Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
بعد از تموم شدن کیمرا انت، رتبه بندی از آرک های هانتر اینجوری میشه :دی

یورکشین > کیمرا >> آزمون هانتر >>> گرید آیلند >>>>>>> برج نمی دونم چی چی

به امید اینکه آرک جدید که به نظر می رسه آرک آخر انیمه هم باشه، خوب باشه.

----------------------
قسمت آخر پینگ پنگ خیلی خوب بود و کلا انیمه ی خیلی خیلی خوبی بود. 7.5 از 10
----------------------

WOW . چقدر مزخرف به نظر میرسه تابستون! یعنی حتی یه انیمه هم نیست که مطمئن باشم ازش خوشم میاد. Space Dandy تنها چیزیه که مطمئنم تا آخر نگاش میکنم که اونم آش دهن سوزی نیست! فکر کنم انیمه های گنده ی فصل بعد SAO 2 و فصل جدید Kuroshitsuji باشن که فصل اول از اولی رو تو قسمت 10 و دومی رو تو قسمت 3-4 دراپ کردم!
Zankyou no Terror و Barakamon و Tokyo Ghoul نسبتاً جالب به نظر می رسن. امیدوارم خوب باشن. Glasslip هم اگه یه چیزی تو مایه های Hanasaku Iroha باشه خیلی خوب میشه. Nobunaga Concerto هم 90 درصد چرته ولی حالا کورسوی امیدی بهش دارم.
هرچند احتمالا مثل چند فصل قبل اکثر انیمه ها رو شروع می کنم و آخرش که فصل تموم بشه، یکی دو تا رو بیشتر تموم نمی کنم ولی کلاً امیدوارم این فصل، آرامش قبل از طوفان باشه واسه پاییز با ادامه ی موشیشی، F/SN ، دورارارا و بقیه ی انیمه های خوبی که احتمالا میان.

@ محمد علی

من فعلاً درگیری اصلی ذهنم اینه که Madhouse (تیم اصلی) بعد از اتمام هانتر میخواد رو چی کار کنه... امیدوارم برن سراغ یک مانگای درست و حسابی... این تیمهای دوم و سومش که کلاً تو درودیوارن با این انتخابهای شاهکارشون برای اقتباس!

پینگ پونگ هم انصافاً عالی بود و عالی تر از اون نمره‌ای بود که بهش دادی... دمت گرم.
از بس این منتقدهای گیم به عناوین خوب 9 و 10 دادن و به عناوین بد 6-7، آدم یک حسی بدی نسبت به این نمره‌ها داره و فکر میکنه که هر چی زیر 8 بدردنخوره.... در صورتی که 70% انصافاً نمره خیلی بالایی حساب میشه... منم امتیازم به پینگ پونگ 7‌‍ه... کار خیلی خوبی بود و آرت استایل انیمه خیلی به جذاب شدنش کمک کرده بود به نظرم.

فصل تابستون هم یک بنده خدایی میگفت که باید The Summer of Dead Horses نامگذاری بشه چون پلاتها و طرحهای داستانی بعضاً جالبن ولی اکثراً تکراری حساب میشن و بعیده که بجایی برسن.... راستی دقت کردی کلی مدل انیمه که خیلی وقته ازشون خبری نبوده این فصل همه با هم قراره پخش بشن... مخصوصاً ژانرهایی که هدف اصلیشون دختران... در کل یکسری از سبکهای مرده همه با هم تو تابستون از زیر خاک دارن میان بیرون.

من که چند تا انیمه هست که خیلی بهشون امید دارم... یکیش همین Barakamon‍ه... در بدترین حالت یک انیمه خوب از آب در میاد... تقریباً مطمئنم. (>_< )

Tokyo Ghoul و Tokyo ESP هم منبع مورد اقتباس خوبی دارن و پتانسیلشون بالاست... Aldnoah.Zero هم Staff خیلی خوفی داره ولی از اونجایی که رده سنیشون پایین‌تره خیلی بعیده که در سطح Fate\Zero ظاهر بشه... مخصوصاً که نویسنده کار خود Urobuchi Gen نیست.

میگم محمد علی تو با Space Dandy زیاد حال نکردی، نه؟... پسر من عاشقشم... عالیه... با این تم اسکول بازی و رندومی که داره خیلی حال میکنم، آهنگهاشم خیلی خوبن... شخصاً جزو کارهای خیلی خوبی بود که امسال دیدم... امیدوارم فصل دومش هم بترکونه و یک پایان‌ بیاد موندنی داشته باشه.

فصل پاییز هم که هر چی میگذره وحستناک‌تر میشه...

Mushishi
Psycho-Pass 2
Durarara 2
Fate/stay night
Kiseijuu
Terra Formars
...

خیلی وقته که یک همچین فصل خوفی تا حالا نداشتیم.

