Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
کونیچیوا ناکاماها ^ـــــــ^

@مسلم

خدایی زدی نابود کردی سری Hakuouki: Shinsengumi Kitan رو مسلم ! :|
کجاش شوجو بود !؟
باز سیلور مون رو بگی شوجو اره !
ولی این ژانرش همون Reverse Herem و کمدیِ که بنظرم یکی از بهترین ها توی این سبک هست حتما ببینش اولش شاید سخت باشه عادت به این سبک ولی خداست !‌

راستی نگفتی سری Sayonara رو دیدی !؟

Sayonara, Zetsubou-Sensei سه تا سری انیمه و دو سری OVA داره حتما ببینش سبکش رو توی کمدی تلخ گذاشتن که نمیدونم مبنا این سبک گذاشتن چیه ولی این انیمه سبکش این نیست :d

اون انیمه ای که پرسیدی تو دوتا پست بالایی :

ندیدم ولی پلات داستانی و طراحی کرکتر ها مخصوصا دختر ها بسی چرت بود پلاتش آبکی مثلا بعضی ها از زمانی که بدنیا اومدن قدرتی چیزی دارن کلا بنظرم طرفش نرو وقت تلف میشه شدید .

من بودم توی این وقت خالی میشستم تمام فیلم های Towa no Quon

رو میدیدم ولی زیاد چیز شاخی نیست ها مسلم این هم ولی خوب بدم نیومد !‌

راستی اونم منظورم LUCKY STAR بود سوتی دادم گفتم lucky girl

:d

کونیچیوا ناکاماها ^ـــــــ^

@مسلم

خدایی زدی نابود کردی سری Hakuouki: Shinsengumi Kitan رو مسلم ! :|
کجاش شوجو بود !؟
باز سیلور مون رو بگی شوجو اره !
ولی این ژانرش همون Reverse Herem و کمدیِ که بنظرم یکی از بهترین ها توی این سبک هست حتما ببینش اولش شاید سخت باشه عادت به این سبک ولی خداست !‌

راستی نگفتی سری Sayonara رو دیدی !؟

Sayonara, Zetsubou-Sensei سه تا سری انیمه و دو سری OVA داره حتما ببینش سبکش رو توی کمدی تلخ گذاشتن که نمیدونم مبنا این سبک گذاشتن چیه ولی این انیمه سبکش این نیست :d

اون انیمه ای که پرسیدی تو دوتا پست بالایی :

ندیدم ولی پلات داستانی و طراحی کرکتر ها مخصوصا دختر ها بسی چرت بود پلاتش آبکی مثلا بعضی ها از زمانی که بدنیا اومدن قدرتی چیزی دارن کلا بنظرم طرفش نرو وقت تلف میشه شدید .

من بودم توی این وقت خالی میشستم تمام فیلم های Towa no Quon

رو میدیدم ولی زیاد چیز شاخی نیست ها مسلم این هم ولی خوب بدم نیومد !‌

راستی اونم منظورم LUCKY STAR بود سوتی دادم گفتم lucky girl

:d
خب یه مشت بچه خوشگل بودن که نوبتی آویزون یه دختر (مثلا) معصوم میشدن :d اصلا نگاش که میکردم دائما یاد Vampire Knight و Diabolik Lover می افتادم:-" :d تازه همش رو قبلا دانلود کردم:-"

Sayonara رو ندیدم ولی تعریفش رو زیاد شنیدم، واسه همین میبینمش

بعضی ها از زمانی که بدنیا اومدن قدرتی چیزی دارن .
یعنی اِسپِر بودن دیگه؟:-/ مطمئنی بدرد نخوره؟ آخه چند نفر ازش تعریف میکردن:-/

وقت خالی ندارم، لیست دانلود خالی دارم:d

Lucky Star هم دیدم، واقعا قشنگ بود، مخصوصا آخر هر قسمت که آکیرا می اومد:x

تشکر @};-

hunter x hunter episode 138

زمانی که پدر کیلوا بهش میگه که خواهرش ایلوکا جزوی از خانواده ی اون ها نیست و چیزیه که از جایه دیگری اومده خیلی تعجب کردم ، اما زمانی که دیدم سر اون خدمت کارهای بدبخت چی آورده بود ، تازه فهمیدم چرا این حرف رو زده.

