Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
دوستان من تا حالا انیمه ندیدم کسی هست یه انیمه توپ تضمینی معرفی کنه که استارتشو بزنیم؟
Steins Gate . Fate Zero . Death Note یکی از این سه تا
...
Black Bullet هم تموم شد. با پایان اینم مشکل داشتم. نمی دونم شاید مشکل از منه ک خوشم نمیاد همه چیز خیلی واضح مشخص نشه اخر انیمه:(

خیلی جالبه هرکی میاد اینجا میگه: " میخوام تازه انیمه دیدن رو شروع کنم چی پیشنهاد میدین؟ " همه میان انیمه های سوپر خفن رو معرفی میکنن که جز Top 5 خودشونه :d

اما من با Infinity Stratos و Kuroshitsuji و Ladies VS Butlers شروع کردم :))

به نظرم اگه همه انیمه های خفن رو اول کاری ببینه دیگه بقیه انیمه ها زیاد بهش نمیچسبه

شرمنده کسی تعداد فیلرهای اخیر ناروتو رو نمیدونست؟

سلام
ببخشید من امروز اومدم ناروتو شیپودن رو بعد از کلی نگاه کنم که رفتم دیدم قسمت 345 هستم، بعدش رفتم دنبال قسمت های فیلر بگردم یکجا نوشته بود از قسمت 347 تا 362 فیلر هست، درسته یا نه؟
ممنون میشم بگید، دستتون هم پیشاپیش درد نکنه.

شرمنده کسی تعداد فیلرهای اخیر ناروتو رو نمیدونست؟
از 349 هست ک میره توی گذشته کاکاشی قبلشم درباره یاهیکو ناگتو و کونان هست فیلر هارم ببین بدک نیست. 361 هم پایان فیلر هاست اگر اشتباه نکنم
...
خیلی جالبه هرکی میاد اینجا میگه: " میخوام تازه انیمه دیدن رو شروع کنم چی پیشنهاد میدین؟ " همه میان انیمه های سوپر خفن رو معرفی میکنن که جز Top 5 خودشونه
yahoo_4.gif

اما من با Infinity Stratos و Kuroshitsuji و Ladies VS Butlers شروع کردم
yahoo_21.gif

به نظرم اگه همه انیمه های خفن رو اول کاری ببینه دیگه بقیه انیمه ها زیاد بهش نمیچسبه
اینجور ک شما میگی باید طرف بره هر انیمه ی ک از اسمش خوشش امده ببینه ک صددرصد از هرچی انیمه س زده میشه. واسه چی؟ واسه اینکه اگر انیمه های شاخ رو اول ببینه شاید از انیمه هایی دیگه خوشش نیاد؟ خوب طرف اول باید ب انیمه علاقه مند بشه بعد ب این چیزا فکر کنه

آخرین ویرایش:
از همه ممنون... به سلامتی رفتیم واسه همون Death note
اتفاقا همین کوتاه ها بهتره الان رفتم انیمه one piece رو نگا کردم تا چند دقیقه تو حالت استندبای بودم
آخه 650 قسمت؟!!!!!! چجوری این همه قسمتو نگاه کردین؟!!

اتفاقا همین کوتاه ها بهتره الان رفتم انیمه one piece رو نگا کردم تا چند دقیقه تو حالت استندبای بودم
با عشق و علاقه :> (( وان پیس => مواد مخدر دنیای انیمه ))

اینطوری:
2 ظهر از خواب پا میشدم، 4 ساعتی نگاه میکردم. بعد یذره استراحت برمیگشتم میگفتم: یه قسمت دیگه ببینم و تمام! یه قسمت رو که میدیدم دوباره همین جمله رو تکرار میکردم، و بدین ترتیب تا 3-4 صبح ادامه میدادم:d

وقتی میشینی پای وان پیس،انقدر زود تموم میشه که دعا میکنی کاش 650 قسمت دیگه هم داشت که ببینی!

با انیمه های بلند (وان پیس:-" ) شروع کنید و لذت دنیا و آخرت رو ببرید >:)
خدتیی من وقت داشتم، مینشستم دوباره ناروتو و بلیچ و حتی وان پیس برا بار سوم:-" رو میدیدم :-" :-" :-"

الان Code geass و Steins gate جفتشون سنگین حساب میشن؟:-/:d

من الان قسمت 2 SG هستم ولی تا حالا نسبت به اون قدری که ازش تعریف میکنید خوب نبوده.قسمتای بعدی بهتر میشه یا من توانایی درکش رو ندارم:-/:d
انیمه ی
کمدی چی پیشنهاد میکنید؟ایچی نباشه ولی رومنس داشت اشکال نداره;;)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or