Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
خوب fate zero هم دیدم در یک کلام شاهکار بود^:)^ :x.الان رفت جزور بهترین انیمه ی کوتاهی که دیدم
یه پیشنهاد هم برای دوستانی که می خوان شروع کنن .به نظر من اول همون stay night رو ببینم یا ubw بعد بیان zero چون واقعا انیمه ی سنگینی بود .هنوزم که هنوز خیلی از چیز ها رو نفهمیدم :D
مرگ لنسر :(( خیلی شوک بود یعنی توی اون صحنه انواع احساسات مخلف اومد سراغم8->.
سرگذت کریتسیگو :((:(( اصلا باورم نمیشه این مرد اینقدر بار سنگینی رو به دوش می کشید:((
دوستان با اینکه این قسمت خیلی از سوالا رو جواب داد ولی به جاش یه عالمه ابهام رو ریخت تو کله ی من#:-S .
هرکی جواب اینا رو می دونه بسم اللله[-o<:D
1) توی نسخه ی stay night ایلیا می دونست که شیرو داداش ناتنی ش هست که بش می گفت اونی چان؟؟!!
2)بعد اخر من نگرفتم برای ظاهر شدن جام باید طبق حرف کوتومینه کیره هر هفت خادم ببمیرند یا طبق حرف رین توی stay night شیش تا از خادم ها ؟؟!!بعد اصلا توی zero چرا قبل از اینکه حتی 5 نفر از خادم ها بمیرند جام ظاهر شد ؟؟!!( برسکر سیبل و ارچر هنوز زنده بودند)
3) یعنی چی که اون ایری کالبد جام است ؟؟:O یعنی برای ظاهر شدن جام به شخصی چیزی نیازه ؟ چون توی stay night هم اخر سر کیره از ایلیا داشت استفاده می کرد x-(:O
4) چرا اخرش جام کیره و ارچر رو برنده کرد و ارزویی که حتی خود کیره ازش خبر نداشت یعنی نابودی و خرابی رو براورده کرد؟؟
5) چرا توی stay night شیرو به سیبر دستور میده جام رو نابود کن اون هم نابود میکنه بدون این که اتفاقی بیفته ولی توی zero وقتی کریتسیگو به سیبر می گه جام رو نابود کن بعد گند می خوره توی همه چیز؟؟!![-(
6) و اخرین سوال هم مربوط به قسمت اخر zero میشه جایی که نشون میده سیبر به زمان خودش برگشته بعد یاد حرفایی که برسکر اخر مرگش بهش میزنه می افته .بعد برسکر بهش میگه :(اشتباه من این بود که عاشق گیرین اور شدم :-SS@-)%-( بعد هم مترجم ( همون مترجم زبان زیر نویس ) می نوسه که گیرن اور همسر شاه ارتور است~X(:Ox-(
بابا اخه یکی نیست بگه مگه ارتور خود سیبر نیست !!!8-| بعد سیبر که همسر نداشت 8-> اصلا چی میگه این برسکر؟؟؟!!x-(x-(ی
ممنون میشم یه عیزیزی جواب سوالامو بده :D یکم زیاده ولی خوب صواب داره..:-h

• Like
Reactions: slipkboy
خجالت نمیکشی؟ هنوزم تو این تاپیک راجع به این انیمه مزخرف صحبت میکنی؟ :|

فرشاد خوب وقتت برای انیمه دیدن خالی باشه , میشینی این رو میبینی دیگه نه ؟!
حالا خارج از سیر داستان اصلیش , میتونم بگم این انیمه قسمت خنده دارش از خیلی انیمه های دیگه بهتره...
ولی وقتی خودشو جدی میگیره...
اوووووووووووف - تکراری میشه...

^_______^

البته اندینگ-اوپنینگ های فیری تیل همیشه عالی بودن...
اینم دلیلشه...

اینقدر بی کارم نشستم آرک آخر بلیچ رو دوباره میبینم...
خخخخخخ...

