Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

هم اکنون نیازمند یاری سبز شما در معرفی چند انیمه تو مایه های Another هستیم:d امیر گفت اینجا بپرسم:-"
تو اون مایه ها می خوای deadman wonderland رو ببین :d Gyo هم بد نیست هر چند اصلا در حد مانگاش نیست،Pyscho-pass هم خوبه،Higurashi و corpse party هم یک نگاهی بنداز
در کل در بین تمام اینهایی که گفتم فقط همون psycho-pass از نظر من خوبه،خود Another که واقعا....8-|
اگه فقط دنبال تم مریض هستی و انیمه بودنش مهم نیست پیشنهادم اینکه مانگاهای junji ito رو بخونی

آخرین ویرایش:
تمش مریض بود:biggrin1: خسته شدم از بس ناروتو و وان پیس و فول متال دیدم و از اینجور قهرمان بازیا:|

تم مریض که میگی ناخودآگاه یاد Puella Magi Madoka Magika میفتم
دهن اوروبوچی سرویس
ما که هیچ ذهنیتی مثبتی نسبت به ماهو شوجو ها نداشتیم رفتیم سراغ این
بنده خدا اون هایی که یه عمر با ماهو شوجو ها گره داستانی خورده بودند چه زجری کشیدن سر دیدن این8-|

تمش مریض بود:biggrin1: خسته شدم از بس ناروتو و وان پیس و فول متال دیدم و از اینجور قهرمان بازیا:|
شبیه another نیست ولی تم و اتمسفر جدی و مریضی داره:
Boku dake ga inai Machi.
در حال پخشه و 8 قسمت ازش پخش شده تا الان :d
100% پیشنهاد میشه :d

Sent from my D5803 using Tapatalk

حالا منظورم این نیست دقیقا مثل Another باشه:d بیشتر منظورم اینه که یه انیمه با تم ترسناک و مرموز و مخوف باشه که این افسانه های ژاپنی توش به چشم بخوره. امیدوارم منظور رو گرفته باشین:d از پیشنهاد تمامی دوستان تا بدین لحظه تشکر میکنیم:d

پ.ن: Hell Girl چطوره؟:-/

حالا منظورم این نیست دقیقا مثل Another باشه:d بیشتر منظورم اینه که یه انیمه با تم ترسناک و مرموز و مخوف باشه که این افسانه های ژاپنی توش به چشم بخوره. امیدوارم منظور رو گرفته باشین:d از پیشنهاد تمامی دوستان تا بدین لحظه تشکر میکنیم:d

Another رو ندیدم ولی اگه Neon Genesis Evangelion رو ندیدی حتما سراغش برو، ترسناک نیست ولی مریض ترین و مرموز ترین انیمه ایه که تاحالا دیدم.

آهان :دی
Hell Girl خوبه
یه انیمه ای هم بود به اسم Mononoke
اونم گمونم خوب باشه...ندیدم ولی شات ها همچین چیزی رو میرسوندند

این الا دانلود کن بعد ببینیش!!
Higurashi When They Cry
مریض ترین و ترسناکترین انیمه هست که دیدم تا حالا!!

Another رو ندیدم ولی اگه Neon Genesis Evangelion رو ندیدی حتما سراغش برو، ترسناک نیست ولی مریض ترین و مرموز ترین انیمه ایه که تاحالا دیدم.

اقا این neon Genesis رو تا قسمت 6 دارم ولی زیر نویس ها با زبون انگلیسیش مچ میشن کسی لینک زبون ژاپنی با زیر نویس هماهنگ با ژاپنیش رو نداره به خدا حالم گرفتس :((

الان می خوام شروع کنم hunter x hunter رو ببینم تا قسمت 10 دیده بودم ولی اینقدر این بلیچ ...سخل بود که منو مجبور کرد hunter رو ولش کنم بچسبم فقط به خودش .امیدوارم hunter x hunter قشنگ باشه

بلیچ رو خیلی دوست دارم ، ولی هانتر یه چیز دیگست ، خودت میبینی میفهمی.
فقط به نظر من بشین چند تا انیمه کوتاه ببین (یا هیچی نبین) فازت عوض بشه ، یکی دو هفته دیگه بورو سراغ هانتر.

بلیچ رو خیلی دوست دارم ، ولی هانتر یه چیز دیگست ، خودت میبینی میفهمی.
فقط به نظر من بشین چند تا انیمه کوتاه ببین (یا هیچی نبین) فازت عوض بشه ، یکی دو هفته دیگه بورو سراغ هانتر.
الان چند قسمت دیدم خیلی حال داد ،البته کنارش دارم ادامه ی مانگای بلیچ هم می خونم ،
فکر کنم کلا دو فازه شدم .:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• Jaw
  • kaspar
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or