هیچ چیزی کلا بدون نقص نیست و اینکه گینتاما به عنوان یک انیمه کمدی مطرح هست و الان وارد جنگ شده خودش یک نقص اشکارا هستاین که گینتاما بدون نقصه یه فکته
این خط جنگ و دپرس خودش بهترین آرکای تا به حال گینتاماست. اتفاقا یه خوبی معرکه گینتاما اینه که یه حالت مطلق نیست
OS رو من خودم دیدم اما اکثر بخش کمدیش فقط سو استفاده از انیمه های دیگه بود. گینتاما هم اینجوریه اما نه اینکه 24ی فقط اینجوری باشه و یه رفرنس های کوچیک میده
نمیگم بده OS خیلی خفنه یکی از قدیمی ترین کارا هم هست (اولین سریش که تو زمان سیاه و سفید بود انقدر قدیمی) ولی به هیچ وجه حتی نزدیک گینتاما هم نیست چون OS فقط انیمه کمدیه اما گینتاما هزار تا سبک دیگه پاش خورده
تو لیست بهترین انیمه های خودم اول که گینتاماست اختلافش با رتبه های 2 و3 خیلییییی زیاده حتی نمیتونم تصور کنم که انیمه ای به پای گینتاما برسه چه برسه که بهتر ازش باشه
بحث سلیقه رو هم بکشید بیرون با سلیقه بدون سلیقه گینتاما بهترینه![]()
شما که داری میگی OS داره هر قسمت تقلید می کنه یعنی یا انیمه را ندیدید یا اینکه خوب نگاه نکردید چون به جز قسمت اول بقیه کارا تا 90% به خلاقیت انیمه برمی گرده
حالا من نمی دونم شما چه گیری دادی به اینکه گینتاما خوب تر از اینه ولی بدون که من هم نمیگم گینتاما بده بلکه میگم OS در شرایط کنونی گینتاما داره خیلی بهتر عمل می کنه مخصوصا برای اشخاصی مانند من که چند بار گینتاما را دیدند و کمی چیز جدید می خواهند .
سلیقه را هم خودتون می کشید وسط کشیدید با این تعصب گینتاماییتون