Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چقدر بده که مدیر سایت یکی از اعضای ثابت این تاپیکه :d تازه آدم نمیتونه راحت خیلی چیزا رو بگه :))

انقدر شرایط زندگی(به خاطر درس!) نکبت بار شده، که موقع انیمه دیدن هم اعصابم خورد میشه و حس و حالی ندارم:|
برای همینه که فعلا زنده اید:-"
ولی در کل با بچه های جوخه ی 11 شوخی نکنید که بالاخره یه روزی حقتون رو میزارن کف دستتون! :دی

m.a.t اوضاع خطری شد دیگه باید فرار کنیم :d

یکی از بزرگ ترین سوالات فلسفی زندگی من اینه که روز برای تو چند ساعته؟ چجوری وفت میکنی این همه انیمه ببینی، مانگا بخونی، شونصدتا بازی رو پلات کنی، درس بخونی، نفس بکشی و ...! من یه روز سه قسمت انیمه ببینم زمان بندیم میریزه بهم! همیشه هرکیو میبینم اینو میپرسم ازش هیچ کس جوابی نداره!:دی

شما تنها با برنامه ریزی درست میتونید به همه کارهای زندگیتون برسید و از تک تک لحظات لذت ببرید. حال اگر میخواهید راز موفقیت برنامه ریزی رو بدونید مبلغ ناچیز 20000000 تومان رو به شماره کارتی که براتون میفرستم بفرستین

ای وای برا امتحان فردا هیچ کاری نکردم :d

آخرین ویرایش:
سلام
چقدر بده که مدیر سایت یکی از اعضای ثابت این تاپیکه
:d
تازه آدم نمیتونه راحت خیلی چیزا رو بگه
:))
تا دلتون میخواد به آکیبا گیر بدین :دی حمایتم میکنیم ازتون =))
فقط مواظب باشین گیرتون با سلایق من تداخل نداشته باشه :دی

سلام

چقدر خوبه که مدیر سایت یکی از اعضای ثابت این تاپیکه :))

اون که صد البته :d البته سلیقه شما خودش معرکست جای گیر دادن نمیمونه :d امیدوارم این جملم ارزش ناظم کردنم رو داشته باشه :d

سلام

ما هیچ تداخل سلیقه ای با هم نداریم. خودت هم می دونی که از نظر من فری تیل یه انیمه ی عالی برای اوقات دلتنگی ـه:دی
و Kill la Kill هم زباله ای بیش نیست که برای آدم های منحرف ساخته شده:دی
---------
امیر... پوستت کنده است:>
--------
ماگی یه 20-30 قسمتی بود که تبدیل به یه مانیفست اجتماعی و بیانیه های آبگوشتی فلسفی شده بود، اما چند قسمتی ـه که به همون حال و هوای
چل و وِل بار خودش برگشته و از این خوشحالم.

و البته روند کار جوریه که به نظر نمیاد دوباره لازم بشه بره تو اون حال و هوای غیر عادی!

کم کم داره به قسمت 300 میرسه و از اون جایی که دو فصل قبلی انیمه هر کدوم 100 قسمت رو پوشش دادن، دلم می خواد فصل سومش هم تایید بشه.

ما هیچ تداخل سلیقه ای با هم نداریم. خودت هم می دونی که از نظر من فری تیل یه انیمه ی عالی برای اوقات دلتنگی ـه:دی
و Kill la Kill هم زباله ای بیش نیست که برای آدم های منحرف ساخته شده:دی
---------
امیر... پوستت کنده است:>
--------
ماگی یه 20-30 قسمتی بود که تبدیل به یه مانیفست اجتماعی و بیانیه های آبگوشتی فلسفی شده بود، اما چند قسمتی ـه که به همون حال و هوای
چل و وِل بار خودش برگشته و از این خوشحالم.

و البته روند کار جوریه که به نظر نمیاد دوباره لازم بشه بره تو اون حال و هوای غیر عادی!

کم کم داره به قسمت 300 میرسه و از اون جایی که دو فصل قبلی انیمه هر کدوم 100 قسمت رو پوشش دادن، دلم می خواد فصل سومش هم تایید بشه.

بنده خدا امیر :d دلم براش تنگ میشه :d

چجوری این زباله به حالت عادیش برگشت؟ :| اون چیزایی که من دیده بودم نا امید کننده ترین چپترایی بود که تو یه مانگا خونده بودم :|

از تک تک لحظاتی که برا خوندن مانگاش گذاشتم پشیمونم :| یه سری مسائل مسخره و مزخرف رو داشتن بیان میکردن و اصلا هم جالب نبود و گند زده بودن به همه شخصیتا :|

من تا چپتر 264 خوندم

این داستانی که دراورده بودن که بماند به اندازه کافی گفتم چقدر مزخرفه :d ولی واقعا دیگه این هاکوریو رو نتونستم تحمل کنم یعنی Low level ترین کاراکتر تاریخ مانگا و انیمه و هر Media موجود تو دنیائه :| یعنی دوست دارم عشق بازی ساسکه و ساکورا رو ببینم ولی قیافه این مردک رو دیگه نبینم :|

حیف واقعا :( من اولش فکر میکردم کاراکتر خفنی باشه اما نشد :( بهترین طراحی رو هم داره به نظرم :(

