Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
با درود...

بچه ها جای دیگه پیدا نکردم گفتم ازتون بپرسم شاید لینک های زیر رو داشته باشید...
خوشحال میشم اگه داشتید PM کنید برام...
واقعا نیازه چون...

^____^

Gintama 2014 OVA - 1 Episode

Ginrama 2016 Original Animation DVD - 2 Episode

بچه داشتید برسونید..
حالا تورنت بود یا هرچی...
فقط لینک باشه...
خخخخخ...

کسی نیست !؟

×_______×

سلام. از بین دوستان اگه کسی Perfect Blue رو دیده و کامل از پایانش سر دراورده بی زحمت بیاد یه توضیحی راجبش بده :D هرچند میدونم که لازمه خودم دو سه بار دیگه ببینمش :-"

خوب من فیلم رو چند ماه پیش دیدم زیاد یادم نیست ولی کمکت میکنم...
خخخخخخ...

همون مشاورش دختر تپله بود دیگه...
اینقدر Obsessed شده بود با این Idol و اینا که حسودیش شده بود و فکر میکرد خودشه و اینا...
آخرش هم انداختنش تو تیمارستان...
فقط کارگردان اون دختر مشاور تپله رو به ما با قیافه اون دختر اصلیه نشون میداد...

البته یک برداشخت شخصیم دارم اینه که شاید یکی از این دوتا آخرش قسر در رفتن...
شاید قاتل اصلی دختر اصلیه بوده؟!

نه ؟!
خخخخخخ....

========

Berserk 2016 Anime

چرا میخوان باز با CGI برن !؟
کسی میدونه ؟!

ارزون تره ؟!
اصلا حالم از CGI انیمه ای بهم میخوره...
اصلا حس انیمه نمیده و نمیشه دید !!

بالاخره میخوان Peekuf رو وارد انیمه کنن یا نه !؟
خخخخخ....

^____^

اگه بخوان انیمه را ادامه بدن باید منتظر نسخه بلوری بود به قول خودت کلش صفحه شطرنجی میشه !:D خداییش مانگا جلوتر خیلی خیلی قشنگتر میشه :-":D
===
بچه ها Barakamon چطوریه؟ قشنگه ؟

Barakamon رو سوال نپرس دیگه...

-_______-

برو ببین و صلح جهانی بشو...
خخخخ...

فقط حواست باشه که حتما و حتما بر اساس ترتیبی که پخش شدن ببینیشون و اصل کاری در واقع 2 تا از فصلاشه و 2 تای دیگه یکیشون گذشتشون رو نشون میده اون یکی هم هر قسمت تمرکز میکنه راجع به یه شخصیت ولی بازم میگم حتما بر اساس ترتیب پخششون ببین

2 تا هم فیلم داره که فیلم اول فصل اول رو پوشش میده و فیلم دوم هم فصل دوم و کپی پیست نیست خیلی از صحنه ها عوض شده و بهتر شده و خیلی چیزا هم اضافه شده که بهترین صحنه کل Hakuoki تو فیلم دومشه و یکی از Cool ترین صحنه های کلا انیمه ایه :D

سلام. جون ترتیب دانلود این hakuouki چجوره؟ کدومو اول دان کنیم. :D .

من دیروز Fate Stay Night Unlimited Blade Works تموم کردم بد نبود. گویا fate of zero بهتر از اینه . غکساشو دیدم سیبرو اینا بازم هستن. یازم اینا به ضورت خادمن تو سریال؟ /

یه سوال دیگه هم اینکه من بیشتر انیمه هایی رو دوست دارم که شخصیت دخترش سگ مزاج باشه به کسی محل نمیده :D دارید عرفی کنید. مرسی

• Like
Reactions: slipkboy and m.a.t
من همچنان یه توصیه ای کنم برای آیندگان :-" (قبلا توصیه میکردم،ولی خوب مثل اینکه لازمه دوباره:دی )

