Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

به یکی از دوستان وان پیس رو توصیه کردم و اون هم قسمت اولو دید و اصلا ازش خوشش نیومد. حالا بنظرتون بهش چی بگم؟ بگم دراپ کنه و فعلا یه انیمه جدید ک توصیه میکنین رو نگاه کنه یا اینکه ادامه بده همون وان پیس رو؟
================
Simpsons
Rick and Morty
South park
Family Guy
بین اینا کدوم بهتره واسه شروع؟

به یکی از دوستان وان پیس رو توصیه کردم و اون هم قسمت اولو دید و اصلا ازش خوشش نیومد. حالا بنظرتون بهش چی بگم؟ بگم دراپ کنه و فعلا یه انیمه جدید ک توصیه میکنین رو نگاه کنه یا اینکه ادامه بده همون وان پیس رو؟
================
Simpsons
Rick and Morty
South park
Family Guy

واسه شروع که خب بدون شک Rick And Morty هم کوتاه تره و هم اینکه بهتر ارتباط برقرار میکنه اما اون سه تای دیگه علاوه بر اینکه بیشتر رو خود اتفاق های کشور آمریکا تمرکز دارن و بعضا طولانی هم هستند باید طرف یه اطلاعاتی از دنیای اطرافش تو این چند ساله داشته باشه ولی نظر شخصی خودم
بترتیب کیفیت اول South Park رو میپسندم و بعد هم Simpson (البته شاید تا 10 الی 15 فصل اول + فیلم اش) و در آخر هم Family Guy ( بیشتر به مسائل آمریکا میپردازه)

================
Simpsons
Rick and Morty
South park
Family Guy

کاری به خود انیمه ندارم و کلی میگم

به نظرت یه انیمه که 700 و خورده ای ازش اومده رو میشه تو 2 قسمت قضاوت کرد؟ :d اینو کلی دارم میگم بقیه انیمه ها هم همینطور :d

ما انیمه کوتاه 12 قسمته هم میبینیم از رو 2 قسمت اولش قضاوت نمیکنیم :d درسته میاییم میگیم (میگم) قسمت اول فلان چیز مزخرف بود و . . . اما دراپش نمیکنم و ادامش میدم به امید اینکه بهتر بشه :d

- - -ویرایش - - -

راستی غیر از اینکه Prince of Stride به خاطر اسم (Prince of ) میتونه چیز خیلی خفنی باشه از یه نظر دیگه هم شبیه prince of tennisئه و واقعا ممکنه خفن بشه :d

از این نظر که شخصیت اصلیاش مثل بقیه انیمه های ورزشی (بجز خود pot ) یهو یه احمقی که هیچی بلد نیست و میخواد از صفر شدوع کنه نبود :d هر جفتشون چیزای خفنی بودن :d

هرچند اختلاف خفن بودنشون در حد اختلاف Echizen با بقیه نیست ولی بازم خیلی خوبه که اون مسخره بازیا رو توش نیاوردن :d

نظرم رو ذر مورد فصلی که گذشت رو هم تو دو پارت میگم تا به فصل جدید بزسیم

Comet Lucifer : کاری بود که دست و پاش سرجاش بود شروع و پایان قابل قبولی داشت و یه کار متوسط که به یه بار دبدنش توی یک فصل نه چندان پربار می ارزید

Concrete Revolutio: Choujin Gensou : یکی از دراپی های فصل من بود خیلی با این انیمه ارتباط بزقرار نکردم کار منسجمی نبود بیشتر اوقات خودش هم نمیدونست چی میخواد

Gakusen Toshi Asterisk : یکی از انیمه های کلیشه ای قصل یود که تا اخر دنبالش کردم چون تو بهار قصل جدیدش هم پخش خواهد شد و امیدوارم حداقل داستان تو فصل بعد تموم شه در کل کاری نیست که بخوام به کسی پیشنهاد کنم

