Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
به نام خدا

یک سری عکس از Hunter X Hunter می گدارم که قرار هست دوباره Manga این سری شروع بشود .

j5b5n.jpg

lvFi9.jpg

1mAXU.jpg

بابت بحث قبلی هم معذرت می خوام, چون فقط می خواستم بگم که Osomatsu San انیمه قشنگی هست همین .​

مگه مانگاکاش مریض نبود خوب شد ؟

امیدوارم سری جدیدش خیلی بهتر از قبل باشه

بله بهتر شده و چپتر جدید مانگای Hunter x Hunter که ادامه آرک Dark Continent هست قراره در 18 April منتشر بشه ولی چیزی که همه نگرانش هتستند, مدت زمانی هست که قراره متاسفانه دوباره به Hiatus بره !

تو گوگل کلمه berserk bakabt سرچ کنید :grin:.
تورنت هستش ولی سرعت عالیه و بهترین کیفیت. بالاترینش 35 گیگ هستش.
فقط دو مورد هستش یک اینکه ورژن تورنت 3.1.3 باشه ورژن های دیگه هم هست ولی بعضی ورژن ها رو قبول نمیکنه.دوم اینکه الان چون اخر ماه هستش وقتی که وارد ماه بعدی شدیم ترکر جدید میده که اونو باید وارد کنید وگرنه دانلودتون قطع میشه.

درود بر شما

بله این آرک ساخته نمیشه دیگه .آرک اول که 100 در 100 هستش و آرک سوم یعنی Conviction هم تا اخر lost children ساخته میشه بعدش میمونه برای فصل بعد اگر تصمیم بگیرن برای ساختش.

سازنده انیمه که دوتا استودیو هستش یکی gemba و millepensee که هر کدومشون روی بخش خاصی کار میکنن 2d و cgi.

کارگردان Shin Itagaki هست زیاد کارنامه جالبی نداره کلا اونایی که روی انیمه کار میکنن سابقه انیمه اکشن ندارن فقط دست داشتن یه جاهایی فقط نویسنده خوبه با آهنگسازش (گرچه موی گندیده Susumu Hirasawa نیست:grin:) و صدا پیشه ها.

حالا نکته امیدوار کننده اینه که سرپرستشون خود استاد کنتارو میورا هستش. از اون طرف نباید نگران سانسور کردن بخشی از داستان باشیم خودشون هم اشاره کرده بودن .

مرسی از جواب کاملت...

نظرت د مورد اون قسمت های کمدی پیکاف که توی مانگا هست چیه !؟
توی انیمه حذفش میکنن !؟

مرسی از جواب کاملت...

نظرت د مورد اون قسمت های کمدی پیکاف که توی مانگا هست چیه !؟
توی انیمه حذفش میکنن !؟

والا واسه من جزو بهترین کرکتر های برسرکه و بودنش کلا تو داستان مشکلی ندارم چون تاثیر منفی نزاشته ولی اون شخصیت هایی مثل ایزدرو شیرک و ایزما اینها به شدت تاثیر منفی گذاشتن و مانگا رو از مسیرش خارج کردن (فضای دارک جدی , مانگا از حالت سنین خارج کرده)

نه تو انیمه هستش خوشبختانه از اون طرف اسکال نایت کبیر هم هست.

صحنه ای که تو تریلر هستش.
http://uupload.ir/files/f9d2_tumblr_o4nc7hhyzl1sjroblo1_500.gif

تاریخ پخش دقیق؟ :((
انیمه ی خیلی خوبی بود، "بان" داشت :x ، فضای خوبی داشت؛و باز هم "بان" داشت :D
تاریخ دقیق نداره. پاییز یا زمستان میشه. ولی گفتن 2016 میاد پس پاییز باید معقول تر باشه:دی
آخر ارسلان تایید نشده بود؟
نمیدونم چرا فکر میکنم شده بوده ...
خلاصه یکی از بهترین شونن هایی هست که دیدم ، از یه سری از نظراتم بهترین ...
تایید شده بود اما الآن تاریخ داره.

مریض بود.
بیماریش به نام "وسعت مزاج" شناخته میشه که خیلی خطرناک و مسری ـه.
گویا با مصرف 4 تن سنجد در مدت 3 سال کمی بهبود پیدا کرده.