شدید منتظرم. ┻━┻ ︵ヽ(`Д´)ノ︵ ┻━┻

سلام

اول بگم هانتر عاااااالیه .درویشی گفت گر مردی و هانتر ندیدی به مرگ جاهلی مردی

من که این همه انیمه میبینم . Another اولاشو دیدم و دراپ کردم :دی تو این فقدان بی انیمه ای احتمالن برم ببینمش . با توجه به شخصیتی که طرف داره انیمه بگین . مثلا اگه میگه انیمه ماله بچه هاس و اینا چیه خوراکش Death Note هست :دی . یا اگه کارتون همینچوری هم دوست داره ناروتو واسه شروع خوبه . خودم با ناروتو شروع کردم :دی . SAO فقط دیدن 12 قسمت اول توصیه میشه :دی بقیش میزنه جاده خاکی .

Rick And Morty هم خوب بود . یعنی من که خیلی خوشم اومد :دی . کل 11 قسمتی که ازش اومده تو 1 روز دیدم :دی

میخوام یک تیشرت و لیوان سفارش بدم . رو طرح اشون موندم . میتونم ترح انیمه یا گیک ای بزارم که نشون بدم از تریقت گیک و اوتاکو هستم :دی
این Ace خیلی خوب بود . احتمالن همینه واسه تیرفت . نظرتون چیه
؟
clo-opaces_3_1.jpg

آقا من از این قسمت سیر نمیشم چه کنم؟ :x البته هیچکاریش نکنم بهتره! همینجوری خوبه! >:)
رسما بهترین قسمت تاریخ دنیای انیمه ـست:-" خداااااااااست! :((

اسکندر کبیر ، پادشاه فاتحان! :(( ، بحث هاشون ... آیونیون هیتاری! :x (خفن ترین قدرتی که توی هرچی انیمه و بازی و فلان و بیسار هست! :-" :d )
اصلا این قسمت همینطور ابهت ازش چیکه چیکه میکنه! :((

خیر سرم فقط باز کردم که اپنینگ و اندینگ انیمه رو ببینم:-" بعد خوب...نمیشه از قسمت 11 گذشت! :d :x

---
بین انیمه های خوب پاییز،اسم F/SN رو میارید یه جوری میشم:| کلا تا وقتی شیرو تو داستان باشه،این انیمه درست بشو نیست:-" مخصوصا اینکه گفتن این یک F/SNـه،نه F/Z :|

دوستانی که فن ناروتو هستن به لینک زیر سر بزنن . مثل اینکه کیشاماتو میخوا تا اخر 2014 ناروتورو تموم کنه و یک رای گیری گذاشته تعداد رای ها یا امضا ها بیشتر از 100 بشه ادامه میده ناروتورو
این هم لینک
http://www.change.org/petitions/mas...&utm_term=permissions_dialog_true#description

سلام
آقا میخوام Fate/zero رو ببینم . از کدوم سری شروع کنم ؟ چند فصله ؟ چند قسمته ؟ آیا قراره ادامه ای یا ریبوتش بعدا واسش بیاد ؟
چرا اینقد از Fate/stay night بد میگین ؟ باید اینو همرا فیت/زیرو دید آیا ؟

جواب سوالات قبلیمُ که ندادین ! لااقل اینو درست درمون جواب بدین !:d

ممنون

سلام
آقا میخوام Fate/zero رو ببینم . از کدوم سری شروع کنم ؟ چند فصله ؟ چند قسمته ؟ آیا قراره ادامه ای یا ریبوتش بعدا واسش بیاد ؟
چرا اینقد از Fate/stay night بد میگین ؟ باید اینو همرا فیت/زیرو دید آیا ؟

جواب سوالات قبلیمُ که ندادین ! لااقل اینو درست درمون جواب بدین !:d

ممنون

الان امیرحسین میاد میگه اول قسمت ۱۱ رو ببین بعد برو از اول ببین:دی
F/sn رو اصن سمتش نرو...
F/Z هم کلا دو فصله ک فکر‌کنم ۲۲یا۲۴ قسمت بود![دارم پیر میشم!:دی]
ریبوتم f/z قرار نیست بشه ولی f/sn رو گویا براره بسازن...
پ.ن:F/Z رو از اول ببینیا!:دی

ممنون . ولی خب چرا نباید F/sn رو ندید ؟ ربطی به F/z داره ؟
داستانش از چه قراره ؟

خودم ب پیشنهاد بچه‌ها ندیدمش!چراکه گویا شخصیتها همه بچه‌اند و داستانم جذابیت نداره و کیفیتم راضی کننده نیست...شخصیتا توی F/Z یکی از یکی خفن ترند!
داستان بعد از وقایع F/Z هستش و بچه‌های یکی دوتا از شخصیتای F/Z داخلش هستند...کلا همه بچه‌ان!