Haikyuu!! 2 : تعدد شخصیت های جدید و باحال و همچنین طنز دل نشبن کار همگی باعث شده از تک تک قسمت های انیمه لذت ببرم

Heavy Object : ایده داستانی کار رو دوست داشتم ولی نمیدونم چرا ریاد با شخصیت ها داستان جفت و جورر نبود و با اینکه میتونست کار خیلی بهتری باشه به یه کار کاملآ معمولی تبدیل شد

K: Return of Kings : با اینکه کار بدی نبود فصل یکش زو خیلی بیشتر دوست داشتم و مثل اکثر کار های دیگه فصل یک بهتری داشت

Noragami Aragoto : هر دو فصل انیمه جزء کارهای مورد پسند منه و از دیدن این فصلش هم لذت بردم

خب پارت اول رو همینجا تموم میکنم و بیشتر انیمه هایی که ذوست داشتم موند برای پست بعدی:d

نانا چقدر خفنه...:|
چطور اینجا کسی بهش اشاره ای نکرد...
فقط گرافیکش یه ذره رو اعصابه:دی

به به! چه خوش سلیقه! :d
نانا رو ادم دلش نمیاد به کسی پشنهاد بده، تا اخر ببینید خودتون متوجه میشید چرا...
اگه Honey & Clover رو هم ندیدید پیشنهاد میشه، البته ربطی به نانا نداره :d ولی قشنگه ;) خیلی :x

الکی جَو نده بینیم :d این فصل اکثر انیمه ها متوسطن و بینشون 1-2 تا زباله هم وجود داره و 1-2 تا هم انیمه معرکه به این من میگم یه فصل بد :d

همین پاییز که گذشت خیلی بهتر بود. تابستون معرکه بود. بهار عالی بود

وقتی با سال 2015 مقایسه میشه خیلی مسخرست این شروع 2016

من که تا الان 3 تا از انیمه های این فصل رو دیدم یکیش خیلی متوسط بود یکیش بد بود یکیش هم متوسط احتمال به مزخرف شدن داشت :|

در ضمن فصل 2و3و4 و این چیزای انیمه های قدیمی رو هم حساب نمیکنم من :d اینجوری باشه گینتاما که داره پخش میشه هم باید حساب کنم که نمیکنم :d بیشتر حرفم رو کارای جدیده

امیدوارم بهار بهتر بشه لااقل یه چندتا هارم اچی درست و حسابی پخش بشه دلم تنگ شده :d

اولین قطره ای از امید رو تو این فصل با Prince of Stride حس کردم:d البته هر انیمه ای که با Prince of شروع بشه و ورزشی باشه خوبه :d دوبلر محبوب من هم توش بود امیدوارم بیشتر حرف بزنه و یه شخصیت فوق فرعی نباشه :d

چطور فصل قبل فقط به خاطر یه Noragami فصل خوبی بود؟! :|

این فصل Boku Dake ga Inai Machi کار خیلی خوبی هست. بعدش Dimension W و Dagashi kashi جالب به نظر میان. Divine Gate و Hai to Gensou no Grimgar باید دید داستانو چجوری میخوان پیش ببرن و شخصیت پردازی تا چه حد خواهد بود. Shouwa Genroku Rakugo Shinjuu داستان جدید و جالبی داره و میتونه از بهترینای فصل باشه. Nijiiro Days خیلی شبیه Kimi to Boku هست ولی با حال و هوای شوجو، کلا کار فانی به نظر میرسه. Bubuki Buranki هم که بهترین فضاسازی و پیچیده ترین داستان و شخصیتا رو داشته تو اکشنای این فصل، تنها بدیش اینه که CG کار شده. واسه Sekkou Boys فقط میتونم بگم لول :d

کلا فصل خوبیه :d:d

سلام
دیدم مدتیه هیچ اسمی از انیمه مورد علاقم تو تاپیک برده نمیشه .
گفتم یادآوری کنم که چه شاهکاریه .
GoSick
:دی
گوسیک رو به یه نفر دادم. طرف دیگه هیچ انیمه ای ندید:دی

هر چیز دیگه ای بهش میدی، میگه نه... مثل اون نمیشه:دی
نانا چقدر خفنه...:|
چطور اینجا کسی بهش اشاره ای نکرد...
فقط گرافیکش یه ذره رو اعصابه:دی

انتظار نداشته باش اینجا کسی بهش اشاره کنه.

