Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
@AsaraymA @Police _ 110 @Venom Snake
@MaTrix PouYa
برو بچ این هارد های اینترنال وسترن ( رنگ سبزش فکر کنم میگن برای آرشیوه ) اینا خوبه ؟ یدونه 2 ترا بگیرم رو PC داشته باشم برای دیدن انیمه یدونه هم از این Desktop ـیی ها برای بک آپ . البته من کلا یک دونه پسپورتی برای وصل کردن به مدیا پلیر لازم دارم چون فیلم ها و اینا رو تلویزیون میبینم خیلی سخته هارد آداپتوری بهش وصل کنم .
من از Western Digital Green ها یه تجربه ی بدی د اشتم، برای همین رفتم سمت Seagate Barracuda ها

@Scαrface
ممد از این سبزهای WD به هیچ وجه نخر... خلیل راست میگه چیزه خیلی مزخرفیه، کاملاً 50-50 است و ممکنه خیلی برات کار کنه یا اینکه بعد از چند ماه مرخص شه.
WD اکسترنال‌هاش عالیه (البته بعد از هیتاچی) ولی توی اینترنال فقط Seagate (حالا هر مدلی که خواستی)

@Scαrface
همونطور که دوستان گفتن WD سمت مدل سبزش نرو البته مشکی ش مدل با کیفیتی هست اگه گیر بیاری اما گرونه در غیر این صورت برو سمت Seagate تو اکسترنال ها هم غیر WD هارد ADATE هم خوبه اما مشکل بزرگشون سوکت لق هست ولی با دوام هست من الان 5 ساله یدونش را دارم حتی چند بار هم خورده زمین ( البته رو موکت) چیزیش نشده .

اکسترنال پاسپورتی WD که خیلی آشغاله من 2 سال هاردم رو فقط نگاه میکردم لا پر قو بود بیخودی به فنا رفت الانم چون مجبور بودم برا وصل کردن به مدیا پلیر یه 1 تراش رو گرفتم قوطیش از پلاستیک بازیافتیه انگار :D
خب پس به پیشنهاد دوستان یه دو ترا اینترنال سیگیت میخرم و یه Desktop ـیی ـه وسترن اگه خراب شدن همینجا هاراگیری میکنم :D
الان هم بلوری ریپ های Berserk و Cowboy Bebop و Neon Genesis رو گذاشتم برا دانلود وااای که چه حالی بکنم من دلتون بسوزه شما دیدین این انیمه ها رو من هنوز ندیدم کلی قراره Erza بشم باهاشون :D:D>:)
راستی این Arslan Senki چطوره ؟ مالی هست ؟

آقا دم همتون گرم چند تا از بهترین انیمه های این چند سال ( 2011 به بعد مثلا ) رو برام معرفی کنید انیمه های قدیمی معروف رو که جزو واجباته رو دارم کم کم دانلود میکنم و میبینم مثل اینا :
Berserk - Neon Genesis - Cowboy Bebop . یه چند تا کارای جدید مثل همین Arslan یا One Punch Man یا Tokyo Ghoul (البته اینو میخوام اول مانگاش رو بخونم ) برام معرفی کنید فقط انیمه بلند نمیبینم یعنی فقط One Piece میبینم دیگه وقت و حوصله یه انیمه بلند دیگه رو ندارم به جز Full Metal که 75 تا بیشتر نیست که میخوام وقت کردم ببینم . از این انیمه های ده بیست قسمتی که چند تا سیزن هم داشتن اشکال نداره . فقط سبک گرافیکی Chibi یا این کاوایی های زیاد بچه گونه دوست ندارم .
چیزی نوشتید سبکش هم بگید مثلا رمنسه یا کمدیه .
پ.ن : تو سبک Death Note هم چیزی نمیخوام ببینم :D
پیشاپیش ممنون .

