انیمه ناروتو باز زد تو فیلر. یعنی میشه ما یه روزی هیروشیما روی سر استودیوشون تکرار کنیم؟
اقا شهاب من زیاد دیگه تو تاپیک انیمه نمیام به دلایلی . ولی بدونید شما با دیگر دوستان با این هیتر بازیتون سر انیمه ناروتو باعث میشید خیلی ها نتونند بیان نظرشون رو در مورد این انیمه بدند . انیمه ناروتو الان در بهترین وضعیت خودش چه از لحاظ انیمه و چه مانگا قرار داره ولی همیشه در این تاپیک به دلیل این جوی که به وجود اومده بچه ها فقط دارند نکات منفی انیمه رو نگاه می کنند و نظر در موردش می دند . من هر وقت اومدم با دیدن نظرات جز زده شدن ازشون چیز دیگه ای نظرمو جلب نکرده . حالا خودتون می دونید .
اقا شهاب من زیاد دیگه تو تاپیک انیمه نمیام به دلایلی . ولی بدونید شما با دیگر دوستان با این هیتر بازیتون سر انیمه ناروتو باعث میشید خیلی ها نتونند بیان نظرشون رو در مورد این انیمه بدند . انیمه ناروتو الان در بهترین وضعیت خودش چه از لحاظ انیمه و چه مانگا قرار داره ولی همیشه در این تاپیک به دلیل این جوی که به وجود اومده بچه ها فقط دارند نکات منفی انیمه رو نگاه می کنند و نظر در موردش می دند . من هر وقت اومدم با دیدن نظرات جز زده شدن ازشون چیز دیگه ای نظرمو جلب نکرده . حالا خودتون می دونید .
نمیدونم چرا ژاپونی ها علاقه ی شدیدی به تم دبیرستان دارن ! خداییش خیلی سخته داستان /Fate رو به دبیرستان ربط داد ! همینش خیلی رو اعصابه .
خدایش به چه منطقی Holy Grail War رو به های اسکول ربط دادن ؟یک مشت بچه بشینن جنگ . نسخه 2012 خیلی بهتر بود (Fate Zero) .
این پسره هم خیلی رو اعصابه . من اگه یک سرونت گیرم بیاد بمیرمم دیگه دانشگاه نمیرم ! مگه مرض دارم ؟ اونم بدون محافظ وقتی که هیچ پخی هم نیستم و قدرتی ندارم .
اگه اشتباه نکنم یکی همین پاییز قرار بود پخش بشه(پخش شده فکر کنم) ک تا وسطای انیمه رو پوشش میده . یکی دیگه مونده ک تا قبل فصل جدید پخش میشه اونم تا اخر فصل اول رو پوشش میده

کسی خبر داره از روی انیمه Attack on titan فیلمی ساخته شده؟اگه هست همون سریاله کردنش فیلم یا کلا جدیده؟
یه سوال دیگه بی زحمت:d:انیمه Wolf Girl and Black Prince یا همون (Ōkami Shōjo to Kuro Ōji) که 12 قسمته"من تا قسمت 8 تونستم پیدا کنم.قسمت جدیدتری هم اومده یا نه؟![]()
صدای میکاسا رو میخوای دوبله گوش کنی؟کسی میدونه Full Metal Panic و Attack on Titan دوبله EN داره یا نه ؟
ارزش نگاه کردن دارن ؟

صدای میکاسا رو میخوای دوبله گوش کنی؟![]()
FMP آره ولی اون یکی رو خبر ندارمکسی میدونه Full Metal Panic و Attack on Titan دوبله EN داره یا نه ؟
ارزش نگاه کردن دارن ؟
ارزش نگاه کردن هم دارن:d