طرفدارهای انیمه (و از اون مهمتر مانگاش) انقدر منتظر ادامه اش موندن که به علت کهولت سن درگذشتندb-)

سلام
یعنی باورم شه اینجا کسی Akira ندیده؟ :| :دی اذیتم نکنید انصافا :|
ملت یا یادشون رفته انیمه رو یا درکش نکردن .
خودم هر جفتش :دی
گوسیک رو به یه نفر دادم. طرف دیگه هیچ انیمه ای ندید
:biggrin1:

هر چیز دیگه ای بهش میدی، میگه نه... مثل اون نمیشه
:biggrin1:
مسخرم کردی الان ؟
بنت کنم یعنی ؟

سلام
دیدم مدتیه هیچ اسمی از انیمه مورد علاقم تو تاپیک برده نمیشه .
گفتم یادآوری کنم که چه شاهکاریه .
GoSick
به صورت داوطلبانه اعلام آمادگی برای بن یک روزه میکنم :(
محمدعلی هم با من بن کن:-"

از Usagi Drop هم اسم ببرید :x :x :x
================
Simpsons
Rick and Morty
South park
Family Guy
همین چیزایی که فرشاد گفت:-"
حالا درسته خودمم میگم DGM فلان و بیساره :p ولی منم قبول دارم داستان هنوز جون نگرفته:-" و تازه میخواد وارد یک مسیری بشه! (از اون هالوهای بلیچ دور بشه:-" )
برای همینه فعلا در لیست انتظاره و یک روزی حتما ادامش میدم:-" (دراپ نیست بنده خدا! ولی باید فازش بیاد:-" )

Last edited by a moderator:
من الان قسمت 82 شیپودن هستم تا اینجا که ندیدم ساسکه بتونه کسی رو فقط با یه نگاه شکست بده ( حتی اشخاص خیلی ضعیف رو )

ساسکه هروقت تونست کسی مثل بوروس که قدرت نابودی کل زمین داشت رو با یه نگاه شکست بده ( که واضح است که نمیتونه ) اونموقع باید با سایتاما مقایسش کنیم !

آخرین ویرایش:
من الان قسمت 82 شیپودن هستم تا اینجا که ندیدم ساسکه بتونه کسی رو فقط با یه نگاه شکست بده ( حتی اشخاص خیلی ضعیف رو )

ساسکه هروقت تونست کسی مثل بوروس که قدرت نابودی کل زمین داشت رو با یه نگاه شکست بده ( که واضح است که نمیتونه ) اونموقع باید با سایتاما مقایسش کنیم !
این پستتو بوکمارک کن وقتی رسیدی به قسمت های خیلی جلو بیا یه بار دیگه اینو بخون مطمئن باش خنده ت میگیره :d

حالا چرا قاطی میکنی؟ :d

اون عکس هم ساسکه نیست و برادر عزیز ایتاچیه :d

همونطور که بالایی گفت فعلا صبر کن هنوز خیلی راهه :d

فعلا تا میتونی از ناروتو لذت ببر بعد ها میرسی یه جایی که میای تو همین تاپیک ناروتو را با خاک یکسان میکنی این پستمو بوکمارک کن ! :d

سلام
به صورت داوطلبانه اعلام آمادگی برای بن یک روزه میکنم
:(
محمدعلی هم با من بن کن
:-"
تو که میدونی من دستم به کم نمیره :دی
اون دراپ مراپا رو هم ندیدم :دی
-----
Noragami هم خیلی معمولی بود .
یه از Soul Eater اسکی رفته بود ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