mmansori85
کاربر سایت
ادامه attack on titan معلوم نیست کی میاد؟
2015/16دقیق مشخص نشده هنوز ولی احتمال پانزده بیشتره...
ادامه attack on titan معلوم نیست کی میاد؟
نوموخوام!امیر من یه پیشنهاد برادرانه بهت میکنم.:d
به اولین پرتگاهی که نزدیکت هست مراجعه کن و خودت رو بندار پایین.... مطمئن باش به خودت لطف کردی....:d
فکر کنم روزه بهت فشار آورده نمیدونی چی میگی....
هنوز که هنوزه بر این باورم تو رومنس رو دست Clannadانیمه نیومده!!! بدون شک شاهکاره
اینقدر انیمه ها ی خشن دیدی که روح لطیفت خدشه دار شده!![]()
:d حداقل تا وان پیس تموم نشده،عمرا! :d اون موقع هم به خاطر Clannad خودم رو از پرتگاه پرت نمیکنم، به خاطر تموم شدن وان پیسه! 
چند روز پیش هم دو قسمت Usagi Drop دیدم که به شدت حس گوگولیی من رو فرا گرفت!
، آها یک سری از AMVـهای وان پیس هم من رو نابود میکنند
(در اصل خود وان پیس! :d ) نمونش : One Piece Amv - Before the Fall (مشخصا اسپویل داره در حد عظمت خود وان پیس!
)شخصیت های کاوایی...من واقعا حالم از طراحی این مدلی کاراکترها بهم میخوره و هیچ احساس کاوایی بودنی به من القا نمیکنند! :dترس نداره که، اتفاقا منم مثل توام. :d تا قسمت 10 به زور تحملش کردم، باقیش هم خیلی وقته که داره خاک میخوره(احتمالا چون شخصیت هاش زیادی کاوایین )
Vampire Knight : تا قسمت 3 دیدم و شیفت دلیتش کردم
hakuouki : این یکی رو به قسمت 3 هم نرسیدم:d
بهترین رومنس فقط Gosick![]()
فقط مرحمت فرمودن رنگ مو عوض کردن :d ( حتی بلیچ در این زمینه ازش بهتره
)
با اینکه کاراکتر امیرپسند داره،ولی اصلا حسش نیست
در کنار Ano Hana ، این انیمه رو هم به شدت از همه نظر دوست میدارم! :d
:d
عکس ها فوق العاده هستن!
:
:اتفاقا به نظر منم کاوایی نبودن و فقط یکم لوس و دست پا چلفتی بودنشخصیت های کاوایی...من واقعا حالم از طراحی این مدلی کاراکترها بهم میخوره و هیچ احساس کاوایی بودنی به من القا نمیکنند! :d
از اون بدتر(یکی از مشکلات اساسی) به شدت کاراکترهای دخترش از روش Copy ==> Paste استفاده شده برای طراحیشونفقط مرحمت فرمودن رنگ مو عوض کردن :d ( حتی بلیچ در این زمینه ازش بهتره
)
آخریه همون شینسنگومی و ...ـست؟ اون رو منم تمومش نکردمبا اینکه کاراکتر امیرپسند داره،ولی اصلا حسش نیست
Gosick به شدت رومنس قویی داره به نظرم!در کنار Ano Hana ، این انیمه رو هم به شدت از همه نظر دوست میدارم! :d
آها در مورد Clannad بگم که تنها نکته ی مثبتی که من توش دیدم،اندینگش بود:d
کاوایی از منظر مسلم یعنی یه چیزی توی مایه های Kiss-Shot Acerola-Orion Heart-Under Blade
)
بهش نمیومدا
ولی خب من فکر میکردم شینسنگومیشون مثل مال گینتاما باشه واسه همین خیلی تو ذوقم خورد:dخواهشا جواب بدین دوستانl-)![]()
![]()
:bighug::bighug:
این فصلش خیلی خوب شروع شده :bighug:

.
خیلی بیش از حد تعریف کردین ازش