Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
آقا Mushishi رو برای شروع چرا پیشنهاد میدید؟! این انیمه به معنای واقعی کلمه خاص هست. Uniqe ! بگذارید با اینمه مقداراتی آشنا بشه بعد ره برای دیدن این کار بی نظیر.

کسی در مورد F/Z نظر منفیی داد؟ :-" :|
---
@بردیا
در مورد DN خجالت بکش! :دی بس انیمه ی خفنی بود اتفاقا! (حالا کاری به تو دیوار رفتنش نداریم:-" ) برو دوباره ببین، باشد که درکش کنی! :دی
---
راستی برنامه تورنت چی پیشنهاد میدید؟ این uTorrent دیگه واقعا رو اعصاب داره میره با آمدیت های اخیر! :|
خلیل یه برنامه دیگه پیشنهاد داده بود، ولی اسمش رو یادم نیست:دی خلیل!!! تاسکده! :دی

راستی برنامه تورنت چی پیشنهاد میدید؟ این uTorrent دیگه واقعا رو اعصاب داره میره با آمدیت های اخیر! :|
خلیل یه برنامه دیگه پیشنهاد داده بود، ولی اسمش رو یادم نیست:دی خلیل!!! تاسکده! :دی

حرفه ای ترین برنامه ای که از 2005 تا الان میشناسم Vuze که قدیم بنام Azureus معروف بودش
برنامه ی سبکتری که تو بلک لیست ترکرهای خصوصی نباشه...بنظرم Tixati خیلی خوبه...میشه گفت که 1:1 دانلود میکنه، برخلاف utorrent که درصد زیادی از سرعت دانلود خرج پروتکل میشه...
ولی من خودم الان از Deluge ورژن 1.3.6ـش استفاده میکنم، اون هم فقط بخاطر پلاگین Port Scanner ای که داره..مشکل بلوک شدن دقیقه به دقیقه پورت دانلود رو از طرف ISP، برام حل کرده و خیلی خوب با تمام قدرت برام دانلود میکنه
و گرنه امکانات برنامه در حد صفره و مثلاً اصلاً در حد Vuze نیستش

سلام
من الان چند وقتی هست دنبال نکردم وان پیسو و نمیدونم کدوم قسمت بودم (البته اون موقع هم آنگوئینگ نبودم) میخوام راهنماییم کنید.
آرک درباره ی این بود که لوفی وبقیه میخوان یه زنی رو (دقیق یادم نیست :| ) به محل زندگیش برسونن.
آرکش خیلی بد بود:دی بهتر میشه؟:-/
فیلر بوده؟از قسمت چند اون آرک تموم میشه؟:-/

خلیل دستت درد نکنه! :x Vuze رو امتحان میکنم ببینم به چه نتیجه ای میرسم! :d

---

سلام
من الان چند وقتی هست دنبال نکردم وان پیسو و نمیدونم کدوم قسمت بودم (البته اون موقع هم آنگوئینگ نبودم) میخوام راهنماییم کنید.
آرک درباره ی این بود که لوفی وبقیه میخوان یه زنی رو (دقیق یادم نیست :| ) به محل زندگیش برسونن.
آرکش خیلی بد بود:دی بهتر میشه؟:-/
فیلر بوده؟از قسمت چند اون آرک تموم میشه؟:-/
احیانا اون دختر، موهاش آبی نبوده؟ :d اگر اونه که اول برو توبه کن! :-" چون مطمئنا جزو بهترین آرک های وان پیسه! :d
اگر نه، یکم بیشتر راهنمایی کن! :d اگر هم آره، که بگو تا قسمتش رو بیابم! :d ولی احتمالا +70~80 بودی یحتمل! :d

دوتا دیگه از انیمه های فصلی رو دیدم، نظرم:

Tokyo ESP - E01
52739d1405215776-156172.jpg

عجب اشغالی بودش...صدا گذاری انیمه واقعاً داغون ـه، کیفیت افکت ها واقعاً پایین، موسیقی انیمه که تمام مدت رو اعصاب بودش...حتی کیفیت دوبله هم پایین بود...
اصلاً معلوم نبود که انیمه با خودش چند چند بود...چقدر الکی شروع شد، چقدر از اینطور شخصیت ها و کارکترها بدم میاد.