زمانی که ایلوکا داشت از اون خدمت کار بدبخت اعضای بدنش رو طلب میکرد ، فکر میکنم تحت تاثیر ایلومی بوده و گرنه یک بچه به اون سن با اعضای بدن چه کاری میتونه داشته باشه؟!!!

Last edited by a moderator:
cincqa9ftn0f13lff82t.jpg

بحث گرافیک و انیمیشن خفن شد، اگه فقط گرافیک براتون مهمه به اون لیست خلیل ساما انیمه Nerawareta Gakuen هم اضافه کنید

یک فیلم سینمایی 1:46 دقیقه‌ای هست و انقدر انیمیشن و افکتهای خفن و زیادی توش میبینید که دیگه آخرهای فیلم میخواید تَگری بزنید!

فیلم برای سال 2013 هست و کار Sunrise‍ه و اقتباس از روی یک کتاب به همین نام هست که سال 1972 منتشر شده و تا حالا دو تا فیلم (Live Action) و چهار تا درام تلویزیونی (سریال) ازش ساخته شده... این اولین انیمه‌ای هست که از رو این کتاب اقتباس میشه.

قبل از اینکه انیمه اکران بشه کلی سرو صدا کرده بود که فلان و بیسار و داستان خدا و نگاهی دوباره به ژانر و اینجور حرفا..
البته وقتی اکران شد همه فهمیدن که نویسنده و کارگردان بعععله و آبم که قطعه!!

در هر حال درسته که داستان بی سرو ته و چَپر چُلاقی داره ولی بخاطر انیمیشنهای خفنش ارزش یکبار دیدن رو داره.

اینم بگم که سبک کار رمانس با مایه‌های sci-fi هست و خبری از مثلث و مربع و متوازی الاضلاع عشقی هم نیست.

