Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
چپتر جدید مانگای کوروکو . . . . . . معرکه بود عالی بود وحشتناک بود خفن بود . . . نمیدونم چی بگم :d

بهترین چپتری بود که خوندم 3:

هرکی مانگاشو نمیخونه سریع شروع کنه فقط به عشق این چپتر

وای خدا

دوستان این fist of the north star چطوره؟ عکساش که یکم شبیهه berserk‍ه. :-/

من انیمش رو حدودا 2 ماه پیش تموم کردم !
میتونم بگم یکی از بهترین انیمه های کلاسیک قدیمی بود برام بعد از دراگون بال !‌

اگر بتونی به گرافیکش و شانگولر بازی های شخصیت اصلی که من خیلی ازش خوشم اومد اتفاقا و کلا داستان و محیط انیمه خیلی خوب کار شده !
در نظر هم بگیر که کار برای 1986 هست با استاندارد های اون زمان عالی هست و تازه اندینگ نیمه ی اول انیمه برای من خدا بود خیلی تاثیر گذار و قشنگه !

در مورد شخصیت اصلی و شباهتش به بزرزک والا ابرو های شخصیت مشت ستاره ی شمالی خیلی خیلی پرپشت تره :d

البته یک انیمه ی 26 قسمتی بنام Fist of the Blue sky هم 2-3 سال پیش اومد که در مورد برادر شخصیت اصلی و قبل از حوادت خود مشت ستاره ی شمالی هست پس خواستی ببینی این رو هم یادت نره بعد از مشت ستاره ی شمالی حتما مشت آْسمان آبی رو هم ببینی !

دوست داشتم ماکشیما نمیره :(( . قاتل دوست داشتنیه منه :دی :| . وقتی دیدم شیبیل چیه چند ثانیه تو شوک بودم :دی .
اخرش باید شیبیل نابود بشه . ماکشیما کجایییییی که شیبیل رو نابود کنی ؟ :((
جدا از شوخی اینده یه جالبی رو ترسیم میکنه این انیمه . اینده ای که ادم تقریبا اختیاری نداره . هرکسی از اول انتخواب میشه واسه چه کاری بهتره . ادم ها جرم نمیکنن نه به خاطر این که بده و اینا . به خاطر این که نمیتونن . همه توی زندان بزرگ به نام شیبیل هستن . چیزی کی تو دنیای واقعی هم شاید بیاد با پیشرفت تکنولوژی اگه کامپیوتر ها خیلی بیشتر از انسان هوشمند بشن (که از نظر علمی ممکنه و تا سال 2020 خیلی بیشتر میشه . الان سوپر کامیپوتر هایی هست که قدرت محاسباتیش از انسان بیشتر ه و تا 2018 قدرت کامپویتر ها دانشمند ها تخمین زدن 500 برابر میشه ). اینجاس که ادم میمونه . پراوسی مهم تره یا امنیت . دوست داری تو زندان باشی و تحت نظر و مطئن باشی خطری نیست یا تو جنگل باشی و ازاد .......
البته خوب معلوم نیست دقیقن چه اتفاقی میوفته وقتی کامپویتر 1000 برابر یا 500 برابر انسان شه . چون اون زمان هم پیشرفت صورت میگیره توسط همون کامپیوتر ها از تمام لحاظ علمی مثل پزشکی و فیزیک و سایر علم ها و خود کامپیوتر ها هم کوچیک تر و قدرمند تر میشن . اون زمان دیگه معلوم نیست انسان چی خواهد شد .اگه بیشتر علاقه دارین و من خوب توضیح ندادم :دی singularity رو سرچ کنین . پادکست شماره 1 رادیوگیگ جادی که فارسی هست در مورد سینگولاریتیه رو گوش کنین :)

سیزن 3 Legend of korra اومد . 3 قسمت باهم :>
No Game No Life چطوره ؟ ارزش داره ببینم ؟ :دی . در چه حد ارزش داره ؟ 480 یا 720 یا 1080 ؟ :دی

سلام دوستان

این لیست انیمه هایی هست که تا الان دیدم :
wfdcu7dop89aqe7maqfr.png

دیگه چه انیمه هایی رو میشه به این لیست اضافه کرد ؟

خیلی لیست عجیب غریبیه! :-" از Queen's Blade ( :| ) داره، تا F/Z و P-P :-" :d

Angel Beast
Ano Hana
Bakuman
Black Lagoon
Gin no Saji
Gosick
Usagi Drop
One Piece (?)
البته اینا فقط بخشی از لیست پیشنهادی هستن:-" فعلا اینا رو ببین:d ، بعدش یکی دوتا لیست اندازه ی همین میگم:-"

سلام دوستان

این لیست انیمه هایی هست که تا الان دیدم :
wfdcu7dop89aqe7maqfr.png

دیگه چه انیمه هایی رو میشه به این لیست اضافه کرد ؟
sigpic92089_27.gif

:ninja:
من تازه واردم میخوام یه انیمه یا ایمیشن سریالی که یجورایی بهترین باشه و اکثرا دیدن بهم معرفی کنید :دی !
اول وان پیس بعدش هم Attack on Titan، می تونی جاشون رو عوض هم بکنی :دی

