Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
این که گینتاما بدون نقصه یه فکته :D

این خط جنگ و دپرس خودش بهترین آرکای تا به حال گینتاماست. اتفاقا یه خوبی معرکه گینتاما اینه که یه حالت مطلق نیست

OS رو من خودم دیدم اما اکثر بخش کمدیش فقط سو استفاده از انیمه های دیگه بود. گینتاما هم اینجوریه اما نه اینکه 24ی فقط اینجوری باشه و یه رفرنس های کوچیک میده

نمیگم بده OS خیلی خفنه یکی از قدیمی ترین کارا هم هست (اولین سریش که تو زمان سیاه و سفید بود انقدر قدیمی) ولی به هیچ وجه حتی نزدیک گینتاما هم نیست چون OS فقط انیمه کمدیه اما گینتاما هزار تا سبک دیگه پاش خورده

تو لیست بهترین انیمه های خودم اول که گینتاماست اختلافش با رتبه های 2 و3 خیلییییی زیاده حتی نمیتونم تصور کنم که انیمه ای به پای گینتاما برسه چه برسه که بهتر ازش باشه :D

بحث سلیقه رو هم بکشید بیرون با سلیقه بدون سلیقه گینتاما بهترینه :D
هیچ چیزی کلا بدون نقص نیست و اینکه گینتاما به عنوان یک انیمه کمدی مطرح هست و الان وارد جنگ شده خودش یک نقص اشکارا هست :)

شما که داری میگی OS داره هر قسمت تقلید می کنه یعنی یا انیمه را ندیدید یا اینکه خوب نگاه نکردید چون به جز قسمت اول بقیه کارا تا 90% به خلاقیت انیمه برمی گرده :)

حالا من نمی دونم شما چه گیری دادی به اینکه گینتاما خوب تر از اینه ولی بدون که من هم نمیگم گینتاما بده بلکه میگم OS در شرایط کنونی گینتاما داره خیلی بهتر عمل می کنه مخصوصا برای اشخاصی مانند من که چند بار گینتاما را دیدند و کمی چیز جدید می خواهند .

سلیقه را هم خودتون می کشید وسط کشیدید با این تعصب گینتاماییتون :)

• Like
Reactions: slipkboy and m.a.t
هیچ چیزی کلا بدون نقص نیست و اینکه گینتاما به عنوان یک انیمه کمدی مطرح هست و الان وارد جنگ شده خودش یک نقص اشکارا هست :)

شما که داری میگی OS داره هر قسمت تقلید می کنه یعنی یا انیمه را ندیدید یا اینکه خوب نگاه نکردید چون به جز قسمت اول بقیه کارا تا 90% به خلاقیت انیمه برمی گرده :)

حالا من نمی دونم شما چه گیری دادی به اینکه گینتاما خوب تر از اینه ولی بدون که من هم نمیگم گینتاما بده بلکه میگم OS در شرایط کنونی گینتاما داره خیلی بهتر عمل می کنه مخصوصا برای اشخاصی مانند من که چند بار گینتاما را دیدند و کمی چیز جدید می خواهند .

سلیقه را هم خودتون می کشید وسط کشیدید با این تعصب گینتاماییتون :)

تو اینکه گینتاما کمدی بودنش معروفه شکی نیست اما اینکه فقط به عنوان کمدیش معروف باشه اصلا و به هیچ وجه اینجوری نیست. هر کدوم از آرکای داستانی گینتاما که هرکی سر هرکدوم کف و خون قاطی میکنه تمرکزشون رو کمدی بودن نیست و تو شخصیتا و داستان جدی و مبارزه هاست

ارزش براش ندونستم که هر قسمتش رو کامل نگاه کنم چون میدونستم چی هست :D

بازم مثل همیشه با یکی بحث میکنی ناراحت میشه :D خدایا XD

کلا مقایسه کردن OS با گینتاما نه تنها توهین به گینتاماست بلکه توهین به صنعت انیمه سازیه :D انقدر این مقایسه اشتباهه که حد و حساب نداره :D

همونطور که میدونید ولی براتون مهم نیست:-" انیمه ی Fate/Extra Last Encore هم برای 2017 تایید شده! :)
با خودم گفتم حالا که از خط اصلی داستان دوره،شاید این یکی دوباره بتونه یه چیز درست حسابی بشه...ولی خوب...:)
کلا جمع کنند برن با این کاراکترهاشون :|
و همچنان بیشتر از قبل پی بردم F/Z این وسط معجزه بوده:| :(

اینا که بی خیال Fate نمیشن،حداقل Fate/Apocrypha رو انیمه میکردن...باز فکر میکنم قابل تحمل تر از این چیزا میشد:| (البته همینم من بودم سیبر و آرچر قرمز و رایدر و برسرکر و اساسین سیاه رو حذف میکردم! در کل یک تیمش باید حذف بشه:)) گرچه میدونم بخوان با این کاراکترها انیمه بسازن،دقیقا همینا رو نگه میدارن:)) )

