Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
latest

Kouji Wada خواننده آهنگ معروف OP اه Digimon Adventure به اسم Butter-Fly در سن 43 سالگی به دلیل سرطان حلق درگذشت

نسخه اصلی این آهنگ رو می تونید از لینک زیر گوش کنید:
Playing: Butter-Fly (Digimon Adventure OP).mp3 - picosong

خود من به شخصه با این موزیک زندگی کردم
14341930283007440447315873440.png

R.I.P

این Kabaneri of the Iron Fortress کلا فکر کنم ترکونده این قدر خوب بوده .همه ی نقداش مثبته بچه های هم که دیدن به شدت تعریف کردن البته کمتر از این هم از etsurō Araki
که کارگردان attack on titan هم بود انتظار نمی رفت.
حالا گذاشتم دان شه ببنیم چه طوریه8->:x

Terra Formars Episode 2

خوب...
خوب....
شاید عجیب باشه گفتنش ولی انیمه کیفیت بصریش پیشرفت کرده نسبت به قسمت اول و Stable تر شده انیمیشن و داستان...
هنوز نمیشه نظر قطعی داد...
ولی بنظرم جا داره که این فصل هم مثل فصل اول من رو راضی کنه...
هنوز جای کار داره...

Jojo's Bizarre Adventure Part IV : Diamond is Unbreakable Episode 2

میرسیم به انیمه ی خودم که ... و ... شدم تا منتظر این فصلش بودم...
قسمت اول یکم رنگاوارنگ بود که یکم ناراضیم کرد ولی خوب تازه این فصل جو و ایناش برای توی این قسمت جا افتاد...
اول بگم اپنینگ خوب ولی نه عالی داشت ولی بازم دوز میداشتم...
شخصیت اصلی معلومه که جا داره... ^___^
بدمن که خوب بود...
خشونت هم که توی این قسمت بود که خیلی حال کردم...
در کل بچه ها که این انیمه رو دنبال نکردن : کافر نباشید...
برید این انیمه رو از فصل های اول ببینید و شروع کنید...
یکی از خاص ترین انیمه ها و استایل ها و مخصوصا مانگا رو داره...
اصلا برید از آریا-ساما بپرسید...
خخخخ....

^___^

این فصل برخلاف فصل قبل انیمه های امیدوارکننده کم نداریم
Kiznaiver
Koutetsujou no Kabaneri
Bungou Stray Dogs
Joker Game
RE:Zero
Mayoiga
و تا حدی Boku no Hero Academia
واقعا واسه قسمت اول ( بعضی دوم ) از نظر من خوب بودن و میشه امیدوار بود فصل خیلی‌خوبی رو داشته باشیم 8->

@Akiba

آکیبا بجنب انیمه Tanaka رو ببین XDDD یکی پیدا شده که level مندوکسگیش میلیون ها بار از ما بیشتره XD

Joker Game و بقیه برن بوق بزنن که بهترین انیمه فصل همین Tanakaست XD
اتفاقا به همین دلیل تو لیست انیمه هایی که هفتگی میبینم گذاشتمش:))
دیشبم زدم دانلود...ولی خوب...تازه اومدم دانشگاه...تا بیام خونه و اگر زنده باشم،طول میکشه:( (خدا لعنت کنه اشتباه محاسباتی رو که یک ساعت زودتر بیای دانشگاه:)) وگرنه الان یا خواب بودم یا انیمه میدیدم:| )

@Akiba

آکیبا بجنب انیمه Tanaka رو ببین XDDD یکی پیدا شده که level مندوکسگیش میلیون ها بار از ما بیشتره XD

Joker Game و بقیه برن بوق بزنن که بهترین انیمه فصل همین Tanakaست XD
چقدر اپیزود اول این خوب بود :) :) :)
بین انیمه هایی که توی این فصل میخواستم ببینم کلا اینو نذاشته بودم ولی همینطوری گفتم ببینمش چطوره.... عالی بود :d
یکی این و بعد Flying Witch خیلی خوب هستن برای تموم کردن یه روز طولانی :)

