mehdi88
کاربر سایت
铁将纵横_铁将纵横漫画_铁将纵横235在线漫画_铁将纵横2012漫画 - 动漫屋
آقا کسی میدونه این کمیک نسخه انگلیسی داره یا نه ؟ لامصب خیلی خوشمزه بنظر میاد![105 8-> 8->](/styles/default/xenforo/smilies/meep/105.gif)
آقا کسی میدونه این کمیک نسخه انگلیسی داره یا نه ؟ لامصب خیلی خوشمزه بنظر میاد
![105 8-> 8->](/styles/default/xenforo/smilies/meep/105.gif)
铁将纵横_铁将纵横漫画_铁将纵横235在线漫画_铁将纵横2012漫画 - 动漫屋
آقا کسی میدونه این کمیک نسخه انگلیسی داره یا نه ؟ لامصب خیلی خوشمزه بنظر میاد![]()
احسنت بر خودمخب no game no life رو تموم کردم و واقعا لذت بردم.
در رده بندی که قبلا گذاشتم رفت بین خوبها. با وجود اینکه داستان ساده بود ولی بعضی وقتها فهمیدن دیالوگ ها واقعا مشکل میشد و نیاز به فسفر سوزندن بیشتری نسبت به تمشای بقیه انیمه ها داشت.
کاراکترهای اصلی جذاب بودن. این دختره شیرو از همه برام جالب تر بود ولی برجسته ترین چیزی که در این انیمه دیدم و واقعا لذت بردم تنوع رنگ بندی و ارت استایل خاصش از نظر رنگ امیزی محیط و کاراکترها بود. یجورایی من رو یاد محیط سونیک یک در سگا مینداخت (هنوز هم گاهی سونیک یک رو بازی میکنم بخاطر محیط خاصش).
رنگ امیزی محیط هم دقیقا مثل محیط سونیک یه حس یونیک خاص و عجیبی رو القا میکرد که نظیرش رو تابحال در هیچ انیمه ای ندیدم. یجور حس شخصی و درونی طوری که حس میکنی چیزی که میبینی از عمق رویاها و درون خودت میاد و هنرمند انگار میتونسته چیزی رو که تو تصور میکنی و نمیتونی بیان کنی رو ببینه و بازافرینی کنه.
قیافه و رنگهای صورت تت میتونه خاص ترین قیافه ای باشه که تابحال در انیمه دیدم.
خوش ساخته . با اینکه رو صداگذار حساس نیستم ازا ین نظرم به نظرم عالیه . داستان خوبی داره . شخصیتهاش رو بسیار دوست میدارم .دقیقا از چی GoSick خوشت میاد؟![]()
فعلا بیا به جای اینکه اولویت رو بزاری رو بن کردن منسلام
احسنت بر خودم
خوش ساخته . با اینکه رو صداگذار حساس نیستم ازا ین نظرم به نظرم عالیه . داستان خوبی داره . شخصیتهاش رو بسیار دوست میدارم .
![]()
1 - من همین وضعیت رو سر اوانجلیون داشتم . البته من به هر جون کندنی بود ادامش دادممن که انقد پرهام هایپ کرد رفتم دیدم Gosick رو، البته نتونستم همش رو ببینم و فکر کنم بعد 10 قسمت بیخیال شدم!تقریبا از همه چیزش هم بدم امد!
+++
این کوکو حکمتیار ملیتش کجایی هست؟ چون فامیلی حکمتیار تا جایی که من تحقیق کردم افغانستانیه!![]()
والا الان بدجوری به انیمه مورد علاقم گیر داده و پیشنهادت خیلی وسوسه کنندستفعلا بیا به جای اینکه اولویت رو بزاری رو بن کردن من، ماکان رو بنداز بیرون
جان خودم واجب تره!
![]()
GOSICK خیلی هم انیمه خوبیه !من که انقد پرهام هایپ کرد رفتم دیدم Gosick رو، البته نتونستم همش رو ببینم و فکر کنم بعد 10 قسمت بیخیال شدم!تقریبا از همه چیزش هم بدم امد!
+++
این کوکو حکمتیار ملیتش کجایی هست؟ چون فامیلی حکمتیار تا جایی که من تحقیق کردم افغانستانیه!![]()
یورمونگاند رو یه شانس دوباره بهش بدهسلام
1 - من همین وضعیت رو سر اوانجلیون داشتم . البته من به هر جون کندنی بود ادامش دادم
2 - نمیدونم به عنوان ادای دین ، بزرگداشت ، نکوهش یا چیه " گلبدین حکمتیار " نخست وزیر سابق افغانستان این اسم رو گذاشتن روش .
خود انیمه رو هم بعد از 3 یا 4 قسمت بیخیال شدم . دقیقاً بعد از Black Lagoon رفتم سراغش که اشتباه بسیار بزرگی بود و بدجوری ازش نامید شدم .
والا الان بدجوری به انیمه مورد علاقم گیر داده و پیشنهادت خیلی وسوسه کنندستاما ...
اما جدیداً فهمیدم به دارن شان هم علاقه داری که این خودش به تنهایی " پیدا کردن بهانه برای بن کردنت " رو تبدیل میکنه به یه چیزی در حد " وان پیس " تو انیمه " وان پیس "![]()
یورمونگاند رو یه شانس دوباره بهش بده... حالا که از جو Black Lagoon خارج شدی شاید باهاش کنار بیای
انیمه خوبیه:-'
تو این سبکم پی بردم هیچی نباید با Black Lagoon مقایسه بشه!خیلی خوفه اون
---
اون بحث ها رو بزار کنار، الان ما اینجا تو یک جبهه ایم
![]()
![]()
آره دیدم! ولی به نظرم خیلی متفاوت تر از بلک لاگون هستش! یعنی شخصا ربطی بهم نمیابم بینشونCowboy bepop رو دیدی؟
Black lagoon یکی ار overrated ترین چیزای تاریخه بشریته
- من همین وضعیت رو سر اوانجلیون داشتم . البته من به هر جون کندنی بود ادامش دادم![]()
تشابه که زیاد دارن ... ولی جدا از تشابه چون گفتی سبک ... یه هم سبک مثال زدمآره دیدم! ولی به نظرم خیلی متفاوت تر از بلک لاگون هستش! یعنی شخصا ربطی بهم نمیابم بینشون
مخالفم![]()