Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

امیر من یه پیشنهاد برادرانه بهت میکنم.:d
به اولین پرتگاهی که نزدیکت هست مراجعه کن و خودت رو بندار پایین.... مطمئن باش به خودت لطف کردی....:d
فکر کنم روزه بهت فشار آورده نمیدونی چی میگی....
هنوز که هنوزه بر این باورم تو رومنس رو دست Clannad :xانیمه نیومده!!! بدون شک شاهکاره
اینقدر انیمه ها ی خشن دیدی که روح لطیفت خدشه دار شده! =))
نوموخوام! :-" :d حداقل تا وان پیس تموم نشده،عمرا! :d اون موقع هم به خاطر Clannad خودم رو از پرتگاه پرت نمیکنم، به خاطر تموم شدن وان پیسه! :((
برو آقا! :d من انقدر روحم لطیفه که همچنان Ano Hana رو برای Xـمین برا ببینم، میزنم زیر گریه:-" چند روز پیش هم دو قسمت Usagi Drop دیدم که به شدت حس گوگولیی من رو فرا گرفت! :x ، آها یک سری از AMVـهای وان پیس هم من رو نابود میکنند :( (در اصل خود وان پیس! :d ) نمونش : One Piece Amv - Before the Fall (مشخصا اسپویل داره در حد عظمت خود وان پیس! :-" >:) )

ترس نداره که، اتفاقا منم مثل توام. :d تا قسمت 10 به زور تحملش کردم، باقیش هم خیلی وقته که داره خاک میخوره :-" (احتمالا چون شخصیت هاش زیادی کاوایین )
Vampire Knight : تا قسمت 3 دیدم و شیفت دلیتش کردم
hakuouki : این یکی رو به قسمت 3 هم نرسیدم:d

بهترین رومنس فقط Gosick :x
شخصیت های کاوایی...من واقعا حالم از طراحی این مدلی کاراکترها بهم میخوره و هیچ احساس کاوایی بودنی به من القا نمیکنند! :d
از اون بدتر(یکی از مشکلات اساسی) به شدت کاراکترهای دخترش از روش Copy ==> Paste استفاده شده برای طراحیشون :| فقط مرحمت فرمودن رنگ مو عوض کردن :d ( حتی بلیچ در این زمینه ازش بهتره:-" )

آخریه همون شینسنگومی و ...ـست؟ اون رو منم تمومش نکردم:-" با اینکه کاراکتر امیرپسند داره،ولی اصلا حسش نیست:|

Gosick به شدت رومنس قویی داره به نظرم! :x در کنار Ano Hana ، این انیمه رو هم به شدت از همه نظر دوست میدارم! :d

آها در مورد Clannad بگم که تنها نکته ی مثبتی که من توش دیدم،اندینگش بود:-" :d

---
دیروز دیزنی یه سری عکس منتشر کرد که " اگر Frozen به شکل انیمه های کلاسیک بود، چجوری میبود! " :x عکس ها فوق العاده هستن! :x :

البته آخریه بی ربطه،ولی خوب ، در کنار بقیه بود! :-" :d

چی میشد دیزنی بازم از اینجور انیمیشن ها میساخت؟ :(

آها! راستی با تشکر از آریا(دایناسور :d ) برای آپلود کردن عکسا :x :

شخصیت های کاوایی...من واقعا حالم از طراحی این مدلی کاراکترها بهم میخوره و هیچ احساس کاوایی بودنی به من القا نمیکنند! :d
از اون بدتر(یکی از مشکلات اساسی) به شدت کاراکترهای دخترش از روش Copy ==> Paste استفاده شده برای طراحیشون :| فقط مرحمت فرمودن رنگ مو عوض کردن :d ( حتی بلیچ در این زمینه ازش بهتره:-" )

آخریه همون شینسنگومی و ...ـست؟ اون رو منم تمومش نکردم:-" با اینکه کاراکتر امیرپسند داره،ولی اصلا حسش نیست:|

Gosick به شدت رومنس قویی داره به نظرم! :x در کنار Ano Hana ، این انیمه رو هم به شدت از همه نظر دوست میدارم! :d

آها در مورد Clannad بگم که تنها نکته ی مثبتی که من توش دیدم،اندینگش بود:-" :d
اتفاقا به نظر منم کاوایی نبودن و فقط یکم لوس و دست پا چلفتی بودن :p کاوایی از منظر مسلم یعنی یه چیزی توی مایه های Kiss-Shot Acerola-Orion Heart-Under Blade :-" (جزو معدود بلوندهاییه که خوشم اومده ازشون :-")
تازه کارکترهاش دماغ هم نداشتن و همش چشم بودن:d

Hakuouki کاراکتر امیرپسند داره؟! یعنی مثل زورو؟!:-/ بهش نمیومدا :-" ولی خب من فکر میکردم شینسنگومیشون مثل مال گینتاما باشه واسه همین خیلی تو ذوقم خورد:d

Like :bighug:

یکی دو روز اینترنت نداشتم نشستم Mayo Chiki رو کامل دیدم.