در کل تا اینجا از این فصل خیلی راضیم :d برای انتخاب بهترین فصل هم خیلی زوده هنوز ولی بین انیمه های جدید Re:Zero,Kanaberi,Joker Game, بهشون میخوره از کاندید های اصلی باشن....:d :d
البته این تاناکا جای خاص خودشو داره توی رنکینگ بهترین های فصل حساب نمیشه :d

خوشحالم که jojo رو ادامه دادم فصل 1 عالی بود مخصوص نسل دوم!!!
Jojo's Bizarre Adventure - Stardust Crusader یجورای واسم فیلر مانند بود و هیجانش کم بود ولی خوب بود نمیشد ایراد گرفت ولی الا که رسیدم به Egypt Arc رسما هیجان انیمه بدجور رفته بالا!!!
سره قسمت 6 که جوزف(شخصیت مورد علاقم!!)افتاد تو دام اون اهن ربا و عبدل هم همینطور!!:)):)) صحنه های کمدی رسما منفجرم کرد!!!!=))=))
سره قسمت11 که محشر بود مخصوصا قمار کردن جوتارو خودمم داشت باورم میشد که کارت خوبی واسش در اومده!!!:-t:-t چقدر هیجان انیمه بالا بود سره این دو قسمت!!!بماند که جوزف رسما رو دست خورد!!x_xx_x
الا یه مشکلی که واسم پیش اومده جوزف فصل یک رفت رسما اون 4 تا نامیرا رو راحت له کرد و واسه خودش یه پا استادی بود تو ریپل!!!الا تو این فصل 2-3 چرا اینقدر ضعیف اش کردن من موندم اینکه راحت که نه ولی تونست کارز و... شکست بده واسه چی بدمن کردن دیو اینو باید راحت قورت بده ولی این همه بالا سرش اومده اونم سره زیر دست هاش!!!!دلم بدجور واسه اون پیش بینی جملاتش تنگ شده!!!!

تاناکا رو دیدم! :)) اون دو دیقه ی اولش دقیقا هم ذات پنداری نمودم و خودم چنین وضعی دارم تو دانشگاه وقتی هوا خوبه:-"
در کل هم...من الان روم نمیشه بگم اومدم اینجا رهبریه تنبل ها رو به دست بگیرم:( هنوز جای کار زیادی دارم:( یک انیمه ی کاملا آموزشی:x :x :x
خود انیمه هم به طور کلی از این تصفیه کننده های روح ـه! :x بعدها حتما زیاد پیشنهادش میدم به این عنوان :D
---
از اون طرف ساکاموتو راه سختی در پیش داره! :-" البته یکم هایپم زیاد بود! با استاد اونیزوکا مقایسه میشد:-" در آینده باید خودش رو خیلی خوب نشون بده تا انتظارات رو بر آورده کنه :دی :-"

خوشحالم که jojo رو ادامه دادم فصل 1 عالی بود مخصوص نسل دوم!!!
Jojo's Bizarre Adventure - Stardust Crusader یجورای واسم فیلر مانند بود و هیجانش کم بود ولی خوب بود نمیشد ایراد گرفت ولی الا که رسیدم به Egypt Arc رسما هیجان انیمه بدجور رفته بالا!!!
الا یه مشکلی که واسم پیش اومده جوزف فصل یک رفت رسما اون 4 تا نامیرا رو راحت له کرد و واسه خودش یه پا استادی بود تو ریپل!!!الا تو این فصل 2-3 چرا اینقدر ضعیف اش کردن من موندم اینکه راحت که نه ولی تونست کارز و... شکست بده واسه چی بدمن کردن دیو اینو باید راحت قورت بده ولی این همه بالا سرش اومده اونم سره زیر دست هاش!!!!دلم بدجور واسه اون پیش بینی جملاتش تنگ شده!!!!