من فعلاً درگیری اصلی ذهنم اینه که Madhouse (تیم اصلی) بعد از اتمام هانتر میخواد رو چی کار کنه... امیدوارم برن سراغ یک مانگای درست و حسابی... این تیمهای دوم و سومش که کلاً تو درودیوارن با این انتخابهای شاهکارشون برای اقتباس!
باید ببینیم تهیه کننده هاشون چیکار می کنن دیگه. من امیدوارم اگه میخوان یه کار طولانی بسازن، یه چیزی تو کلاس هانتر باشه وگرنه همون انیمه های کوتاه تر بسازن بهتره.
مخصوصاً ژانرهایی که هدف اصلیشون دختران... در کل یکسری از سبکهای مرده همه با هم تو تابستون از زیر خاک دارن میان بیرون.
راست میگی... اگه مثلا 10-11 فصل پیش تا الان رو یه مقایسه بخوام بکنم، یه چیزی که قشنگ خودشو نشون میده همینه که moe sh!t کمتر شده ولی به جاش fujoshi sh!t و otome sh!t هر فصل بیشتر و بیشتر شده.
میگم محمد علی تو با Space Dandy زیاد حال نکردی، نه؟... پسر من عاشقشم... عالیه... با این تم اسکول بازی و رندومی که داره خیلی حال میکنم، آهنگهاشم خیلی خوبن... شخصاً جزو کارهای خیلی خوبی بود که امسال دیدم... امیدوارم فصل دومش هم بترکونه و یک پایان‌ بیاد موندنی داشته باشه.
والا من با انتظار بیباپ و چمپلو رفتم سراغش و طبیعتاً ناامید شدم یکم. کلا فاز SD انگار اینجوری بوده که واتانابه بعد از اینکه بودجه ی ساخت SD رو گرفته، رفته همه رفقا و همکارای قدیمیش رو دور هم جمع کرده و گفته " بر و بچ، من پول گرفتم یه انیمه 24 قسمتی بسازیم تو فضا. شخصیت اصلی اسمش دندی هست و عشق b00b . یه ربات و گربه هم باهاش هستن. حالا هر کی بره واسه خودش یه چی بسازه"! قشنگ از سازنده های هر قسمت معلومه که یه سری کارگردان و انیماتور و آهنگساز اکثراً قدیمی، دور هم جمع شدن و بهشون آزادی کامل داده شده تا هر کاری دلشون میخواد بکنن! خیلی تمرکز روی یه کار واحد که داستانی داشته باشه یا یه هدف مشخص، نیستش. البته من باهاش حال می کنم همچنان ولی نه در اون حدی که انتظار داشتم! حالا شاید Zankyou no Terror کاری باشه که خود واتانابه واقعا کارگردانیش کنه و خوب از آب در بیاد!

راستی Psycho Pass recap چی شده ؟ تو اون پستت زیاد نوشته بودی راجع بهش ولی کلاً تو لیست برنامه های Fuji TV و زیر مجموعه هاش نیست! کنسلی چیزی شده من خبر ندارم یا قراره از یه شبکه دیگه پخش بشه ؟
من که این همه انیمه میبینم . Another اولاشو دیدم و دراپ کردم
Rick And Morty هم خوب بود . یعنی من که خیلی خوشم اومد :دی . کل 11 قسمتی که ازش اومده تو 1 روز دیدم :دی
منم Another رو هرچند تا آخر دیدم ولی خوشم نیومد ازش.
Rick And Morty رو هم نمی دونم چی شده پاش به این تاپیک باز شده ولی این فصل اولش که خیلی fun بود! این Archer و اینطور کارا رو ندیدم ولی اگه نصف این جذاب باشن، حتما باید یه وقتی واسشون بذارم.
ممنون . ولی خب چرا نباید F/sn رو ندید ؟ ربطی به F/z داره ؟
داستانش از چه قراره ؟
شما F/Z رو ببین و منتظر باش تو پاییز F/SN رو نگاه کن. همین! F/SN قبلی که ساخته شده کار ضعیفیه و کل سری رو واست خراب میکنه.

باید ببینیم تهیه کننده هاشون چیکار می کنن دیگه. من امیدوارم اگه میخوان یه کار طولانی بسازن، یه چیزی تو کلاس هانتر باشه وگرنه همون انیمه های کوتاه تر بسازن بهتره.

تو کلاس هانتر که طولانی هم باشه زیاد چیزی نداریم... (تا اونجا که ذهنم یاری میکنه)... اونایی هم که در سطح هانتر هستن چند تا مشکل اساسی دارن مثل رده سنی بالا که بعید میدونم MadHouse بره سراغشون... احتمالاً برن سراغ یکسری کارهای کوتاه که انتخابهای خیلی زیاد و خوبی میتونن داشته باشن.

