Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
منم مثل دوستان نظرم رو درباره ی چندتا از انیمه های فصلی تو قسمت اول بدم....

Akame ga Kill

52689d1404810562-156912.jpg

اصلاً فک نمیکردم که همچین تمی داشته باشه..حتی با دیدن PVـش....اینکه خشونت رو داره کامل و بدون سانسورهای تصویری (مثلاً سیاه کردن) نشون میده، خیلی خوب بود....
داستان و شروع ـش خوب بود و میشه بهش امیدوار بود...موسیقی کار هم حسابی متفاوته..و اینکه که دوبله ی کار منو نگرفته...فقط امیدم به Noto Mamiko چان ـه

OPـش بد نبودن..ولی برای OP بجای اینکه اجرا رو بدن به یکی از دوبلورها (Amamiya Sora) اگه همین OP رو به یه خواننده کار درست می دادن، حیلی بهتر می شد...Amamiya Sora هنوز خیلی جای کار داره، هم جوُنه و هم سابقش خیلی کمه.
البته نمیشه زیاد خُرده گرفت...SonyMusic این کارها رو میکنه تا یه نفر رو بتونه مطرح کنه و یه آینده مالی داشته باشن

EDـش، اصلاً نمیتونم با صدای Sawai Miku کنار بیام..تو Kill La Kill هم همینطور بودش

حتماً ادامش میدم

Aldnoah.Zero

52688d1404810562-156428.jpg

اصلاً نتونستم رو انیمه تمرکز کنم...این "هیروکی ساوانو" واقعاً داره چی کار میکنه...مسخره، رسماً یه ریمیکس از OST انیمه ی Guilty Crown بودش
دوبلورهای خیلی خوبه داره...Hayami Shou سان، صداش عالیه، خفن ترین دوبله ای که ازش دیدم تو Fate Zero بودش، یعنی داغونم کرد..البته دوبلش تو بلیچ جای آیزین، بخصوص اون آخراش، حرف نداشت.
Ookawa Tooru هم خیلی خوبه...یه چند صدا ـه کار درست...فقط امیدوارم که Kayano Ai یه نقش پُر رنگ تو داستان داشته باشه

خود انیمه بد نبود..هر چند زیاد به اینطور داستان ها علاقه ای ندارم...ولی فعلاً قصد درآپ کردن انیمه رو ندارم...

P.S
WTF....این میکا کوبایاشی چی کار کرد...عجب insert song خفنی بودش...از همین الان منتظر Full Sizeـشم D:

Barakamon

52684d1404806784-152034.jpg

فعلاً که تا اینجا انتظار زیادی از داستان ندارم...ولی طراحی و گرافیک قشنگی داره..محیط انیمه که یه دهکده ی آرم ـه، میتونه یه کار جذاب و متفاوت از سایر انیمه های این فصل باشه...به نظرم ارزش دیدن رو داره

دوبله کار هم کمی وسوسه کننده ـس..ولی اصلاً نمیشه تو یه همچین انیمه ای، انتظارات بالایی از دوبلورها داشت.
مثلاً دوبلور شخصیت اصلی Ono Daisuke سان با اون صدای خفن همیشگی ـش دوبله ای، مثل یه چیزی مثل ایرو-وین تایچو تو حمله به غول یا میدوریما تو کُروکو-بسکت، کنه
و اینکه مثلاً Han Megumi که اصلاً تو یه فاز دیگس.
نکته قشنگ تو دوبله کار، استفاده از دوتا بچه برای دوتا نقش کودک تو انیمه ـس...اینطور کارها رو خیلی دوست دارم، ولی از همین اولش بگم که اصلاً نمیتونه در حد اندازه ی Usagi Drop ظاهر بشن، دوبله ای که رو "رین" شد، بینظیر بودش.

Gekkan Shoujo Nozaki-kun

52690d1404810779-156025.jpg

در یه کلام زباله بودش....199درصد درآپ میشه

Glasslip

52686d1404808844-155944.jpg

یه خورده زیادی لوس بازی بودش...همه چیز بیش از اندازه معمولی بودش
فقط تنها چیزی که من رو عمیقاً خوشحال کرد، صدای کیمیکو از بند nano.RIPE تو ED بودش..TV Sizeـش که خوب بودش، فک کنم مثل همیشه باید یک ماه برای Full Sizeـش صبر کرد.