1. از نظر من اول F/Z رو ببینید! چون از نظر خط زمانی قبل از F/SNـه!
2. عکس های سری Fate رو سرچ نکنید! (سریه اصلی! نه این خزعبلاتی که از چپ و راستش میدن:-" ) سرونت ها مهم ترین سورپرایز انیمه هستن! هویت،تیپ و قیافه و... همشون حیفه اسپویل بشن :دی
3. اون F/SN 2006 رو که اصلا نبینید! اگر گیر دادید حتما F/SNـی ببینید،سراغ UBW برید! و مهم تر از همه نزدیک ترین به خط داستانیه F/Z ، یعنی منتظر F/SN Heaven's Feel باشید :دی

البته در مورد خط اول،به قول محمدعلی استکبار ، اگر بعد از F/Z بقیه رو ببینید انگار برفک میبینید! چون... از همه نظر چند LVL پایین ترن!(البته این رو در مورد 2006 گفته بود،من تعمیم دادم به بقیشون:-" ) ، یک داستان و کاراکترهایی داره F/Z ...یک چیز خفنیه اصلا....خیلی خوبه! خیلی ! عشقه! :x
آن شخص بزرگوار...آن پادشاه من! آن عزیز دل!
برای من به شخصه،منفورترین کاراکترم توی F/Z ، صد شرف داره به بهترین کاراکتر F/SN :-"
یا بهتر بگم،کوتومینه کیره ای که من ازش بدم میومد،توی F/SN شخصیت محبوب من بود! فقط دلم میخواست دنیا رو به خاک و خون بکشه! دنیایی که شیرو و سیبر و این گوگولی ها گند زدن بهش! دنیایی که ساکوراش شده یک دختره "سنپای سنپای کن! " :| ساکورای نازنینم :(( :((
اون ساکورای من کجاست:(( اون نگاه قسمت آخرش کجاست:((

البته این حرف ها رو من از 2012 میزنم...برای 95% بچه های تاپیک تکراریه:)) ولی خوب اسم Fate میاد باید بگم باز:)) امیدوارم ترورم نکنند دوستان مثل دفعات قبل:))

یه سوال دیگه هم اینکه من بیشتر انیمه هایی رو دوست دارم که شخصیت دخترش سگ مزاج باشه به کسی محل نمیده :D دارید عرفی کنید. مرسی
اقا کسی از این انیمه ها میشناسه بگه ،صواب داره به خدا .:D مثلا تو همین fate ،بانوی اتشین (رین)=)):x

• Like
سلام. جون ترتیب دانلود این hakuouki چجوره؟ کدومو اول دان کنیم. :D .

من دیروز Fate Stay Night Unlimited Blade Works تموم کردم بد نبود. گویا fate of zero بهتر از اینه . غکساشو دیدم سیبرو اینا بازم هستن. یازم اینا به ضورت خادمن تو سریال؟ /

از شناختی که دارم فکر نکنم از سبکش خوشت بیاد ولی به هر حال :D : (به ترتیب)

Hakuoki: Demon of the Fleeting Blossom یا اسم ژاپنیش Hakuouki: Shinsengumi Kitan

Hakuoki: Record of the Jade Blood یا اسم ژاپنیش Hakuouki Hekketsuroku

اون دوتا بالاییا اصل کاریا هستن و دوتا فیلم هم داره که هرکدوم یه فصل رو پوشش داده و حتما بعد از اینکه انیمه سریالیش رو دیدی برو فیلماشم ببین چون صحنه های خفنی داره و یه سری چیزای جدید نشون میده که داستان برات بیشتر جا میوفته

بعدش یه OVA دادن که 6 قسمته و داستانش بین قسمتای 8 و 9 فصل اوله از نظر داستانی هیچ ارزشی نداره اما برا شناخت کاراکترا و یکم خندیدن خوبه :D

بعد از همه اینا Hakuouki Reimeiroku رو دادن بیرون که با اینکه از نظر زمان پخش آخرین فصل انیمست اما از نظر زمان داستانی قبل از فصل یکه و اینکه نشون میده کلا Shinsengumi چجوری ایجاد شده

اقا کسی از این انیمه ها میشناسه بگه ،صواب داره به خدا .:D مثلا تو همین fate ،بانوی اتشین (رین)=)):x
تقریبا هر انیمه ای از اینا داره! :-"
بلیچ رو که دیدی، ناروتو و وان پیس هم که دیدی انشاالله؟ اونجا هم ساکورا و نامی حضور دارن،حسابی خدمت شخصیت اصلی میرسن! :D (بهشون هم میگن Tsundere )
کلا هر انیمه ای بیش از یک دختر توش حضور داشته باشه، حتما یکیشون این مدلیه:-"

