سری اول Shokugeki no Soma را تموم کردم یه اثر پرفکت به تمام معنا بود
بعد سری دوم احتمالا زدم تو کار مانگاش وضعیتش چطوری هست ؟
![8 :x :x](/styles/default/xenforo/smilies/meep/8.gif)
چقدر بده آدم خودشو QUOTE کنهسلام.
بعد از مدت ها بی انیمگی و یک دوره پاک کردن هرچی دانلود کرده بودم قبلن!!! دیدن Code Geass رو شروع کردم...
قسمت 15 هستیم و تا اینجا همه چی خوب بوده
و اینکه چقدر اوپنینگ و اندینگها نمیخورن به خود انیمه!!!این شخصیت "مل" پتانسیل خوبی داشت!خیلی شیک و مجلسی و صد البته خرکی killed off شد بنده خدا!حیفه واقعن...
نه دیگه این بار اخر بودچقدر بده آدم خودشو QUOTE کنه
خب گویا جناب مل نمرده بود و من ضایع شدم[با اون تیرها آخه مگه میشه نمرد؟]...الان مرد به امید خدا دیگه؟باز زنده نشه ضایع شیم
من تا حالا ندیده بودم تو یه قسمت انیمه انقدر اتفاق بیفته پشت سر هم
چقدر یهو اینهمه اتفاق افتاد. سه تا شخصیت مردن. داستان تو بیست دقیقه ازین رو به اون رو شد. روند داستان و شخصیت اویلیو داره یکم غیرمنطقی میشه ولی داستان هر اپیزود داره جذاب تر میشه
بعید میدونم بتونن نود و یک قسمت این داستان رو کش بدن یعنی هر چقدرم اب ببندن بهش به نود و یه قسمت نمیرسه. اصلا پتانسیل نداره اونقدر کش بیادیه مسئله ای که هست اینه که داستان کار ارجیناله اسمشم 91Days هر قسمتم ۱ روزه ( اسما ) تعداد قسمتاشم اعلام نشده یعنی میخوان 91 قسمت بسازن واقعا ؟؟
حالا با توجه به قسمتای قبلیش که کندتر بود روند داستان یه چیزی ولی این قسمتش که به اندازه ی 4 - 5 قسمت داستانو جلو بردخلاصه که معلوم نیست قراره چیکار بکنن اینا
پ.ن : در مورد داستانم اوایل اویلیو رو بیشتر دوست داشتم الان با نرو بیشتر حال میکنم .
بعید میدونم بتونن نود و یک قسمت این داستان رو کش بدن یعنی هر چقدرم اب ببندن بهش به نود و یه قسمت نمیرسه. اصلا پتانسیل نداره اونقدر کش بیاد![]()
بین دو فصله . ولی داستان از دیدِ یه سری شخصیتایی دیگه روایت میشه . نه لولوش ولی لولوش هم توش نقش داره ( البته من هنوز فیلم چهارم و پنجمُ ندیدم)سلام.
این 5 قسمتی که اسمشون CG Boukoku No Akito هست، از نظر داستانی کجاست جاشون؟ بین دوتا فصل یا بعد از فصل دومش؟
مانگاکای Mob و OPM یه تکنیک داستان نویسی (یا شاید هنر داستان نویسی) داره که چیزهای واقعی رو خیلی خوب در یک فضای فانتزی روایت می کنهبه جرات می تونم بگم یکی از واقع گرایانه ترین روابط برادری تو این انیمه هست... مانگا رو نخوندم ولی حدس می زنم این کار خود مانگاکا باشه. انصافا سخته دو تا داستان به این متفاوتی (OPM و این) رو به این خوبی جلو بردن و واقعا دمش گرمه نویسنده...سیستم شوکوگکی ها و مسابقات (مخصوصا اونایی که خود سوما توشون هست) یکم داره تکراری میشه... به این صورت که سوما یه جا گیر می کنه، بعد به کمک دوستانش یه الهامی بهش میشه و با همون در یک حرکت استثنایی هرچقدر هم که حریفش گولاخ باشه خرد و خاکشیر میشه... البته این سیستم تو سری اول هم بوده و هنوز اونقدری بد نیست که نشه از سایر نکات خوب انیمه لذت برد، ولی خوب یکم رو اعصابه.ویلهلم ساما... کاکوییی....آخرش دیگه چند دهه عصبانیت رو روی حیوون بدبخت خالی کرد
جا دره بگم انیمش در جذب مخاطب برای نوول ها داره خیلی خوب عمل می کنه...