Sword Art Online II

52685d1404808780-147919.jpg

اصلاً هیچ چیز انیمه برام جذاب نبودش...فقط تا آخر انیمه که آچمز شدم :|
اصلاً فکرش رو نمیکردم که Sawashiro Miyuki سان، یکی از دوبلورهاس، اون هم شخصیت main...!!! صداش رو که شنیدم، منفجر شدم (:
حتماً دادمش میدم D:

درباره ی EDـش که Haruna Luna خونده...خودش و سابقش، چیز زیاد مالی نیست، ولی ED انیمه رو خوب خونده

Tokyo Ghoul

52687d1404810523-156337.jpg

اول خاک بر سرشون، اگه بخوان همینطور به سانسورهای الکی و سیاه کردن تصویر ادامه بدن...
دوم لعنت بهشون که، اگه:
آخرین باری که صدای "کانا" چان رو یه شخصیت خشنُ منفی شنیدم، سه سال پیش بودش..دیگه ندیدم همچین دوبله ای که تا تو این "توکیو غول"..وقتی صداش رو شنیدم، اصلاً بارم نمی شد :x منفجر شدم....
یعنی لعنت بهشون که اگه با اون حادثه زیر ساختمون Rize رو از داستان حذف کنن
اینطور بشه، انیمه رو درآپ میکنم.

Attachments

• 152034.jpg
    152034.jpg
    86.3 KB · مشاهده: 189
  • 147919.jpg
    147919.jpg
    71.1 KB · مشاهده: 186
  • 155944.jpg
    155944.jpg
    93.3 KB · مشاهده: 189
  • 156337.jpg
    156337.jpg
    95.4 KB · مشاهده: 188
  • 156428.jpg
    156428.jpg
    95.1 KB · مشاهده: 191
  • 156912.jpg
    156912.jpg
    92.4 KB · مشاهده: 190
  • 156025.jpg
    156025.jpg
    95.5 KB · مشاهده: 190
آخرین ویرایش:
11061.jpg

خوب متسفانه با ترادژی ناراحت کننده و زیبای هفته ی قبل و قبل ترش آرک مورچه های کیمرا تموم شد .
و تونستیم آرک جدید این انیمه ی فوق العاده رو ببینیم خوب میخوام اول بگم هانتر تونع جو و شخصیت های مختلف و روند داستان از تمام شونن ها حتی وان پیس بالاتره.
چون هیچ وقت هیچ آرکیش تکراری نشد اینجا هم مشالاه باز به زولدیاک ها بچه اضاف شد ولی بنظر مرموز و باحال میاد داداش جدید کیلوا .
البته قبافش به اون کایت بچه که از مورچه ها هست {قسمت قبلی نشونش دادن}هم میخوره !
خوب بابای گون هم اومد خیلی باحاله خوشم اومد ولی باز شباهتش به گون کم نیست .
این پاتریسیون رو فکر کنم امشب خوابش رو ببینم قیافش مثل رییس جمهور های آب زیر کاه هست شدید !
راستی من نفهمیدم داداش بزرگه کیلوا و هیسوکا به کیلوا و گون چه احتیاجی دارن ؟!

==========

انیمه های فصلی :

فصل تابستان >:)

14751.jpg

خوشم اومد عین فصل های قبلیش که دیدم باحال بود با اینکه صدای شخصیت اصلی عوض شده فکر کنم :|
فقط بخاطر اینکه فصل های قبلیش رو دیدم این هم میبینم ولی خوب بد هم نیست ها کسی وقت داشت این فصل ببینه با اینکه یکم meh هست ولی حال میده !
مخصوصا شخصیت اصلی خیلی با انرژیِ و صداش هم باحاله :d
البته بگم که گرافیک خیلی خیلی خوب شده اصلا اون فصل ها کجا و این کجا !
تفاوت در حد sain seiya omega با seint seiya هست که خیلی خوبه .
پیشنهاد میکنم حتما ببینید خدایی دیگه گیر نمیاد از این ها :x

20583.jpg

متسفانه خیلی خیلی بد بود نمیدونم چرا حس خیلی خیلی meh+ بهش پیدا کردم بعد از 10 دقیقه دراپ و دیلیت شد خیلی دیگه لوس بود ! :d

البته موزیک متنش 2-3 جا خوشم اومد >:)

20649.jpg

خیلی خیلی خیلی خیلی خوب بود یعنی فکر کردم اینم دراپ میشه ولی موهای شخصیت اصلی خیلی جذبم کرد :d موزیک ها و پلات داستانی باحال بود .
طراحی کرکتر ها و جو گینامایی انیمه رو خیلی خیلی دوست داشتم :p
با اینکه 2 -3 تا شخصیت هایی داشت که معلوم نبودن چی هستن ولی خوب چیز بدی نبود و خوب بود ! :x

20605.jpg

اصلا نیاز به تعریف نداره بعد از Another خیلی دنبال همچین انیمه ای بودم که بالاخره پیدا کردم !
بهترین انیمه ی دو فصل اخیر میشه برام جز JOJO !
:x

کد گیاس از اپیزود 9 تازه برام جالب شد :دی ولی هنوزم تا اینجا دث نوت رو ترجیح میدم :-" :دی
===

یه انیمه یافتم با نام Panty & Stocking with Garterbelt :دی نام رو دریابید :دی میره که دانلود بشه :دی

Code Geass بهترین انیمه ی عمرمه :| تا آخر ببین از Death Note بهتره :d

11061.jpg

راستی من نفهمیدم داداش بزرگه کیلوا و هیسوکا به کیلوا و گون چه احتیاجی دارن ؟!

