Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
کوبو که تمام خاطرات خوشمون با بلیچ رو لگد مال کرد .. الان اسم بلیچ میاد کهیر میزنم ...
..............................
این یک ماه گذشته بزگترین معضل و دغدغم شده چطور هر هفته انتظار رو تحمل کنم برای چپتر جدید کینگدوم ... تازه خوبه الان یه بخش کوچیک و بی اهمیته ... اگه سر ارتش متحد یا نبردسای انگویینگ بودم ... نمیدونم چه بلایی سر خودم میوردم

دوستان 1 سؤال! :-"
پیشنمایش بهاریه آریا پاک شده یا جست و جوی سایت نمیابتش؟ :-" اگر لینکی دارید...یا میدونید کدوم صفحه بوده یه ندایی بدید ببینم چیا رو میخواستم ببینم:))
+ Terra Formers اینی که اومده که درست حسابیه؟ سانس** شده نیست که؟ همش صفحه سیاه ببینیم:|

• Like
Reactions: slipkboy and m.a.t
نمیدونم الان دقیقا چی شد...یاچیرو بانکای زد،یاچیرو بانکایه زاراکیه یا بانکای زاراکی یهو فعال شده یا هرچیز دیگه ای!!!
ولی در کل لول:))

• Like
دوستان 1 سؤال! :-"
پیشنمایش بهاریه آریا پاک شده یا جست و جوی سایت نمیابتش؟ :-" اگر لینکی دارید...یا میدونید کدوم صفحه بوده یه ندایی بدید ببینم چیا رو میخواستم ببینم:))
+ Terra Formers اینی که اومده که درست حسابیه؟ سانس** شده نیست که؟ همش صفحه سیاه ببینیم:|

نه من دیدم سانس نبود :D
دیگه چیزی نمونده که سانسور کنند! همه صحنه هارو حذف کردند:))=)) رسما یه انیمه سنین رو تبدیل به شونن کردند:|
:))

مثل اینکه یکی دیگه از دوستانی که توی این تاپیک در آینده آبمون تو یک جوب نخواهد رفت، @Tenshi هست! :-" (البته امیدوارم اینطور نشه:-" و کلا همه گل و بلبل اینجا در کنار هم باشیم:-" )

خوب...در مورد Jojo به نظرم نسل دوم بهترین Jojo بوده تا الان:-" هم قهرمان داستان،هم بدمن ها ، هم مبارزات! هم آهنگ ها! اصلا همه چی :D
البته اگر منظور دوستمون از فصل دوم،همین جوجوی دوم بوده باشه:D(کلا جوجوی سوم رو 2 فصل کردن،گند زدن به محاسبات:-" )
اگرم که همون نیمه ی اوله جوجوی سوم منظوره،که مثل نیمه ی دومش بود:-" خوب بود در کل :D

به من باشه،پیشنهاد میکنم جوجوی اول رو دووم بیارید،برسید دومی که بس خفنه و حتما جذبش میشید دیگه:D

ویرایش: چرا پیام نصفه ارسال شده بود:|

نانده؟! ناکایوکو شيویو~ :D:):p

نمیدونستم جوجو رو باید بجای فصلی، نسلی حساب کرد :)):))
منظورم از فصل دوم Star Crusaders بود. بدمن هاش خیلی مسخره بودن، جوجوش هم چون نچسبه یه فصل طول میکشه تا بهش عادت کنی.
جوجوی دوم (جوزف) که عشقه :x یه پا گینتوکیه واسه خودش :D

------------

چرا Star Platinum این ریختی شده؟!! :O
ولی جوجو جدیده خیلی خوفه، موهاشم خوشگله :D:x:x
جوتارو هم بالاخره بجز yare yare و ora ora دیالوگای دیگه ایم داره :D:D

TerraFormars Revenge

انیمه ای بود که خیلی منتظر فصل دومش بودم و خیلی دوزش داشتم...
ولی زدن انیمه رو نابود کردن...

دیگه اون حس دارک و ترسناک و مخصوصا اون موسیقی و طراحی خوب رو نداره...
همه چیش پسرفت کرده...

واقعا متاسفم...

همممممم....

سازنده ی این انیمه و One Punch Man یکین ؟؟ عملا دنیاشون یکیه :| فقط شخصیتا فرق میکنه
درکل میشه به انیمه امیدوار بود
اگر از نظر داستانی و شخصیت پردازی هم مثل اونه که بگو من دیگه از همین اول کاری نرم طرفش :D

• Like
اگر از نظر داستانی و شخصیت پردازی هم مثل اونه که بگو من دیگه از همین اول کاری نرم طرفش :D

من مانگاش رو خوندم و یکم که جلو بره به غیر از اینکه داستان در مورد سوپر هیروهاس هیچ شباهتی به وان پانچ من نداره.
مانگاش که به عنوان یه مانگای شونن تا اینجا خیلی خوب بوده و شخصا باهاش خیلی حال میکنم:D

من مانگاش رو خوندم و یکم که جلو بره به غیر از اینکه داستان در مورد سوپر هیروهاس هیچ شباهتی به وان پانچ من نداره.
مانگاش که به عنوان یه مانگای شونن تا اینجا خیلی خوب بوده و شخصا باهاش خیلی حال میکنم:D

خداروشکر :D

چون وان پانچ تو اون 12 قسمت کوچکترین داستان کلی از خودش نشون نداد و غیر خود سایتاما همه شخصیتاش تو در و دیوار و فراموش شدنی بودن :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or