Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
صحبت از انیمه های مهمل رو تموم کنید که پاییز فصل پنجم ناتسومه داره میاد.

کلاً جمع کنید برید:>

ناتسومـــــــــــــــــــــــــــــــه :((

به نظرم مردم دنیا باید یه حرکتی بزنن که انیمه ناتسومه رو بدن به سران کشور های مختلف تا ببینن. بعد از دیدنش مطمعن باشید که همه سران کشور با دلی پاک و شخصیتی آرام باهم دیگه جلسه میزارن و صلح جهانی برقرار میشه :D

• Like
Reactions: slipkboy and m.a.t
امروز یه اطلاعات خیلی مهم از انیمه برسرک اومد

kfy6_25857985382_82ba833e17_k.jpg

صورت عاقام خیلی خوبه اینجا :sob:

صدا پیشه ها :

Hiroaki Iwanaga as Guts
Kaoru Mizuhara as Puck
Yōko Hikasa as Farnese
Kazuyuki Okitsu as Serpico
Hiro Shimono as Isidro
Hiroki Yasumoto as Azan
Toa Yukinari as Casca
Takahiro Sakurai as Griffith
Akio Ohtsuka as Skull Knight
Unshou Ishizuka as Narrator

این نشون میده حداقل تا اخر ارک lost children انیمه ش ساخته میشه و با توجه به شخصیت ها انیمه کاملی خواهد بود.

Shin Itagaki کارگردان
Makoto Fukami نویسیده (کارنامه خوبی هم داره)
Hisashi Abe طراح کرکتر
Shiro Sagisu هم اهنگسازش هستش که روی فیلم ها هم کار کرده بود.
Susumu Hirasawa بزرگ هم روی چندتا اهنگا کار میکنه شایدم اوپنینگش (کاش اهنگ ساز انیمه ایشون بودن:sob:

تولید کننده هم liden film هستش و برای انیمه هم GEMBA و Millepensee کار میکنن.

تو anime japan هم که چند روز دیگه هستش تریلر جدید ازش میاد.

جلد 38 مانگای برسرک 24 june میادش. کاورش هم :

s089_htrutgq3.jpg

امیدوارم فروشش در حد انتظار باشه

دمت گرم عزیز ،عجب چیزی رو از دست داده بودم :hearteyes:

فقط حواست باشه که حتما و حتما بر اساس ترتیبی که پخش شدن ببینیشون و اصل کاری در واقع 2 تا از فصلاشه و 2 تای دیگه یکیشون گذشتشون رو نشون میده اون یکی هم هر قسمت تمرکز میکنه راجع به یه شخصیت ولی بازم میگم حتما بر اساس ترتیب پخششون ببین

2 تا هم فیلم داره که فیلم اول فصل اول رو پوشش میده و فیلم دوم هم فصل دوم و کپی پیست نیست خیلی از صحنه ها عوض شده و بهتر شده و خیلی چیزا هم اضافه شده که بهترین صحنه کل Hakuoki تو فیلم دومشه و یکی از Cool ترین صحنه های کلا انیمه ایه :D

امروز یه اطلاعات خیلی مهم از انیمه برسرک اومد

kfy6_25857985382_82ba833e17_k.jpg

صورت عاقام خیلی خوبه اینجا :sob:

امیدوارم فروشش در حد انتظار باشه

به نظر من طراحی گاتس (عاقامون:grin: ) اصلا جالب نیست اون پختگی چهره وجود نداره بیشتر شبیه یه بچه ای هست که عصبانی شده ! در نهایت من که خوشم نیومد ولی به هر حال امیدوارم بعد از ارک Lost Children دوباره نره تو خواب زمستونی ! همین برام کافیه

دوستان من چند قسمت از انیمه کینگدام رو دیدم خوشم اومد ازش. ولی همینجا خونده بودم که مثل اینکه مانگاش خیلی از انیمه سرتره. الان نظرتون چیه؟ مانگا یا انیمه؟:D
100 در 100 مانگاش یه چند پله بالاتر هست و صحنه های خشن مانگا یه چیزی در حد Berserk و تو انیمه خیلی سانسور شده!!ولی از من گفتن انیمه رو تموم کنی بهتره صدا گذاری انیمه و... به جز انیمیشن همه در حد خوبی هست و حیف که از دست بدی!!فصل دوم انیمه یکم درست اش کردن از این لحاظ ولی بازی در سطح مانگاش نیست!!!انیمه رو کامل ببین هر دو فصل بعد برو از قسمت 261 مانگاش رو بخون!!!

