Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

Donten ni Warau :d غیر از قسمت آخرش بقیش معرکه بود

اه، راست میگی، خودم هم دانلودش کردما LOL

هم یادم رفت
Chuunibyou Demo Koi ga Shitai! Ren
Toaru Hikuushi e no Koiuta
Hajime no Ippo - Rising
Kill La Kill
Magi - The Kingdom of Magic
Kuroko's Basketball S2

با Donten ni Warau جا میزنم تو لیست سری دوم

آخرین ویرایش:
سلام
Aldnoah Zero به معنای واقعی کلمه ضعیف بود به نظر من .
داستان پر از حفره بود و اصلاً پرداخت خوبی نداشت .
یه جاهاییش اساسی یاد اکشنهای دهه 80 مثل رامبو افتادم .

سلام
Aldnoah Zero به معنای واقعی کلمه ضعیف بود به نظر من .
داستان پر از حفره بود و اصلاً پرداخت خوبی نداشت .
یه جاهاییش اساسی یاد اکشنهای دهه 80 مثل رامبو افتادم .
کلا شخصیت اولش گند زد به کل انیمه :-"
یه بچه ی تازه به دوران رسیده،کلا همینجور نظریه ول میده و جوری میجنگه که افراد با تجربه نزدیکش هم نمیتونند بشن :| خدایی این موردش از هرچیزی بیشتر توی انیمه میرفت رو اعصاب! :|
بهترین صحنه ی فصل اولم،هدشات شدنش بود:-"

---

اولش شاید ولی کم کم جدی هم میشن:-"
آره اونم خوب بود ولی بازم Fight Together
بهتر بود​
:>
ایراد نمیگیرم که، فقط میگم یه ذره بیشتر توش یومه به کار ببرن :d مثل همین دو تا اوپنینگی که خودت اشاره کردی و صرفا فقط یه سری صحنه های اتفاقی رو پخش نکنن:d​
وان پیسه دیگه >:) میخوای روحش رو ازش بگیری؟ :|
راستی خیلی از این صحنات بی ربط ... یا جزو صفحات رنگی مانگا بودن :d ، یا توی Color Walkـها بودن :-" البته خوب یک سریشم درسته که یک ماجراجویی جدا کلا ساختن توی اپنینگ! مثل Twinkle Twinkle Rainbow Star :x

شخصیت اصلی LH رو با A.Z مقایسه میکنی ؟ :d
شیرو رسما یه اوتاکو بوده! کسی که سال ها توی اون دنیا بازی میکرده و رسما غرق شده و تجربه ـش بیداد میکنه! از LVL MAX بودنش هم مشخصه! :d و همینطور تموم کردن Raidـهای خفن گذشته! و به طور کلی یک هاردکور گیمره خفنه که مثلا WoW رو از روز اول تا الان بازی میکرده! اهل استراتژی هم هست! :d بعد اون وسط هم با چالش هایی رو به رو میشه که ممکنه از پسش هم بر نیاد! یا جونش در میاد تا بر بیاد! :d پروسه ی طولانیی رو هم طی میکنه معمولا! و یک شبه ره صد ساله رو نمیره:-"
بعد از اونطرف ایناهو یه دانش آموزه که هنوز آموزش هاش هم تموم نشده! اما استراتژی میریزه در حد هلو! راحت هم میاد تمام ارتشی هایی که سال ها آموزش دیدن رو میزاره تو جیبش! بدون اینکه اون حالت پوکر فیسش یکم خم به ابرو بیاره! :-" یعنی تو دنیای A.Z یک نفر نبود این وسط که یکبار یک پیشنهاد بهتر از پیشنهاد ایناهو بده؟ این همه تجربه کشک؟ :d طرف هرچقدر هم با استعداد باشه،دیگه زیر سؤال بردن فاکتور تجربه شدیدا رو اعصابه :-" 4-5 مبارزه با 4-5 کله گنده ، Win Streak : 4-5 ! :d حالا جدا از اینکه مبارزات مثلا اینجوری بوده :
ایناهو یک کاراکتر LVL.1 ! در مقابل باس فایت یک Raid :-"

البته من نمیگم A.Z انیمه بدیه! خیلی هم حال داد! ولی این یه موردش خیلی رو اعصاب بود :d

ایناهو رو با شیرو مقایسه نکردم. Aldnoah Zero رو با Log Horizon مقایسه کردم.
همونطور ک خودت گفتی Aldnoah ی نقطه ضعف داره اونم شخصیت اصلیشه قبول . ولی Log Horizon همه چیزش بجزء شخصیت اصلیش و اون رفیقش .ناگاتسوکو (یا ی همچین چیزی) رو اعصابه . مثلا از 10 قسمت 5 قسمتش راجع ب عذا / گردش / مهمونی و ... هست 3 قسمتش ی کارکتر مونث ی باری روی دوششه ک در اخر با غذا های خوشمزه خوردن و قدر ناکاماها برطرف میشه . ی قسمت درمورد شیرو و استرانژی هاش و رید و ... هست . البته این فرمول بیشتر برای فصل دومه . فصل اولش قابل تحمل تر بود

