Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
لینک های فصل دوم اومد؟! فصل دومش کی تایید شده که حالا لینکاش اومده؟! بیزحمت لینکو برام بفرست ببینیم چیه
فک کنم سوتی دادم :neutral::grimacing: OVA هست اون سایت ایرانی که ازش گرفتم زده فصل دوم الان که دانلود کردم دیدم رو فایلش نوشته OVA :smirk: به هر حال اگه ندیدی لینکش را بفرستم برات ؟

مسخره ترین پایان یک انیمه ورزشی رو تو Prince of Stride Alternative دیدم رسما خوده انیمه هم از افتضاح روند انیمه چرت و......... رسما سره اعتبار madhouse دیدم انیمه رو ولی هنوز باورم نمیشه madhouse همچین انیمه رو انتخاب کرده و اینقدر بد ساخته!!حیف اون وقتی که گذاشتم سره این!!!و بمیری madhouse با این انیمه!اگه AJIN اینا درست می کردن.....:hearteyes:

• Like
Reactions: slipkboy and m.a.t
آقا این Berserk همین 25 قسمتیه رو باید دانلود کنم ؟ بعد این Arc ها که تو لیست میاد موقع سرچ Berserk چی هستن ؟ Golden Age و اینا . فیلمهاش هستن درسته ؟ در ضمن 640*480 ـه DVD ـیش هست از این 1080P های Dual Audio ـش هم هست کودوم رو دان کنم ؟

• Like
مسخره ترین پایان یک انیمه ورزشی رو تو Prince of Stride Alternative دیدم رسما خوده انیمه هم از افتضاح روند انیمه چرت و......... رسما سره اعتبار madhouse دیدم انیمه رو ولی هنوز باورم نمیشه madhouse همچین انیمه رو انتخاب کرده و اینقدر بد ساخته!!حیف اون وقتی که گذاشتم سره این!!!و بمیری madhouse با این انیمه!اگه AJIN اینا درست می کردن.....:hearteyes:

Inazuma Eleven ببین به حالت فک در هوا تغییر وضعیت پیدا می کنی

• Like
One Punch Man خیلی خوبه خیلـــــــــــــــــــی. عاشقشم . شخصیت اصلی فوق العاده فان و باحاله و جُک های انیمه هم تاپِ تاپن من بلند بلند میخندم تو بعضی از صحنه ها . مهمترین عاملی هم که باعث شده انقدر خوشم بیاد اینه که انیمه خودش رو جدی نگرفته فقط ساخته شده برای حال دادن , دلیل و منطق و توضیحی برای اتفاقاتی که توش میوفته لازم نداره فقط بیست دقیقه اکشن و خنده و فان .

انصافا باهات موافقم, یکی از دلایل موفقیت وان پانچ من همین ساده بودنشه که فقط و فقط برای سرگرم کردن مخاطب و خندس

مثل انیمه های دیگه نمیاد قبل از مبارزه با کسی 6 ساعت راجب قدرتای طرف توضیح بده که چطوری یادشون گرفته و چطوری داخلشون ماهر شده و .... فوقشم بخواد راجب قدرتای کسی یا اتفاقی چیزی توضیح بده 5 ثانیه بیشتر طولش نمیده = ))

به نظرم انیمه ی اکشن درست حسابی باید همینطور باشه, فقط اکشن به خورد مخاطب بده دیگه دلیل و منطق نخواد

آخرین ویرایش:
Inazuma Eleven ببین به حالت فک در هوا تغییر وضعیت پیدا می کنی

Inazuma خیلی بهتره شک نکن :D این PoS یه چیز فوق مزخرفی از آب درومده XD

Inazuma باز 4 تا شخصیت باحال داره و همون دیوونه بازی انیمه بعضی وقتا به طرز احمقانه ای جذبت میکنه :D

• Like
آقا این Berserk همین 25 قسمتیه رو باید دانلود کنم ؟ بعد این Arc ها که تو لیست میاد موقع سرچ Berserk چی هستن ؟ Golden Age و اینا . فیلمهاش هستن درسته ؟ در ضمن 640*480 ـه DVD ـیش هست از این 1080P های Dual Audio ـش هم هست کودوم رو دان کنم ؟
بله 25 قسمت انیمه داره 3 تا هم فیلم سینمایی به نام Golden Age که 3 بخش هست که همون داستان انیمه را پوشش میده (فک کنم مقداری بعد از پایان انیمه هم بود درست یادم نیست ) سوال دومت هم من همون کیفیت دی وی دی دیدم ولی خب قطعا دومیه کیفیت بیشتر هست و اگه دوئل ادیو نوشته حتما انگلیسی هم داره !

• Like
با درود...

بچه ها جای دیگه پیدا نکردم گفتم ازتون بپرسم شاید لینک های زیر رو داشته باشید...
خوشحال میشم اگه داشتید PM کنید برام...
واقعا نیازه چون...

