Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
دوستان کسی انیمه ی غمگین و درام سراغ داره که با روح و روان ادم بازی کنه ؟
البته طبق عادت همیشگیم المان های مبارزه ای هم داشته باشه که خیلی خوب میشه :D

Bokurano
RahXephon
Ima, Soko ni Iru Boku

هر سه تا نسبتا قدیمی هستن ولی اگه ندیده باشی فک کنم خوشت بیاد ;)
--------
اینجا کسی Little Busters رو دیده؟
چند وقته میخوام شروع کنم ببینمش ولی داستانش یکم یاد anohana میندازتم که خیلی رو اعصاب بود، آیا شبیهه؟ :D

دوستان کسی انیمه ی غمگین و درام سراغ داره که با روح و روان ادم بازی کنه ؟
البته طبق عادت همیشگیم المان های مبارزه ای هم داشته باشه که خیلی خوب میشه :D
Ano Hana
Gosick
Shigatsu wa Kimi no Uso
البته هر 3تا بخش غم و روح و روان رو دارن...ولی مبارزه...هیچی:-" (باز Gosick یه چیزایی داره:-" )
البته احتمالا دیدیشون:-" اگرم ندیدی که پس حتما بزار تو لیستت و ببین:D

در کل میدونم جوابم هیچ ربطی به سوال و درخواستت نداشت،صرفا خواستم اسمشون رو بیارم شاید یکی ببینه:-" :)) مخصوصا Ano Hana که @Tenshi ازش بد گفت و برای من بهترین کار رومنس هست و حتما ببینش:x

درود بر ناکاماها...

کسایی که تریلر انیمه برسرک جدیده رو دیدن :

با چیزایی که دیدیم مطمعنم آرک بعد از Golden Age رو که پوشش میدن - حالا آرک قبل از Golden Age هم که گفتن هست...
حالا این وسط یک سوال هست :

چون 3تا فیلم Golden Age که خیلی وقت پیش هم نبود که اومده میخوان این آرک رو Skip کنن !؟
یا بازم میسازن !؟

سازنده ها یکین !؟

^___^

سلام
Cgjui.jpg

خوب امروز انیمه بسیار زیبای Osomatsu san تمام شد . این انیمه در حد انیمه Gintama زیبا و کمدی هست که به هیچ کدوم از کاراکترای خودش رحم نمی کنه و انواعُ اقسامِ القاب مثل FappyMatsu, Dayon و Bitch را داده . انیمه کاملا با رنگ ـای روشن طراحی شده طوری که آدم فقط دوست داره نگاه کنه .
در طول پخش انیمه خیلی اتفاقات عجیبی میافته, مثلا در قسمت اول امدند انیمه Shingeki no Kyojin را مسخره کردند یا قدرت ماورایی F6 دارند که از خنده شکم درد می گیرید :) Opeining و Ending ـای عالی داره انیمه , به طوری که خیلی به فروش رسیدند .
فقط حیف که تمام شد و خبری از Season 2 انیمه نشده هنوز ولی باز هم انیمه ارزش چند بار دیدن را حتما داره .

دوستان بهترین ورژن Berserk برای دانلود چیه ؟ من الان کلی تورنت پیدا کردم 1080 و 720 یدونه هم پیدا کردم سورس DVD . الان اون HD ها ریمستر هستن و اون DVD ـه ورژن اصلی ؟ کودومو بگیرم ؟
برا Neon Genesis Evangelion هم به همین مشکل خوردم کلا انیمه های قدیمی رو آدم بخواد دانلود کنه پدرش در میاد . اگه کسی تورنت خوب از اینا سراغ داره دریغ نکنه . تشکر :دی

One Punch Man سیزن اول رو تموم کردم هووووووووووووووووووووو خیلی خوبه من دارم میمیرم آخه انقدر خوب ؟ گرافیک و استایل عالی . جک های عالی , مووووزیکای مادر بگرید مخصوصا Opening و از همه مهمتر Saitama :)))))) چقدر این شخصیت خوبه وااای عاشقشم :D
طبق عادت بعد یه سیزن انیمه یه استراحت کوتاه میکنم و بعدش یکی دیگه . فعلا حوصله انیمه بلند ندارم فکر کنم نوبت Berserk باشه البته هنوز تورنت کیفیت عالی و تک زبونش رو پیدا نکردم .