به به هفته دیگه بهترین مسابقه تو مانگای کوروکو رو نشون میدن تو انیمه :d

البته اگه مثل این چند قسمت کلا نزنن همه چیز رو عوض کنن نسبت به مانگا چون کسایی که مانگا خوندن تا الان باید متوجه شده باشن که خیلی چیزاش فرق کرده تو انیمه

ایناهو رو با شیرو مقایسه نکردم. Aldnoah Zero رو با Log Horizon مقایسه کردم.
همونطور ک خودت گفتی Aldnoah ی نقطه ضعف داره اونم شخصیت اصلیشه قبول . ولی Log Horizon همه چیزش بجزء شخصیت اصلیش و اون رفیقش .ناگاتسوکو (یا ی همچین چیزی) رو اعصابه . مثلا از 10 قسمت 5 قسمتش راجع ب عذا / گردش / مهمونی و ... هست 3 قسمتش ی کارکتر مونث ی باری روی دوششه ک در اخر با غذا های خوشمزه خوردن و قدر ناکاماها برطرف میشه . ی قسمت درمورد شیرو و استرانژی هاش و رید و ... هست . البته این فرمول بیشتر برای فصل دومه . فصل اولش قابل تحمل تر بود

LH یک قسمت ولنتاین بود ، 3 قسمت Raid شیرو اینا ، بقیشم Raid آکیهیبارا و کمی هم میدون جنگ با گابلین ها! :d
حالا این وسط Raid آکیهیبارا، یک بنده خدایی هم بود که احساس مسئولیت میکرد! :d ولی بالاخره بود :d بعد این وسط مبارزشون ناکاما پاور و این حرفا نداشت که :d ناکاما شمشیر رسوند،ولی ناکاما پاوری این وسط یادم نمیاد توی هیچکدوم از Raidـها! :d
بعد مورد دیگه که هست اینه که LH یک انیمه ی اکشن نیست،همینطور که توی این 2 فصل نشون داده شده ، بیشتر بر اساس استراتژیه! نه تنها استراتژیه مبارزه، استراتژیه بقا! :d و همین مورده که دقیقا این LH رو یک جواهر(حالا با اغراق:-" ) ولی یک انیمه ی خاص و خیلی خوب میکنه! :x
مثلا همین بخش کشف آشپزی توی فصل اول! که شاید خیلی چیز ساده ای بود،ولی رسما یک انقلاب بود توی اون دنیا:-" نه تنها ماجراجوها رو تحت تاثیر قرار داد،حتی باهاش مردم زمین رو هم تحت تاثیر قرار دادن و توی همون استراتژی بقا خیلی بهشون کمک کرده :d (البته این بخش مربوط به فصل اول بود :-" ولی آثارش هست :d )

---
این هاریبل خجالت نمیکشه اسم ملت رو توی اپنینگ دورارارا نمیزنه ؟ :d این همه کاراکتر مگه میشه حفظ کرد اسمشون رو ؟ :-" من فقط شیزو و سلتی رو یادم میمونه =)) :-"
اندینگ هم، Trust Me خیلی سر تر بود! :d اینا آهنگ رو بی خیال شدن :( فقط به اون بخش طراحی جالب اندینگ توجه کردن :-"

بقیه ی انیمه های زمستون هم فردا:-" Jojo :x

آخرین ویرایش:
وان پیسه دیگه >:) میخوای روحش رو ازش بگیری؟ :|
راستی خیلی از این صحنات بی ربط ... یا جزو صفحات رنگی مانگا بودن :d ، یا توی Color Walkـها بودن :-" البته خوب یک سریشم درسته که یک ماجراجویی جدا کلا ساختن توی اپنینگ! مثل Twinkle Twinkle Rainbow Star :x
ها؟! :-/ من چیکار روح وان پیس دارم؟ اصلا روح وان پیس چی چی هست؟!:d
===============
در مورد الدنوح زیرو منم موافقم که از نظر شخصیت پردازی ضعیف بود:-" مخصوصا برای دو تا شخصیت اصلی یعنی ایناهو و سلین:p
من خودم بیشتر به خاطر OST هاش، سیستم جنگیدنشون که سعی کرده بودن با قوانین فیزیک توجیعش کنن، حس ناامیدی که توی داستان موج میزد، سیستم فئودالی ای که توی داستان برقرار بود و پایان فصل اول ازش خوشم اومد:>