جدا از فصل دوم یه مینی انیمه هم برای تابستان از Nanatsu no Taizai با نام Nanatsu no Taizai: Seisen no Shirushi تایید شده تو animejapan که قراره 4 قسمت باشه و داستانش هم اورجینال

البته گفتن که داستانش قراره توسط خود مانگاکا نوشته بشه ( این توکیو غول هم فصل دوم همچین چیزی گفته بودن ولی عملا مانگاکا نقش هویچ رو داشت :D)

البته هنوز معلوم نیست اون انیمه که برای 2016 تایید شده بود همینه یا فصل دومه ولی کلا امیدوارم فصل دوم رو بسازن :>

انیمه اگوست شروع میشه

سازنده ها:
Director: Tomokazu Tokoro (Haibane Renmei
Series Composition, Script: Yuniko Ayana (Kiniro Mosaic
Script: Yuuichirou Kido (Hikari: Kariya wo Tsunagu Monogatari
Chief Animation Director: Tomoko Sudou (Nanatsu no Taizai

کارگردان و هماهنگ کننده و نویسنده همشون عوض شدن :-<

Arslan Senki: Fuujin Ranbu که میشه فصل دوم ارسلان هم همین تابستان شروع میشه

پوستر:

d8v0vj6f1gss491lg5jq.jpg

فقط یه نکته هست هر دو اینها فصل تابستان از MBS و TBS ساعت 5 پخش میشن :D یعنی اول تابستان ارسلان شروع میشه و بعد جاش رو میده به Nanatsu که اینطوری یعنی فصل دوم ارسلان فوقش 5 و 6 قسمت بیشتر نیست :-<

نکته امیدوار کننده اینه هنوز تعداد قسمت فصل دوم ارسلان مشخص نشده در صورتی که Nanatsu گفتن چهار قسمته بخاطر همین ممکنه وسط پخش انیمه یه چیزی بشه و ساعت پخش ارسلان تغییر بکنه در هر صورت امیدوارم نابود نکنن ارسلان رو :-<

فقط امیدوارم این نوع مریضی سرایت نکنه به دیگر استدیو ها :D

آخر عیدی شاد شدیم و یکی از هارد هام که تقریبا 800 گیگ انیمه توش بود ترکید:)
ببینم توی هفته ی آینده میشه کاریش کرد یا...کلا ... :( (ما هی میایم به انیمه های عقب افتاده برسیم،هی بیشتر میشن:| همه ی انیمه هایی که ندیده بودم رو مستقیم توی هارد ذخیره میکردم:| فقط Haikyuu و Ace of the Diamond و Gintama رو پخش هفتگی بودم...:) )

آخر عیدی شاد شدیم و یکی از هارد هام که تقریبا 800 گیگ انیمه توش بود ترکید:)
ببینم توی هفته ی آینده میشه کاریش کرد یا...کلا ... :( (ما هی میایم به انیمه های عقب افتاده برسیم،هی بیشتر میشن:| همه ی انیمه هایی که ندیده بودم رو مستقیم توی هارد ذخیره میکردم:| فقط Haikyuu و Ace of the Diamond و Gintama رو پخش هفتگی بودم...:) )
I Feel you bro :دی من قبل عیدی هارد دو ترام همینطور بیخودی مرد و انیمه هام پرید ولی نا امید نشدم یه هارد دیگه خریدم ودوباره نصفشون رو دانلود کردم تا الان :دی تازه دیگه ترسیدم میخوام یه هارد دیگه هم بگیرم اینا رو روش بک آپ کنم که هر وقت یکیشون به فنا رفت اون یکی رو استفاده کنم :دی

@Akiba
@Scαrface
و باقی دوستان که آرشیو جمع میکنن.
آقایون برای آرشیو حتماً برید سراغ هادرهای آداپتوری، این هاردهایی که برق و USBشون یکی‌‍ه بالاخره یکروزی به مشکل میخورن، محمد یادته همون موقع که میخواستی هارد بگیری بهت گفتم برو آداپتوری بگیر، گوش نکردی آخر. :D
من 14.5 ترابایت آرشیو انیمه دارم که همشون رو هاردهای آداپتوری WD و Hitachi‌‍ه، تو تمام این سالها که هاردهای آداپتوری مختلف داشتم و دارم تا حالا حتی یکبار هم به مشکل نخوردم برای اینکه برق و اطلاعات از هم جدان، ولی هر 2 تا هارد پاسپورتی که داشتم، یکیشون که کلاً به رحمت ایزدی رفت و یکی دیگم تا حالا 3-4 بار بدون دلیل مرخص شده.

اگه وضعتون هم خوبه که بهترین کار برای آرشیو اینه که برید یک NAS یا همون Network-attached storage درست و حسابی بخرید، البته خیلی گرون در میاد ولی واقعاً ارزششو داره و یه آرشیو یکدست و عالی میشه باهاش داشت، من خیلی وقته تو فکرشم و احتمالاً چند وقت دیگه خودمو بدبخت میکنم! :D
در کل این حرفایی که راجع به هاردهای پاسپورتی میزنن که نمیدونم اینا سیستم @#$%^ داره و فلان و بیسار همش چرت و پرته، مخصوصاً وقتی از 80% بیشتر پر میشن قشنگ مثل بمب ساعتی عمل میکنن و هر لحظه ممکنه جان به جان آفرین تسلیم کنن.