تو گوگل کلمه berserk bakabt سرچ کنید :grin:.
تورنت هستش ولی سرعت عالیه و بهترین کیفیت. بالاترینش 35 گیگ هستش.
فقط دو مورد هستش یک اینکه ورژن تورنت 3.1.3 باشه ورژن های دیگه هم هست ولی بعضی ورژن ها رو قبول نمیکنه.دوم اینکه الان چون اخر ماه هستش وقتی که وارد ماه بعدی شدیم ترکر جدید میده که اونو باید وارد کنید وگرنه دانلودتون قطع میشه.

درود بر ناکاماها...

کسایی که تریلر انیمه برسرک جدیده رو دیدن :

با چیزایی که دیدیم مطمعنم آرک بعد از Golden Age رو که پوشش میدن - حالا آرک قبل از Golden Age هم که گفتن هست...
حالا این وسط یک سوال هست :

چون 3تا فیلم Golden Age که خیلی وقت پیش هم نبود که اومده میخوان این آرک رو Skip کنن !؟
یا بازم میسازن !؟

سازنده ها یکین !؟

^___^

درود بر شما

بله این آرک ساخته نمیشه دیگه .آرک اول که 100 در 100 هستش و آرک سوم یعنی Conviction هم تا اخر lost children ساخته میشه بعدش میمونه برای فصل بعد اگر تصمیم بگیرن برای ساختش.

سازنده انیمه که دوتا استودیو هستش یکی gemba و millepensee که هر کدومشون روی بخش خاصی کار میکنن 2d و cgi.

کارگردان Shin Itagaki هست زیاد کارنامه جالبی نداره کلا اونایی که روی انیمه کار میکنن سابقه انیمه اکشن ندارن فقط دست داشتن یه جاهایی فقط نویسنده خوبه با آهنگسازش (گرچه موی گندیده Susumu Hirasawa نیست:grin:) و صدا پیشه ها.

حالا نکته امیدوار کننده اینه که سرپرستشون خود استاد کنتارو میورا هستش. از اون طرف نباید نگران سانسور کردن بخشی از داستان باشیم خودشون هم اشاره کرده بودن .

همونطور که میدونید ولی براتون مهم نیست:-" انیمه ی Fate/Extra Last Encore هم برای 2017 تایید شده! :)
با خودم گفتم حالا که از خط اصلی داستان دوره،شاید این یکی دوباره بتونه یه چیز درست حسابی بشه...ولی خوب...:)
کلا جمع کنند برن با این کاراکترهاشون :|
و همچنان بیشتر از قبل پی بردم F/Z این وسط معجزه بوده:| :(

اینا که بی خیال Fate نمیشن،حداقل Fate/Apocrypha رو انیمه میکردن...باز فکر میکنم قابل تحمل تر از این چیزا میشد:| (البته همینم من بودم سیبر و آرچر قرمز و رایدر و برسرکر و اساسین سیاه رو حذف میکردم! در کل یک تیمش باید حذف بشه:)) گرچه میدونم بخوان با این کاراکترها انیمه بسازن،دقیقا همینا رو نگه میدارن:)) )

نتیجه ی اخلاقی اینکه F/E LE برای منم مهم نیست :)) :دی

تو گوگل کلمه berserk bakabt سرچ کنید :grin:.
تورنت هستش ولی سرعت عالیه و بهترین کیفیت. بالاترینش 35 گیگ هستش.
فقط دو مورد هستش یک اینکه ورژن تورنت 3.1.3 باشه ورژن های دیگه هم هست ولی بعضی ورژن ها رو قبول نمیکنه.دوم اینکه الان چون اخر ماه هستش وقتی که وارد ماه بعدی شدیم ترکر جدید میده که اونو باید وارد کنید وگرنه دانلودتون قطع میشه.
اولا همین که وقت گذاشتید و قشنگ راهنمایی کردین یک دنیا ممنون .
بله تو این سایت عضو هستم دقیقا تورنت های عالی هم داره ولی دانلود نمیکنه برام . یعنی وقتی میدم به MUL که برام مستقیم کنه نمیتونه و خودم هم تو Bit torrent دانلود نمیتونم بکنم درباره ترکر یه چیزی میگه .
bakabt berserk-720p-bluray-yellow-flash
من اینو خواستم دانلود کنم چون تو کامنت ها خیلی راضی بودن ولی Mul نمیتونه مستقیم کنه نمیدونم چرا .
خیلی هم سایت سخت گیریه میگه تا 6 روز بعد ساین آپ نمیزاره خوب سرچ کنم و از این حرفها :D

دوستان fate stay night از قسمت 5 دیگه زیرنویس رو نشون نمیده. کلا هچی زیرنویسی رو. کسی میدونه مشکل از چیه؟
زیرنویس انگلیسی که معمولا رو خود انیمه هست رو هم نشون نمی ده؟ با یک پلیر دیگه امتحان کردین ببینین فرقی می کنه یا نه؟