^____^

• Like
Reactions: slipkboy and m.a.t
من که از اولشم از این ایسابورو خوشم نمیومد برای من که مهم نیس مرده یا نزده :D
هنوزم تو شک اون صحنه شویو ـم :|
هضم نمیشه :|

سنگ دل :(

ازش بدتم میومد بعد از این قسمت آخر باید لااقل احساس ناراحتی میکردی :(

فرشاد خوب وقتت برای انیمه دیدن خالی باشه , میشینی این رو میبینی دیگه نه ؟!
حالا خارج از سیر داستان اصلیش , میتونم بگم این انیمه قسمت خنده دارش از خیلی انیمه های دیگه بهتره...
ولی وقتی خودشو جدی میگیره...
اوووووووووووف - تکراری میشه...

^_______^

البته اندینگ-اوپنینگ های فیری تیل همیشه عالی بودن...
اینم دلیلشه...

اینقدر بی کارم نشستم آرک آخر بلیچ رو دوباره میبینم...
خخخخخخ...

^____^

نه :|
اتفاقا چند روز پیش اومدم چند قسمتشو بعد از اون جایی که مانگا رو دراپ کردم ببینم بعد 1 قسمت حالم بهم خورد :|
کمدیش هم خیلییییی لوس و بی مزست وقتی شخصیت اصلی اونقدر لوس باشه دیگه کمدیش بره تو دیوار بهتره

سنگ دل :(

ازش بدتم میومد بعد از این قسمت آخر باید لااقل احساس ناراحتی میکردی :(

نه :|
اتفاقا چند روز پیش اومدم چند قسمتشو بعد از اون جایی که مانگا رو دراپ کردم ببینم بعد 1 قسمت حالم بهم خورد :|
کمدیش هم خیلییییی لوس و بی مزست وقتی شخصیت اصلی اونقدر لوس باشه دیگه کمدیش بره تو دیوار بهتره

سخت گیری دیگه فرشاد...
زیاد جدیش نگیری حال میکنی باش...
خخخخخخ...

^____^

========

راستی فرشاد حالا که اینجایی ببین انیمه ای هست که بدرد دختر بچه 10 ساله بخوره !؟
چیز صلح جهانی باشه و اینا...

من خودم زیاد ندیدم از اینا نمیدونم...
خخخخخ...

• Like
سخت گیری دیگه فرشاد...
زیاد جدیش نگیری حال میکنی باش...
خخخخخخ...

^____^

========

راستی فرشاد حالا که اینجایی ببین انیمه ای هست که بدرد دختر بچه 10 ساله بخوره !؟
چیز صلح جهانی باشه و اینا...

من خودم زیاد ندیدم از اینا نمیدونم...
خخخخخ...

سخت گیر؟ من؟ اتفاقا اگر یکی باشه که هر زباله ای رو ببینه و سعی کنه ازش بیشترین لذت رو ببره منم :D با این حال خیلی کمدیش لوسه

آره یه انیمه خیلی خوب میشناسم که بدردش میخوره اسمشم فیری تیله :D

نمیدونم هرچی فکر میکنی به دردش میخوره بده چون الان ماشالله بچه 10 ساله ها فیلم +18 هم بهشون بدی بهتر از ماها نقدش میکنن :D ولی جون هرکی دوست داری انیمه های چندش آوری که خودت دوست داری رو به بنده خدا نده بهش رحم کن XD

تو انیمیشنا Miraculous Ladybug هستش 12 قسمتش به انگلیسی دوبله شده (دوبلش خوبه) ولی زبان فرانسش تا قسمت 24-5 که تا آخر فصل 1شه اومده ادامه دوبله انگلیسیش هم معلوم نیست کی بیاد ولی میاد. اگرم الان سوالی تو ذهنت اومده که " فرشاد یعنی تو اینو خودت دیدی؟ " باید بگم آره دیدمش :D اتفاقا قفل زده بودم اونموقع روش و یه روزه دیدمش XDDDD شخصیت Chat Noir خیلی باحاله XD

