بابا بی خیالحدس زده بودید ؟ خب اینکه بدتره خو ... پا رو فراتر از انتظار گذاشتید!
اثار قدیمی دیزنی همشون روایت تکراری و سیلابی از کلیشه ها بودن ... دقیقا دلیلی که فروزن تجلیل میشه ... برخلاف جریان این سیلاب شنا میکنه و همه اون کلیشه ها رو نقد میکنه و به چالش میکشه ... در حالی که همون مظمون و روایت سنتی رو حفظ,کرده
شما گیر دادی به چیزی که بین حرفهام کمترین اهمیت را برام داره.
مشکل اصلی من اینه که با شخصیت ها اصلا ارتباط برقرار نکردم.نمیدونم دقیقا چطوری حسم را بگم.اما به نظرم این تنها انیمیشنی هست که دیدم و حس می کنم اوضاع اونطور که باید می بود ،نبود و این وسط یه چیزی کم بود و در اخر هم یه طورایی
مثلا چرا انا به نیروی السا حساسیت داشت؟یا تو پایان من واقعا درک نکردم که السا چطوری یخ ها را اب کرد؟شاید بگی با نیروی عشق و ... اما این توجیه برای من قابل قبول نیست.یعنی به هر چیز دست زد و اون چیز یخ زد،عاشقش میشه تا یخش اب بشه؟
و نکته بعدی رفتار الساست و پدر و مادرش که به طرز مسخره ای با این قضیه برخورد می کنند.کلا موضوع را از همه مخفی کردند .حتی از انا .این موضوع تو بزرگسالی بد تر نمود دره که خود السا اصرار داره که همه چیز را مخفی کنه در حالی که اگه انا را در جریان می گذاشت،خیلی راحت تر می تونستند مشکل را حل کنند.
به طرز خیلی lame ای هر چقدر انا بیشتر اصرار می کرد که کمک کنه،السا بیشتر فرار می کرد و پیوسته هم اوضاع را بدتر می کرد.
و نکته بعدی رفتار الساست و پدر و مادرش که به طرز مسخره ای با این قضیه برخورد می کنند.کلا موضوع را از همه مخفی کردند .حتی از انا .این موضوع تو بزرگسالی بد تر نمود دره که خود السا اصرار داره که همه چیز را مخفی کنه در حالی که اگه انا را در جریان می گذاشت،خیلی راحت تر می تونستند مشکل را حل کنند.
به طرز خیلی lame ای هر چقدر انا بیشتر اصرار می کرد که کمک کنه،السا بیشتر فرار می کرد و پیوسته هم اوضاع را بدتر می کرد.
Last edited by a moderator: