Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
خب بهترین انیمه ی فصل و یکی از بهترین انیمه هایی که دیدم Shouwa Genroku Rakugo Shinjuu هم تموم شد :(. واقعا برای من با Durarara فصل رو درآوردن شخصیت پردازی , داستان , اتمسفر همه و همه عالی بودن :x
پ.ن : فصل دومش هم تایید شد>:D< تنها نگرانیم اینه که این شخصیتای جدید هیچکدوم در حد قبلیا نیستن امیدوارم بتونن فصل بعدی رو هم به خوبی فصل اول دربیارن .

JoJo's Bizarre Adventure شروع کردم به دیدن و تازه رسیدم قسمت 7 اینا ولی رسما سرم داره میترکه سره این جریان توضیحات و...:-s
رسما همه یه پا واسه خودشون جواد خیابانی هستن!!!!وبدجور هم نوستالاژیک هست سبک انیمه و......:-s:-t
رسما موندم در ادامه بهتر میشه یا نه!!فصل 2 هم همینطور هست یا نه!!!؟
من که بخاطر تعریف چند نفر(x-()شروع کردم و قرار فصل جدیدشم بیاد!!ببینم چطور میشه در ادامه!!!!!
داداش در ادامه و فصل دوم هم همینه ، اگه خوشت نیومده همین الان دراپ کن ...
رسما همه یه پا واسه خودشون جواد خیابانی هستن!!!!وبدجور هم نوستالاژیک هست سبک انیمه و......
اتفاقا من عاشق همین چیزاشم :D

• Like
Reactions: m.a.t and slipkboy
فاز انیمه معلوم نیست :D کلی کاراکتر ریختن تو که همشون پتانسیل دارن ولی اینقدر انیمه خر تو خره که آدم میمونه انیمه Mystery یا comedy یا ... بدترین مشکلشم شخصیت اصلیشه که کلا باهاش حال نمیکنم ولی درکل بهش امیدوارم میتونه در حد یه انیمه ی فان ظاهر بشه مگر اینکه شوکی چیزی وارد کنه تو قسمتای بعدی

• Like
یه سوال :D

این آرک جدیده مانگای وان پیس که معرفی شد آرک آخرشه؟ :D به فازش میخوره که آخرش باشه :D

اینجوری ناروتو که تموم شده - وان پیس هم میره آرک آخر - گینتاما هم میره آرک آخر

دنیا به کجا داره کشیده میشه؟ 2012 با تاخیر افتاده T^T

این آرک جدیده مانگای وان پیس که معرفی شد آرک آخرشه؟ :D به فازش میخوره که آخرش باشه :D

میدونی فرشاد چیش باحاله که اینا تموم بشه !؟
(البته حالا حالاها که تموم نمیشه)

ولی تموم بشه میتونیم یاد کنیم که Golden Age یا دوران طلایی انیمه/مانگا هم تموم شد...
خیلی با کلاسه نه ؟!

^___^

• Like
میدونی فرشاد چیش باحاله که اینا تموم بشه !؟
(البته حالا حالاها که تموم نمیشه)

ولی تموم بشه میتونیم یاد کنیم که Golden Age یا دوران طلایی انیمه/مانگا هم تموم شد...
خیلی با کلاسه نه ؟!

^___^

نه :|

گینتاما تموم بشه من فکر کنم 1-2 سال طرف هیچی نرم :|

Fate Stay Night چقد بد بود:| یعنی سناریوش بی نهایت باگ داشت و عملا تو 10 قسمت آخر همه اتفاقات اون طوری اتفاق میفتاد که کارگردان دوست داره تا یه جوری تموم بشه بره پی کارش. تنها نکته مثبتش هم رین توساکا بود فقط:دی خلاصه خیلی بد بود:دی

بر اساس بازی جدیدش باز انیمه میسازن؟

• Like
جنگه مگه؟:| من فکر میکردم این هارد دو ترابایتیه رو بدم بهت دیگه کل آرشیوت رو میلک کردم:D