i60qykv8w831hu1ljb9k.jpg

qfhyonpmgya64s8q9egi.jpg

cuznb8i7cu0rgiz3m5jt.jpg

mo1gjbt9mwi08x091v9j.jpg

3nxq5byrf1rtmcrmrsg3.jpg

bw21k6ivenxiojpul5hp.jpg

bi7j18lnb8e4whkquke1.jpg

7zsc0t8q9n2eabps4jjz.jpg

v0lk437pafsslrkncsb0.jpg

u1i13arn0dqf16vf3kw2.jpg

lft5u9ispx6zf7wp2rbg.jpg

u4sdrpnt1a3jv6tc0tx7.jpg

022yjx9ic0yf93knwoyk.jpg

79nz3bmgkkbnfj71pwfw.jpg

p1exbmnlqu1zkjh7sht3.jpg

cwkga7zjvcki73t2nw7a.jpg

cz25zr7se5mjvz2lxv1o.jpg

u9ce7l8o6lespay2cv7w.jpg

3jm178tsx1np2nrc6cna.jpg

10zji6wczzuvx2ym0w7z.jpg

azorv9hq2jiz9w3u71w6.jpg

xq15ejxp9iuqyjc735bu.jpg

ew8rnqcgzqtcqmp8cg5t.jpg

qzb6kfo5lhl5gdzo3f7y.jpg

bopngguxcij5b1tijg6k.jpg

tbgt766hy4qkcgtibtku.jpg

3bkcded8cbt30yzo7jhz.jpg

0v63o22qfqskapbr0zyi.jpg

db7llx2yv0pun0o06xjd.jpg

3ksfji7b6rg89kc5adjg.jpg

پ.ن: البته بغیر از این فیلم کارهای دیگه‌ای هم هست که در همین سطح و سطوح یا حتی بالاتر انیمیشنهای خفن داشته باشن، ولی این همینجوری به ذهنم اومد گفتم یه نُطقی دربارش کنم و Hate خودم نسبت به کارگردان و نویسنده فیلم رو از همین تریبون اعلام کنم!:d
البته ریوسوکه ناکامورا یکی از کار بلد ترین کارگردانای نسبتا جدید انیمه ایه که استایل کارش مثل سینمایی هاس و کلا کلاسش از انیمه بالاتره. نمی دونم Moryo no Haku رو دیدی یا نه، ولی اولین کارش بوده که خیلی خوبه. یکی از این داستانای معمایی خیلی پیچیده اس که مثلا توش یکی دو قسمت فقط دو تا شخصیت پشت یه میز میشینن با هم حرف میزنن، اما سبک کارگردانی ناکامورا باعث شده در حد Death Note گاهی هیجان داشته باشه! توی Aoi Bungaku هم داستانی که این کارگردانی کرده بود، از همه بهتره. ولی در مورد این فیلم باهات موافقم! همونطور که خودتم گفتی داستان این فیلمه جوریه که همه ی مردم ژاپن از قبل می دونستنش! 3-4 تا سریال ازش ساختن و یکی دو تا فیلم و کلی نمایش نامه و ... . به همین خاطر ناکامورا هم اومده مثلا تو این انیمه یکم روایت داستانو بهم ریخته تا یکم شکل جدید تر داشته باشه ولی نتیجه اش جالب نشده. در عوض قدرتش توی کارگردانی انیمیشن و انیماتوری رو به رخ کشیده.
یادمه قبل اومدن این فیلم به خاطر ناکامورا خیلی منتظرش بودم. حتی یادمه با خلیل که بحث می کردیم، خلیل کلیپ آهنگ هاشم داشت اگه توهم نزده باشم! ولی بعد دیدنش نا امید شدم.
آقا من میخوام شروع کنم به دیدن persona راهنمایی کنید،لطفا!از چی شروع کنم:-/
P4 Golden روی PS Vita . انیمه هاشو بیخیال شو.
يك چيزي تو مايه هاي nana ميخوام :d
Nodame Cantabile مثل نانا یه داستان رومنسه، موسیقی هم توش نقش خیلی مهمی داره هرچند راک نیست. ولی جو و داستانش خیلی light تره و مثل نانا زیاد تلخ نیست. ولی ارزش دیدن داره.
Paradise kiss کار همون مانگاکا و کارگردان Nana ست. تفاوتش اینه که داستانش light تره، موسیقی نقش محوری نداره، خیلی کوتاهتره و برخلاف نانا تموم میشه.
Sakamichi no Apollon هم رومنسه و موسیقی توش تاثیر داره ولی موسیقی جاز. اواخرش یکم عجله ای تموم میشه ولی کار خوبیه.
Whilte Album 2 هم مثل نانا یه رومنس نسبتا تلخه با موسیقی راک ولی اینجا رنج سنی شخصیتا پایین تر و تو محدوده ی دبیرستانه.

hunter x hunter episode 138

زمانی که پدر کیلوا بهش میگه که خواهرش ایلوکا جزوی از خانواده ی اون ها نیست و چیزیه که از جایه دیگری اومده خیلی تعجب کردم ، اما زمانی که دیدم سر اون خدمت کارهای بدبخت چی آورده بود ، تازه فهمیدم چرا این حرف رو زده.

زمانی که ایلوکا داشت از اون خدمت کار بدبخت اعضای بدنش رو طلب میکرد ، فکر میکنم تحت تاثیر ایلومی بوده و گرنه یک بچه به اون سن با اعضای بدن چه کاری میتونه داشته باشه؟!!!

