Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

من که میخوام یا EN بدون زیرنویس ببینم یا Mute با زیرنویس چه فرقی داره ؟ :| :دی
داره یا نه حالا EN ؟:دی
اینطوری ک شما میخوای ببینی اصلا نبینی سنگین تره عزیزم:)
هر کس سلیقه ای داره
دقیقا;)
چرا باید با دوبله ای که نمیفهمم نگاه کنم
شما ی فیلم زبان انگلیسی رو وقتی دوبله ی فارسی بشه(با فرض اینکه زبانت خوب نیست) با دوبله ی فارسی میبینی؟. یا زبان اصلی و با زیرنویس فارسی میبینی؟
اینم دقیقا همینطوره. زبان اصلی انیمه ژاپنیه و وقتی دوبله بشه خیلی چیزاش ناقص میشه. حالا خود دانی.:) منم اول از این حرفا زیاد میزدم ولی وقتی انیمه رو زبان اصلی دیدم تازه متوجه شدم چ اشتباهی میکردم نسخه دوبله شده میگرفتم

آخرین ویرایش:
نــــه!!:( رایدر چرا مُرد!!؟ :((
ولی یه حسی بهم میگه نمرد!:-/ :دی اصلا با عقل جور در نمیاد اینقدر زود بمیره، بدون اینکه حتی هویت اصلیش مشخص شده باشه!:-/ برمیگرده:دی باید برگرده!:( :دی :(

ولی کلا روند داستان یه جوریه! 8 قسمت داده، هنوز دو تا از مسترها رو اصلا نشون نداده! نه میدونیم مستر لنسر کیه، نه کستر! سرونت ها هم که بماند! جز اسسین (که مردونگی کرد همون اول تکلیف ما رو روشن کرد:دی) و سیبر (که اونم اگه کسی F/Z رو ندیده باشه نمیدونه کیه!) هویت بقیه سرونت ها هم مشخص نیست هنوز! F/Z تو 3-4 تا اپیزود همه سرونت و مستر ها رو عین آدمیزاد معرفی کرد رفت پی کارش بعد الان بعد 8 اپیزود نصف سرونت ها و مستر ها رو نمیشناسیم:دی
از این نظر دیگه زیادی دارن مرموزش میکنن که هیچ کمکی هم نمیکنه:دی

من باب این قسمت هم دیگه نبینم این امیر آکیبا بیاد آه و ناله کنه که شیرو بی عرضه است و فلان!:دی فعلا که عین شیر وایساد جلوی اون اسکلت ها:دی بانومون هم که هایلایت این قسمت بود با همون نبرد 10 ثانیه ایش با رایدر عزیز دل:x :دی (میدونم کستر بود!:دی) یعنی این نبرد ادامه نداشته باشه باید به عقل نویسنده و کارگردان و همه عوامل انیمه اش شک کرد:| :دی

اینا چقدر علامت فرمان به فنا میدن:دی هم رین هم شیرو:دی

به هر حال قسمت بدی نبود:دی میتونست با طولانی تر کردن نبرد بانو و رایدر/کستر، عالی هم بشه:دی

من که میخوام یا EN بدون زیرنویس ببینم یا Mute با زیرنویس چه فرقی داره ؟ :| :دی
داره یا نه حالا EN ؟:دی

ببخشید ... واقعا ببخشید ... واقعا مجبورید انیمه ببینید ؟؟؟

Ichigo Mashimaro رو هم تموم کردم ... این انیمه ها با نهایت سادگیشون به شکل عجیبی احساس خوب و خوش ایندی به بیننده منتقل میکنن
proud.gif
و بیننده با شخصیت ها و زندگی روزمرشون حسابی خو میگیره ... این انیمه هم واقعا یکی از معدود انیمه هایی بوده که از تموم شدنش ناراحت شدم ... دوست داشتم مدت زمان بیشتری رو با این انیمه و کارکتر هاش سر میکردم
begging.gif

اگه طنز قوی تری داشت و یه کم از رو اعصاب بودن این میو کم میکردن (حداقل کارهاش رو منصفانه تلافی میکرد) واقعا یه شاهکار ازش در میومد ... این میو از اون کارکتر هایی بود که بعضا باهاشون برخورد کردیم ... ادم دلش میخواد یه دو تا مشت درست حسابی نثارشون کنه ...

ساسازوکا بیننده نمره کامل نداد همش تقصیر توئه برو تو راهرو وایسا

این انیمه دو زبانه بود برای من ... واقعا نماد کامل فاجعه بودن دوبله انگلیسی رو تو همچین انیمه هایی میشه به خوبی دید . ادم حس میکنه جای همه شخصیت ها یه نفر حرف میزنه .