سخت گیر؟ من؟ اتفاقا اگر یکی باشه که هر زباله ای رو ببینه و سعی کنه ازش بیشترین لذت رو ببره منم :D با این حال خیلی کمدیش لوسه

آره یه انیمه خیلی خوب میشناسم که بدردش میخوره اسمشم فیری تیله :D

نمیدونم هرچی فکر میکنی به دردش میخوره بده چون الان ماشالله بچه 10 ساله ها فیلم +18 هم بهشون بدی بهتر از ماها نقدش میکنن :D ولی جون هرکی دوست داری انیمه های چندش آوری که خودت دوست داری رو به بنده خدا نده بهش رحم کن XD

تو انیمیشنا Miraculous Ladybug هستش 12 قسمتش به انگلیسی دوبله شده (دوبلش خوبه) ولی زبان فرانسش تا قسمت 24-5 که تا آخر فصل 1شه اومده ادامه دوبله انگلیسیش هم معلوم نیست کی بیاد ولی میاد. اگرم الان سوالی تو ذهنت اومده که " فرشاد یعنی تو اینو خودت دیدی؟ " باید بگم آره دیدمش :D اتفاقا قفل زده بودم اونموقع روش و یه روزه دیدمش XDDDD شخصیت Chat Noir خیلی باحاله XD

مرسی فرشاد از اون انیمه ای که گفتی...
فک کنم انیمه بالانسی باشه که یهو سکته نمیکنه چون بیشتر شبیه انیمیشن هست...
بنظرت بعد از این Assassination Classroom مناسبه !؟

نه بابا سلیقه ی من که چرته...
من خلاصه میشم تو گور و خون و اینا...
خخخخخخخ...

من اول سرچش کردم فک کردم ژاپنی نیست !؟
بعد دیدم دست Toei بوده...
خخخخخ...

اینجور چیزارو خود ژاپنی ها میبپسندن اصلا ؟!

اما بازم ژاپنی نیست...
چند رگه هست...

صبر کن ببینم تو اینو کامل دیدی ؟!
حالا از بی کریسما بودن شخصیت اصلی - چطوری با این گرافیکش کنار اومدی...
خخخخخ...

-__________-

من یکم CGI انیمه داشته باشه حالم بهم میخوره....

• Like
دوستان یه سایتی بود انیمه ها رو استریم میکرد (تقریبا هم کامل بود..) کسی سایتی مثلش داره؟ لینک اونو گم کردم پیدا هم نمیکنم..
پ.ن: حافظه هم انقدر قویه اسمشم یادم نیست :|:D

• Like
مرسی فرشاد از اون انیمه ای که گفتی...
فک کنم انیمه بالانسی باشه که یهو سکته نمیکنه چون بیشتر شبیه انیمیشن هست...
بنظرت بعد از این Assassination Classroom مناسبه !؟

نه بابا سلیقه ی من که چرته...
من خلاصه میشم تو گور و خون و اینا...
خخخخخخخ...

من اول سرچش کردم فک کردم ژاپنی نیست !؟
بعد دیدم دست Toei بوده...
خخخخخ...

اینجور چیزارو خود ژاپنی ها میبپسندن اصلا ؟!

اما بازم ژاپنی نیست...
چند رگه هست...

صبر کن ببینم تو اینو کامل دیدی ؟!
حالا از بی کریسما بودن شخصیت اصلی - چطوری با این گرافیکش کنار اومدی...
خخخخخ...

-__________-

من یکم CGI انیمه داشته باشه حالم بهم میخوره....

