Cloud Strife
Loyal Member
مانگای d gray man از چپتر چند به بعد میشه بعد از اتمام انیمه؟ بعد بهم یه لینک بدید من برم دنلد کنم دیگه
خسیس ها
مانگای d gray man از چپتر چند به بعد میشه بعد از اتمام انیمه؟ بعد بهم یه لینک بدید من برم دنلد کنم دیگهخسیس ها
![]()
سلام عزیز خوش امدیسلام دوستان من تازه به جمع انیمه بینان ملحق شدم.دوتا انیمه ای که گیر آوردم death note وعع attack on titan بوده.انیمه خوب واسه ما تازه کارا معرفی کنید بی زحمت. با تشکر
به ترتیب اینارو ببین قشنگ معتاداش میشی!!!:sweatsmile: اینارو واسه شروع و علاقه بیشتر ببین بعدا بهت انیمه بلند هم معرفی میشه ولی اینار تموم کنی بهتره!!:grin:سلام دوستان من تازه به جمع انیمه بینان ملحق شدم.دوتا انیمه ای که گیر آوردم death note وعع attack on titan بوده.انیمه خوب واسه ما تازه کارا معرفی کنید بی زحمت. با تشکر
خیلی ممنون دوست عزیز هر سبکی غیر عاشقانه باشه مورد نداره ولی بیشتر راز آلود و فانتزی یا کارآگاهی خوشم میاد ممنونسلام عزیز خوش امدی
چه سبکی بیستر دوست داری ؟
برای شروع اگه انیمه ی بلند حوصلت می کشه بدون شک اول naruto رو ببین
انیمه های کوتاه هم تا دلت بخواد هست دیگه اون بستگی به این داره که چه سبکی رو بیشتر بپسندی ؟به زبون معقول بخوام بگم مثلا سبک هایی مثل :عاشقانه ،مبارزه ای ،دبیرستانی ،ماورایی ،ترسناک ،ترازدی و درام و ....
خیلی ممنون دوست عزیز هر سبکی غیر عاشقانه باشه مورد نداره ولی بیشتر راز آلود و فانتزی یا کارآگاهی خوشم میاد ممنون
ممنون death note رو دیدمش خوشم اومدانیمه که کلا زیاده، من برای شروع این دو رو به شما معرفی می کنم:
Death Note
Tokyo Ghoul
Stains gate رو ببین بعدش برو berserk بعد هم code geass (تمام فصل ها ) بعد هم fullmetal alchemistخیلی ممنون دوست عزیز هر سبکی غیر عاشقانه باشه مورد نداره ولی بیشتر راز آلود و فانتزی یا کارآگاهی خوشم میاد ممنون
)))) چقدر این شخصیت خوبه وااای عاشقشم One Punch Man سیزن اول رو تموم کردم هووووووووووووووووووووو خیلی خوبه من دارم میمیرم آخه انقدر خوب ؟ گرافیک و استایل عالی . جک های عالی , مووووزیکای مادر بگرید مخصوصا Opening و از همه مهمتر Saitama)))) چقدر این شخصیت خوبه وااای عاشقشم
طبق عادت بعد یه سیزن انیمه یه استراحت کوتاه میکنم و بعدش یکی دیگه . فعلا حوصله انیمه بلند ندارم فکر کنم نوبت Berserk باشه البته هنوز تورنت کیفیت عالی و تک زبونش رو پیدا نکردم .