Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
من به اجبار دیدم :-" کلا سه تا انیمه واسم مونده:
Fate/Stay Night
Kill la Kill
Ginga e Kickoff
:| :d
اینترنت هم ندارم چیزی دانلود کنم! از بی انیمه ای هم مردم! :(( بنابراین دیدم F/SN بهتر از اون دوتاس نشستم اینو دیدم :|

Rider اش انقدر فاجعه بود که اصلا قاطی کردم!!! 8-}

فقط Assassin اش بهتر بود :love:

+ آره به نظر منم این انقدر فاجعه بود (نسبت F/Z) که هیچ کاریش نمیشه کرد :d
Kill la Kill رو میدیدی:|
کلا تو هر انیمه ای بگی،یحتمل من میگم برو اون یکی رو ببین:-" ( مگر اینکه مثلا یه چی مثل Elfen Lied باشه بگم بی خیال انیمه دیدن شو تا اطلاع ثانوی :d )

البته کستر هم بد نبود:-" ولی انقدر خود انیمه فاجعه بود،اصلا ترغیب نشدم پی ـش رو بگیرم ببینم کی بوده،حرف حسابش چی بوده و ...:|

---
به خودم یک خسته نباشید عرض کنم که تازه دیروز فهمیدم مانگاریدر برگشته! :d که اگر محمدعلی نمیگفت،یحتمل تا دو قرن دیگه هم نمیفهمیدم:| :| :|
مرد تک مشتی خوندم، بسی حال داد! :x :x :x
---
وان پیس بین ها هم این رو ببینند:
http://forum.bazicenter.com/thread43031/page33/#post3318630
:d :d :d

قضیه این Movie ها و OVA ی Code geass چیه؟ارزش دیدن دارن؟
یه Code geass R1 picture drama داره که روایت کاغذی داره که خودمم ندیدم! و یه OVA 6 قسمتی داره که هر سال 1 قسمت پخش میشه که تا حالا 2 تاش اومده و زیرنویس شده داستانش بعده اتفاقات فصل 1 رو روایت می کنه که خیلی ارزش داره

خب Code geass رو تموم کردم واقعا فوق العاده بود.یه سوال:
مگه لولوش آخرش نمرد؟!
پس Code geass : Nunnaly in wonderland چیه؟داستانش قاعدتا نمیتونه بین فصل 1 و 2 باشه چون هنوز لولوش خاطراتش رو به خاطر نیاورده و این که چشای نانالی هم بازه

- - -ویرایش - - -

مگه لولوش آخرش نمرد؟!
پس Code geass : Nunnaly in wonderland چیه؟داستانش قاعدتا نمیتونه بین فصل 1 و 2 باشه چون هنوز لولوش خاطراتش رو به خاطر نیاورده و این که چشای نانالی هم بازه

مگه لولوش آخرش نمرد؟!
Code geass : Nunnaly in wonderland ندیدم ولی اصلا ربطی به اون دوتا فصل نداره یک سری داستانهای کوتاه که تقریبا فقط با چندتا عکس گفته می شه !!!این دوتا OVA بهش مربوطه
Code Geass: Akito the Exiled 1
Code Geass: Boukoku no Akito 2
اين داستان در سال 2017 در اروپا رخ ميدهد. اوضاع موقعي تبديل به شرايط بحراني مي‌شود که گروهي از "شوليه‌هاي کابوس" متشکل از پسران و دختران منطقه‌ي يازده، مجبور به انجام عملياتي نظامي مي‌شوند که تنها در آن 5 درصد شانس پيروزي دارند. آن‌ها بايد يکي از نيروهاي خودي را که در جبهه‌ي اروپا جا مانده، نجات بخشند.

مگه لولوش آخرش نمرد؟!

به راه راست هدایت شدی . :d

تو اینترنت مشاا... خیلی روش بحث کردن مردم .
ولی به نظر خودم که مُـرد . کاملا هم مرگش منطقی بود . به هرحال هر کسی باید سزای کاری که میکنه رو ببینه .

اولین جواب تو این لـیـنـک دلایل منطقیِ خوبی برای مرگش میاره .
خلاصه اش :
نویسنده مرگش رو تایید میکنه . (گرچه کارگردان اشاره میکنه که " من ترجیح میدم پایان داستان رو Happy End (شاد ضایع ـست) فرض کنم . " که البته نویسنده هم تو مصاحبه میگه که با همراهی کارگردان این تصمیم رو گرفته ، و به نظرش اینطور پایان ، هپی انده ، چون کارای لولوش به ثمر مینشینه و کسایی که دوست داره زندگی شادی دارن .

جمله قشنگی هم که خودِ لولوش قسمت اول میگه ، اینه که " فقط کسایی حق دارن ماشه رو بکِشن ، که خودشون آماده تیر خوردن باشن . " (ترجمه کلمه به کلمه بود دیگه ، ببخشید .)

و اینکه تو همون مجله ای که مصاحبه بالا چاپ شده ، اسم لولوش وی بریتانیا تو لیست کسایی که در طول داستان مُردن ، چاپ شده .

=======================================

داشتم Top to Nerae! Gunbuster رو میدیدم . هـــنــدیه یعنی . گاهی اوقات فیس پالم جواب نمیداد ، کار به فیس میز! میکشید !

