Katsura
کاربر سایت
اخه Another چه چیزی داره که میخوای تو مایه هاش ببینیهم اکنون نیازمند یاری سبز شما در معرفی چند انیمه تو مایه های Another هستیم:d امیر گفت اینجا بپرسم![]()
؟اخه Another چه چیزی داره که میخوای تو مایه هاش ببینیهم اکنون نیازمند یاری سبز شما در معرفی چند انیمه تو مایه های Another هستیم:d امیر گفت اینجا بپرسم![]()
؟تمش مریض بود:biggrin1: خسته شدم از بس ناروتو و وان پیس و فول متال دیدم و از اینجور قهرمان بازیااخه Another چه چیزی داره که میخوای تو مایه هاش ببینی؟

تو اون مایه ها می خوای deadman wonderland رو ببین :d Gyo هم بد نیست هر چند اصلا در حد مانگاش نیست،Pyscho-pass هم خوبه،Higurashi و corpse party هم یک نگاهی بندازهم اکنون نیازمند یاری سبز شما در معرفی چند انیمه تو مایه های Another هستیم:d امیر گفت اینجا بپرسم![]()
تمش مریض بود:biggrin1: خسته شدم از بس ناروتو و وان پیس و فول متال دیدم و از اینجور قهرمان بازیا![]()

شبیه another نیست ولی تم و اتمسفر جدی و مریضی داره:تمش مریض بود:biggrin1: خسته شدم از بس ناروتو و وان پیس و فول متال دیدم و از اینجور قهرمان بازیا![]()

حالا منظورم این نیست دقیقا مثل Another باشه:d بیشتر منظورم اینه که یه انیمه با تم ترسناک و مرموز و مخوف باشه که این افسانه های ژاپنی توش به چشم بخوره. امیدوارم منظور رو گرفته باشین:d از پیشنهاد تمامی دوستان تا بدین لحظه تشکر میکنیم:d
پ.ن: Hell Girl چطوره؟![]()
حالا منظورم این نیست دقیقا مثل Another باشه:d بیشتر منظورم اینه که یه انیمه با تم ترسناک و مرموز و مخوف باشه که این افسانه های ژاپنی توش به چشم بخوره. امیدوارم منظور رو گرفته باشین:d از پیشنهاد تمامی دوستان تا بدین لحظه تشکر میکنیم:d
این الا دانلود کن بعد ببینیش!!حالا منظورم این نیست دقیقا مثل Another باشه:d بیشتر منظورم اینه که یه انیمه با تم ترسناک و مرموز و مخوف باشه که این افسانه های ژاپنی توش به چشم بخوره. امیدوارم منظور رو گرفته باشین:d از پیشنهاد تمامی دوستان تا بدین لحظه تشکر میکنیم:d
Another رو ندیدم ولی اگه Neon Genesis Evangelion رو ندیدی حتما سراغش برو، ترسناک نیست ولی مریض ترین و مرموز ترین انیمه ایه که تاحالا دیدم.

الان می خوام شروع کنم hunter x hunter رو ببینم تا قسمت 10 دیده بودم ولی اینقدر این بلیچ ...سخل بود که منو مجبور کرد hunter رو ولش کنم بچسبم فقط به خودش .امیدوارم hunter x hunter قشنگ باشه
الان چند قسمت دیدم خیلی حال داد ،البته کنارش دارم ادامه ی مانگای بلیچ هم می خونم ،بلیچ رو خیلی دوست دارم ، ولی هانتر یه چیز دیگست ، خودت میبینی میفهمی.
فقط به نظر من بشین چند تا انیمه کوتاه ببین (یا هیچی نبین) فازت عوض بشه ، یکی دو هفته دیگه بورو سراغ هانتر.