راست میگی... اگه مثلا 10-11 فصل پیش تا الان رو یه مقایسه بخوام بکنم، یه چیزی که قشنگ خودشو نشون میده همینه که moe sh!t کمتر شده ولی به جاش fujoshi sh!t و otome sh!t هر فصل بیشتر و بیشتر شده.

امیدوارم همینجوری پیش بره و این چرت و پرتها تموم شن شاید سبکهای قدیمی و مورد علاقه منم Resurrect شدن!

والا من با انتظار بیباپ و چمپلو رفتم سراغش و طبیعتاً ناامید شدم یکم. کلا فاز SD انگار اینجوری بوده که واتانابه بعد از اینکه بودجه ی ساخت SD رو گرفته، رفته همه رفقا و همکارای قدیمیش رو دور هم جمع کرده و گفته " بر و بچ، من پول گرفتم یه انیمه 24 قسمتی بسازیم تو فضا. شخصیت اصلی اسمش دندی هست و عشق b00b . یه ربات و گربه هم باهاش هستن. حالا هر کی بره واسه خودش یه چی بسازه"! قشنگ از سازنده های هر قسمت معلومه که یه سری کارگردان و انیماتور و آهنگساز اکثراً قدیمی، دور هم جمع شدن و بهشون آزادی کامل داده شده تا هر کاری دلشون میخواد بکنن! خیلی تمرکز روی یه کار واحد که داستانی داشته باشه یا یه هدف مشخص، نیستش. البته من باهاش حال می کنم همچنان ولی نه در اون حدی که انتظار داشتم! حالا شاید Zankyou no Terror کاری باشه که خود واتانابه واقعا کارگردانیش کنه و خوب از آب در بیاد!

من اولش خیلی انتظارم از انیمه بالا بود... ولی چند روز قبل از پخش قسمت اول که مشخص شد واتانابه رو این پروژه بیشتر حکم ناظر رو داره تمام انتظاراتم نابود شد و رفتم سراغ قسمت اول که خیلی جالب بود و هر چی رفت جلوتر بیشتر باهاش حال کردم... دلیل اصلیش هم دقیقاً همین خرتوخری و رندوم بودن انیمه بود... اینکه انیمه حس انیمه‌های قدیمی رو داره هم شدید باهات موافقم.

این Zankyou no Terror هم بهش امیدوار بودم، ولی الان چند روزی هست که خیلی خیلی بیشتر بهش امیدوارشدم که میترکونه... چند تا عکس و آرت ازش دیدم، خیلی خوشم اومد.

راستی Psycho Pass recap چی شده ؟ تو اون پستت زیاد نوشته بودی راجع بهش ولی کلاً تو لیست برنامه های Fuji TV و زیر مجموعه هاش نیست! کنسلی چیزی شده من خبر ندارم یا قراره از یه شبکه دیگه پخش بشه ؟

Psycho Pass recap قراره از Noitamina پخش بشه (درست مثل فصل اول) این Noitamina هم که زیر مجموعه همون Fuji TV هست دیگه... شاید تو خود سایت Fuji TV چیزی نزدن
این سایت خود Noitamina تو قسمت LineUpش تاریخ پخش رو زده... فصل دوم هم از همینجا پخش میشه.

Noitamina / Lineup

در کل امسال (سال 93) کلی Psycho Pass قراره ببینیم... تابستون recap پخش میشه، پاییز فصل دوم و زمستون هم فیلم سینمایی. :bighug:
یکی یا شاید بهتره بگم بهترین انیمه جدیدی که تو چند سال اخیر دیدم... اصلاً پرچمش بالاست بدجور. :d

خیلی ممنون از دوستانی که راهنمایی کردن .

Psycho Pass recap قراره از Noitamina پخش بشه (درست مثل فصل اول) این Noitamina هم که زیر مجموعه همون Fuji TV هست دیگه... شاید تو خود سایت Fuji TV چیزی نزدن
این سایت خود Noitamina تو قسمت LineUpش تاریخ پخش رو زده... فصل دوم هم از همینجا پخش میشه.

Noitamina / Lineup

در کل امسال (سال 93) کلی Psycho Pass قراره ببینیم... تابستون recap پخش میشه، پاییز فصل دوم و زمستون هم فیلم سینمایی. :bighug:
یکی یا شاید بهتره بگم بهترین انیمه جدیدی که تو چند سال اخیر دیدم... اصلاً پرچمش بالاست بدجور. :d

آقا توی این سایته 3 تا سایکو پس هست !:d چی به چیه ؟

دوستان یه راهنمایی دیگه هم میخوام ...
فول متال رو هم میخوام ببینم . از کدوم سری تماشا کنم ؟ چند فصله ؟ ادامه یا ریبوتی قراره ازش ساخته شه ؟
و اینکه قضیه فول متال پانیک هم مثل قضیه F/Z و F/sn میمونه ؟:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or