I regret nothing.

Resistance +1
Shame +0
Nosebleed +5
Moe +20

:d

Code Geass رو هم با سلام و صلوات بالاخره شروع کردم :دی

Lelouch vi britannia ga meijiru, kisama tachi wa, shine! >:) :d

سلام
ببخشید من امروز اومدم ناروتو شیپودن رو بعد از کلی نگاه کنم که رفتم دیدم قسمت 345 هستم، بعدش رفتم دنبال قسمت های فیلر بگردم یکجا نوشته بود از قسمت 347 تا 362 فیلر هست، درسته یا نه؟
ممنون میشم بگید، دستتون هم پیشاپیش درد نکنه.

6mv7xfy21wx0yyabi7gq.jpg

:bighug::bighug:
این فصلش خیلی خوب شروع شده :bighug:

یعنی توی آب بندی دست سریالهای ایرانی رو از پشت بسته بودن:d
یکی نیست بگه ایده ی به این خوبی رو چقدر اینقدر تکرار میکنین؟ قشنگ توی 3 قسمت تمومش میکردین بره:|

بلاخره به زور دوستم Attack on Titan رو دیدم. بهترین انیمه بود که تو حالا مشاهده کردم.
sfdun7awjb44a9c870oy.gif

چرا زودتر ازاین نگاه نکردمش :((
از این به بعد به حرف دوستم گوش میدم :(
البته فعلا زور کرده Fairy tale هم ببینم که من بازم رد می کنمش :|

یه چند روزیه خونه نیستم وان پیس ببینم نشستم مانگای شینکی رو خوندم:دی...
خیلی خوب بوده داستان،درسته درجه‌ی خداییت مانگا در حد انیمه نیست ولی خوبه...تا چپتر 55 خوندمش،تا اینجا فکر کنم چپترر پنجاه رسماً طوفانی بوده...
کلا پیشنهاد میشه ب اونایی ک تاب صبر ندارن:|.

دو سری انیمه رو شروع کردم، خوبن هر دوتا :دی

خوبه، اما شخصا تا اینجا در حد Death Note نمی بینمش :| خیلی بیش از حد تعریف کردین ازش :دی دث نوت اصلا یه حس خاصی داشت که از شماره اول میخکوب میکرد آم رو. کد گیاس خوبه اون حس رو (حداقل تا اینجا) برام نداشته :دی ادامه میدیم ببینم چی میشه :دی

همینطوری رندوم انتخاب کردم این انیمه رو برای دیدن. دارم به این نتیجه می رسم که در زمینه انیمه باید به غرایزم اعتماد کنم :دی

دیگه وقتی از یه سری انیمه های آروم و Slice of Life خوشت میاد، میدونی درجات اولیه اوتاکو بودن رو رد کردی و در بلوغ اوتاکویی قرار داری. خیلی خوشم اومده از آروم بودن این انیمه :دی لوکیشن هاش هم خیلی محدوده (تو یه اداره)، شخصیتش هاش خیلی کم هستن (در حد 5-6 نفر) و کلا خیلی مینیمالیستی میزنه انیمه ش :دی چارتا شخصیت کاوایی هم داره. دیگه من برای چی نباید دوست داشته باشم این انیمه رو؟! :دی

پ.ن: این میوشی رفته بود زیر میز قایم شده بود، من دلم همچین غنج رفت. چقدر ایشون کاوایی تشریف دارن :دی آها اینجا:

16555277649101731413.jpg

ای جان. بمیرم، بمیرم :دی

فرق کد گیاس و دث نوت در روند پیشرفته (من انیمه ی دث نوت رو به علل مختلف نیمه کاره ول کردم:دی)

دث نوت خوب شروع میشه، کم کم میره پایین.

کد گیاس در وضعیت "ای بدک نیست" شروع میشه و کم کم پیشرفت می کنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or