بعد آریا تو OST انیمه هارو هم داری؟

عکس خانوادگی سازنده های هرکدوم از انیمه های آرشیوشم داره دیگه OST که چیزی نیست :D

Fate Stay Night چقد بد بود:| یعنی سناریوش بی نهایت باگ داشت و عملا تو 10 قسمت آخر همه اتفاقات اون طوری اتفاق میفتاد که کارگردان دوست داره تا یه جوری تموم بشه بره پی کارش. تنها نکته مثبتش هم رین توساکا بود فقط:D خلاصه خیلی بد بود:D

بر اساس بازی جدیدش باز انیمه میسازن؟

ubw رو دیدی ؟ اگه نه حتما ببین یه سر گردن از ابن بالاتره
zero هم حتما ببین ،شاهکاره^:)^

• Like

دیدگاهم رو در مورد اسم آرک بگم :-"
هرجور که نگاه کنی که آرک آخر نیست اصلا:-" چون بعد از اون قضایا،حتما باید یک آرک دیگه هم باشه! :-" (تازه بعد رسیدن به رافتل،حقایق معلوم میشه:-" و برای رسیدن بهش هنوز یکی دیگه از پونگلیف های قرمز مشخص نیست کجاست اصلا! )
جدا از اینکه اینم بیشتر میخوره بهش Saga گفته بشه تا آرک! مثل جنگ بزرگان،که خودش چندین آرک رو پوشش میداد:-" خودشون هم چرت گفتن:-" الان مهمونی چای رو داریم،به دنبال مارکو و دوستان رو داریم ، وانو رو داریم،تازه اگر این وسط هیچ اتفاق خاصی نیفته که از مسیر خارج بشن:-"
+من شخصا فکر میکنم داستان نهایت به 2تا یونکو درست و حسابی بپردازه:-" بیگ مام و کایدو! شنکس و بلک بیرد اگرم دیده بشن،نهایت چند صفحه :-" میان یه کار خفن میکنند،کف میکنیم و تمام:-" مثل اتفاقی که آخر مارینفورد افتاد:-" یا همون حضور پشت دن دن موشیه بلک بیرد توی درسروزا :-" 4 کلمه حرف زد، یه عالمه سؤال ایجاد کرد:|

در کل اینکه،وان پیس رو نزدیک به تموم شدن هم نمیبینم:-"
ولی حالا به اون لیست بالات،میتونی مرحوم بلیچ رو هم اضافه کنی که مثلا آرک آخرشه:-" البته اگر خط داستانیی الان وجود داشته باشه دقیقا :D چند ساله دارن همدیگه رو میزنند،و ... انگار نه انگار باید اتفاقی بیفته! :D

---

@BARDI YA

برو...برو:| هیچم کلاس نداره! همش غم و غصه ـست! :|
اتفاقا باید با تموم وجود بزنی تو سرت که دوران طلایی تموم شده:|
من که وان پیس تموم بشه به پوچی میرسم:(

دیدگاهم رو در مورد اسم آرک بگم :-"
هرجور که نگاه کنی که آرک آخر نیست اصلا:-" چون بعد از اون قضایا،حتما باید یک آرک دیگه هم باشه! :-" (تازه بعد رسیدن به رافتل،حقایق معلوم میشه:-" و برای رسیدن بهش هنوز یکی دیگه از پونگلیف های قرمز مشخص نیست کجاست اصلا! )
جدا از اینکه اینم بیشتر میخوره بهش Saga گفته بشه تا آرک! مثل جنگ بزرگان،که خودش چندین آرک رو پوشش میداد:-" خودشون هم چرت گفتن:-" الان مهمونی چای رو داریم،به دنبال مارکو و دوستان رو داریم ، وانو رو داریم،تازه اگر این وسط هیچ اتفاق خاصی نیفته که از مسیر خارج بشن:-"
+من شخصا فکر میکنم داستان نهایت به 2تا یونکو درست و حسابی بپردازه:-" بیگ مام و کایدو! شنکس و بلک بیرد اگرم دیده بشن،نهایت چند صفحه :-" میان یه کار خفن میکنند،کف میکنیم و تمام:-" مثل اتفاقی که آخر مارینفورد افتاد:-" یا همون حضور پشت دن دن موشیه بلک بیرد توی درسروزا :-" 4 کلمه حرف زد، یه عالمه سؤال ایجاد کرد:|