درآپ میشه

Terror in Tokyo - E01
52740d1405217029-156600.jpg

ای بدک نبودش...شروع انیمه درگیر کننده بودش، شخصیت هاش به چسب بودش..میشه به انیمه امیدوار بود و امیدوارم که درگیری شخصیت ها بیشتر بشه...
گرافیک و صداگذاری انیمه هم خیلی خوب بود، درباره ی دوبله هم فعلاً نظری ندارم..بیش از اندازه معمولی بودش.

Tokyo Ghoul - E02
سه واقعاً خودشون رو مسخره کردن با این نوع سانسور...حال بهم زنی بود این قسمت.

Aldnoah.Zero - E02
اوف...این قسمت عجب insert Song های خوفی داشت...از همین الان منتظرم دیدن اجرای زنده ـشونم
ED جدید کار خیلی قشنگ ـه، از OP ـش که بند Kalafina خوندن، خیلی بهتره.

Glasslip - E02
اه اه اه...این چیه دیگه {O_o!}

Attachments

• 156172.jpg
    156172.jpg
    98.9 KB · مشاهده: 125
  • 156600.jpg
    156600.jpg
    70.7 KB · مشاهده: 124
به به سلام به انیمه ای ها
واقعا صنعت انیمه خیلی پیشرفت کرده و گسترده شده:d
آقا من خودم با Attack on titan شروع کردم:x
SAO عالیه تو این فصل به نظرم الان بهترین توکیو غوله>:)
خواستین شروع کنین با همون SAO شروع کنید;)
و صد البته ناروتو رو به هیچ وجه از دست ندید:x

خوب منم اولین انیمه ی تابستونی رو استارت زدم! :d بسی لذت بخش بود و حال داد! >:) اپنینگش هم که خبرهای خوبی میداد! :d
باسارا 3 >:) :x

فصل دوم جوجو رو دیدم ..قشنگ بود...فقط این نسخه که من میبینم شدیدا سانسور داره...
کسی میدونه کلا خودش سانسور داره یا که نسخه بدون سانسورش هم هست؟!
واسه بدون سانسور باید تا BD صبر کنی.
این Mobile Suit Gundam در مقایسه با Gurren Lagann خوبه ؟! رفتم کلشو بگیرم انقدر فرعیات و غیره داره سرگیجه گرفتم ، اگر ارزششو داره پیشو بگیرم .
گاندام اصلا شبیه گورن لاگان نیست. تو گاندام داستان جدی تره و معمولا تم جنگی دارن. البته اینقدر سری های متفاوت داره که نمیشه کلا در موردش نظر داد ولی قطعا شبیه گورن لاگان نیستن. به نظرم Code Geass و Eureka Seven رو ببین.
خوب من Death Note هم تموم کردم و از پایانش راضی نبودم اصلا :|
در کل به نظرم از نیمه ی دومش افت کرد،خیلی عالی شروع شد ولی نتونست به همون خوبی تا آخر ادامه داشته باشه.
+
دوستان لطفا چندتا انیمه معرفی کنید بیشتر شبیه Death note و steins gate داستان محور باشن تا اکشن و ..........
ممنون
Kaiji و Aku no Hana رو ببین.
برامه تورنت چی پیشنهاد میدید؟ این uTorrent دیگه واقعا رو اعصاب داره میره با آمدیت های اخیر! :|
همونطور که خلیل ساما گفت برنامه های بهتر، مثل Vuze هست ولی اگه به دلایلی مجبوری فقط از uTorrent استفاده کنی، نسخه 3.2.3 رو نصب کن و آپدیتش نکن!!!

--------------
من که مشکل اینترنت داشتم و هیچکدوم از انیمه های جدید رو ندیدم. هانتر 137 رو امروز تازه دیدم!