آخرین ویرایش:
هر دو رو دیدم. ( منتها چون نسخه ی HD شون رو نداشتم توی لیست واردشون نکردم )

این انیمه های توی لیست همه شون HD یا Full HD هستند.
اگر با جو فیلمای تارانتینو حال میکنی:d: Baccano
یه انیمه ی با صحنه های اکشن خفن و غالبا غیر قابل باور: Black Lagoon
یه چیز غمگین قشنگ: Clannad
یه مکای خوب: Gurren Lagann
یه انیمه ی دلهره آور که از نظر روایت داستان خیلی جالب و متفاوته: Higurashi no Naku Koro ni
بهترین انیمه ی ومپایری که بر خلاف امثال توایلایت، داستان خفن و خون آشامای درست و حسابی داره! : Shiki
فقط میخوای بخندی: Sora no Otoshimono

من تازه واردم میخوام یه انیمه یا ایمیشن سریالی که یجورایی بهترین باشه و اکثرا دیدن بهم معرفی کنید :دی !
Death Note آقا، دث نوت رو همه دیدن:d

سلام
دوستان اگر ممکنه لطفا لینک داتلود انیمه ی Clannad و Ano Hana رو برام P.M کنید(720/1080باشه). هرچی کشتم چیز بدردبخوری نبود
سپاس
....
Elfen Lied هم تموم شد خیلی عالی بود ولی چندتا سوال خیلی رو مخ برام پیش امده
اواخر قسمت اخر صحنه تیراندازی به لوسی که اون یکی گوشش هم کنده میشه رو نشون میده. اینجا نمیفهمم که میمیره یا زنده میمونه؟؟ یا اصلا چطوری از اونجا سردرمیاره این ک تو بغل کوتا بود:|
صحنه ای بعد ی عذایی اضافی رو میز میذارن. که نفهمیدم این برای زنده نگه داشتن یاد لوسی هست یا اینکه لوسی واقعا زنده مونده؟؟:|
اخرشم پشت در یک دختر دقیقا شبیه لوسی رو هست(سایه شو میگم) ک داره در میزنه و توقف اهنگ جعبه موسیقی و درست شدن ساعتی که لوسی باهاش بازی میکرد(بازی ک چ عرض کنم. گا** ساعت رو:|)
رئیس اون سازمان + اون خانومه تکلیفشون چی شد؟ یعنی اون رئیسه میخواد دیکلونیوس هایی بیشتری رو بوجود بیاره؟ چون خودش دیکلونیوس بود دیگه و طبیعتا بچه شون ک معمولی نمیشه
ویرایش:
مرسی ب اون نکته فکر نکرده بودم
مانگا بخون نیستم پایانش رو بگو بی‌زحمت:d

آخرین ویرایش:
Elfen Lied هم تموم شد خیلی عالی بود ولی چندتا سوال خیلی رو مخ برام پیش امده
اواخر قسمت اخر صحنه تیراندازی به لوسی که اون یکی گوشش هم کنده میشه رو نشون میده. اینجا نمیفهمم که میمیره یا زنده میمونه؟؟ یا اصلا چطوری از اونجا سردرمیاره این ک تو بغل کوتا بود:|
صحنه ای بعد ی عذایی اضافی رو میز میذارن. که نفهمیدم این برای زنده نگه داشتن یاد لوسی هست یا اینکه لوسی واقعا زنده مونده؟؟:|
اخرشم پشت در یک دختر دقیقا شبیه لوسی رو هست(سایه شو میگم) ک داره در میزنه و توقف اهنگ جعبه موسیقی و درست شدن ساعتی که لوسی باهاش بازی میکرد(بازی ک چ عرض کنم. گا** ساعت رو:|)
رئیس اون سازمان + اون خانومه تکلیفشون چی شد؟ یعنی اون رئیسه میخواد دیکلونیوس هایی بیشتری رو بوجود بیاره؟ چون خودش دیکلونیوس بود دیگه و طبیعتا بچه شون ک معمولی نمیشه
یه چیزی که باید بدونی اینه که انیمه کامل تموم نمیشه، بخاطر همین هم کلی سوال بدون جواب باقی میمونه که اینم یکی از نقاط ضعف اصلیشه. اگر داستان کامل رو میخوای باید مانگا بخونی:d

من فکر میکنم باید نیو و لوسی رو دوتا شخصیت جدا فرض کرد. تو صحنه ی آخر میبینیم که جعبه موسیقی که لوسی باهاش کلی خاطره داشت و یه حورایی نمادش بود شاید؟:d خراب میشه و ساعتی که نیو همیشه باهاش بازی میکرد درست میشه. فکر کنم این یعنی اون روح خبیث لوسی از بین رفت و فقط نیو پاک و معصوم باقی موند:d
برا سوال آخرم باید مانگا رو بخونی

در کل پایان گنگی داره، مانگا رو بخون:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or