به نظر من طراحی گاتس (عاقامون:grin: ) اصلا جالب نیست اون پختگی چهره وجود نداره بیشتر شبیه یه بچه ای هست که عصبانی شده ! در نهایت من که خوشم نیومد ولی به هر حال امیدوارم بعد از ارک Lost Children دوباره نره تو خواب زمستونی ! همین برام کافیه

من احتمال میدم تا مبارزه گاتس با Mozgus انیمه رو بسازن که با تولد دوباره گریفیث انیمه تموم شه.

اونایی که رو انیمه کار میکنن کلا تعطیلا همه شون فقط یه نویسنده خوبه با اهنگساز و صداپیشه ها بقیه موارد تعطیله.

کلا استاد استودیو ش رو که عوض کرد (مانگا) طراحی مانگا یه خورده بهم ریخته (استایلش مثل قبل نیست) چون افراد جدیدی اومدن روی کار.الان تو انجمن SK اکثرا خوششون نیومده از جلد 38 و دارن اعتراض میکنن.

بدبختی هم اینجاست این اعتراضات یا فیدبک به گوشه استاد نمیرسه فوقش اتفاقی. از بس که خودش رو از شبکه های اجتماعی دور نگه داشته.

دوستان من چند قسمت از انیمه کینگدام رو دیدم خوشم اومد ازش. ولی همینجا خونده بودم که مثل اینکه مانگاش خیلی از انیمه سرتره. الان نظرتون چیه؟ مانگا یا انیمه؟:D
شک نکنین مانگاش.
من احتمال میدم تا مبارزه گاتس با Mozgus انیمه رو بسازن که با تولد دوباره گریفیث انیمه تموم شه.

اونایی که رو انیمه کار میکنن کلا تعطیلا همه شون فقط یه نویسنده خوبه با اهنگساز و صداپیشه ها بقیه موارد تعطیله.

کلا استاد استودیو ش رو که عوض کرد (مانگا) طراحی مانگا یه خورده بهم ریخته (استایلش مثل قبل نیست) چون افراد جدیدی اومدن روی کار.الان تو انجمن SK اکثرا خوششون نیومده از جلد 38 و دارن اعتراض میکنن.

بدبختی هم اینجاست این اعتراضات یا فیدبک به گوشه استاد نمیرسه فوقش اتفاقی. از بس که خودش رو از شبکه های اجتماعی دور نگه داشته.
جلد 38 که هنوز نیومده! چطور اینایی که گفتین خوندنش؟
طراحی مانگا به نظر من فرقی نکرده... یعنی من که بدتر شدنی تو کار ندیدم.

• Like
Reactions: slipkboy and m.a.t
جلد 38 که هنوز نیومده! چطور اینایی که گفتین خوندنش؟
طراحی مانگا به نظر من فرقی نکرده... یعنی من که بدتر شدنی تو کار ندیدم.

جلد 38 چپترای 334 تا 343 رو داره که هستش.
طراحی هم مثل قبل نیست تقریبا مثلا گاتس خیلی تغییر کرده نسبت به قبل و کلا صورتش عوض شده جونترش کردن.

One Punch Man خیلی خوبه خیلـــــــــــــــــــی. عاشقشم . شخصیت اصلی فوق العاده فان و باحاله و جُک های انیمه هم تاپِ تاپن من بلند بلند میخندم تو بعضی از صحنه ها . مهمترین عاملی هم که باعث شده انقدر خوشم بیاد اینه که انیمه خودش رو جدی نگرفته فقط ساخته شده برای حال دادن , دلیل و منطق و توضیحی برای اتفاقاتی که توش میوفته لازم نداره فقط بیست دقیقه اکشن و خنده و فان .

طرفدارهای Prison School بشتابید لینک های فصل 2 اومد :grin:( البته چند روزه اومده من خودم تازه دیدم :grinning:)
لینک های فصل دوم اومد؟! فصل دومش کی تایید شده که حالا لینکاش اومده؟! بیزحمت لینکو برام بفرست ببینیم چیه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or