نتیجه ی اخلاقی اینکه F/E LE برای منم مهم نیست :)) :D
عزیز برا هر کی مهم نباشه برا من که مهمه :D
این ElE رو ولش ،شاهکار Hf رو دریاب .اگرچه که انتظار نداشتم تو ۳ قسمت فیلم بخوان سر و ته داستان و بگن :-??:O تازه اونم سرجم ۶ ساعت
:((. یعنی این همه انتظار برا ۶ ساعت:((:-<

• Like
Reactions: slipkboy
تو اینکه گینتاما کمدی بودنش معروفه شکی نیست اما اینکه فقط به عنوان کمدیش معروف باشه اصلا و به هیچ وجه اینجوری نیست. هر کدوم از آرکای داستانی گینتاما که هرکی سر هرکدوم کف و خون قاطی میکنه تمرکزشون رو کمدی بودن نیست و تو شخصیتا و داستان جدی و مبارزه هاست

ارزش براش ندونستم که هر قسمتش رو کامل نگاه کنم چون میدونستم چی هست :D

بازم مثل همیشه با یکی بحث میکنی ناراحت میشه :D خدایا XD

کلا مقایسه کردن OS با گینتاما نه تنها توهین به گینتاماست بلکه توهین به صنعت انیمه سازیه :D انقدر این مقایسه اشتباهه که حد و حساب نداره :D
اول از همه من نمی دونم شما چه اصراری داری به زور بگی که من انیمه گینتاما را در سطح انیمه خوب یا عالی نمی دونم ولی در صورتی که من هم انیمه گینتاما را دوست دارم این شمایی که همش داری میگی گینتاما تک هست و هیچی بهش نمی رسه شما از این دَرِ تعصب وارد میشی و هم از دَرِ بی طرفی :)

گینتاما هم معروف و هم عالی دلیل نمیشه که بقیه هیچی ارزش نداشته باشند . شما هم کامل ندیدی بس بحث کلا بی فایده هست چون معلومه که حرف ـا از روی تعصب هست . مقایسه دو انیمه در یک ژانر نه تنها توهین نیست بیلکه خیلی هم عادی و منطقی هست :)

در ضمن برای اینکه حرف ـا خیلی روشن تر بشه این رو بگم که شما بیشتر از چنبه Fighting و کاراکترای سادیسمی و کلا طنز سیاه Gintama را مد نظر دارید, در صورتی که برای من این ویژگی ـا به عنوان یک مکمل کمدی مد نظر هست تا خود کمدی ( کمدی هم مثل شرط بندی, عینک شین پاچی و ... ) ولی Osomatsu san یک طنز شاد هست :) :)

• Like
یعنی چی تموم شد ؟ :|رفت تو استراحت ؟ :|
آره رفت تو استراحت:cry: حالا چند وقت میمونه معلوم نیست. ولی خیالتون راحت آخر انیمه رسما با نشون دادن چهار نفرشون کنار هم( تاکاسوگی,کاتسورا,ساکاموتو و گینتوکی) آرک بعدی رو تایید کردن:hearteyes:

فصل دوم The Seven Deadly Sins هم برای 2016 تایید شد.

عارضم خدمت شما که اگر فکر می کنید فصل اول از حیث حرکات خالی بندی دست هرچی انیمه شونن رو بوده از پشت بسته...

بدانید و آگاه باشید که فصل دوم خالی بندی های خفن رو به اوج خودش خواهد رسوند:>

عارضم خدمت شما که اگر فکر می کنید فصل اول از حیث حرکات خالی بندی دست هرچی انیمه شونن رو بوده از پشت بسته...

تاریخ پخش دقیق؟ :((
انیمه ی خیلی خوبی بود، "بان" داشت :x ، فضای خوبی داشت؛و باز هم "بان" داشت :دی

• Like

آخر ارسلان تایید نشده بود؟
نمیدونم چرا فکر میکنم شده بوده ...
خلاصه یکی از بهترین شونن هایی هست که دیدم ، از یه سری از نظراتم بهترین ...

• Like
به نام خدا

یک سری عکس از Hunter X Hunter می گدارم که قرار هست دوباره Manga این سری شروع بشود .

j5b5n.jpg

lvFi9.jpg

1mAXU.jpg

بابت بحث قبلی هم معذرت می خوام, چون فقط می خواستم بگم که Osomatsu San انیمه قشنگی هست همین .​

خوب رسما برا final fantasy xv یه فیلم و یه انیمه ی ۵ قسمتی هم معرفی شد که قبل از منتشر شدن خود بازی هر دو منتشر میشن .
در ضمن انیمه هم در پنچ قسمت و به صورت ova پخش میشه که قسمت اولش در دسترسه.:x:-bd
کیفت فیلمش عالیه :O:x رسما فکر کنم با موتور گرافیکی خود بازی ساختنش.تریلر ها رو هم حتما ببینید
کامل ترین جزئیات از مراسم Final Fantasy 15 | تاریخ انتشار، انیمه، فیلم سینمایی و غیره | وب سایت خبری ، تحلیلی بازی های کامپیوتری | گیمفا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or