به خدا آلوکا پسره:|

Last edited by a moderator:
مانگا رو خونده باشی معلومه! ولی شاید اینجا مترجمش اشتباه کرده چون:

البته اون قسمت رو هنوز ندیدم ولی مانگا رو کامل خوندم و مطمئنم.
توی هانتر پدیا دیده بودم که جنسیت آلوکا رو پسر اعلام کرده اما جای دیگه یک مطلبی از نوشته های توگاشی خوانده بودم که می گفت : که Illumi و Milluki به آلوکا به عنوان برادر خودشون اشاره می کنند اما کیلوا به عنوان خواهرش به ایلوکا اشاره می کنه. ( Manga Volume 28, Chapter 323 )
تا آخر این آرک صبر کنید،میفهمید قضیه چیه.سعی کنید چیزی از هانتر پدیا نخونید تا اسپویل نشه

آخرین ویرایش:
لیست دانلودم شدید شلوغه
این اواخر گینتاما رو تموم کردم،لعنتی این سانرایز چقدر خفن انیمه میسازه اصّن!!!دو تا آرک آخر بی نظیر بود!!!کلّاً کار تاپِّ بود بعد دث نوت بهترین انیمه ای بود که دیدم و به طور قطعی نظرم اینه که از سه انیمه بلند جامپ(واننارولیچ) خیلی بهتره!!!
البته شاید من از کار بزرگسال خیل خوشم میاد

دارم فعلاً فول متال آلکمیست رو میبینم قشنگه دارم با سرعت میرم جلو

فقط میمونه بعدش که موندم کدوم رو بگیرم
چهارتا گزینه مدّ نظرمه
1.کدگیاس
2.مانستر
3.کروتسوچی
4.هانتر...

البته سر گزفتن هانتر دو دل ام چون دارم مانگا رو میرم جلو و تجربه خوبی هم از انیمه وان پیس نداشتم و اصلاً به پای مانگاش نمی رسید

یه فیلم بلند انیمه ای توپ هم میخواستم از بین آثار میازاکی به غیر از پونیو و شهر اشباح!!؟؟کسی میدونه کدوم یکی از کاراش به بقیش میچربه؟؟

ببخشید این قدر پستمان ولانی گردید!!! :دی

البته ریوسوکه ناکامورا یکی از کار بلد ترین کارگردانای نسبتا جدید انیمه ایه که استایل کارش مثل سینمایی هاس و کلا کلاسش از انیمه بالاتره. نمی دونم Moryo no Haku رو دیدی یا نه، ولی اولین کارش بوده که خیلی خوبه. یکی از این داستانای معمایی خیلی پیچیده اس که مثلا توش یکی دو قسمت فقط دو تا شخصیت پشت یه میز میشینن با هم حرف میزنن، اما سبک کارگردانی ناکامورا باعث شده در حد Death Note گاهی هیجان داشته باشه! توی Aoi Bungaku هم داستانی که این کارگردانی کرده بود، از همه بهتره. ولی در مورد این فیلم باهات موافقم! همونطور که خودتم گفتی داستان این فیلمه جوریه که همه ی مردم ژاپن از قبل می دونستنش! 3-4 تا سریال ازش ساختن و یکی دو تا فیلم و کلی نمایش نامه و ... . به همین خاطر ناکامورا هم اومده مثلا تو این انیمه یکم روایت داستانو بهم ریخته تا یکم شکل جدید تر داشته باشه ولی نتیجه اش جالب نشده. در عوض قدرتش توی کارگردانی انیمیشن و انیماتوری رو به رخ کشیده.
یادمه قبل اومدن این فیلم به خاطر ناکامورا خیلی منتظرش بودم. حتی یادمه با خلیل که بحث می کردیم، خلیل کلیپ آهنگ هاشم داشت اگه توهم نزده باشم! ولی بعد دیدنش نا امید شدم.

موافقم و کاملاً درست میگی... در کار بلد بودن Nakamura شکی نیست... فقط مشکل اینه که بنظرم یکدفعه تِر زد!!
Moryo no Haku کار خیلی خیلی خوبی بود و بعد از اون رو قسمتهای 9 و 10 Aoi Bungaku هم کارش فوق‌العاده بود... باقی کارهاش بعنوان Episode Director هم همه قابل قبول بودن.
البته یادمون نره که تو تمام کارهای خوبی که انجام داده آدمهای قابلی کنار دستش بودن و بهش کمک کردن... مثل Sadyuki Murai که بعنوان SC تو Moryo no Haku باهاش همکاری داشته.