انیمه نیست انیمیشنه گفتم که تو پست قبلیم :D البته اصلا حس انیمیشنای داغون غربی رو نمیده چیز باحالیه :D البته یکی از شرکت های سازندش Toei Animationئه که خب ژاپنیه :D

ناروتو بهش بده تا چند سال مشغول بشه XD

اتفاقا گرافیک انیمیشنش خیلی چیز ردیفیه 3 بعدی خیلی قشنگ کار شده برو تو نت ببین اولش میخواست 2 بعدی بشه ولی بعدشCG 3 بعدیش کردن که خیلیییی بهتر شده

شخصیت اصلیاشم که یکیش دختره یکیش پسر اون دختره اتفاقا برخلاف 99 درصد شخصیت اصلیای دختر خیلی بامزست و اصلا رو اعصاب نیست پسره هم که تو نت تاحالا ندیدم غیر اون کسی دیگه رو ملت به عنوان شخصیت محبوبشون انتخاب کنن :D همون Chat Noirئه بعدشم این انیمیشن برا بچه ها ساخته شده زیاد سخت گیر نباش :D

دوستان یه سایتی بود انیمه ها رو استریم میکرد (تقریبا هم کامل بود..) کسی سایتی مثلش داره؟ لینک اونو گم کردم پیدا هم نمیکنم..
پ.ن: حافظه هم انقدر قویه اسمشم یادم نیست :|:D
من از این استفاده میکنم:
https://kissanime.to/

اطلاعات جدید انیمه d gray man هم اومد اسم انیمه D.Gray Man Hallow

انیمه تابستان امسال پخش میشه

پوستر:
7n1bfebflhuc8g4tg6n0.jpeg

صدا پیشه ها:
Yuu Kanda: Takuya Satou (Cardfight!! Vanguard)
Lavi: Natsuki Hanae (Tokyo Ghoul)
Lenalee Lee: Ai Kakuma (Amagi Brilliant Park)
Earl Millenium: Yutaka Aoyama (Mobile Suit Gundam: Iron-Blooded Orphans)
Tyki Mikk: Masakazu Nishida (Gunslinger Stratos)
Road Kamelot: Yui Kondou (NouCome)
Wisely: Soichiro Hoshi (Break Blade)
Alma Karma: Ryouta Asari (Another)

همشون عوض شدن
این دوبلر لاوی هم همون دوبلر کن کانکی:D

سازنده ها:
Director: Yoshiharu Ashino (Cross Ange: Tenshi to Ryuu no Rondo)
Script: Michiko Yokote (Prison School), Tatsuto Higuchi (Schwarzesmarken), Kenichi Yamashita (Jitsu wa Watashi wa)
Character Design, Chief Animation Director: Yousuke Kabashima (Madan no Ou to Vanadis)
Design Works: Yasuhiro Moriki (D.Gray-man)
Art Setting: Kazushi Fujii (Medaka Box)
Art Director: Masatoshi Kai (Gangsta.)
Color Design: Ayako Suenaga (Bakumatsu Rock)
Director of Photography: Shun Kanemitsu (World Destruction: Sekai Bokumetsu no Rokunin)
Editing: Tomoki Nagasaka (Kami nomi zo Shiru Sekai)
Sound Director: Takeshi Takadera (Yowamushi Pedal)
Studio: TMS Entertainment

تریلر جدید:

TVアニメ新シリーズ「D.Gray-man_HALLOW」第2弾PV/2016年7月放送開始!!

--------
تریلر نگرانم کرده صدا پیشه کروس معرفی نشد:-< امیدوارم نخوان بیخیال چپتر 158 و بعد اون بشن خیلی از اتفاقات مهم داستانی اون موقع میفته :-<

اطلاعات جدید انیمه d gray man هم اومد اسم انیمه D.Gray Man Hallow

انیمه تابستان امسال پخش میشه

پوستر:
7n1bfebflhuc8g4tg6n0.jpeg

صدا پیشه ها:
Yuu Kanda: Takuya Satou (Cardfight!! Vanguard)
Lavi: Natsuki Hanae (Tokyo Ghoul)
Lenalee Lee: Ai Kakuma (Amagi Brilliant Park)
Earl Millenium: Yutaka Aoyama (Mobile Suit Gundam: Iron-Blooded Orphans)
Tyki Mikk: Masakazu Nishida (Gunslinger Stratos)
Road Kamelot: Yui Kondou (NouCome)
Wisely: Soichiro Hoshi (Break Blade)
Alma Karma: Ryouta Asari (Another)