آخرین ویرایش:
آقا دم همتون گرم چند تا از بهترین انیمه های این چند سال ( 2011 به بعد مثلا ) رو برام معرفی کنید انیمه های قدیمی معروف رو که جزو واجباته رو دارم کم کم دانلود میکنم و میبینم مثل اینا :
Berserk - Neon Genesis - Cowboy Bebop . یه چند تا کارای جدید مثل همین Arslan یا One Punch Man یا Tokyo Ghoul (البته اینو میخوام اول مانگاش رو بخونم ) برام معرفی کنید فقط انیمه بلند نمیبینم یعنی فقط One Piece میبینم دیگه وقت و حوصله یه انیمه بلند دیگه رو ندارم به جز Full Metal که 75 تا بیشتر نیست که میخوام وقت کردم ببینم . از این انیمه های ده بیست قسمتی که چند تا سیزن هم داشتن اشکال نداره . فقط سبک گرافیکی Chibi یا این کاوایی های زیاد بچه گونه دوست ندارم .
چیزی نوشتید سبکش هم بگید مثلا رمنسه یا کمدیه .
پ.ن : تو سبک Death Note هم چیزی نمیخوام ببینم :D
پیشاپیش ممنون .

از انیمه های چند سال گذشته حتما هر دو فصل Yahari Ore no Seishun Love Comedy wa Machigatteiru رو ببین که برای خودم فصل دومش با اختلاف زیاد بهترین انیمه ای هست که تا حالا دیدم.

اینا هم انیمه هایی هستن که خودم دیدم و باحاشون حال کردم:
Arakawa Under the Bridge که این هم دو فصله
Code Geass رو اگه ندیدی این هم جزو واجباته
Himouto! Umaru-chan انیمه خیلی خنده دار و باحالیه
Gurren Lagann البته این یکم قدیمیه (2007) ولی خیلی خوبه
کل سری Monogatari
Sayonara Zetsubou Sensei هم کمدی خیلی خوبیه
Kill la Kill
Barakamon
Noragami

Shigatsu wa kimi no uso رو چرا من نمیبینم تو لیست پیشنهادی؟ :-" رومنس! میشه گفت بهترین انیمه ی پارسال بود برام :x
Shokogeki no soma اگر درست نوشته باشم...یه کار شونن در مورد مدرسه ی آشپزیه! و مسابقات و امتحانات آشپزی... مقادیری ایچی داره:-"(قسمت اولش خیلی داغونه رفته رفته بهتر میشه:-" )
Kekkai sensen خر تو خرترین انیمه ای که دیدم! ولی همین موردش خیلی باحالش کرده:)) اکشنه:دی
Death Parade... نمیدونم در موردش چجوری توضیح بدم ولی اینم از بهترین های پارسال بود:-"
اگر شونن فانتزی میپسندی Nanatsu no Taizai و Ushio to Tora هم کارای خوبین :دی
دیگه... Gin no Saji (یا Silver Spoon ) هم در مورد یک پسر شهری هست که میره مدرسه دامداری و کشاورزی،اینم کار همون مانگاکای فول متال آلکمیست و ارسلان هست! (ارسلان حتما حتما ببین! :x )
باراکامون هم که پیشنهاد دادن... سه تا انیمه ای که همیشه از 2011 معرفی میکنم هم احتمالا دیدی ... Ano Hana (رومنس) ، Usagi Drop (اینم نمیدونم چجوری بگم ولی یک انیمه ی واقعا دوست داشتنی :x ) و Gosick ( رومنس و معمایی)
انیمه ی ورزشی هم Haikyuu و Diamond no Ace اولی والیبال و دومی بیس بال :دی (البته دومی الان حدود 125 قسمت میشه :-" )
چندتا دیگه هم یادمه ولی اسم دقیقشون رو یادم نیست باید بیام خونه چک کنم:-" (هاردم...:(( :(( )

---
آها یاهاری هم من برعکس دوستمون،فصل اول رو با اختلاف بهتر از دوم میدونم:-" (البته کلا برام جزو بهترین ها نیست ولی انیمه خوبیه:دی )

یه 1 ترا Seagate هم از ما سوخت با کلی انیمه. در کل این هاردم بدبختیه برا خودش :|
چرا لینکای Terra formars نمیاد :((؟
نسخه خام ، ریلیز Ohys-Raws اومده تو تورنت ...
بحث هارده ، منم یه 3 ترا اکسترنال سیگیت پره انیمه دارم دماش میره رو 50 این حدود ، چند ساله لب مرزه ترکینده :-s ، این خراب بشه نصف ارشیوم میپره ...