• Like
Reactions: slipkboy and m.a.t
زیرنویس انگلیسی که معمولا رو خود انیمه هست رو هم نشون نمی ده؟ با یک پلیر دیگه امتحان کردین ببینین فرقی می کنه یا نه؟

کلا از بیخ هیچ زیرنویسی رو نشون نمیده:دی با پات پلیر و کی ام پلیر تست کردم که هر دو به یک درد دچار هستن:دی

• Like
سلام

خوب امروز انیمه بسیار زیبای Osomatsu san تمام شد . این انیمه در حد انیمه Gintama زیبا و کمدی هست که به هیچ کدوم از کاراکترای خودش رحم نمی کنه و انواعُ اقسامِ القاب مثل FappyMatsu, Dayon و Bitch را داده . انیمه کاملا با رنگ ـای روشن طراحی شده طوری که آدم فقط دوست داره نگاه کنه .
در طول پخش انیمه خیلی اتفاقات عجیبی میافته, مثلا در قسمت اول امدند انیمه Shingeki no Kyojin را مسخره کردند یا قدرت ماورایی F6 دارند که از خنده شکم درد می گیرید :) Opeining و Ending ـای عالی داره انیمه , به طوری که خیلی به فروش رسیدند .
فقط حیف که تمام شد و خبری از Season 2 انیمه نشده هنوز ولی باز هم انیمه ارزش چند بار دیدن را حتما داره .

gin.jpg

درسته که وقتی آخر هر فصل انیمه محبوب هرکسی تموم میشه احساسی میشه ولی دیگه کفر نگین :D

کلا از بیخ هیچ زیرنویسی رو نشون نمیده:D با پات پلیر و کی ام پلیر تست کردم که هر دو به یک درد دچار هستن:D
تو KMplayer این کار رو انجام بدین ببینین درست می شه یا نه:
Preferences (F2) > Video Processing > [General] > "Always use"

• Like
View attachment 57861

درسته که وقتی آخر هر فصل انیمه محبوب هرکسی تموم میشه احساسی میشه ولی دیگه کفر نگین :D
خوب شما هم فکر نکنید "بهترین بودن" همیشه باقی میمونه , مخصوصا این روزا که Gintama افتاده روی خط جنگ و دپرس بودن , انیمه ای مانند Osomatsu san یک برکت حساب میشه :)
OS جز TOP ترین انیمه ژانر کمدی هست که منتشر شده و این طور که دیروز خوندم, می خوان تا 6 فصل ادامه بدند یا اینکه تبدیل به یک انیمه بلند بکننش :)
اگر انیمه را ندیدید حتما ببینیدش . از دست ندینش :)

• Like
خوب شما هم فکر نکنید "بهترین بودن" همیشه باقی میمونه , مخصوصا این روزا که Gintama افتاده روی خط جنگ و دپرس بودن , انیمه ای مانند Osomatsu san یک برکت حساب میشه :)
OS جز TOP ترین انیمه ژانر کمدی هست که منتشر شده و این طور که دیروز خوندم, می خوان تا 6 فصل ادامه بدند یا اینکه تبدیل به یک انیمه بلند بکننش :)
اگر انیمه را ندیدید حتما ببینیدش . از دست ندینش :)

این که گینتاما بدون نقصه یه فکته :D

این خط جنگ و دپرس خودش بهترین آرکای تا به حال گینتاماست. اتفاقا یه خوبی معرکه گینتاما اینه که یه حالت مطلق نیست

OS رو من خودم دیدم اما اکثر بخش کمدیش فقط سو استفاده از انیمه های دیگه بود. گینتاما هم اینجوریه اما نه اینکه 24ی فقط اینجوری باشه و یه رفرنس های کوچیک میده

نمیگم بده OS خیلی خفنه یکی از قدیمی ترین کارا هم هست (اولین سریش که تو زمان سیاه و سفید بود انقدر قدیمی) ولی به هیچ وجه حتی نزدیک گینتاما هم نیست چون OS فقط انیمه کمدیه اما گینتاما هزار تا سبک دیگه پاش خورده

تو لیست بهترین انیمه های خودم اول که گینتاماست اختلافش با رتبه های 2 و3 خیلییییی زیاده حتی نمیتونم تصور کنم که انیمه ای به پای گینتاما برسه چه برسه که بهتر ازش باشه :D

بحث سلیقه رو هم بکشید بیرون با سلیقه بدون سلیقه گینتاما بهترینه :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or