Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

داشتم یکی از سایت ها ک تاریخ پخش انیمه ها رو میزنه چک میکردم که به چندتا اکشن فیگور از کارکتر های F/SN و F/Z برخوردم.جالبه. ببینید اگه مثله خودم ندیدید تا حالا:d
F/Z
F/SN

انیمه ناروتو باز زد تو فیلر. یعنی میشه ما یه روزی هیروشیما روی سر استودیوشون تکرار کنیم 8->8->؟

اقا شهاب من زیاد دیگه تو تاپیک انیمه نمیام به دلایلی . ولی بدونید شما با دیگر دوستان با این هیتر بازیتون سر انیمه ناروتو باعث میشید خیلی ها نتونند بیان نظرشون رو در مورد این انیمه بدند . انیمه ناروتو الان در بهترین وضعیت خودش چه از لحاظ انیمه و چه مانگا قرار داره ولی همیشه در این تاپیک به دلیل این جوی که به وجود اومده بچه ها فقط دارند نکات منفی انیمه رو نگاه می کنند و نظر در موردش می دند . من هر وقت اومدم با دیدن نظرات جز زده شدن ازشون چیز دیگه ای نظرمو جلب نکرده . حالا خودتون می دونید .

اقا شهاب من زیاد دیگه تو تاپیک انیمه نمیام به دلایلی . ولی بدونید شما با دیگر دوستان با این هیتر بازیتون سر انیمه ناروتو باعث میشید خیلی ها نتونند بیان نظرشون رو در مورد این انیمه بدند . انیمه ناروتو الان در بهترین وضعیت خودش چه از لحاظ انیمه و چه مانگا قرار داره ولی همیشه در این تاپیک به دلیل این جوی که به وجود اومده بچه ها فقط دارند نکات منفی انیمه رو نگاه می کنند و نظر در موردش می دند . من هر وقت اومدم با دیدن نظرات جز زده شدن ازشون چیز دیگه ای نظرمو جلب نکرده . حالا خودتون می دونید .

علیرضا جان مانگا که تموم شد، انیمه هم در حال حاضر 2 - 3 سالی هست که در بدترین شرایط خودش هست. انقدری که وقتی آکیبا یه بحث راجب داستان شروع کرد، هیچ کس نیومد وارد بحث بشه چون اکثر بچه های اینجا انیمه رو دراپ کردن.
اگه حرف حق هیتر بازیه، بذار باشه. من اصلا هیتر ناروتو. قسمت قبلی 15 دقیقه فلش بک داشت. این قسمت هم یکی 2 دقیقه بیشتر. قسمت بعدی هم فیلره. شما خودت با گفتن "بهترین وضعیت خودش" داری به خودت به عنوان بیننده توهین میکنی.
ناروتو از بعد آرک پین مرد رفت. انیمه اش که دیگه بدتر.

یعنی این دختره یوکو چقدر میتونه خنگ باشه؟؟؟جلو چشم خودش کله طرف له شد،قیافش عوض شد،برادرش میگه اینا آدم خوارن...بعد مستقیم میره جلوی طرف میگه تو آدم خواری؟:|

دوست عزیز انتقاد کردن هیت ورزی نیست... خب دقیقا چرا انیمه ای که مانگاش هم تموم شده باز باید فیلر بده ... این که انیمه و مانگا در بهترین وضع خودشونن ... سویت دریم هستش

Amagi Brilliant Park رو تا قسمت 8 دیدم واقعا سرگرم کننده است ...

girl friend رو تا 7 دیدم این یه قسمت در میونه ... یه قسمت خوبه ... یه قسمت افتضاح ... قسمت 6 رسما قرص خواب بود ... ولی قسمت 7 رو نفهمیدم کی تموم شد ...