این HXH هم که دانلودش تموم نمیشه ، با این شاهکار که همش ازش تعریف میکنن اشنا بشیم . یعنی دیگه چقدر خفنه ! :-"

پ.ن : یه پستی داشتم ، مثل این پاک شده بود . احتمالا یه مشکلی داشته که من ازش بی خبرم .
ولی خوب دوباره سوالش رو بپرسم :

این انیمه No Game No Life ، میخواستم بدونم نسخه تی وی ـش احیانا ســنــســوری چیزی نداره ؟

آخرین ویرایش:
سلام
شما دوتا خسته نباشی
:d
اینهمه وقت رو انیمه hen..i و... می زارید ولی نمی تونید یه نیمچه وقتی واسه این شاهکار بزارید
:-/
من الان تنها انیمه هایی که مینگرم ناروتو ( اینم 10 قسمتی عقب افتادم ) وان پیس ، هانتر و فری تیل هستن .
یعنی کلاً رو مود دیدن انیمه کوتاه نیستم الان .
حالا حسش اومد به جای یکی از اون هنتـــای و ... اینو میچپمونم تو برنامه . در حد همن دیگه :دی

Code geass اونقدر هم که میگین خفن نیستا :دی . من که در اووون حد حال نکردم از داستان که بگزیم از چشاشون نمیشه گزشت :دی . Steins;gate بهترین انیمه ی کوووتاهههه :دی .

دوستا ن من خیلی دوست دارم این پوکمون رو ببینم میشه لینک بدین فقط از تورنت نباشه ممنون

- - -ویرایش - - -

و اینکه یه سوال دیگه من قبلا یه انیمه می دیدم که اینا یه دستگاه هایی روی دستشون بود تا یه سسری کارت با عکس یه سری موجودات رو وارد اون دستگاه می کردن اون موجودات بوجود می اومدن و می جنگیدن می خوام ببینم اسم اون انیمه چیه از همه دوستان ممنون

خواهشا جواب بدین دوستانl-):-/

درود
خواستم بگم این Clannad واقعا شاهکاره تا الان سه قسمت از فصل یکشو بیشتر ندیدم ولی فوق العادس احتمال 90% ب راحتی جزء بهترین هام قرار میگیره. کمدی خیلی باحالی هم داره:d

درود
خواستم بگم این Clannad واقعا شاهکاره تا الان سه قسمت از فصل یکشو بیشتر ندیدم ولی فوق العادس احتمال 90% ب راحتی جزء بهترین هام قرار میگیره. کمدی خیلی باحالی هم داره:d

فصل دومش واقعا شاهکاره . فصل یک بیشتر کمدی درامه ولی دومیش کمدی از داستان حذف میشه و بیشتر درام رمنس میشه . کلا تم داستانم بزرگسال تر میشه ‌.

خیلی جالب هم دو تا داستانی که داره پیش میره رو به پایان میرسونه . گرچه تو هر دو فصل یه مقدار بعضی جاها زیاده روی میکنه تو دراماتیک کردنش .
اونو بذار تو فوق بهترینا . :d

میترسم یه چیزی بگم ترور بشم:-" ... ولی میگم :دی
این Clannad اصلا بهم نچسبید! :| اصلا :| جوری که اصلا رغبت نکردم برم سراغ ادامش:-" مثل Vampire Knight که هنوز فصل دومش رو ندیدم! (حیف اسم به این خفنی که رو انیمه ست:| ابهتش رو با خاک یکسان کردن :| )
حتی باز VK احتمال اینکه برم سراغ فصا دومش، هست! ولی Clannad... :|

باشد که همچنان در کنار هم دوست و رفیق بمانیم! :-" و کسی قصد جون من رو نکرده باشه :دی

این Clannad اصلا بهم نچسبید! :| اصلا :| جوری که اصلا رغبت نکردم برم سراغ ادامش:-" مثل Vampire Knight که هنوز فصل دومش رو ندیدم! (حیف اسم به این خفنی که رو انیمه ست:| ابهتش رو با خاک یکسان کردن :| )

باشد که همچنان در کنار هم دوست و رفیق بمانیم! :-" و کسی قصد جون من رو نکرده باشه :دی

امیر من یه پیشنهاد برادرانه بهت میکنم.:d
به اولین پرتگاهی که نزدیکت هست مراجعه کن و خودت رو بندار پایین.... مطمئن باش به خودت لطف کردی....:d
فکر کنم روزه بهت فشار آورده نمیدونی چی میگی....
هنوز که هنوزه بر این باورم تو رومنس رو دست Clannad :xانیمه نیومده!!! بدون شک شاهکاره
اینقدر انیمه ها ی خشن دیدی که روح لطیفت خدشه دار شده! =))

ترس نداره که، اتفاقا منم مثل توام. :d تا قسمت 10 به زور تحملش کردم، باقیش هم خیلی وقته که داره خاک میخوره :-" (احتمالا چون شخصیت هاش زیادی کاوایین )
Vampire Knight : تا قسمت 3 دیدم و شیفت دلیتش کردم
hakuouki : این یکی رو به قسمت 3 هم نرسیدم:d
امیر من یه پیشنهاد برادرانه بهت میکنم.:d
به اولین پرتگاهی که نزدیکت هست مراجعه کن و خودت رو بندار پایین.... مطمئن باش به خودت لطف کردی....:d
فکر کنم روزه بهت فشار آورده نمیدونی چی میگی....
هنوز که هنوزه بر این باورم تو رومنس رو دست Clannad :xانیمه نیومده!!! بدون شک شاهکاره
اینقدر انیمه ها ی خشن دیدی که روح لطیفت خدشه دار شده! =))
بهترین رومنس فقط Gosick :x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or