ببخشید ... واقعا ببخشید ... واقعا مجبورید انیمه ببینید ؟؟؟

.

اون قسمت میوت که شوخی بود ولی وقتی فرقی نداره نمیدونم اعضای تاپیک انقدر روش مانور میدن :دی
خوب منم tokyo Ghoul / Full metal Panic / Atack on Titan رو گرفتم برای دیدن هر ۳ هم اپیزود اولشون رو دیدم و بدم نیومد ازشون
البته هر ۳ هم جاپونی (:دی) گرفتم که ببینم منظور دوستان چیه
در کل از Tokyo Ghoul بیشتر خوشم اومد

نــــه!!:( رایدر چرا مُرد!!؟ :((
ولی یه حسی بهم میگه نمرد!:-/ :دی اصلا با عقل جور در نمیاد اینقدر زود بمیره، بدون اینکه حتی هویت اصلیش مشخص شده باشه!:-/ برمیگرده:دی باید برگرده!:( :دی :(

ولی کلا روند داستان یه جوریه! 8 قسمت داده، هنوز دو تا از مسترها رو اصلا نشون نداده! نه میدونیم مستر لنسر کیه، نه کستر! سرونت ها هم که بماند! جز اسسین (که مردونگی کرد همون اول تکلیف ما رو روشن کرد:دی) و سیبر (که اونم اگه کسی F/Z رو ندیده باشه نمیدونه کیه!) هویت بقیه سرونت ها هم مشخص نیست هنوز! F/Z تو 3-4 تا اپیزود همه سرونت و مستر ها رو عین آدمیزاد معرفی کرد رفت پی کارش بعد الان بعد 8 اپیزود نصف سرونت ها و مستر ها رو نمیشناسیم:دی
از این نظر دیگه زیادی دارن مرموزش میکنن که هیچ کمکی هم نمیکنه:دی

من باب این قسمت هم دیگه نبینم این امیر آکیبا بیاد آه و ناله کنه که شیرو بی عرضه است و فلان!:دی فعلا که عین شیر وایساد جلوی اون اسکلت ها:دی بانومون هم که هایلایت این قسمت بود با همون نبرد 10 ثانیه ایش با رایدر عزیز دل:x :دی (میدونم کستر بود!:دی) یعنی این نبرد ادامه نداشته باشه باید به عقل نویسنده و کارگردان و همه عوامل انیمه اش شک کرد:| :دی

اینا چقدر علامت فرمان به فنا میدن:دی هم رین هم شیرو:دی

به هر حال قسمت بدی نبود:دی میتونست با طولانی تر کردن نبرد بانو و رایدر/کستر، عالی هم بشه:دی
به نظر من احتمالا نزدیک صفر هست که رایدر مرده باشه :|
بخاطر همون دلیل های که گفتی :d

اون قسمت میوت که شوخی بود ولی وقتی فرقی نداره نمیدونم اعضای تاپیک انقدر روش مانور میدن :دی
خوب منم tokyo Ghoul / Full metal Panic / Atack on Titan رو گرفتم برای دیدن هر ۳ هم اپیزود اولشون رو دیدم و بدم نیومد ازشون
البته هر ۳ هم جاپونی (:دی) گرفتم که ببینم منظور دوستان چیه
در کل از Tokyo Ghoul بیشتر خوشم اومد
فرق خاصی نداره:دی فقط در حد کراشی که ND ساخته و کراش های اکتی فرقشه :دی

Claymore انییمشو تموم کردم فوق العاده بود برا همین مانگاش را شروع کردم !
الان میخوام fate ببینم فقط الان قاطی کردم zero/ night ... یکی راهنمایی کنه از کدومش شروع کنم ! ؟ :d

Claymore انییمشو تموم کردم فوق العاده بود برا همین مانگاش را شروع کردم !
الان میخوام fate ببینم فقط الان قاطی کردم zero/ night ... یکی راهنمایی کنه از کدومش شروع کنم ! ؟ :d
از F/Z شروع کن! :d
و طرف F/SN 2006 به هیچ وجه نرو! مگر اینکه مازوخیسم باشی:-"

در مورد سادیسمی...به یکی F/Z رو بده ببینه،وقتی کف کرد و گفت بازم میخوام، به طرف F/SN 2006 رو بده :-" شکنجه ای از این بدتر نیست! :-"
فقط خونش گردن خودت:-" :d
اینکه چرا...فقط بگم فاجعه ی قرنه! :d برای من که بهترین انیمه ی کوتاهم F/Zـه! بدترین انیمه ی کوتاهم F/SNـه! :| یعنی فرقشون در این حد:-"

