Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
The Wind Rises کیفیت بلو-ری اومد ؟!؟!؟!؟

آخرین اثر ابر استاد شاهکار ساز دنیای انیمه :((:((:((:((

- - -ویرایش - - -

الان من که تا الان سایکو پس رو ندیدم. همون قبلی رو که 2-3 قسمت ازش رو دیدم ادامه بدم یا بمونم این ورژن جدیدش بیاد که اضافات هم داره این رو ببینم. ؟! :-/

سلام:دی
اقا من فقط فیت زیرو رو دیدم همین:دی یه انیمه میخواستم لطف کنید با شرایط زیر
1: مثل همین فیت زیرو توش بزن بزن و جنگ و اینا داشته باشه!:دی
2: مثل فیت زیرو اخرش مارو تو خماری و بحث های فلسفی نزاره!
3:صحنات غیر اخلاقی هم کمترین میزان لازم باشد:دی
4: هفتصد قسمتی و اینا هم نباشه!
5: زیرنویس فارسی داشته باشه :دی
6: باکلاس باشه! :دی;;)
ممنون

حرفه ای ترین برنامه ای که از 2005 تا الان میشناسم Vuze که قدیم بنام Azureus معروف بودش
برنامه ی سبکتری که تو بلک لیست ترکرهای خصوصی نباشه...بنظرم Tixati خیلی خوبه...میشه گفت که 1:1 دانلود میکنه، برخلاف utorrent که درصد زیادی از سرعت دانلود خرج پروتکل میشه...
ولی من خودم الان از Deluge ورژن 1.3.6ـش استفاده میکنم، اون هم فقط بخاطر پلاگین Port Scanner ای که داره..مشکل بلوک شدن دقیقه به دقیقه پورت دانلود رو از طرف ISP، برام حل کرده و خیلی خوب با تمام قدرت برام دانلود میکنه
و گرنه امکانات برنامه در حد صفره و مثلاً اصلاً در حد Vuze نیستش
بالاخره دیشب Vuze رو نصب کردم و چندتا چیز میز هم باهاش دانلود کردم! :d مشکلی نداشتم باهاش فعلا! :d فقط خلیل،این Classic Mode رو که گفتی موقع نصب انتخاب کنم،دقیقا کجا باید انتخاب مینمودم؟ چیزی ندیدم! :d

خیلی این یاری های سبز رو دوست دارم >:)

بیا این هارو ببین شــــــــــاید با هم رستگار شیم ولی دیگه هدفم الان بجای رستگاری گذاشتم روی DemiGod شدن :-"

این رو اگر ندیدی ببین :

تونستی حتما فیلم AppleSeed رو ببنی با اینکه یکم سبک گرافیکیش زننده هست ولی حال میده .

Hakuouki Shinsengumi Kitan بشدت پیشنهاد میشه با اینکه شک دارم ندیده باشیش ولی عالیه .

این یکم ممکنه زننده باشه ولی بدک نیست Kyo Kara Maoh اگر بیکاری ببین :-"

Lucky Girl ببین و بخند که عالیـــــــــــــــــــه مخصوصا اون دختر مو صورتیه .

سه فصل Sayonara رو حتما ببین یکی از مرموز ترین انیمه هایی بود که دیدم با اینکه تازه تموم کردم !‌

و بالاخره بشین هرچی از Corps Party گیر میاری ببین میکسی از Hell Girl , Another هست . :d
Hakuouki Shinsengumi Kitan ؟؟؟؟ :|
بقیه رو ندیدم،ولی این...؟ :-" ، یه انیمه مثل Vampire Knight ... :-" اصلا حال نمیکنم با این چیزا:| انیمه های انقدر خاص رو پیشنهاد نده برای اوایل کار :d

لیست دانلودم شدید شلوغه
این اواخر گینتاما رو تموم کردم،لعنتی این سانرایز چقدر خفن انیمه میسازه اصّن!!!دو تا آرک آخر بی نظیر بود!!!کلّاً کار تاپِّ بود بعد دث نوت بهترین انیمه ای بود که دیدم و به طور قطعی نظرم اینه که از سه انیمه بلند جامپ(واننارولیچ) خیلی بهتره!!!
البته شاید من از کار بزرگسال خیل خوشم میاد

دارم فعلاً فول متال آلکمیست رو میبینم قشنگه دارم با سرعت میرم جلو

فقط میمونه بعدش که موندم کدوم رو بگیرم
چهارتا گزینه مدّ نظرمه
1.کدگیاس
2.مانستر
3.کروتسوچی
4.هانتر...