از اونورم که جودال رفت تو فضا و دیگه خبر ندارم چی شده

یکی از بزرگ ترین سوالات فلسفی زندگی من اینه که روز برای تو چند ساعته؟ چجوری وفت میکنی این همه انیمه ببینی، مانگا بخونی، شونصدتا بازی رو پلات کنی، درس بخونی، نفس بکشی و ...! من یه روز سه قسمت انیمه ببینم زمان بندیم میریزه بهم! همیشه هرکیو میبینم اینو میپرسم ازش هیچ کس جوابی نداره!:دی
اتفاقا چند روز پیش تفکر مینمودم و دیدم این ترم من کلا درس که نخوندم :d (قشنگ الان دارم له میشم! :| ) ، بعد چجوریاست که هم از برنامه ی بازی کردنم عقبم و هم از برنامه ی انیمه دیدن:|
40تا بازی موندن تموم نکردم(پلات:-" ، یا هنوز شروع نکردمشون!) آنلاین باز هم نیستم بگم پای اونا بودم ، اون طرفم از عید نوروز 400 تا انیمه موندن که یا نصفه دیدم یا ندیدم یا هزار کوفت دیگه! :|
کلا اینکه اوضاع بس وخیمه! و معلوم نیست این زمان گم شده ی من کجاست :|

پ.ن : از خدا و پرهام نمیترسید،از وقتی بترسید که حال و روزم خوب بشه>:)

بنده خدا امیر :d دلم براش تنگ میشه :d

چجوری این زباله به حالت عادیش برگشت؟ :| اون چیزایی که من دیده بودم نا امید کننده ترین چپترایی بود که تو یه مانگا خونده بودم :|

از تک تک لحظاتی که برا خوندن مانگاش گذاشتم پشیمونم :| یه سری مسائل مسخره و مزخرف رو داشتن بیان میکردن و اصلا هم جالب نبود و گند زده بودن به همه شخصیتا :|

من تا چپتر 264 خوندم

این داستانی که دراورده بودن که بماند به اندازه کافی گفتم چقدر مزخرفه :d ولی واقعا دیگه این هاکوریو رو نتونستم تحمل کنم یعنی Low level ترین کاراکتر تاریخ مانگا و انیمه و هر Media موجود تو دنیائه :| یعنی دوست دارم عشق بازی ساسکه و ساکورا رو ببینم ولی قیافه این مردک رو دیگه نبینم :|

حیف واقعا :( من اولش فکر میکردم کاراکتر خفنی باشه اما نشد :( بهترین طراحی رو هم داره به نظرم :(

از اونورم که جودال رفت تو فضا و دیگه خبر ندارم چی شده
هر نوع توضیحی بخوام بدم اسپویل ناجوری میشه، اما اینُ بدون که کلاً داستان برگشته به حالتی که قبل از آرک فلان داشت و اون یارویی هم که ازت خوشش نمیاد کلاً رفته گم و گور شده به حمد الله.
در مجموع خیلی خوب شده و آنچنان تغییر خرکی اتفاق افتاده که بعضی ها نتونستن تحمل کنن!:دی
اتفاقا چند روز پیش تفکر مینمودم و دیدم این ترم من کلا درس که نخوندم :d (قشنگ الان دارم له میشم! :| ) ، بعد چجوریاست که هم از برنامه ی بازی کردنم عقبم و هم از برنامه ی انیمه دیدن:|
40تا بازی موندن تموم نکردم(پلات:-" ، یا هنوز شروع نکردمشون!) آنلاین باز هم نیستم بگم پای اونا بودم ، اون طرفم از عید نوروز 400 تا انیمه موندن که یا نصفه دیدم یا ندیدم یا هزار کوفت دیگه! :|
کلا اینکه اوضاع بس وخیمه! و معلوم نیست این زمان گم شده ی من کجاست :|

پ.ن : از خدا و پرهام نمیترسید،از وقتی بترسید که حال و روزم خوب بشه>:)

اگر از خدا و پرهام هم نترسیم، قطعاً از تو می ترسیم. آدمی که اهل شمشیر بازی و ترکوندن حریف باشه جای ترس هم داره>:)

یاد یه صحنه پرتکرار گینتاما افتادم که می خواستن شمشیر بکشن، یه چیزی کشیدن که کاملاً شطرنجی بود>:)

Nodame cantabile خداست دارم برای بار دوم میبینم .... اینقدر تحت تاثیر قرار گرفتم که دارم کنسرت پیانو ها و ارکست سمفونی های راشمانیوف و شوپن و موزارت رو دارم دانلود میکنم و گوش میکنم .. کلا گند زد به ذاءقم

اقایون آوسام خسته نباشین :دی . یه لیستی چیزی ندارید از این انمیه های خوب 2013 تا 15 . تو هر سبکی از درام تا هارر . ممنونتون میشم
.............................
ها بگم که وان پانچ من بشدت خوب بودا . چی ساخته بود مد هاوس

معلوم نیست hajime no ippo کی ادامش ساخته میشه ؟ اصلا ساخته میشه؟

کسی اطلاعی نداشت؟ اگرم سایتی چیزی هست که خبر تایید شدن انیمه هارو بگه معرفی کنید ممنون میشم
..................
یه انیمه مثه همین hajime نداریم که مبارزات خیابانی باشه؟:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or