به منظور فرار از گیوتین،پست ویرایش شد :-" :d

ها؟! :-/ من چیکار روح وان پیس دارم؟ اصلا روح وان پیس چی چی هست؟!:d
===============
در مورد الدنوح زیرو منم موافقم که از نظر شخصیت پردازی ضعیف بود:-" مخصوصا برای دو تا شخصیت اصلی یعنی ایناهو و سلین:p
من خودم بیشتر به خاطر OST هاش، سیستم جنگیدنشون که سعی کرده بودن با قوانین فیزیک توجیعش کنن، حس ناامیدی که توی داستان موج میزد، سیستم فئودالی ای که توی داستان برقرار بود و پایان فصل اول ازش خوشم اومد:>
روح وان پیس همین چیزیه که توی اپنینگ هست :-" گفتم دیگه! ناکاما ، ماجراجویی و ...! :d مخالفی؟ :d اگر مخالفی بیا گردنت رو بزنم >:)
---
حس ناامیدی؟ :-" حس ناامیدیش پوچ بود :-" :d

---
@police_110
خلیل ، از Akame ga Kill خوشت اومده ولی Jojo خیر؟ :-o یا Jojo رو ندیدی؟ :d :-"
البته این وسط بحث دوبلر و خواننده ها هست که خوب...ممکنه ورق رو کاملا به نفع یه انیمه برگردونه برای خلیل:-" :d
---
@BARDI YA
بیا به Jojo رای بده :-" مظلومه :(
---
باراکامون هم که ترکونده! :x :x :x

@police_110
خلیل ، از Akame ga Kill خوشت اومده ولی Jojo خیر؟ :-o یا Jojo رو ندیدی؟ :d :-"
البته این وسط بحث دوبلر و خواننده ها هست که خوب...ممکنه ورق رو کاملا به نفع یه انیمه برگردونه برای خلیل:-" :d

باراکامون هم که ترکونده! :x :x :x

jojo رو دارم، منتظرم که فصل دومش، BD کامل بشه...ولی متاسفانه هیچ Fansub ای نیست که Vol.4 تا Vol.6 انیمه رو Rip کنه. اخرین Vol که 6 بودش، Dec 2014 برای فروش رفت.

تو Akame ga Kill یه خورده قضیه فرق میکرد، سنگینی وجود آهنگ ساز کار، اقای Iwasaki Taku، برام خیلی مهم تر از نصف دوبلورهای انیمه بودش.

این همه تو تاپیک F/Z ،F/Z کردن، آخرش Barakamon فعلاً پرچم داره (:

jojo رو دارم، منتظرم که فصل دومش، BD کامل بشه...ولی متاسفانه هیچ Fansub ای نیست که Vol.4 تا Vol.6 انیمه رو Rip کنه. اخرین Vol که 6 بودش، Dec 2014 برای فروش رفت.

تو Akame ga Kill یه خورده قضیه فرق میکرد، سنگینی وجود آهنگ ساز کار، اقای Iwasaki Taku، برام خیلی مهم تر از نصف دوبلورهای انیمه بودش.

این همه تو تاپیک F/Z ،F/Z کردن، آخرش Barakamon فعلاً پرچم داره (:
Jojo بر خلاف توکیو غول ، من اصلا با سانس/ورش مشکل نداشتم! :d چون بعضی جاها انقدر حال بهم زن بود که همون بهتر سیاه میشد! :d ولی برعکس توکیو غول رو اعصاب بود این حرکتش! یعنی مسخره ترین موارد رو هم سان/سور میکردن :|

خط آخر هم ... F/Z =/= F/SN ! این که من رای ندادم هم مشخصه دیگه:-" :d
شاید F/SN انیمه ی خوبی بود! (مشخصه چقدر جذاب بوده من هنوز قسمت 5ـم :-" ) ولی بخوام به عنوان دنباله ی F/Z ببینمش... :| :| :|

روح وان پیس همین چیزیه که توی اپنینگ هست :-" گفتم دیگه! ناکاما ، ماجراجویی و ...! :d مخالفی؟ :d اگر مخالفی بیا گردنت رو بزنم >:)
---
حس ناامیدی؟ :-" حس ناامیدیش پوچ بود :-" :d
آهان:d نه دیگه اینطوری که میگی چه مخالفتی داشته باشم؟:d
پ.ن: این گیوتین جدیدا به تاپیک اضافه شده؟:-" :p
پ.ن2: حالا هر وقت از زندگی سیر شدم و خواستم خودکشی کنم میام یه مطلب در وصف وان پیس مینویسم که "چرا وان پیس بهترین انیمه ی دنیا نیست؟" :> فقط با احتیاط گردنم رو بزن که دردم نگیره:d

-----------------
خب حس پوچی:d کلا همینی که زمینی ها خیلی درمونده بودن اشتیاق آدم رو برای دنبال کردنش زیاد میکرد:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or