^____^

Gintama 2014 OVA - 1 Episode

Ginrama 2016 Original Animation DVD - 2 Episode

بچه داشتید برسونید..
حالا تورنت بود یا هرچی...
فقط لینک باشه...
خخخخخ...

• Like
دوستان این fate stay night رو دیدم ،من که باش خیلی حال کردم .
داستانش خیلی قوی نبود ولی بد هم نبود
از همه بیشتر شخصیتاش و ارتباطشون با هم منو مجذوب کرد(اونایی که دیدن می دونن من چی می گم:grin:) .اخرش هم که تراژدی محس بود :cry:
ولی این نسخه به قول خیلی ها بد ترین نسخه است ،بد از این می رم اون zero و ubw هم می بینم که میگن از این خیلی بهترن .

• Like
دوستان این fate stay night رو دیدم ،من که باش خیلی حال کردم .
داستانش خیلی قوی نبود ولی بد هم نبود
از همه بیشتر شخصیتاش و ارتباطشون با هم منو مجذوب کرد(اونایی که دیدن می دونن من چی می گم:grin:) .اخرش هم که تراژدی محس بود :cry:
ولی این نسخه به قول خیلی ها بد ترین نسخه است ،بد از این می رم اون zero و ubw هم می بینم که میگن از این خیلی بهترن .
همون!!!
پس بگو Fate/Zero رو ندیدی که به این میگی خوب:-"
در کل بگم! برای من F/SN 2006 و کلا شخصیت هاش! بدترین انیمه برای من میباشد:-" اون سیبر و اربابش هم در کنار ساسکه و ساکورا ، زوج منفور دنیای انیمه هستن برام :-& (البته تک تک هم این 4تا همون بالای لیست منفورین تشریف دارن:دی )
به هر حال،بشین Fate/Zero ببین و لذت ببر >:):x (قابل ذکر هست F/Z هم انیمه ی کوتاه شماره 1ـم میباشد! و یکی از کاراکترهاش در کنار زورو ساما(وان پیس) برام قرار داره:x )

طرفدارهای Prison School بشتابید لینک های فصل 2 اومد :grin:( البته چند روزه اومده من خودم تازه دیدم :grinning:)

بر فرض مثالم که این انیمه فصل دومی داشته باشه با اون مانگایی که من خوندم و دیدم بعید میدونم برای فصل دوم جز چند مورد بشه چیزی از انیمه دید چون برای کل فصل دوم احتمالا با صفحه سفید یا مشکی رو به رو میشیم :D
فصل اول در برابر ادامه انیمه در مانگا اصلا حرفی برای گفتن نداشت .ادامه انیمه رسما تو مانگا وا د ف* :-$:D

آخرین ویرایش:
این چند وقته همش پای بازی بودم و انیمه تقریبا هیچی ندیدم،اگرم دیدم Ace of the Diamond بوده! :-" اما بالاخره الان نشستم 2 قسمت اخیر Haikyuu رو دیدم...
عالــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی! :x :x :((
مخصوصا قسمت 24 ... امتیاز آخر،ته هیجان بود دیگه:x اونجا که آسوما ضربه زد و دفع حریف خورد به تور،فریاد شادی سر دادم:-" ولی خوب تموم نشد:(( اما بعدش سر ضربه ی هیناتا که قاعدتا باید باز هم خوشحالی میکردم توی اون هیجان...دقیقا مثل انیمه،منم خشکم زده بود:))
ولی تهش بود! دمشون گرم:x عجب بازیه خوبی بود:((
گرچه بحث استعداد و تلاش بود...منم چون همیشه با این استعداد درونیه شخصیت های اصلی مشکل دارم:-" سر امتیاز آخر، 50-50 شده بودم که دوست دارم کی ببره:| (حالا کل بازی و انیمه طرفدار کاراسنو بودما! یهو سر امتیاز آخر... :)) )

اما به هر حال عالی بود! :x
ولی حیف که برای ادامش باید تو کف بمونیم:(( چی میشد 36 قسمتی بود:(

• Like
بر فرض مثالم که این انیمه فصل دومی داشته باشه با اون مانگایی که من خوندم و دیدم بعید میدونم برای فصل دوم جز چند مورد بشه چیزی از انیمه دید چون برای کل فصل دوم احتمالا با صفحه سفید یا مشکی رو به رو میشیم :D
فصل اول در برابر ادامه انیمه در مانگا اصلا حرفی برای گفتن نداشت .ادامه انیمه رسما تو مانگا وا د ف* :-$:D
اگه بخوان انیمه را ادامه بدن باید منتظر نسخه بلوری بود به قول خودت کلش صفحه شطرنجی میشه !:D خداییش مانگا جلوتر خیلی خیلی قشنگتر میشه :-":D
===
بچه ها Barakamon چطوریه؟ قشنگه ؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or