Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
خیلی ممنون از دوستانی که راهنمایی کردن .

آقا توی این سایته 3 تا سایکو پس هست !:d چی به چیه ؟

دوستان یه راهنمایی دیگه هم میخوام ...
فول متال رو هم میخوام ببینم . از کدوم سری تماشا کنم ؟ چند فصله ؟ ادامه یا ریبوتی قراره ازش ساخته شه ؟
و اینکه قضیه فول متال پانیک هم مثل قضیه F/Z و F/sn میمونه ؟:d
اون که زده 2012 ، که خوب همون اصلیه! اینی که همه طرف یکی نشونه گرفتن، همون فصل اوله که قراره دوباره پخش بشه+ یه سری چیزای اضافه، اون یکی هم که P-P2 میباشد :d

---
اول بگم که FullMetal Panic کلا با اونا فرق داره! هیچ ربطی به هم ندارن :d فقط اول اسمشون شبیه همه :d
دوتا FullMetal Alchemisht داریم، یکی عادی، یکی Brotherhood !
اولی همزمان اومدن مانگا میومد، که میرسه به مانگا و میزنه جاده خاکی و خودشون داستان رو ادامه میدن و تمومش میکنند :d
Brotherhood رو میشه ریبوت دونست! ولی در اصل، FMA اصلی ایشونه:-" که بعد از تموم شدن مانگا،کاملا از روی اون میسازنش! :d FMA:B جزو واجبات انیمه ایه دیدنش! :d

---
مانگای ارسلان و یا All you need is kill ، امکان انیمه شدنشون هست؟ :-" چقدر داستان پیشرفته ازشون؟ :d انیمه میخوام:(

مانگای ارسلان و یا All you need is kill ، امکان انیمه شدنشون هست؟ :-" چقدر داستان پیشرفته ازشون؟ :d انیمه میخوام:(

امکانش نیست. All you need is kill که کلاً 17 قسمت بود و برای انیمه شدن زیادی کوتاهه.

ارسلان هم هنوز خیلی زوده که برای انیمه شدن لحاظ بشه. 12 قسمت اومده و انتشارش ماهانه است. 2-3 سال دیگه شاید خبری بشه.

یه سری OVA خــــــیلی قدیمی داره.

دوستانی که فن ناروتو هستن به لینک زیر سر بزنن . مثل اینکه کیشاماتو میخوا تا اخر 2014 ناروتورو تموم کنه و یک رای گیری گذاشته تعداد رای ها یا امضا ها بیشتر از 100 بشه ادامه میده ناروتورو
این هم لینک
http://www.change.org/petitions/mas...&utm_term=permissions_dialog_true#description

بابا بس نیست اینهمه وقت که پاسوزشیم؟
هنوز تبش تنده واسه ادامه؟
هرچند منم زیاد معتبر نمیدونم این رای گیری رو اما امیدوارم فن ها منطقی برخورد کنن و بخاطر خود انیمه هم شده واسه اینکه موندی بشه رای به نموندنش بدن!!!
این hunter هم دیگه خیلی داره پیچیده و فلسفی مأب جلو میره
مجبور میکنه آدم رو هر قسمت رو چند بار نیگا کنه تا دقیقا متوجه شه قضیه چیه
مخصوصا رفتار و صحبت های پادشاه
واقعا که +25 هم کمه واسه رنج سنی این عنوان
دست نویسندشو باید بوسید

این هفته هم ناروتو نبود 8-|
چقدر استراحت میکنن /:)
آخر 2014 دیره :|

زود تمومش کنن بره که بجاش Bleach شروع شه چون هر دورو
220px-TXN_logo.svg.png
پخش کرده امید دارم ناروتو تموم شه توی یک پروژه ی 6ماه بعد از تموم شدن ناروتو بلیچ شروع بشه .

این عکس رو ببینید :
220px-Bleach_01_-_The_Substitute.jpg
ایچیگو کوجایی :((

امروز یاد Nel افتادم همش میگفت :

ایتسیگو

با اون صداش خیلی کاوایی بود .
همش هم دماغش آویزون بود .

