Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
سلام و درود ....
اگر میشه لطفا راهنماییم کنید یا تو پیام خصوصی جوابم رو بدید .... من بخوام هر انیمه ای رو دانلود کنم باید 3 ، 4 برابر پولش رو بدم. :( :( از دوستان کسی رو میشناسید که در کار فروش انیمه باشن؟

با سپاس فراوان

• Like
Reactions: m.a.t and slipkboy
اومدیم انیمه ببینیم که...اونطرف فعلا در دسترس نیست:-"
اگر کسی بیداره و زیرنویس اینا رو داره بفرسته:-"
Shouwa ....
Assassination Classroom
Dimension W
Jojo
Ushio to Tora
Kiznaiver
Ace of the Diamond S2 E51
FF XV Brotherhood (راستی تو فکر ترجمه ی این بودید! خوب اونطرف هم که فن ها ترجمه کردن! گویا کار همین حسین سفیروث خودمونه :D با این اوصاف به نظرم دوباره کاری نکنید:-")
Gintama 316

خوب دیگه... کسی هست آیا؟ :-"
---
ویرایش: خوب سایت درست شد :D و البته این مدت نشستم برج خدا خوندم! :x

چثدر حال داد این چپتر! :x کلا یکی از لذت بخش ترین تفریحات دنیا ،دیدن تحقیر شدنه راشل ـه:x و کوون بهترین کسیه که میتونه این بلا رو سرش بیاره! :x دمش گرم:x

بقیه ی اتفاقات هم جالب بودن تا اینجا(منم همش جاهای حساس خوندنم ول میشه:|) ولی خوب گل سر سبدشون تحقر راشل بود:x

ویرایش: برج خدا همین الان به هفتگی رسیدم دوباره:-" بسیار به موقع...فقط وقت نیست دیگه! برم دانشگاه:-" کف کردن ها برای بعد...اما فوق العاده بود! :دی

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: slipkboy and m.a.t
ویرایش: خوب سایت درست شد :D و البته این مدت نشستم برج خدا خوندم! :x

چثدر حال داد این چپتر! :x کلا یکی از لذت بخش ترین تفریحات دنیا ،دیدن تحقیر شدنه راشل ـه:x و کوون بهترین کسیه که میتونه این بلا رو سرش بیاره! :x دمش گرم:x

بقیه ی اتفاقات هم جالب بودن تا اینجا(منم همش جاهای حساس خوندنم ول میشه:|) ولی خوب گل سر سبدشون تحقر راشل بود:x

ویرایش: برج خدا همین الان به هفتگی رسیدم دوباره:-" بسیار به موقع...فقط وقت نیست دیگه! برم دانشگاه:-" کف کردن ها برای بعد...اما فوق العاده بود! :D

Tower of God عالیه :x بهترین شخصیتم از نظر من همین کوونه فقط حیف که هنوز هیچی از داستانش رو پیش نبرده SIU . فعلا هم که ۲ هفته معلق شده تا ۱۸ april :-<
ولی کلا بخوایم راجع به داستان حرف بزنیم یکم زیادی دیگه همچی مطابق به میل اینا پیش میره هی بام از ناکجا آباد قدرت میگیره اونم تو حساسترین شرایط حریفشو میبره میره بالا
ریچل هم که هی میاد یه حرفی میزنه که نشون بده من آدم بدم میره . تهشم به نظرم معلوم میشه همه ی این کاراش دلیل داشته و بام میبخشدش و ....
ولی در حال حاضر از داستان خیلی راضیم خوب داره پیش میره فقط منتظرم کوون به ماریا برسه ببینم بازم تو فاز older sister میمونه یا نه :-":D

• Like
@Akiba

امیر , JoJo جدیده قسمت اولش رو دیدی !؟
میگم جو و رنگبندی رو زیاد کارتونی نکردن !؟
خخخخخ...

پارت قبلی ها دارک تر بودن...