:x
کایت احتمالا خودش میشه ماری که تو آستین پرورش دادن!
راحب سوالتون هم جوابو که خوب نمیدونیم چون تا حالا هیچی ازش بروز ندادن
اما اگه دقت کنین گفت باید یکی رو از سر راهم بردارم
یعنی واسه هدفش (که معلوم نیست چیه) نیاز داره که داداش کوچیکتر از بین بره و کیلو بمونه فقط
کلا بنظر میاد این قصه هانتر سر درازی داره
اگه همین طور جلو بره پتانسیل نامبر وان شدنشم تو لیست انیمه هایی که تا الان دیدم رو داره
اصولا انیمه هایی که از لحاظ داستانی قوی باشن و تنوع کارکترها خوب باشه و خوب هم روشون کار شده باشه زود محبوب میشن که هانتر این خصوصیت ها رو داره

آخرین ویرایش:
فصل دوم جوجو رو دیدم ..قشنگ بود...فقط این نسخه که من میبینم شدیدا سانسور داره...
کسی میدونه کلا خودش سانسور داره یا که نسخه بدون سانسورش هم هست؟!

سلام من چند وقتیه از دنیای انیمه دور بودم خیلی هم مشکل پسند هستم :d عشقم که از اسمم معلومه کیه

یه چنتا انیمه کمدی توپ زیرنویس شده معرفی کنین جدید باشه حالا ایچی هم باشه بد نیس ما یه ذره روحیه مون عوض شه :d

با تشکر

دوبله انگلیسی Panty & Stocking به طرز عجیبی خوبه و به جو انیمه میخوره :دی فکر کنم اولین باره که دارم یه انیمه رو با دوبله انگلیسی می بینم! :دی

پ.ن: فوق العاده ست این انیمه :دی فوق العاده! :دی به کسایی که از Kill La Kill لذت بردن پیشنهاد میشه :دی

دوتا دیگه از انیمه های این فصل رو دیدم...نظرم:

Ao Haru Ride
52725d1405028089-156497.jpg

در یک کلام خیلی بیخود بودش...اصلاً نمیتونم با اینطور شخصیت ها کنار بیام که اینقدر خود درگیری با خودشون دارن، این انیمه دقیقاً منو یاد دو فصل Kimi ni Todoke انداخت...اونجا هم به زور انیمه رو تموم کردم.

Hanayamata
52724d1405028089-156530.jpg

وای خدا این دیگه چه چیز چرتی بودش...عجب دوبله ی بیخودی داشت..تم ـش مزخرف بود.

++++++++++++++

انیمه های که اواخر تموم کردم

Bokurano

والا چی بگم...یه خورده قبل از دیدن انیمه، برام زیادی هایپ شده بود...ماجرای یکی از دوتا از شخصیت ها جذاب بودش...ولی مابقی چیز زیاد دندون گیری نبودن و بیشتر رو اعصاب بودش...
شروعش خیلی الکی بودش...پایانش بدتر...البته زیاد هم انتظار نداشتم که بیشتر از اون چیزی که نشون داد، نشون بده.
ولی در کل از دیدنش راضی بلند شدم، ولی به شخصیه انیمه ای نیست که به نزدیکان فیزیکی خودم پیشنهاد بدم.

Noragami

ای بدک نبودش..ولی اگه دنبالش هم نمیکردم، چیز زیادی رو از دست هم نمی دادم. در کل چیز زیاد مالی نبودش

Gokukoku no Brynhildr

یه اشغال به تمام معنی بودش....سانسورهای مسخره و بچه گانه، داستان و شخصیت های آبکی و لوس...پایان انیمه که واقعاً چرت بود

Ping Pong

عالی بود، یعنی واقعاً برخلاف ظاهرش، عالی بود

Black Bullet

این انیمه رو فقط و فقط بخاطر دوبله ی Koyama Rikiya دنبال کردم که اون هم آخرش معلوم نشد که چند چنده
حیف وقت ُ ترافیک

Break Blade

مثلاً این سری قرار شد که از سری اول، پایان بهتری داشته....اگه پایان خوبشون این بود، خدا بداد سری اول برسه...
این چی بود آخه...به زور تمومش کردم

++++++++++

فعلاً مشغول دیدن Monster و Welcome To The NHK ـم

Attachments

• 156530.jpg
    156530.jpg
    97.2 KB · مشاهده: 161
  • 156497.jpg
    156497.jpg
    90.6 KB · مشاهده: 161
آخرین ویرایش:
خوب من Death Note هم تموم کردم و از پایانش راضی نبودم اصلا :|
در کل به نظرم از نیمه ی دومش افت کرد،خیلی عالی شروع شد ولی نتونست به همون خوبی تا آخر ادامه داشته باشه.
+
دوستان لطفا چندتا انیمه معرفی کنید بیشتر شبیه Death note و steins gate داستان محور باشن تا اکشن و ..........
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• Z-fan

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or