Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
ما را نیز تحویل بگیرید:)
والا فیلم صامت که خیلی زیادن کافیه یه سرچی کنی...
این کالکشن رو بزن تو رگ
2028129.jpg

یه زمانی ایران فیلم تو روزای مشخصی از هفته انیمیشن های کوتاه و صامت میزاشت نمی دونم الان این کارو می کنن یا نه:-/

والا فیلم صامت که خیلی زیادن کافیه یه سرچی کنی...
این کالکشن رو بزن تو رگ
2028129.jpg

یه زمانی ایران فیلم تو روزای مشخصی از هفته انیمیشن های کوتاه و صامت میزاشت نمی دونم الان این کارو می کنن یا نه:-/

اینکه قدیمی دوست عزیز

لطفا کار جدیدی یا سریالی اگه هستش معرفی کنید

GTO رو تموم کردم! :((
آخه من دیگه کجا یه معلم منحرف،دیوانه ی،کله خر،بیشعور:-" و خیلی صفت های باحال دیگه:-" گیر بیارم؟ :(( :(( :((

OVA ؟ فیلم؟ مخلفاتی هیچی نداره؟ :(
البته اوندفعه دیدم میگفتید یه سری مانگای فرعی داره! ترجمه شدن؟ :(

یونیفورم Survey Corps رو سفارش دادم تا به امید کامی مرداد بریم واسه Cosplay :دی حدس بزنید کی حالا (اونایی که من رو دیدن میتونن حدس بزنن با توجه به فیزیک من :دی)

یونیفورم Survey Corps رو سفارش دادم تا به امید کامی مرداد بریم واسه Cosplay :biggrin1: حدس بزنید کی حالا (اونایی که من رو دیدن میتونن حدس بزنن با توجه به فیزیک من :biggrin1:)
میکاسا :d (شوخی)
+
عکس و ..... فراموش نشه :|

دوستا ن من خیلی دوست دارم این پوکمون رو ببینم میشه لینک بدین فقط از تورنت نباشه ممنون

- - -ویرایش - - -

و اینکه یه سوال دیگه من قبلا یه انیمه می دیدم که اینا یه دستگاه هایی روی دستشون بود تا یه سسری کارت با عکس یه سری موجودات رو وارد اون دستگاه می کردن اون موجودات بوجود می اومدن و می جنگیدن می خوام ببینم اسم اون انیمه چیه از همه دوستان ممنون

بالاخره اولین انیمه خودمو دیدم = Death Note
واقعا که خوب بود و لذت بردم ، تو مایه های همین Death Note کسی پیشنهادی داره که برم دانلود کنم ، فقط نمیخوام خیلی طولانی باشه ، تو مایه های همین Death Note باشه عالیه

GTO رو تموم کردم! :((
آخه من دیگه کجا یه معلم منحرف،دیوانه ی،کله خر،بیشعور:-" و خیلی صفت های باحال دیگه:-" گیر بیارم؟ :(( :(( :((

OVA ؟ فیلم؟ مخلفاتی هیچی نداره؟ :(
البته اوندفعه دیدم میگفتید یه سری مانگای فرعی داره! ترجمه شدن؟ :(

یه سری 5 قسمتی داره به اسم young GTO که گذشته اونیزوکا رو نشون میده هر قسمتش فکر کنم 50 دقیقه بود اونم جالبه.یه سری مانگا هم دیدم ازش داره ترجمه میشه به اسم GTO lost paradise .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or