البته سر گزفتن هانتر دو دل ام چون دارم مانگا رو میرم جلو و تجربه خوبی هم از انیمه وان پیس نداشتم و اصلاً به پای مانگاش نمی رسید

یه فیلم بلند انیمه ای توپ هم میخواستم از بین آثار میازاکی به غیر از پونیو و شهر اشباح!!؟؟کسی میدونه کدوم یکی از کاراش به بقیش میچربه؟؟

ببخشید این قدر پستمان ولانی گردید!!! :دی
هانتر رو حتما بگیر! >:) ، البته نمیدونم چقدر انیمه و مانگا فرق دارن، اما گرافیکش نسبت به بقیه ی کارهای هفتگی واقعا خوفه! و کلا خفن ساختنش دیگه! بعضی قسمتا که کلا نابودت میکنه:-" :d

بین کارهای میازاکی ، شاهزاده مونونوکه رو ندیدی ؟ :| همین الان برو توبه کن، بعد انیمه رو ببین،بعد نماز شکر به جای بیار که قسمت شده این انیمه رو ببینی:-" :d

خب با تشکر از آریا سنپای منم با کمی تاخیر ( :-" ) لیست رو خوندم (عالی بود =))) و تعدادیشون رو انتخاب کردم:

Will Watch:
Barakamon
Zankyo no Terror
Tokyo Ghoul
Ao Haru Ride
Persona 4 The Golden Animation
Glasslip

Might Watch:
Akame ga Kill
Aldnoah Zero
Gekkan Shoujo Nozaki-kun

Not Sure:
Sengoku Basara: Judge End
Tokyo ESP

:دی
فقط به نظرتون کدوم رو اول ببینم بهتره؟! تقریبا همه جور سبکی میبینم پس تا وقتی کیفیت خوبی داشته باشن سبکشون زیاد برام مهم نیست :دی

آها راستی قبلا یکی دو بار اینجا سوال پرسیدم و بچه ها بهم چندتا انیمه معرفی کردن ولی دیگه پیدام نشده :-":دی خواستم بگم این به این معنی نیست که به توصیه هاتون گوش ندادم، اتفاقا برعکس :دی وقتی پیدام نمیشه یعنی رفتم اون انیمه ها رو بگیرم. مثلا الان Code Geass فصل 1 و 2 رو کامل گرفتم (البته هنوز ندیدمش) یا مثلا 71 قسمت Hunter X Hunter رو دانلود کردم و دارم بقیه اش رو هم میگیرم یا Kill la Kill.............

.........حالا که بحثش شد، من الان این انیمه ها رو دارم ولی حس دیدنشون نیست :-" بی زحمت یکم هایپم کنید برم ببینمشون :دی

Gosick
Hunter X Hunter
Kill la Kill
Ergo Pr0xy
Ano Hi Mita Hana no Namae o Bokutachi wa Mada Shiranai (:دی)
Code Geass

هم اکنون نیازمند هایپ شما هستیم :-" :دی
با باسارا شروع کن:p
Ano Hana و Gosick رو هم 100 هزاربار گفتم برو ببین! انیمه های بس خوب و زیبا و دوست داشتنی! :x از دستشون نده :| زود تند سریع ببین! :d
هانتر هم که از واجبات میباشد! اینم سریع شروع کن و برس هفتگی :d

Code geass پایان احساسی و فکر برانداز.اگر بهترین پایان رو بین انیمه ها نداشته باشه جزو بهتریناست
الان دارم psycho-pass رو میبینم خیلی خوشم اومده Steins gate هم تا قسمت 12 دیدم کم کم داره ازش خوشم میاد
دوستان اگه میشه یه انیمه به دور از قدرتای فرابشری و جادوی معرفی کنید.هر سبکی به جز ایچی :d
با توجه به چیزایی که گفتی اینا رو پیشنهاد میدم :
Gin no Saji
Usagi Drop
Kimi to Boku

اینا کلا جادو جنبل ندارن! دوتا اولی Slice of Life (اولی با تم طنز و مدرسه ای! ) ، سومی هم مدرسه ای طنز میباشد! :d (خلیل ببین اگر ندیدیش هنوز:-" :d دلت میاد؟ :( )