Kaiji و Aku no Hana رو ببین.
خوب من Death Note هم تموم کردم و از پایانش راضی نبودم اصلا :|
در کل به نظرم از نیمه ی دومش افت کرد،خیلی عالی شروع شد ولی نتونست به همون خوبی تا آخر ادامه داشته باشه.
+
دوستان لطفا چندتا انیمه معرفی کنید بیشتر شبیه Death note و steins gate داستان محور باشن تا اکشن و ..........
ممنون

با کایجی موافقم ولی با گل های شیطان :دی (اکونو هانا خودمون:دی) نه . چون اصلا سبک و سیاقش فرق داره . گل یه قسمتش فقط یه شات بود کلا جلو هم میزدی هیچ چی نمیشد راه رفتن یاور رو باید میدیدی :| یه چیزی بد تر از فیلم Under the skin . فقط باید جلو بزنی :| . اصلا باحاش حال نکردم . هم با گرافیکش . هم باشیوه نمایش . هم با داستانش :دی . کلا یا خیلی باهاش حال میکنی یا حالت بهم میخوره ازش :دی .
کار اشتباهی کردی انیمه دیدن رو با بهترین انیمه های ممکن شروع کردی :دی . حالا انتظارت رفته بالا ولی یک مشت هن تای (:دی) مونده (شوخی) .
اگه با فوتبالیتها حال کردی . بشین انیمه ورزشی ببین . و انیمه Shouen هم شروع کن . انیمه حسش به اکشن بودنشه باو :دی . یه امتحانی کن ضرر که نداره فوقش خوشت نمیاد :دی با attack on titan شروع کن

آخرین ویرایش:
سلام من چند وقتیه از دنیای انیمه دور بودم خیلی هم مشکل پسند هستم :d عشقم که از اسمم معلومه کیه

یه چنتا انیمه کمدی توپ زیرنویس شده معرفی کنین جدید باشه حالا ایچی هم باشه بد نیس ما یه ذره روحیه مون عوض شه :d

با تشکر

یعنی خوشم میاد تاپیک چند صفحه رفت جلو هیچکی مارو پشم هم حساب نکرد :| :d

انیمه مثل Kaichu wa maid Sama هم دوس میدارم شدید ;;) ( هم دوره ی این انیمه رو زیاد دیدم جدید بگین بهم)

@Uzumaki Naruto

Kaichou wa maid Sama رو ندیدم، ولی:

Mitsudomoe نگا به ظاهرش بچه گونش نکن...خیلی باحاله، دو فصله Mitsudomoe Zouryouchuu!
Midori no Hibi قشنگه...برای زنگ تفریح چیز خوبیه
Full Metal Panic! این انیمه سه فصله که فصل دوم بیشتر طنزه Full Metal Panic Fumoffu و فصل سوم Full Metal Panic The Second Raid ادامه فصل اوله
Beelzebub اگه درست یادم باشه، 60قسمته که یکی از اون انیمه های خفنه، ولی حیف که درگیر فیلرهای شدید شد و یک هو کنسل شد، ولی اگه وقت بزاری نگاش کنی، واقعاً قشنگه
Great Teacher Onizuka یه مقدار قدیمی ـه، ولی جزء اون کارهای Topـه که تا الان سه تا سریال ازش ساختن، که فصل جدید سریال ـش هم برای همین فصل از Fuji TV داره پخش میشه.
Welcome To The NHK نیازی به تعریف نیست...خیلی معروفه، خودم هم الان دارم نگاش میکنم
Kill La Kill این رو هم ببینی بد نیست، قشنگه

Welcome To The NHK نیازی به تعریف نیست...خیلی معروفه، خودم هم الان دارم نگاش میکنم

میگم خلیل ساما بالاخره طلسم و شکوندی و داری میبینیش...؟!
پرچم بالاست شدید!!:d

از اونجایی که یکی از 3 تا انیمه محبوبه منم هست... حتماً بعد دیدنش بیا اینجا یک نُطقی درباره‌اش بکن... دور همی حال کنیم!:bighug:

wn7mkdw7hses0zw88pvn.jpg

Because of our broken instincts, we are in pain
We continue living in pain, because our instincts have been twisted by reason
So, what are we supposed to do?l
Should we abandon knowledge? Throw away reason?l
In any event, that wouldn't be possible
For better or for worse, we ate the fruit of knowledge long, long ago

[Tatsuhiro Satou]

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن