Cloud Strife
Loyal Member
دوستان زیرنویس فارسی Evangelion Death & Rebirth و End of the Evangelion رو دارید؟
دوستان من زیاد تو نخ انیمه نیستم ولی ازتون میخوام 5 تا انیمه سینمایی باشه لطفا که غمگین باشه و کور کور بشه باهاش گریه کرد رو بهم معرفی کنید
سلام.دوستان زیرنویس فارسی Evangelion Death & Rebirth و End of the Evangelion رو دارید؟
ادامه نظرات قبلی
GATE : انیمه جالبی بود از لحاظ موضوعی ( روابط سیاسی دو دنیای متفاوت ) بیننده رو جلب میکرد هرچند شایذ روایت کلیشه ای داشت ولی درکل کاری بود که ارزش دیدن داشت من رو خسته نکرد و از کاراکتر های خوبی هم برخوردار بود
Musaigen no Phantom World : یکی از انیمه های سر خوش فصل بود که خیلی موضوع خاصی رو دنبال نمیکرد دیدنش طی فصل فکر بدی نبود ولی بغد از تموم شدن فصل فکر نمیکنم خیلی کسی دنبال این کار بره
Prince of Stride : واقعآ متاسفم وقت و انرژی صرف ساختن همچین انیمه هایی میشه که بعد اون فصل هیچکس همچین انیمه ای رو به یاد هم نمیاره
Shouwa Genroku Rakugo Shinjuu : بسیار انیمه جالب و متفاوتی بود و من این انیمه رو هم جزء کارهای بزتر سال میدونم روایت خوب داستان و داشتن کاراکتر های قوی و در ادامه امید به اینده ای بهتر در فصل جدید همه از نکاتی که ما رو مجبور به دیدن انیمه میکنه
و اما شگفتی پارسال برای من انیمه :
Utawarerumono - Itsuwari no Kamen : وقتی این کار رو شروع کردم هیچ انتظار خاصی از انیمه نداشتم شروع کار مبهم بود شخصیت اصلی داستان از ناکجا اباد پیدا شده بود هیچ چیز از خودش به خاطر نداشت نه توانایی خاصی داشت و نه میخواست دنیا رو نجات بده پس شروع کرد به یاد گرفتن اینکه چطور زندگی کنه و در ادامه جنگیدن و رشد کردن رو یاد میگیره تا بتونه ......
انیمه شزوعش جو اروم و خوشایندی داره زندگی روزمره افراد شهر و جمع شدن کاراکتر های داستان و شوخی ها و داستان های زندگیشون تا اینکه داستان به نیمه میرسه و همه چیز تغییر میکنه و در انتها انیمه ای که با شادی و سرخوشی شروع شده بود با یه جو سرد و غم بار به اتمام میرسه و تنها امید بیننده به ادامه پیدا کردن انیمه و انتظار برای تاییذ شدن فصل جدیدی از انیمست
سلیقه من زیاد همسو با سلیقه دوستان اینجا نیست ولی هرکی از دوستان تو این سال ها که کمی سلیقش تو انیمه دیدن به من شباهت داره این انیمه رو از دست نده پشیمون نمیشه
Grave of The Fireflies
اگ ندیدی...
گریه نکردی - من خودکشی میکنم...
-_______-
Sakamoto چقدر خنده دار نبود
برعکسش Tanakaاز اون سری هاس که از اول تا اخر قسمتش اصلا نمیتونی نیشتو ببندی!!!! چقدرم خودش و رفیقش جدی گرفتن قضیه رو
من احساس میکنم شما فصل اول Utawarerumono رو ندیدیاین فصلش شگفتی بود ولی با معنایی متفاوت از اونی که منظور شماس
![]()
فصل اول اسمش همون Utawarerumono ه بدون پسوند لینکش رو پ.خ کردم .والا این انیمه ای که ما از اول پاییز دانلود کزدیم و تا اخر زمستون پخشش ادامه پیدا کرد 25 قسمتی بود و چیزی به عنوان فصل اول دوم توش ذکر نشده بود اگه قبل از این فصل دیگه ای هم داشته اسم یا لینک دانلودش رو بفرستید ممنون میشم
چقدر Zankyou no Terror خوب بودهمینجوری شانسی گرفتم قسمت اولش رو ولی انقدر خوب بود یک سره تا آخرش دیدم
-------------------------------------------------------------------------------------------
فصل اول اسمش همون Utawarerumono ه بدون پسوند لینکش رو پ.خ کردم .
خب من این فصل رو ندیدم الانم یکم دنبال اطلاعاتش گشتم این دو فصل خیلی به هم ربط ندارن حدافل یعنی انیمه رو از وسط ندیدم که جای شکر داره
پست بعدی هم نظز ذر مورد انیمه های این فصل![]()
Grave of The Fireflies
اگ ندیدی...
گریه نکردی - من خودکشی میکنم...
-_______-
Gintama انیمه ای کلا خنده داره طوری که بعضی از جاها از خنده حتی اشکت هم در میادبعد از دیدن یک عالمه نقد مثبت درباره hunter x hunter فکر کردم در پایین ترین حالت با یک چیز خوب طرف هستم ولی بعد دیدنش اصلا نمی تونم در هیچ حالتی درک کنم چرا این همه ازش تعریف می کنن،ولی بعد فکر کردم شاید کلا سلیقه من مشکل داره چون از attack of titan و fullmetal alchemist brotherhood هم اصلا خوشم نیومد(دلایل خیلی زیادی هم دارم که چرا اصلا در اون حدی که تعریف می کنن نیستن ولی فکر کنم با این وضع که فقط من خوشم نمیاد دلایلم سلیقه ای باشن)
حالا می خوام Gintama رو شروع کنم فقط یک نفر می تونه بگه تا چه قسمتی ببینم می تونم متوجه بشم که خوشم اومده یا نه،چون یکسری انیمه ها هستن مثلا بعد از 30 یا 40 قسمت تازه کیفیتشون بالا می ره