عکس Nel :

member9824-albums2716-20610.png

خوب کم هم کاوایی بودنش شبیه کوموگی نیست :-"

تا اخر 2014 تموم بشه؟ مگه مانگاش هنوز ادامه نداره؟ یعنی میگین داستان انیمه رو نصفه کاره ول کنن؟ عجب8-|.
الان دارم Elfen Lied رو میبینم 4 قسمت دیدم (دو قسمتشو با دوبله ی انگلیسی دیدم)x) درکل قشنگه ولی نمیدونم چرا هنوز جذبم نکرده.

کرورکو رو مانگاش رو دیروز خوندم ولی حالا پشیمونم که چرا خوندم ...به معنی واقعی کلمه مزخرف بود...خاطرات خوش دیدن فصل اولش رو
برام خراب کرد...دراپ کردم و فکر نکنم دیگه ببینم یا بخونمش...

این رای گیری ها فکر نکنم رسمی باشه:-" 100تا رای هم که کار 5 دیقست:-"
ولی در کل، دعا کنید ادامه پیدا نکنه:-" :دی

توی گزینه هاش احیانا گزینه ای نداره که نوشته باشه:

Please Stop this Sh!t

Bleach in a nutshell
Kurosaki is waker than enemy
Kurosaki-kun taskeeeteeee
Kurosaki become suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuge and beat the sh*t of enemy
play it again :d
No bro that's Fairy Tail

Kurosaki: (heavy breathing) no I have to win, they need me, I have to HELP them . . . . . .

after taking a short break and find new people with completely different power and train with them he obtain their power and is able to kill everyone he want

But, the cool thing that before having new power he was a piece of sh!t but now he is sooooo Fuc*ing COOOOOL and kill at ease

Simply he has every power of every Classes (Human - Shinigami - Hollow - Full Hollow - Spada - Fullbring - Quincy)

بردیا این بلیچ تا تموم نشه، ترت سراغ انیمه بهتره! :d چون دوباره یا میره توی فیلر،یا پخشش قطع میشه!
مثلا چپتر آخر، من اگر نمیخوندمم واقعا هیچ فرقی نداشت! یعنی این چپتر رو نمیخوندم، میرفتم سراغ چپتر بعد هیچ چیزی (حتی 1% ) هم از دست نمیدادم! :d توی بلیچ پر از این چپتراست که بخوان انیمه بشن، روی هم رفته 3 دقیقه هم وقت نمیبرن:| (مگر اینکه بدن دست کارگردانای وان پیس کشش بیارن:-" گرچه اونا هم توانایی اینکارو نخواند داشت! :d )

هر موقع بقیه ی Hitman Reborn رو ساختن، بقیه ی بلیچ رو هم میسازن.:دی

ستاد مشترک ضد حال زنان.

پ.ن: شایعاتی هست که برج خدا بازم تاخیر بخوره:دی
3تا جمله گفتی ، 3تا ضدحال توش بود(من کاری با HR ندارم،دوتا ضد حال داشت برام! :-" )

طلب بخشش هم که نمیکنی هیچ،میری ستاد هم میزنی! :|

برادر گرامی , بازی چشم ما رو دور دیدی اومدی جو کاذب بدی راجع به اون گاری چی ؟! /:) میگم کریتسوگو با بانو آیرسویل:x و آرتوریا بیان ها !بگم؟ بگم؟! :-/:d اصلا نیازی به اومدن این عزیزان نیست. همون آلوکارد با سطح صفرش کافیه ! :>

دوستان تاریخ پخش فصل سوم انیمه High School DxD مشخص نی !؟ خبر تایید شدنش برای فصل جدیدش رو تو خبرها خونده بودم. 2 فصل قبلیش هم تا اونجایی که یادمه تابستون پخش شد.

One Piece 650:
بعد امتحانا این قسمت خیلی چسبید...:x فوق العاده بود....
من عجب برنامه ی سنگینی برای تابستون ردیف کردم. هانتر رو از 65 دیگه دنبال نکردم. گفتم جمع شه یک جا ببینم.
ناروتو تقریبا 30 قسمت جمع شده!!
فیری تیل هم 8 قسمتی هست!!
فیلمای وان پیس....
عجب فصلی هست برای من:d:bighug: قراره از شدت هیجان منفجر شم....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or