دلیلش پیریه ... از کسی نمیشه انتظار داشت در سن 50-40 سالگی مثل 18 سالگی مبارزه کنه ( رفلکس و سرعت و هوش و قدرت و .... ) میشه ؟

البته خودمم بدم اومد کسی که تونست 3 تا از خدایان خون آشام هارو تنهایی شکست بده تو آرک بعدش اینقدر ضعیف شد

• Like
Reactions: m.a.t
ادامه نظرات قبلی

GATE : انیمه جالبی بود از لحاظ موضوعی ( روابط سیاسی دو دنیای متفاوت ) بیننده رو جلب میکرد هرچند شایذ روایت کلیشه ای داشت ولی درکل کاری بود که ارزش دیدن داشت من رو خسته نکرد و از کاراکتر های خوبی هم برخوردار بود

Musaigen no Phantom World : یکی از انیمه های سر خوش فصل بود که خیلی موضوع خاصی رو دنبال نمیکرد دیدنش طی فصل فکر بدی نبود ولی بغد از تموم شدن فصل فکر نمیکنم خیلی کسی دنبال این کار بره

Prince of Stride : واقعآ متاسفم وقت و انرژی صرف ساختن همچین انیمه هایی میشه که بعد اون فصل هیچکس همچین انیمه ای رو به یاد هم نمیاره

Shouwa Genroku Rakugo Shinjuu : بسیار انیمه جالب و متفاوتی بود و من این انیمه رو هم جزء کارهای بزتر سال میدونم روایت خوب داستان و داشتن کاراکتر های قوی و در ادامه امید به اینده ای بهتر در فصل جدید همه از نکاتی که ما رو مجبور به دیدن انیمه میکنه

و اما شگفتی پارسال برای من انیمه :

Utawarerumono - Itsuwari no Kamen : وقتی این کار رو شروع کردم هیچ انتظار خاصی از انیمه نداشتم شروع کار مبهم بود شخصیت اصلی داستان از ناکجا اباد پیدا شده بود هیچ چیز از خودش به خاطر نداشت نه توانایی خاصی داشت و نه میخواست دنیا رو نجات بده پس شروع کرد به یاد گرفتن اینکه چطور زندگی کنه و در ادامه جنگیدن و رشد کردن رو یاد میگیره تا بتونه ......

انیمه شزوعش جو اروم و خوشایندی داره زندگی روزمره افراد شهر و جمع شدن کاراکتر های داستان و شوخی ها و داستان های زندگیشون تا اینکه داستان به نیمه میرسه و همه چیز تغییر میکنه و در انتها انیمه ای که با شادی و سرخوشی شروع شده بود با یه جو سرد و غم بار به اتمام میرسه و تنها امید بیننده به ادامه پیدا کردن انیمه و انتظار برای تاییذ شدن فصل جدیدی از انیمست

سلیقه من زیاد همسو با سلیقه دوستان اینجا نیست ولی هرکی از دوستان تو این سال ها که کمی سلیقش تو انیمه دیدن به من شباهت داره این انیمه رو از دست نده پشیمون نمیشه

قسمت اخر(5) Code Geass Boukoku no Akito هم امروز اومد!!!داستان خوبی داشت و گرافیک انیمه بالا بود و تونست یه داستان با خط جدا از code geass 1-2 رو بازگو کنه!!!و در کنارش ابهامات بعده قسمت اخر code geass 1 و قبل شرو شدن code geass 2 رو روشن کنه که واسه من همین کاقی هست:) ولی با این حالا کارکتر های انیمه یه لول پایین تر بود به نسبت code geass 1-2 امیدوارم سانرایز بیاد ادامه code geass بده با این که که بهترین پایان داشت ولی بازم خیلی زود تموم کردن و جا هنوز واسه یه داستان دیگه باز هست!!ا!

• Like
Reactions: slipkboy

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or