PrinceofPersiα
کاربر سایت
Another هم برای شروع بسیار خوب میباشد . :d
من تابحال چندین نفر را با این انیمه به راه راست هدایت کردم!
Another هم برای شروع بسیار خوب میباشد . :d
سلام
آقا میخوام Fate/zero رو ببینم . از کدوم سری شروع کنم ؟ چند فصله ؟ چند قسمته ؟ آیا قراره ادامه ای یا ریبوتش بعدا واسش بیاد ؟
چرا اینقد از Fate/stay night بد میگین ؟ باید اینو همرا فیت/زیرو دید آیا ؟
جواب سوالات قبلیمُ که ندادین ! لااقل اینو درست درمون جواب بدین !:d
ممنون
ممنون . ولی خب چرا نباید F/sn رو ندید ؟ ربطی به F/z داره ؟
داستانش از چه قراره ؟
باید ببینیم تهیه کننده هاشون چیکار می کنن دیگه. من امیدوارم اگه میخوان یه کار طولانی بسازن، یه چیزی تو کلاس هانتر باشه وگرنه همون انیمه های کوتاه تر بسازن بهتره.من فعلاً درگیری اصلی ذهنم اینه که Madhouse (تیم اصلی) بعد از اتمام هانتر میخواد رو چی کار کنه... امیدوارم برن سراغ یک مانگای درست و حسابی... این تیمهای دوم و سومش که کلاً تو درودیوارن با این انتخابهای شاهکارشون برای اقتباس!
راست میگی... اگه مثلا 10-11 فصل پیش تا الان رو یه مقایسه بخوام بکنم، یه چیزی که قشنگ خودشو نشون میده همینه که moe sh!t کمتر شده ولی به جاش fujoshi sh!t و otome sh!t هر فصل بیشتر و بیشتر شده.مخصوصاً ژانرهایی که هدف اصلیشون دختران... در کل یکسری از سبکهای مرده همه با هم تو تابستون از زیر خاک دارن میان بیرون.
والا من با انتظار بیباپ و چمپلو رفتم سراغش و طبیعتاً ناامید شدم یکم. کلا فاز SD انگار اینجوری بوده که واتانابه بعد از اینکه بودجه ی ساخت SD رو گرفته، رفته همه رفقا و همکارای قدیمیش رو دور هم جمع کرده و گفته " بر و بچ، من پول گرفتم یه انیمه 24 قسمتی بسازیم تو فضا. شخصیت اصلی اسمش دندی هست و عشق b00b . یه ربات و گربه هم باهاش هستن. حالا هر کی بره واسه خودش یه چی بسازه"! قشنگ از سازنده های هر قسمت معلومه که یه سری کارگردان و انیماتور و آهنگساز اکثراً قدیمی، دور هم جمع شدن و بهشون آزادی کامل داده شده تا هر کاری دلشون میخواد بکنن! خیلی تمرکز روی یه کار واحد که داستانی داشته باشه یا یه هدف مشخص، نیستش. البته من باهاش حال می کنم همچنان ولی نه در اون حدی که انتظار داشتم! حالا شاید Zankyou no Terror کاری باشه که خود واتانابه واقعا کارگردانیش کنه و خوب از آب در بیاد!میگم محمد علی تو با Space Dandy زیاد حال نکردی، نه؟... پسر من عاشقشم... عالیه... با این تم اسکول بازی و رندومی که داره خیلی حال میکنم، آهنگهاشم خیلی خوبن... شخصاً جزو کارهای خیلی خوبی بود که امسال دیدم... امیدوارم فصل دومش هم بترکونه و یک پایان بیاد موندنی داشته باشه.
منم Another رو هرچند تا آخر دیدم ولی خوشم نیومد ازش.من که این همه انیمه میبینم . Another اولاشو دیدم و دراپ کردم
Rick And Morty هم خوب بود . یعنی من که خیلی خوشم اومد . کل 11 قسمتی که ازش اومده تو 1 روز دیدم
شما F/Z رو ببین و منتظر باش تو پاییز F/SN رو نگاه کن. همین! F/SN قبلی که ساخته شده کار ضعیفیه و کل سری رو واست خراب میکنه.ممنون . ولی خب چرا نباید F/sn رو ندید ؟ ربطی به F/z داره ؟
داستانش از چه قراره ؟
باید ببینیم تهیه کننده هاشون چیکار می کنن دیگه. من امیدوارم اگه میخوان یه کار طولانی بسازن، یه چیزی تو کلاس هانتر باشه وگرنه همون انیمه های کوتاه تر بسازن بهتره.
راست میگی... اگه مثلا 10-11 فصل پیش تا الان رو یه مقایسه بخوام بکنم، یه چیزی که قشنگ خودشو نشون میده همینه که moe sh!t کمتر شده ولی به جاش fujoshi sh!t و otome sh!t هر فصل بیشتر و بیشتر شده.
والا من با انتظار بیباپ و چمپلو رفتم سراغش و طبیعتاً ناامید شدم یکم. کلا فاز SD انگار اینجوری بوده که واتانابه بعد از اینکه بودجه ی ساخت SD رو گرفته، رفته همه رفقا و همکارای قدیمیش رو دور هم جمع کرده و گفته " بر و بچ، من پول گرفتم یه انیمه 24 قسمتی بسازیم تو فضا. شخصیت اصلی اسمش دندی هست و عشق b00b . یه ربات و گربه هم باهاش هستن. حالا هر کی بره واسه خودش یه چی بسازه"! قشنگ از سازنده های هر قسمت معلومه که یه سری کارگردان و انیماتور و آهنگساز اکثراً قدیمی، دور هم جمع شدن و بهشون آزادی کامل داده شده تا هر کاری دلشون میخواد بکنن! خیلی تمرکز روی یه کار واحد که داستانی داشته باشه یا یه هدف مشخص، نیستش. البته من باهاش حال می کنم همچنان ولی نه در اون حدی که انتظار داشتم! حالا شاید Zankyou no Terror کاری باشه که خود واتانابه واقعا کارگردانیش کنه و خوب از آب در بیاد!
راستی Psycho Pass recap چی شده ؟ تو اون پستت زیاد نوشته بودی راجع بهش ولی کلاً تو لیست برنامه های Fuji TV و زیر مجموعه هاش نیست! کنسلی چیزی شده من خبر ندارم یا قراره از یه شبکه دیگه پخش بشه ؟
Psycho Pass recap قراره از Noitamina پخش بشه (درست مثل فصل اول) این Noitamina هم که زیر مجموعه همون Fuji TV هست دیگه... شاید تو خود سایت Fuji TV چیزی نزدن
این سایت خود Noitamina تو قسمت LineUpش تاریخ پخش رو زده... فصل دوم هم از همینجا پخش میشه.
Noitamina / Lineup
در کل امسال (سال 93) کلی Psycho Pass قراره ببینیم... تابستون recap پخش میشه، پاییز فصل دوم و زمستون هم فیلم سینمایی. :bighug:
یکی یا شاید بهتره بگم بهترین انیمه جدیدی که تو چند سال اخیر دیدم... اصلاً پرچمش بالاست بدجور. :d