• Like
Reactions: m.a.t and slipkboy
JoJo's Bizarre Adventure شروع کردم به دیدن و تازه رسیدم قسمت 7 اینا ولی رسما سرم داره میترکه سره این جریان توضیحات و...:-s
رسما همه یه پا واسه خودشون جواد خیابانی هستن!!!!وبدجور هم نوستالاژیک هست سبک انیمه و......:-s:-t
رسما موندم در ادامه بهتر میشه یا نه!!فصل 2 هم همینطور هست یا نه!!!؟
من که بخاطر تعریف چند نفر(x-()شروع کردم و قرار فصل جدیدشم بیاد!!ببینم چطور میشه در ادامه!!!!!

کسی از دوستان میدونه سیزن دوم Arslan Senki کی میاد؟ من که واقعا صبرم داره تموم میشه...
هر چی اطلاعات در مورد سیزن دوم این انیمه دارید بدین من کلا به اخبار انیمه ای دسترسی ندارم:D
ادیت: هر موقع دلم برای ارسلان تنگ میشه این آهنگو گوش میدم: 04 - Lapis Lazuli (TV size ver.) MP3 - Arslan Senki ED Single - Lapis Lazuli OST - Download Arslan Senki ED Single - Lapis Lazuli Soundtracks!
نمیدونم این آهنگ چی داره دل آدمو میبره به ایران قدیمی جادویی با پادشاهای قدیمی، شاعرا و نوازنده ها، باغها و مناظر رویاییش و ساختمونا، کاروانهایی که تو راهها حرکت میکنن، شبای مهتابی شهرها و...
عاشق این انیمه ام:x

آخرین ویرایش:
JoJo's Bizarre Adventure شروع کردم به دیدن و تازه رسیدم قسمت 7 اینا ولی رسما سرم داره میترکه سره این جریان توضیحات و...:-s
رسما همه یه پا واسه خودشون جواد خیابانی هستن!!!!وبدجور هم نوستالاژیک هست سبک انیمه و......:-s:-t
من که بخاطر تعریف چند نفر(x-()شروع کردم و قرار فصل جدیدشم بیاد!!ببینم چطور میشه در ادامه!!!!!

بله تو پارت 2 بهتر میشه...
اگر دیدید نمیتونید تحمل کنید یه راست برید سراغ پارت 3.
از نظر خودم تا به اینجا پارت 3 بهترین بوده نتنها از لحاظ داستان بلکه شخصیتا صدا پیشه ها و .....

کسی از دوستان میدونه سیزن دوم Arslan Senki کی میاد؟ من که واقعا صبرم داره تموم میشه...
هر چی اطلاعات در مورد سیزن دوم این انیمه دارید بدین من کلا به اخبار انیمه ای دسترسی ندارم:D
ادیت: هر موقع دلم برای ارسلان تنگ میشه این آهنگو گوش میدم: 04 - Lapis Lazuli (TV size ver.) MP3 - Arslan Senki ED Single - Lapis Lazuli OST - Download Arslan Senki ED Single - Lapis Lazuli Soundtracks!
نمیدونم این آهنگ چی داره دل آدمو میبره به ایران قدیمی جادویی با پادشاهای قدیمی، شاعرا و نوازنده ها، باغها و مناظر رویاییش و ساختمونا، کاروانهایی که تو راهها حرکت میکنن، شبای مهتابی شهرها و...
عاشق این انیمه ام:x

فصل دوم تابستون پخش میشه

خدایی نکرده خدایی نکرده زبونشون لال اون چند نفر بردیا و آکیبا که نبودن؟ :D

• Like
Reactions: m.a.t and slipkboy

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or