) یکم داره تکراری میشه... به این صورت که سوما یه جا گیر می کنه، بعد به کمک دوستانش یه الهامی بهش میشه و با همون در یک حرکت استثنایی هرچقدر هم که حریفش گولاخ باشه خرد و خاکشیر میشه... البته این سیستم تو سری اول هم بوده و هنوز اونقدری بد نیست که نشه از سایر نکات خوب انیمه لذت برد، ولی خوب یکم رو اعصابه.
ویلهلم ساما... کاکوییی.... :xآخرش دیگه چند دهه عصبانیت رو روی حیوون بدبخت خالی کرد :D
جا دره بگم انیمش در جذب مخاطب برای نوول ها داره خیلی خوب عمل می کنه...
مانگاکای Mob و OPM یه تکنیک داستان نویسی (یا شاید هنر داستان نویسی) داره که چیزهای واقعی رو خیلی خوب در یک فضای فانتزی روایت می کنه:دی

یه مانگای دیگه هم داره که خیلی عالی زندگی روزمره یک مرد (شیطان میانسال) رو در دنیای شیاطین نشون میده.
توی همچین فضای خرکی یکی از بهترین نمایش های روابط خانوادگی یه خانواده متوسط ژاپنی رو نشون میده:دی

کلاً اینا هنر خودشه و ربطی به انیمه نداره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or