Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

021e1803d3e44ee28724fb165a11c536.jpg

Sent From Valhalla

سلام دوستان من تازه به جمع انیمه بینان ملحق شدم.دوتا انیمه ای که گیر آوردم death note وعع attack on titan بوده.انیمه خوب واسه ما تازه کارا معرفی کنید بی زحمت. با تشکر
سلام عزیز خوش امدی
چه سبکی بیستر دوست داری ؟
برای شروع اگه انیمه ی بلند حوصلت می کشه بدون شک اول naruto رو ببین
انیمه های کوتاه هم تا دلت بخواد هست دیگه اون بستگی به این داره که چه سبکی رو بیشتر بپسندی ؟به زبون معقول بخوام بگم مثلا سبک هایی مثل :عاشقانه ،مبارزه ای ،دبیرستانی ،ماورایی ،ترسناک ،ترازدی و درام و ....

سلام دوستان من تازه به جمع انیمه بینان ملحق شدم.دوتا انیمه ای که گیر آوردم death note وعع attack on titan بوده.انیمه خوب واسه ما تازه کارا معرفی کنید بی زحمت. با تشکر
به ترتیب اینارو ببین قشنگ معتاداش میشی!!!:sweatsmile: اینارو واسه شروع و علاقه بیشتر ببین بعدا بهت انیمه بلند هم معرفی میشه ولی اینار تموم کنی بهتره!!:grin:
One Punch Man
Code Geass R1-R2
FATE Zero S1-S2
Kuroko No Basket S1-S2-S3
BRAKAMON
Shokugeki No Souma
Shigatsu Wa Kimi No Uso
Darker Than Black

سلام عزیز خوش امدی
چه سبکی بیستر دوست داری ؟
برای شروع اگه انیمه ی بلند حوصلت می کشه بدون شک اول naruto رو ببین
انیمه های کوتاه هم تا دلت بخواد هست دیگه اون بستگی به این داره که چه سبکی رو بیشتر بپسندی ؟به زبون معقول بخوام بگم مثلا سبک هایی مثل :عاشقانه ،مبارزه ای ،دبیرستانی ،ماورایی ،ترسناک ،ترازدی و درام و ....
خیلی ممنون دوست عزیز هر سبکی غیر عاشقانه باشه مورد نداره ولی بیشتر راز آلود و فانتزی یا کارآگاهی خوشم میاد ممنون

• Like
Reactions: slipkboy and m.a.t
خیلی ممنون دوست عزیز هر سبکی غیر عاشقانه باشه مورد نداره ولی بیشتر راز آلود و فانتزی یا کارآگاهی خوشم میاد ممنون

انیمه که کلا زیاده، من برای شروع این دو رو به شما معرفی می کنم:

Death Note
Tokyo Ghoul

Stains gate رو ببین بعدش برو berserk بعد هم code geass (تمام فصل ها ) بعد هم fullmetal alchemist
انیمه ی بلند هم گفتم همون naruto رو اول ببین
اگه اینا رو دیدی و خوشت امد بگو من یا دوستان انیمه های دیگه ای رو هم بهت معرفی کنیم .

One Punch Man سیزن اول رو تموم کردم هووووووووووووووووووووو خیلی خوبه من دارم میمیرم آخه انقدر خوب ؟ گرافیک و استایل عالی . جک های عالی , مووووزیکای مادر بگرید مخصوصا Opening و از همه مهمتر Saitama :)))))) چقدر این شخصیت خوبه وااای عاشقشم :دی
طبق عادت بعد یه سیزن انیمه یه استراحت کوتاه میکنم و بعدش یکی دیگه . فعلا حوصله انیمه بلند ندارم فکر کنم نوبت Berserk باشه البته هنوز تورنت کیفیت عالی و تک زبونش رو پیدا نکردم .

One Punch Man سیزن اول رو تموم کردم هووووووووووووووووووووو خیلی خوبه من دارم میمیرم آخه انقدر خوب ؟ گرافیک و استایل عالی . جک های عالی , مووووزیکای مادر بگرید مخصوصا Opening و از همه مهمتر Saitama :)))))) چقدر این شخصیت خوبه وااای عاشقشم :D
طبق عادت بعد یه سیزن انیمه یه استراحت کوتاه میکنم و بعدش یکی دیگه . فعلا حوصله انیمه بلند ندارم فکر کنم نوبت Berserk باشه البته هنوز تورنت کیفیت عالی و تک زبونش رو پیدا نکردم .

تو آهنگ های وان پانچ من قطعه Theme of Sadness از همه خوف تره. حتما گوش بده:دی

کلا انیمه خدایی بود. من دوبار دیدمش:دی

یه خبر که چند وقتیه داره خیلی بزرگ میشه

نمیدونم چند نفر میدونید اما یه بازی اینترنتی تو Browser تو ژاپن هست به نام Touken Ranbu در نگاه اول میگید 4 تا Bishounen رو جمع کردن چه مسخره اما چند وقت اخیر به شکل وحشتناکی طرفدار پیدا کرده. معروف شدن یه عنوان تو ژاپن هم میشه به تعداد وسایلی که ازش ساخته میشه فهمید در حد شرت و بالش باشه یعنی خیلی معروفه :D

چند وقت پیش هم که Koei Tecmo نظر سنجی کرده بود از ملت که دوست دارن بازی بعدیشون از چه چیزی باشه Touken Ranbu اول شد و واقعا هم بهش میخوره (البته یه مشکل هست که همه کاراکترا سلاحشون کاتاناست )

حالا هم دوتا انیمه ازش تایید شد.
اولیش اوکتوبر پخش میشه و دومیش هم برا 2017ست

امیدوارم یه چیز خفن ازش در بیارن چون با این طراحی شخصیتا 99درصد انیمه های اینجوری میرن تو در و دیوار اما داستان این بازی (انیمه دیگه درواقع) یه پتانسیل خیلی خفنی داره و میتونه حتی خیلی بهتر از Hakuoki یا Akatsuki no Yona تو این سبک بشه :D
داستان درباره یه دختریه که به گذشته سفر میکنه تا نیروهای شیطانی که قصد دارن تاریخ رو عوض کنن رو از بین ببره. شخصیت اصلی یه قدرتی داره که میتونه به هر جسمی زندگی بده و اونارو تو غالب یه انسان زنده کنده که این اجسام شامل شمشیرهای معروف تاریخی ژاپن هم هستن
چیز خفنی ازش میتونن در بیارن من که بیشتر دوست دارم مثل Akatsuki no Yona بشه شایدم بهتر چون کاراکتراش جون میدن برا مبارزه کردن باهم و خیلی داستانای خفنی هم پشت هر کاراکتراش دارن

خلاصه اینکه تو یه قسمت میشه تشخیص داد میره تو باقالیا یا نه :D

راستی دوتا OVA از Akatsuki No Yona هم میخواد بیاد /o\

(این قابلیت تشخیص اشتباه تایپی فارسی تو غالب جدید اضافه شده؟ :D خیلی خوبه مخصوصا برا منی که پستم رو نمیخونم که ببینم درست نوشتم یا نه XD )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or