این قسمت وان پیس یکی از بهترین قسمت ها یا شایدم بهترین قسمت این چند وقت اخیر بود ، حس قدیما رو بهم دست داد حتی طراحیش هم خیلی خوب شده بود حالا نمیدونم به خاطر این بود که داشتم 720 میدیدم یا چیزه دیگه ای :|:دی

رایدر چرا مرد؟:( خیلی با حرکات و قابلیت هاش میتونست جنگ رو قشنگتر کنه!:(:دی بد جور هم مرد!:( ولی اگه تیکه هایی که تو اپنینگ نشون میده توی انیمه هم باشه پس میشه گفت رایدر نمرده چون چندتا صحنه دیگه از رایدر هم نشون میده!
و اما قسمت نفس گیر !
بانو وارد میشود :x ای جان :دی

نفسم تو این لحظه وایساد!:دی :|
چقدر این UBW صحنه های epic رو خوب میسازه!:دی نمونش تو قسمت قبل هم زیاده!
این کستر هم خیلی بیچ بازی داره درمیاره!:| ولی خب خوب هست چون با نظر ارچر میتونه این همه قدرت رو علیه برسرکر به کار ببره!
فک کنم این کاری که اومد رایدر رو برای سیبر شبیه سازی کرد میخواست به راز شمشیر سیبر پی ببره!
@TCSCELL چرا به تیکه اول اشاره نکردی؟:|:دی تیکه اول انیمه و هم موقعیت بودن شیرو و ارچر تو اون تپه ! و روش جنگیدن شیرو که مثل ارچر هست خیلی مشکوکه!/:)
شیرو هم خیلی خوب شرایط رو کنترل میکنه!:دی حالا مثلا این ویورِ آکیبا بود از ترس خودش رو خیس میکرد!:دی:-"
مستر کستر هم همون یارو هست که سیبر تو مدرسه دیدش و تعجب کرده بود که چقدر این حرکاتش مصمم و دقیق هست!:دی فهمیدین کیو میگم؟:دی

رایدر چرا مرد؟:( خیلی با حرکات و قابلیت هاش میتونست جنگ رو قشنگتر کنه!:(:دی بد جور هم مرد!:( ولی اگه تیکه هایی که تو اپنینگ نشون میده توی انیمه هم باشه پس میشه گفت رایدر نمرده چون چندتا صحنه دیگه از رایدر هم نشون میده!
و اما قسمت نفس گیر !
بانو وارد میشود :x ای جان :دی

نفسم تو این لحظه وایساد!:دی :|
چقدر این UBW صحنه های epic رو خوب میسازه!:دی نمونش تو قسمت قبل هم زیاده!
این کستر هم خیلی بیچ بازی داره درمیاره!:| ولی خب خوب هست چون با نظر ارچر میتونه این همه قدرت رو علیه برسرکر به کار ببره!
فک کنم این کاری که اومد رایدر رو برای سیبر شبیه سازی کرد میخواست به راز شمشیر سیبر پی ببره!
@TCSCELL چرا به تیکه اول اشاره نکردی؟:|:دی تیکه اول انیمه و هم موقعیت بودن شیرو و ارچر تو اون تپه ! و روش جنگیدن شیرو که مثل ارچر هست خیلی مشکوکه!/:)
شیرو هم خیلی خوب شرایط رو کنترل میکنه!:دی حالا مثلا این ویورِ آکیبا بود از ترس خودش رو خیس میکرد!:دی:-"
مستر کستر هم همون یارو هست که سیبر تو مدرسه دیدش و تعجب کرده بود که چقدر این حرکاتش مصمم و دقیق هست!:دی فهمیدین کیو میگم؟:دی
کُروروگی سنسی؟ چرا اینو میگین؟ اخه خوده سیبر گفت ک اون ب این جام ربطی نداره. بنظرم ساکورا مستر ِ کستر هستش. توی همون اپیزود هایی اولیه نشون داد دستش زخمی شده . احتمالا بخاطره ظاهر شدن علامت فرمان بود + واسه همینم بود وقتی شینجی دیدیش اینقدر تعجب کرد و ترسید . انگار از قبل میشناختش. کلا خیلی مرموز بازی درمیارن . دیگه نشون بدین همه مستر هارو بریم پی کارمون:d
ی ایراد خیلی بزرگی ک F/SN نسبت ب F/Z داره اینه ک خیلی روی شیرو و رین تمرکز کرده برعکس F/Z ک داخل ی اپیزود تمام مستر ها و نقشه هایی ک میکشن و ... رو نشون میداد . انگار انیمه فقط یکی-دوتا شخصیت اصلی نداشت. همه ی جورایی نقش مهمی داشتن ولی این F/SN فقط چسبیده ب این دوتا. البته بدم نشده تا اینجا. ب من ک دیدنش اندازه دیدن F/Z حال میده:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or