در کل اینکه،وان پیس رو نزدیک به تموم شدن هم نمیبینم:-"
ولی حالا به اون لیست بالات،میتونی مرحوم بلیچ رو هم اضافه کنی که مثلا آرک آخرشه:-" البته اگر خط داستانیی الان وجود داشته باشه دقیقا :D چند ساله دارن همدیگه رو میزنند،و ... انگار نه انگار باید اتفاقی بیفته! :D

---

@BARDI YA

برو...برو:| هیچم کلاس نداره! همش غم و غصه ـست! :|
اتفاقا باید با تموم وجود بزنی تو سرت که دوران طلایی تموم شده:|
من که وان پیس تموم بشه به پوچی میرسم:(
ناروهودو :D

بلیچ که مهم نیست اصلا. با این آرک آخرش همون تموم بشه بهتره

• Like
JoJo's Bizarre Adventure شروع کردم به دیدن و تازه رسیدم قسمت 7 اینا ولی رسما سرم داره میترکه سره این جریان توضیحات و...:-s
رسما همه یه پا واسه خودشون جواد خیابانی هستن!!!!وبدجور هم نوستالاژیک هست سبک انیمه و......:-s:-t
رسما موندم در ادامه بهتر میشه یا نه!!فصل 2 هم همینطور هست یا نه!!!؟
من که بخاطر تعریف چند نفر(x-()شروع کردم و قرار فصل جدیدشم بیاد!!ببینم چطور میشه در ادامه!!!!!

فصل اولش از قسمت 10 به بعد خیلی بهتر میشه.
فصل دو کلا فاجعه س ولی خب مجبوری تحملش کنی تا برسی به فصل سه که دوباره خوب میشه.
کلا اعصاب خوردی زیاد داره ولی بعضی جاهاش عالی کار شده و باعث میشه ارزش دیدنشو داشته باشه. شخصیتاشم در عین داغونی به یاد موندی ان :D

-------------

دیشب خسته و کوفته نشستم Hana to Alice: Satsujin Jiken رو دیدم و...
عــــــالـــی بود!!! اصلا شاهکار بود!!!!!! از ژاپنیا انتظار همچین چیزی رو نداشتم! بیشتر مثه یه فیلم بود (گویا live action هم داره). روحمو شاد کرد اصلا...
خیلی خیلی پیشنهاد میشه :x:x

مثل اینکه یکی دیگه از دوستانی که توی این تاپیک در آینده آبمون تو یک جوب نخواهد رفت، @Tenshi هست! :-" (البته امیدوارم اینطور نشه:-" و کلا همه گل و بلبل اینجا در کنار هم باشیم:-" )

خوب...در مورد Jojo به نظرم نسل دوم بهترین Jojo بوده تا الان:-" هم قهرمان داستان،هم بدمن ها ، هم مبارزات! هم آهنگ ها! اصلا همه چی :D
البته اگر منظور دوستمون از فصل دوم،همین جوجوی دوم بوده باشه:D(کلا جوجوی سوم رو 2 فصل کردن،گند زدن به محاسبات:-" )
اگرم که همون نیمه ی اوله جوجوی سوم منظوره،که مثل نیمه ی دومش بود:-" خوب بود در کل :D

به من باشه،پیشنهاد میکنم جوجوی اول رو دووم بیارید،برسید دومی که بس خفنه و حتما جذبش میشید دیگه:دی

ویرایش: چرا پیام نصفه ارسال شده بود:|

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or