ولی دقیقاً جایی که باید به همه ثابت میکرد کلاس کاریش با باقی کارگردانها فرق میکنه ، خراب کرد رفت.

Nerawareta Gakuen میتونست سکوی پرتاب ناکامورا باشه که خُب خودش خرابش کرد و اونجوری که باید براش موفقیت‌آمیز نشد... همونجوری که خودتم میدونی تو Nerawareta Gakuen (چه اسم شُتری داره... همون NG میگم) همه کاره همین ناکامورا بود و نشون داد که نمیتونه کنترل همه چی رو به تنهایی بدست بگیره و در حال حاضر کیلومترها با آدمهایی مثل Makoto Shinkai فاصله داره... البته به صورت کلی مقایسه این دو نفر هم ناجوانمردانه است و هم اشتباه ولی مطمئناً متوجه منظورم میشی... (چِت زدم نصف شبی!!)

نوع روایت داغون و سیستم در ودیواری NG قشنگ نشون دهنده اینه که ناکامورا نتونست یک بالانس خوب بین قسمتهای مختلف پروژه ایجاد کنه و عملاً بغیر از آرت و وِیژوال کار باقی چیزها از دستش در رفتن.
نکته مهم هم اینه که این منبع مورد اقتباس داستان خوبی داره و پتانسیل تبدیل شدن به یه کاره جداقل خوب رو داشت که خُب نشد.

در هر حال امیدوارم یا یک کاره خوبه دیگه برگرده و جایگاه خودش بدست بیاره... جایگاهی که مسلماً با کارگردانی مزخرفاتی مثل Aiura بدست نمیاد!

راستی منم خیلی منتظر این NG لعنتی بودم... از 2012 که اکران شد تا 2013 که لینکهاش بیاد... اصلاً Fail شدم ناجور بعد از دیدنش!

پ.ن: ضمناً Aoi Bungaku هم عشق است 4 قسمت اول و Morio Asaka :d

xibnknrbo5l9z0ubgtgu.jpg

From now on, We'll be together forever
:bighug:

@حسن

که اینطور...فعلاً لیست دانلود تا 15روزی بسته شده، صف که خالی شد، میزارم بره برای دانلود.

کلّاً خیلی نوع دیدگاه به No Game No Life تو دیدنش تاثیر داره!!!
اصّن اوّلین چیزی که اون کسی که بهم انیمه رو پیشنهاد داد گفت این بود که فکر کن SOA ـی وجود نداشته تو دنیای انیمه!!! :دی
یه عالم فرق داره با اون
پرداخت اشم به موضوعاتی که تو انیمه بهش اشاره میشه هم عالیه!!!

فقط تنها و بزرگ ترین مشکل انیمه(غیر از اچی خز اش :دی ) زنگ های رو مخ اشه!!!نمیدونم طرّاحی محیط اش اصّن بهم نچسبید (به غیر از دو قسمت آخر) ولی طرّاحی کاراکتراش خیلی خوب بود ولی کلیشه ای بود(کلیشه ها رو دوست میداریم:x )

کلّاً به نظرم بهترین انیمه فصل قبل بود...
ولی برام درس شد بعضی موقع ها سانسور انیمه هم چیز خوبیه ها :دی

لیست دانلودم شدید شلوغه
این اواخر گینتاما رو تموم کردم،لعنتی این سانرایز چقدر خفن انیمه میسازه اصّن!!!دو تا آرک آخر بی نظیر بود!!!کلّاً کار تاپِّ بود بعد دث نوت بهترین انیمه ای بود که دیدم و به طور قطعی نظرم اینه که از سه انیمه بلند جامپ(واننارولیچ) خیلی بهتره!!!
البته شاید من از کار بزرگسال خیل خوشم میاد

دارم فعلاً فول متال آلکمیست رو میبینم قشنگه دارم با سرعت میرم جلو

فقط میمونه بعدش که موندم کدوم رو بگیرم
چهارتا گزینه مدّ نظرمه
1.کدگیاس
2.مانستر
3.کروتسوچی
4.هانتر...