Ano Hana و Gosick هم هستن،یکمی تخیل هم دارن،ولی اکشن و بزن و بکش و اینا نیست! اولی رومنس،دومی هم رومن و کاراگاهی و اینا :d

داشت یادم میرفت! :| Space Brothers هم ببین، 99 قسمت:-" :d اینم بزار کنار لیست اولی که کلا تخیل ندارن! :d

ممنون
Shingeki no Kyojin همه ی اینایی که میخوای داره! :d
Psycho-Pass و Death Note کمی شماره ی دو رو دارن:-" ولی بقیش حله! :d (البته P-P یکم شماره 3 رو هم داره:-" )

الان من که تا الان سایکو پس رو ندیدم. همون قبلی رو که 2-3 قسمت ازش رو دیدم ادامه بدم یا بمونم این ورژن جدیدش بیاد که اضافات هم داره این رو ببینم. ؟! :-/
از شیخ درونم پرسیدم گفت هم اینو ببین هم اونو:دی
ممنون
منم با F/zaشروع کردم:دی
Psycho-Pass
Shingeki no kyojin
رو ببین...
----------------
نمیدونم چی بگم،یه نفرینی چیزی وجودم رو گرفته وان پیس رو از قسمت پنجاه ب بعد نمیتونم ببینم!:|قفل شدم روش:دیتا میام ببینم یه طورری میشه نمیشه!:دیاز اونور مانگای بلیچ و شینگکی رو مث چی خوندمشون...
مانگای شینگکیم بس خوفه:دی...

Sengoku Basara: Judge End

یادم نمیاد اما انگار قبلا میگفتین سازندش عوض شده درسته؟

امممم راستش اصلا به اندازه 2 فصل قبل و فیلم سینماییش باهاش حال نکردم :|

طراحیا خیلی بد شده بودن رنگ آمیزیش بد بود

داستانش برا چه وقتیه؟ مگه تو فصل 2ش این قضایایی که تو قسمت اولش نشون داد یه جور دیگه نبود؟ جریان چی بود؟

محلای جنگ با آخرش چرا انفدر فرق داشت؟

چرا سپاه روانیه ماسامونه تبدیل شده بود به یه مشت آدم اتو کشیده؟ ازین خیلی بدم اومد :|

تنها نکته مثبت موسیقیش بود و انگلیسی داغون ماسامونه XD

کسی دیده؟ نظرتونو بگین شاید من قاطی کردم

Sengoku Basara : Judge End
دقیقا به نظر منم گرافیک فاجعه شده! :| گفتم قسمت اول حالا هیچی...شاید مشکل از منه:-" ولی الان قسمت دوم رو دیدم، نخیر! :| به فنا رفته واقعا! :| :d

داستان که کلا فکر کنم چون از رو بازیه،تازه تو شماره ی سوم یادشون اومده اینا رو هم اضافه کنند و خوب یه تغییراتی هم تو داستان ایجاد میشه! :d مثل DWـها رو من 4و5و6 رو که زدم،توی همشون همون اوایل نشون میداد که شائو دون(شخصیت محبوبم) کور میشه:-" دیگه به خاطر کاراکترهای جدید،یه سری تغییراتی هم ایجاد میشه:-" ولی سیر اصلی داستان همونه :d

چه وضعشه! :( چشم راست که رسما با خاک یکسان شد این قسمت! :(( از همه نظر...:(
اونطرفم دزد دریایی عزیزمون به فنا رفته و قراره بره تو گروه دشمن ها مثل اینکه :(

برم فیلم سینمایی رو ببینم بلکه حالم خوب بشه! :( :d
---

آخر قسمت 135 ... :( :( :( ... واقعا عالی در اورده بودنش! :(
قبلش هم بدبخت ولفین! نابود شد! =))

آرک جدید هم خداکنه که لئوریو برگرده! :x توی اپنینگ چند ثانیه ای حضور داشت! :x اون کروپیکای ملعون هم حضور نداشت! خیلی حال داد! >:) :d

اتفاقا منم اولش فک کردم مشکل از منه اما رفتم یه قسمت از فصلای پیشش دیدم فهمیدم مشکل از خودشه :|

آها پس به خاطر بازیه :d

یکمم زیادی جدی شده اصلا به Sengoku Basara نمیخوره

ولی بیشتر از همه همون طراحی های داغونش و آدمای ماسامونه رو مخم بودن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or