Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
ما attack on titan رو انتخابیدیم:دی و الان داره 480 ـش رو دان میکنه:|! ( چون میخوام رو گوشی ببینم:دی)
ولی یه چیزی من وقتی فیت زیرو بلوری میدیدم ، زیرنویس فارسی به علت داشتن صحنه های اضافی هماهنگ نبود! اینم همینطوریه؟ چون میخوام تو گوشی ببینم نمیشه زیرنویس رو هی دستکاری کرد!

ما attack on titan رو انتخابیدیم:دی و الان داره 480 ـش رو دان میکنه:|! ( چون میخوام رو گوشی ببینم:دی)
ولی یه چیزی من وقتی فیت زیرو بلوری میدیدم ، زیرنویس فارسی به علت داشتن صحنه های اضافی هماهنگ نبود! اینم همینطوریه؟ چون میخوام تو گوشی ببینم نمیشه زیرنویس رو هی دستکاری کرد!

این انیمه ارزش داره 1080 دان شه!!:d
من بلوری این نسخه رو دان کردم. ولی یادم نمیاد زیرنویس هماهنگ نبوده باشه!! ولی فیت زیرو خیلی صحنه اضافه داشت!!

این انیمه ارزش داره 1080 دان شه!!:d
من بلوری این نسخه رو دان کردم. ولی یادم نمیاد زیرنویس هماهنگ نبوده باشه!! ولی فیت زیرو خیلی صحنه اضافه داشت!!

جدا؟:|الان قسمت اول 480 دانلود شد:دی
ویرایش : الان از قسمت 2 به بعد زدم 720 :دی

آخرین ویرایش:
Naruto shippuden
نارتو این هفته هم نیومد
شایعه شده ازین به بعد هر ماه یه هفته هلد دارن
به قول شاعر:
جانان من اندوه ناروتو کشت مارا

خوب بالاخره ارک مورچه ها تموم شد و الان دو قسمته که فصل جدیدی شروع شده
رمز موفقیت انیمه های ژاپنی تنوع منطقی و کار شده روی کارکتر هاست
واقعا مشتاقم ببینم قابلیت های هر کدوم از زودیاک ها چیه
همین طور داستان داداش کوچکتر کیلوا هم خیلی خلاقانه و جالب بود
واقعا آدم لذت میبره از تماشای این شونن

ببخشید دوستان انیمه شناس . این انیمه اسمش چیه ؟ ظاهرا خیلی هم معروفه :

albums1475-picture14572.jpg

من بازم رفتم سراغ انیمه هایی که کسی نمیبینه :))

Yu-Gi-Oh! Arc-V

کلا همیشه دوس داشتم این سری رو ببینم اما هروقت میخوام از آریا بگیرم اصلا یادم میره بهش بگم -___-

4مین Spin-Off از این سریه که خوبیش اینه داستانشون به هم ربط نداره (تقریبا) و همه چیزارو توضیح میده که اگه اولین بارتونم باشه که دارین میبینین میفهمین

منم که چند وقت پیش کارتاشو خریدم کلی تو نت چرخیدم و اکثر چیزاشو یاد گرفته بودم و میفهمیدم غیر این Xyz Summon که خداروشکر توضیح داد چیه :d

شاید همتون بگین انیمه برا رده سنی "الف" و "ب" هست اما من خیلی خوشم اومده ازش XD

استراتژی های خیلی خیلی خفنی پیش میگیرن برا مبارزه که من خودم فکم میوفتاد زمین. تا الان که 14 قسمت ازش اومده خوشم اومده ازش

مثل اکثر انیمه ها آدم خوبا بیشتر میبرن اما حتی با اینکه میدونی آخرش چی میشه تو طول مبارزه خیلی حساسه 3:

من بازم رفتم سراغ انیمه هایی که کسی نمیبینه :))

Yu-Gi-Oh! Arc-V

کلا همیشه دوس داشتم این سری رو ببینم اما هروقت میخوام از آریا بگیرم اصلا یادم میره بهش بگم -___-

4مین Spin-Off از این سریه که خوبیش اینه داستانشون به هم ربط نداره (تقریبا) و همه چیزارو توضیح میده که اگه اولین بارتونم باشه که دارین میبینین میفهمین