^___^

(راستی اون علامت PSN با اکانتت زیر آواتارت رو چطوری On کردی !؟

^______^

• Like
نانده؟! ناکایوکو شيویو~ :D:):p

نمیدونستم جوجو رو باید بجای فصلی، نسلی حساب کرد :)):))
منظورم از فصل دوم Star Crusaders بود. بدمن هاش خیلی مسخره بودن، جوجوش هم چون نچسبه یه فصل طول میکشه تا بهش عادت کنی.
جوجوی دوم (جوزف) که عشقه :x یه پا گینتوکیه واسه خودش :D

------------

چرا Star Platinum این ریختی شده؟!! :O
ولی جوجو جدیده خیلی خوفه، موهاشم خوشگله :D:x:x
جوتارو هم بالاخره بجز yare yare و ora ora دیالوگای دیگه ایم داره :D:D
البته من نسلی حساب میکنم :-" آخه یکم مسخره بازی شده حرکاتشون:-" فصل اول ، دو نسل رو پوشش میدن،نسل سوم رو دو فصلی میکنند! و اینگونه میشه که موقع بحث قاطی میشه:-"

@Police _ 110 من موقع نوشتن اسم انیمه تو عنوان اسپویلر چی بنویسم؟ خدایی اسم کاملش زیاده:-" S3 ؟ یا S4 ؟ (آخه فن ساب ها نیمه ی دومه قبلی رو شماره قسمت ادامه میزدن:-" یعنی از 25 اینا شروع شد:-" )

Tower of God عالیه :x بهترین شخصیتم از نظر من همین کوونه فقط حیف که هنوز هیچی از داستانش رو پیش نبرده SIU . فعلا هم که ۲ هفته معلق شده تا ۱۸ april :-<
ولی کلا بخوایم راجع به داستان حرف بزنیم یکم زیادی دیگه همچی مطابق به میل اینا پیش میره هی بام از ناکجا آباد قدرت میگیره اونم تو حساسترین شرایط حریفشو میبره میره بالا
ریچل هم که هی میاد یه حرفی میزنه که نشون بده من آدم بدم میره . تهشم به نظرم معلوم میشه همه ی این کاراش دلیل داشته و بام میبخشدش و ....
ولی در حال حاضر از داستان خیلی راضیم خوب داره پیش میره فقط منتظرم کوون به ماریا برسه ببینم بازم تو فاز older sister میمونه یا نه :-":D
از وقتی مانگاریدر بسته شد نخونده بودم تا دیشب:( ولی بسی حال داد:x با اینکه محمدعلی توصبه کرده بود آروم بخونم ولی نشد:))

آره مطابق میل ـشون داره پیش میره ولی رسما جون به لب میکنه! هر لحظه با خودت میگی الان فلان اتفاق میفته به فنا میریم:| ولی فکر کنم سیو هم دلش نمیاد هم تیمی ها اصلی رو بکشه! (متحدهای مقطعی رو کار نداریم:-" )
من شخصا راضی به بخشش راشل نمیشم! یعنی کوون باید قشنگ بزنه لهش کنه! خوشم میاد لحظه به لحظه! حتی توی شیر یا خط! یا بعد توی اون اتاقک، فقط داشت بهش تیکه مینداخت و تحقیرش میکرد! :x کلا راشل سرنوشتش به بد کسی گره خورده! :d چنین کاراکتری هم تحقیر شدنش از مردنش خیلی لذت بخش تره:-" فعلا هنوز تحقیر کمشه! :-" هر وقت به اندازه ی مورد نیاز شد،اون موقع راضی به کشتنش میشم:-"بهترین شخصیتم برای من که تمساح بزرگوار! جناب راک عظیم هست! :x (به کوون نگاه میکرد میگفت چجوری بندازم خط بیاد:)) )
@Akiba

خخخخخ...

^___^

(راستی اون علامت PSN با اکانتت زیر آواتارت رو چطوری On کردی !؟

^______^
دیشب که کل وقتم رفت پای برج خدا! امروزم نشستم دوتا دیگه از انیمه ها رو شروع و دوتا دیگه رو تموم کردم:-" هنوز نوبت جوجو نشده! :-"
ولی اولی هم رنگ بندی شاد زیاد داشت! کلا سری رنگ بندی شاد زیاد داره:D اما خوب هرچی داستان داره میره جلوتر،انیمه هم جوون و نوجوون پسندتر داره میشه:-" رنگ بندیشم از تاریکی در میاد:-" اگر اشتباه نکنم همین سری جدید،یکی از کاراکترهای اصلیش گویا یه بچه فسقلیه! :-"

(از بخش اطلاعات تماس:-" )

---
راستی کسی مانگای Ace of the Diamond میخونه؟ در بهترین حالت کی میتونیم منتظر فصل سوم باشیم؟ :(