@Akiba
@Scαrface
و باقی دوستان که آرشیو جمع میکنن.
آقایون برای آرشیو حتماً برید سراغ هادرهای آداپتوری، این هاردهایی که برق و USBشون یکی‌‍ه بالاخره یکروزی به مشکل میخورن، محمد یادته همون موقع که میخواستی هارد بگیری بهت گفتم برو آداپتوری بگیر، گوش نکردی آخر. :D
من 14.5 ترابایت آرشیو انیمه دارم که همشون رو هاردهای آداپتوری WD و Hitachi‌‍ه، تو تمام این سالها که هاردهای آداپتوری مختلف داشتم و دارم تا حالا حتی یکبار هم به مشکل نخوردم برای اینکه برق و اطلاعات از هم جدان، ولی هر 2 تا هارد پاسپورتی که داشتم، یکیشون که کلاً به رحمت ایزدی رفت و یکی دیگم تا حالا 3-4 بار بدون دلیل مرخص شده.

اگه وضعتون هم خوبه که بهترین کار برای آرشیو اینه که برید یک NAS یا همون Network-attached storage درست و حسابی بخرید، البته خیلی گرون در میاد ولی واقعاً ارزششو داره و یه آرشیو یکدست و عالی میشه باهاش داشت، من خیلی وقته تو فکرشم و احتمالاً چند وقت دیگه خودمو بدبخت میکنم! :D
در کل این حرفایی که راجع به هاردهای پاسپورتی میزنن که نمیدونم اینا سیستم @#$%^ داره و فلان و بیسار همش چرت و پرته، مخصوصاً وقتی از 80% بیشتر پر میشن قشنگ مثل بمب ساعتی عمل میکنن و هر لحظه ممکنه جان به جان آفرین تسلیم کنن.
منم همین بلا سرم اومده سر هارد پاسپورتی البته برای کسایی که سیستم دارند بهترین کار استفاده از هارد اینترنال هست که امنترین هست :D و مهمتر اینکه خیلی ارزونتر در میاد :D
راستی دمت گرم 14.5 ترا ! فک نکنم انیمه ای تو این سیاره مونده باشه که ندیده باشی ! :D
@Akiba
اگه هاردت خودش سالمه و میتونی ازش استفاده کنی از برنامه Active File Recovey استفاده کن شاید یکسری اطلاعات را تونستی برگردونی یه برنامه چند مگی هست ولی چند بار فک و فامیل را باهاش نجات دادم :D

آخرین ویرایش:
I Feel you bro :D من قبل عیدی هارد دو ترام همینطور بیخودی مرد و انیمه هام پرید ولی نا امید نشدم یه هارد دیگه خریدم ودوباره نصفشون رو دانلود کردم تا الان :D تازه دیگه ترسیدم میخوام یه هارد دیگه هم بگیرم اینا رو روش بک آپ کنم که هر وقت یکیشون به فنا رفت اون یکی رو استفاده کنم :D
بلای من سرت نیومده:-<من یه هارد یه ترا داشتم فرمت شد و وقتی بازم میخواستم شروع کنم به آرشیو کردن هارد ترکید!!!:)) رسما نابود شدم:>:((
هنوز یه هارد جدید هم نگرفتم:(وقتی امیر گفت هاردش کار نمیکنه من بیشتر از اون برای هارد عزادار بودم:(( چون قرار بود انیمه هاش رو بگیرم!!!:|:D

چقدر لوس :|

این الان ناراحتی داره؟ من چی بگم پس؟ من هارد 1 ترام پر انیمه یه بار پرید. بیشتر از 7-8 بار هارد 640م انیمه هاش پرید :| :D

طی این اتفاقات من درس بزرگ زندگی رو درک کردم که به هیچ چیز نمیشه دل بست و هیچ چیز همیشگی نیست :D

آریا یه هارد آداپتوری دارم،ولی خوب...گرفتاریه! :-" (انیمه های قدیمیم بیشتر روی اون هستن:-" ) جدا از اینکه موقع استفاده 40تا سیم دور و برت هست،باید یه جایی هم گیر بیاری برای استفاده ازش:-"

هاردم رو حالا باید ببینم چه میشه کرد...اصلا میشه کاریش کرد یا نه:دی
چون وقتی میزنم به لپتاپ چراغش روشن میشه و گویا کار میکنه، اون پایین هم علامت میزنه که وصل شده به PC اما خوب...توی My Computer نمیادش! هرکاریش کردیم دیشب با دوستان هم نیمد:|

@AsaraymA @Police _ 110 @Venom Snake
@MaTrix PouYa
برو بچ این هارد های اینترنال وسترن ( رنگ سبزش فکر کنم میگن برای آرشیوه ) اینا خوبه ؟ یدونه 2 ترا بگیرم رو PC داشته باشم برای دیدن انیمه یدونه هم از این Desktop ـیی ها برای بک آپ . البته من کلا یک دونه پسپورتی برای وصل کردن به مدیا پلیر لازم دارم چون فیلم ها و اینا رو تلویزیون میبینم خیلی سخته هارد آداپتوری بهش وصل کنم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or