Your Lie in April این 4 قسمتش رو سرسری دیدم .... میخواستم دراپش کنم ... چون حس میکنم از اون درام رومنس هایی که اخرش به بیننده بد ضد حال میزنه ... ولی یه چیزی داخلش داره به خصوص شخصیت پردازیش که برام جذاب و الهام بخشه ... یه گرایش ناخود اگاه عجیب بهش پیدا کردم

Sora no Otoshimono ... دو قسمت دیدم خوشم نیومد .. حالا شاید بره جلو بهتر شه ... ولی امیدی به شخصیت پردازی و داستانش ندارم

soul eater not ... اگه به عنوان یه انیمه مستقل بهش نگاه کنم سرگرم کننده و خوب بود ... ولی به عنوان انیمه که اسم soul eater به دوش میکشه ... نه .... واقعا خراب کرد .

- - -ویرایش - - -

نمیدونم چرا ژاپونی ها علاقه ی شدیدی به تم دبیرستان دارن ! خداییش خیلی سخته داستان /Fate رو به دبیرستان ربط داد ! همینش خیلی رو اعصابه .
خدایش به چه منطقی Holy Grail War رو به های اسکول ربط دادن ؟ :| یک مشت بچه بشینن جنگ . نسخه 2012 خیلی بهتر بود (Fate Zero) .
این پسره هم خیلی رو اعصابه . من اگه یک سرونت گیرم بیاد بمیرمم دیگه دانشگاه نمیرم ! مگه مرض دارم ؟ اونم بدون محافظ وقتی که هیچ پخی هم نیستم و قدرتی ندارم .

اگه این سری رو کاملا مطابق با استی نایت قبلی بسازن و تغییرش ندن ... باید بگم که هنوز شخصیت اصلی قدرت های فرابشری خودش رو برای پیاده روی ... اسکی رفتن ... ساییدن ... و ...و ...و ... اعصاب بیننده، هنوز رو نکرده ...

مطمئن نیستم ولی مگه فیلر هفته ی بعد مربوط به فیلم نیست؟ :-" خو تبلیغ فیلم به جایی بر نمیخوره:-" (باید یه جوری تبلیغ کنند دیگه :-" ) ولی خوب،این فلش بک تکراری و ... رو حقشه فحشش بدیم:-"

این هفته 2 قسمت parasyte پخش شد؟! :|
+
بلی
yahoo_4.gif
. هردو هم عالی بود
من فقط اپیزود 8 رو گرفتم :d
9 رو الان گذاشتم دانلود بشه برا شب :d

آخرین ویرایش:
^^^^
بلی:d. هردو هم عالی بود

آخرین ویرایش:
کسی خبر داره از روی انیمه Attack on titan فیلمی ساخته شده؟اگه هست همون سریاله کردنش فیلم یا کلا جدیده؟
یه سوال دیگه بی زحمت:d:انیمه Wolf Girl and Black Prince یا همون (Ōkami Shōjo to Kuro Ōji) که 12 قسمته"من تا قسمت 8 تونستم پیدا کنم.قسمت جدیدتری هم اومده یا نه؟:-/

آخرین ویرایش:
کسی خبر داره از روی انیمه Attack on titan فیلمی ساخته شده؟اگه هست همون سریاله کردنش فیلم یا کلا جدیده؟
یه سوال دیگه بی زحمت:d:انیمه Wolf Girl and Black Prince یا همون (Ōkami Shōjo to Kuro Ōji) که 12 قسمته"من تا قسمت 8 تونستم پیدا کنم.قسمت جدیدتری هم اومده یا نه؟:-/

Ookami Shoujo to Kuro Ouji همین 8 قسمت ازش پخش شده

................................

جا داره به انیمه Shigatsu Wa Kimi No Uso هم یه اشاره ای کنم که تو این چند هفته که بیشتر انیمه ها فراز و نشیب داشتن سطح خودش رو ثابت نگه داشته و کار خوبی از اب در اومده تنها نگرانی موجود تعداد قسمت های انیمه هستش که ممکنه انیمه رو دچارمشکل کنه

یه چیز ذیگه بچه هایی که انیمه های فصلی رو دنبال میکنن میتونن اینجا هم به انیمه محبوبشون رای بدن تو رای گیری بهترین انیمه فصل شرکت کنن :

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or