آخرین ویرایش:
من موقع نوشتن اسم انیمه تو عنوان اسپویلر چی بنویسم؟ خدایی اسم کاملش زیاده:-" S3 ؟ یا S4 ؟ (آخه فن ساب ها نیمه ی دومه قبلی رو شماره قسمت ادامه میزدن:-" یعنی از 25 اینا شروع شد:-" )

اگه حالش رو نداری که میدونم نداری....بزن jojo 2016.....قسمت هاش هم دیگه میتونی راحت از 1 شروع کنی

همنفسان یکی از عزیزان لطف کنه لینک دانلود بلو ری prison school رو پ.خ کنه :yes:
تا جایی که میدونم هنوز کامل نیمده،تا قسمت 8 اومده! همین کافیه یا صبر خواهی کرد؟ :-" (البته اگر کسی نفرستاده باشه لینکش رو + تورنت موجود میدارم:-" )

• Like
امیر شایعه پراکنی نکن بابا! :D
لینک بلوری هر 12 قسمت خیلی وفته اومده.

اسماعیل برو تو Nyaa سرچ کن برات میاره، اگه حال سرچ نداری اینو بگیر. :D
فقط Seedهاش کمه و سریع دانلود کن تا به رحمت ایزدی نرفته.
از باقی BDها بهتره، هم دوبله انگلیسی داره هم ژاپنی، زیرنویسم هم ماله Chihiro رو داره هم Commie. :D

راستی یادم رف بگم که اگه خواستی تو KAT هم میتونی لینک تورنتشو پیدا کنی، فکر کنم اونجا سیدهای بیشتری هم داشته باشه.

نانده؟! ناکایوکو شيویو~ :D:):p

نمیدونستم جوجو رو باید بجای فصلی، نسلی حساب کرد :)):))
منظورم از فصل دوم Star Crusaders بود. بدمن هاش خیلی مسخره بودن، جوجوش هم چون نچسبه یه فصل طول میکشه تا بهش عادت کنی.
جوجوی دوم (جوزف) که عشقه :x یه پا گینتوکیه واسه خودش :D

------------

چرا Star Platinum این ریختی شده؟!! :O
ولی جوجو جدیده خیلی خوفه، موهاشم خوشگله :D:x:x
جوتارو هم بالاخره بجز yare yare و ora ora دیالوگای دیگه ایم داره :D:D

تقریبا اره بدمن های فصل دوم پارت 3 زیاد جالب نبودن ولی همون شخصیت vanilla ice باعث شد کلا هر چیزی که قبلش دیده بودیم فراموش کنیم.
در مورد جوتارو از نظر من واقعا کول هستش و اون صدا پیشه هم باعث شده دیگه بیش از حد کول بشه :D

@Akiba

خخخخخ...

یکی از دلایلش اینه که متاسفانه یا خوشبختانه کلا تو پارت 4 مانگاش استایل طراحیه آراکی عوض میشه و مثل پارت های قبلی نیست.اون جو هم دوستانی که مانگاش رو خونده بودن میگفتن کلا این پارت کم تر خشونت داره نسبت به قبل ولی یه سری نکات مثبت خیلی خوبی داره که در اینده میبینیم.

و یه مورد دیگه که از نظر من بی تاثیر نبوده عوض شدن کاگردان سری Kenichi Suzuki هستش.که رفتن روی دریفترز کار میکنه

دیشب که کل وقتم رفت پای برج خدا! امروزم نشستم دوتا دیگه از انیمه ها رو شروع و دوتا دیگه رو تموم کردم:-" هنوز نوبت جوجو نشده! :-"
ولی اولی هم رنگ بندی شاد زیاد داشت! کلا سری رنگ بندی شاد زیاد داره:D اما خوب هرچی داستان داره میره جلوتر،انیمه هم جوون و نوجوون پسندتر داره میشه:-" رنگ بندیشم از تاریکی در میاد:-" اگر اشتباه نکنم همین سری جدید،یکی از کاراکترهای اصلیش گویا یه بچه فسقلیه! :-"

:(

اتفاقا برعکسه.در مورد پارت 4 خود آراکی عذر خواهی کرده بود بخاطر خشونت کمش فقط همین پارت اینطوری.در مورد پارت 5 نمیدونم ولی 6 قطعا سن مخاطب بالاتری رو هدف قرار میده و پارت های 7 و 8 هم کلا سنین میشن.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or