همشون عوض شدن
این دوبلر لاوی هم همون دوبلر کن کانکی:D

سازنده ها:
Director: Yoshiharu Ashino (Cross Ange: Tenshi to Ryuu no Rondo)
Script: Michiko Yokote (Prison School), Tatsuto Higuchi (Schwarzesmarken), Kenichi Yamashita (Jitsu wa Watashi wa)
Character Design, Chief Animation Director: Yousuke Kabashima (Madan no Ou to Vanadis)
Design Works: Yasuhiro Moriki (D.Gray-man)
Art Setting: Kazushi Fujii (Medaka Box)
Art Director: Masatoshi Kai (Gangsta.)
Color Design: Ayako Suenaga (Bakumatsu Rock)
Director of Photography: Shun Kanemitsu (World Destruction: Sekai Bokumetsu no Rokunin)
Editing: Tomoki Nagasaka (Kami nomi zo Shiru Sekai)
Sound Director: Takeshi Takadera (Yowamushi Pedal)
Studio: TMS Entertainment

تریلر جدید:

TVアニメ新シリーズ「D.Gray-man_HALLOW」第2弾PV/2016年7月放送開始!!

--------
تریلر نگرانم کرده صدا پیشه کروس معرفی نشد:-< امیدوارم نخوان بیخیال چپتر 158 و بعد اون بشن خیلی از اتفاقات مهم داستانی اون موقع میفته :-<

به به دمت گرم :D

این چه حرفیه که میزنی؟ XD شونصد تا صدا پیشه دیگه رو هم معرفی نکردن هنوز دلیل بر این نمیشه که همه صحنه های مربوط به اونا حذف شدن که XD از طرفی هم اون صحنه ای که میگی یکی از خفن ترین صحنه های کل مانگاهه و تو تریلر قبلی هم نشونش میداد و اتفاقا احساسی ترین بخش تریلر قبلی مربوط به همون گفت و گو بود پس خیالت راحت من فقط نگران اینم که همه صداشون عوض شده :( بعدشم تو فصل یک اون بخشایی که انیمه نشد بخش داستانی مهمی مثل اونی که میگی نبودن و همون حکم فیلر تو مانگا داشت XD ولی این دفعه امیدوارم همرو انیمه کنن

من که این انیمه سازا رو نمیشناسم کسی که میشناسه بیاد بگه کارشون چجوریه؟

امیدوارم بودم زورا خودش به ساخت انیمه کمک کنه ولی ظاهرا نظارت نمیکنه :(

!!Durarara هم تموم شد :-<
مسلما یکی از بهترین انیمه هاییه که دیدم چه فصل 1 و چه سه تا چپتر فصل 2 .
پ.ن : امیدوارم به همینجا ختم نشه حتی در حده یه OVA هم ازش بدن در آینده من راضیم 8->

دورارارا رو دیگه تموم شده در نظر بگیر :( چون ناولایی که بعد از این اومدن اصلا در حد این قبلیا نبوده و یه جورایی فن سرویس بوده که ملت از غم تموم شدن دورارارا بیان بیرون وگرنه داستان اصلی تموم شده :(

خب تریلر جدید انیمه BERSERK هم اومد.نسبت به قبل خیلی بهتر شده از نظر من. cg هست ولی تا حالا این شکلی ندیده بودم کیفیت خوبی داره راضی کنندست.

آهنگ جدید Susumu Hirasawa هم خیلی خوب بود.

لینک دانلود

چه گرافیک عجیب غریبی ... بهتر از قبل شده ولی گرافیک سری قدیمی برسرک رو خیلی بیشتر میپسندم, کاش مثل همون بود گرافیکش ....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or