تقریبا هر انیمه ای از اینا داره! :-"
بلیچ رو که دیدی، ناروتو و وان پیس هم که دیدی انشاالله؟ اونجا هم ساکورا و نامی حضور دارن،حسابی خدمت شخصیت اصلی میرسن! :D (بهشون هم میگن Tsundere )
کلا هر انیمه ای بیش از یک دختر توش حضور داشته باشه، حتما یکیشون این مدلیه:-"
وان پیس و ندیدم (حوصلم نمی کشه خیلی زیاده:p ) .
ولی مثلا ساکورا درسته شخصیت قاطی است ولی اصلا کاوایی نیست .باید کاوایی هم باشه دیگه:D.تو بلیچ هم فقط یه نفر بود با تمام این ویژگی ها اونم (ماتسوموتو ی اعظم :x) ولی حیف نشد که زیاد زیارتشون کنیم .ولی برعکس شخصیت های لوس و اعصاب خرد کن تا دم بیخ پایان یه انیمه هستند ،بد ترینش هم اینوعه است :-&x-(
بگذریم این zero عجب چیزیه :x.اصن خوف کردم :)،عجب شخصیت پردازی عجب داستانی عجب چیزی ساختن در یک کلام شاهکار :-bd
فعلا تا قسمت ۱۲ دیدم، تا اخرش دغ می کنم مطمئنا=((.چرا اخه باید همچین انیمه ای این قدر قسمتاش کم باشه !@!:((:((
نمی خوام تموم شه :((

• Like
Reactions: m.a.t and slipkboy
دوستان من چند قسمت از انیمه کینگدام رو دیدم خوشم اومد ازش. ولی همینجا خونده بودم که مثل اینکه مانگاش خیلی از انیمه سرتره. الان نظرتون چیه؟ مانگا یا انیمه؟:D

دو فصل انیمه دقیقا مقدمه داستانه و اشنایی با کشور ها و کارکتر های مهم و حال و هوای چین اونموقع ...دقیقا داستان اصلی از اخرین قسمت انیمه شروع میشه .. توصیه منم اینه که دو فصل انیمه رو ببین بعد از 261 بخون

چند سوال:D

اول اینکه مانگا دی گری من رو از کجا بگیرم؟

دوم اینکه فصل دوم وان پانچ من که تایید شد کی پخش میشه؟

:D

جواب سوال اولت: از تو اینترنت :D خیلی بامزم میدونم :D

یه نرم افزار هست به نام Manga Crawler برو اینو همین الان بگیر تو این نرم افزار وقتی وارد میشی آرشیو خفن ترین سایتای مانگارو توش داره مثل Manga Here و Manga Fox و Manga Reader و . . . رو هر کدوم کلیک کنی بهت کل آرشیو مانگاهای اون سایت رو نشون میده و بعدش تو قسمت سرچش یه D.gray مینویسی مانگا رو میاره حالا هم میتونی همونارو دانلود کنی اینم یه اسکرین شات از محیط نرم افزار :
manga.PNG

بالا سمت راست هم دکمه دانلود رو داره

فقط یادت باشه که حتما با شیلتر شکن با نرم افزار کار ککن

بازم گینتاما و بازهم . . . . :((:((:((

ایسابورووووووووووووووووووووووو T^T

یکی بگه که زندست T^T
من که از اولشم از این ایسابورو خوشم نمیومد برای من که مهم نیس مرده یا نزده :دی
هنوزم تو شک اون صحنه شویو ـم :|
هضم نمیشه :|

• Like
امروز آخرین قسمت فیری تیلی که از 2014 شروع شده بود اومد...
هممممممممم...

دلم براش تنگ میشه...
ولی منتظریم قوی تر برگرده...

Fairy Tail

خجالت نمیکشی؟ هنوزم تو این تاپیک راجع به این انیمه مزخرف صحبت میکنی؟ :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or