البته سر گزفتن هانتر دو دل ام چون دارم مانگا رو میرم جلو و تجربه خوبی هم از انیمه وان پیس نداشتم و اصلاً به پای مانگاش نمی رسید

یه فیلم بلند انیمه ای توپ هم میخواستم از بین آثار میازاکی به غیر از پونیو و شهر اشباح!!؟؟کسی میدونه کدوم یکی از کاراش به بقیش میچربه؟؟

ببخشید این قدر پستمان ولانی گردید!!! :دی
بلاخره یه نفر پیدا شد که با من هم عقیده باشه:d

کد گیاس و هانتر رو شروع کن، خیالت هم راحت باشه چون انیمه ی هانتر از مانگاش بهتره;)

این کارهاش خیلی قشنگن:
My Neibour Totoro
Princess Mononoke
Howl's Moving Castle
Castle in the Sky: Laputa
Nausicaa of the Valley of th Wind

آخرین ویرایش:
روزی جوانی به محضر حکیم عالم اندیشی رسید و پرسید:

ای حکیم!
Why should we see so muck Bewbs every season?

حکیم لبخندی زد، با خود اندیشید و گفت:

Because bewbs are SCIENCE, made of HOPES and DREAMS
خب با تشکر از آریا سنپای منم با کمی تاخیر ( :-" ) لیست رو خوندم (عالی بود =))) و تعدادیشون رو انتخاب کردم:

Will Watch:
Barakamon
Zankyo no Terror
Tokyo Ghoul
Ao Haru Ride
Persona 4 The Golden Animation
Glasslip

Might Watch:
Akame ga Kill
Aldnoah Zero
Gekkan Shoujo Nozaki-kun

Not Sure:
Sengoku Basara: Judge End
Tokyo ESP

:دی
فقط به نظرتون کدوم رو اول ببینم بهتره؟! تقریبا همه جور سبکی میبینم پس تا وقتی کیفیت خوبی داشته باشن سبکشون زیاد برام مهم نیست :دی

آها راستی قبلا یکی دو بار اینجا سوال پرسیدم و بچه ها بهم چندتا انیمه معرفی کردن ولی دیگه پیدام نشده :-":دی خواستم بگم این به این معنی نیست که به توصیه هاتون گوش ندادم، اتفاقا برعکس :دی وقتی پیدام نمیشه یعنی رفتم اون انیمه ها رو بگیرم. مثلا الان Code Geass فصل 1 و 2 رو کامل گرفتم (البته هنوز ندیدمش) یا مثلا 71 قسمت Hunter X Hunter رو دانلود کردم و دارم بقیه اش رو هم میگیرم یا Kill la Kill.............

.........حالا که بحثش شد، من الان این انیمه ها رو دارم ولی حس دیدنشون نیست :-" بی زحمت یکم هایپم کنید برم ببینمشون :دی

Gosick
Hunter X Hunter
Kill la Kill
Ergo Pr0xy
Ano Hi Mita Hana no Namae o Bokutachi wa Mada Shiranai (:دی)
Code Geass

هم اکنون نیازمند هایپ شما هستیم :-" :دی

آخرین ویرایش:
Ano Hi Mita Hana no Namae o Bokutachi wa Mada Shiranai
تا حالا از بین محصولات فرهنگی (کتاب ، بازی ، فیلم و ...) فقط 3 تا تونستند کاری کنند که من بغض کنم.این جزوشونه :d

2 تای دیگه
5Cm Per Second
Dancing On The Edge Novel

Code geass پایان احساسی و فکر برانداز.اگر بهترین پایان رو بین انیمه ها نداشته باشه جزو بهتریناست
الان دارم psycho-pass رو میبینم خیلی خوشم اومده Steins gate هم تا قسمت 12 دیدم کم کم داره ازش خوشم میاد
دوستان اگه میشه یه انیمه به دور از قدرتای فرابشری و جادوی معرفی کنید.هر سبکی به جز ایچی :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or