منم که چند وقت پیش کارتاشو خریدم کلی تو نت چرخیدم و اکثر چیزاشو یاد گرفته بودم و میفهمیدم غیر این Xyz Summon که خداروشکر توضیح داد چیه :d

شاید همتون بگین انیمه برا رده سنی "الف" و "ب" هست اما من خیلی خوشم اومده ازش XD

استراتژی های خیلی خیلی خفنی پیش میگیرن برا مبارزه که من خودم فکم میوفتاد زمین. تا الان که 14 قسمت ازش اومده خوشم اومده ازش

مثل اکثر انیمه ها آدم خوبا بیشتر میبرن اما حتی با اینکه میدونی آخرش چی میشه تو طول مبارزه خیلی حساسه 3:

سیزن یک، GX و 5Ds هم ببین. اونا هم خوبن. خصوصا اولی که یه زمانی آیکون انیمه های شونن بودش برای خودش :دی

پ.ن: من خودم خداساله کارت های اینارو کلکت و بازی میکنم :دی البته همین اواخر برای همیشه گذاشتمش کنار ولی اگر سوالی در رابطه با خودِ بازی و انیمه داشتی حتما بپرس ;)

سیزن یک، GX و 5Ds هم ببین. اونا هم خوبن. خصوصا اولی که یه زمانی آیکون انیمه های شونن بودش برای خودش :دی

پ.ن: من خودم خداساله کارت های اینارو کلکت و بازی میکنم :دی البته همین اواخر برای همیشه گذاشتمش کنار ولی اگر سوالی در رابطه با خودِ بازی و انیمه داشتی حتما بپرس ;)

حتما میبینم اصلا به طرز وحشتناکی علاقه مند شدم بهش :D

منم دلم میخواد اما تو این کشور عزیز کارتای اصلش اصلا گیر نمیاد :((

ممنان ^_^ اتفاقا همش تو ذهنم هست که اولین سوال و مشکل در رابطش بیام از شهاب سان بپرسم ^_^

حتما میبینم اصلا به طرز وحشتناکی علاقه مند شدم بهش :D

منم دلم میخواد اما تو این کشور عزیز کارتای اصلش اصلا گیر نمیاد :((

ممنان ^_^ اتفاقا همش تو ذهنم هست که اولین سوال و مشکل در رابطش بیام از شهاب سان بپرسم ^_^

کارتهای فیزیکیش رو بیخیال که به جایی نمیرسه چون نه مسابقات هست توی ایران نه کارت های اصل. Duelingnetwork.com و یا برنامه Ygopro میتونن جایگزین دیجیتالی خوبی باشن!

راستی کسی از دوستان مانگای Liar Game رو خونده؟وحشتناک جذبم کرد:d.اصلا هرچی از مانگاکاش میرسد نکوست.مخصوصاً One Outs !!
سریال هاش (انیمه نه ها،سریال:d) میگن از روی مانگا هست...به نظرتون ارزش دانلود داره؟

جدا این فصل بیشتر از همه دارم با KuroShitsuji حال میکنم با اینکه مانگاشو خوندم و میدونم چی میشه :d

Openingش که از قسمت اول معلوم بود عجب چیز خفنیه مثل قبلیاش این قسمتم Endingشو نشون داد خیلی خوشم اومد کلا انیمه ایه که به دلم میچسبه :d

هرکی دو دل در رابطه با این انیمه شک نکنه و حتما ببینه (البته یکم داستانای قبلشو یا با انیمه یا مانگاش پوشش بدین) این آرکش واقعا خفن ترین آرکشه :d

کلّاً خیلی نوع دیدگاه به No Game No Life تو دیدنش تاثیر داره!!!
اصّن اوّلین چیزی که اون کسی که بهم انیمه رو پیشنهاد داد گفت این بود که فکر کن SOA ـی وجود نداشته تو دنیای انیمه!!! :دی
یه عالم فرق داره با اون
پرداخت اشم به موضوعاتی که تو انیمه بهش اشاره میشه هم عالیه!!!

فقط تنها و بزرگ ترین مشکل انیمه(غیر از اچی خز اش :دی ) زنگ های رو مخ اشه!!!نمیدونم طرّاحی محیط اش اصّن بهم نچسبید (به غیر از دو قسمت آخر) ولی طرّاحی کاراکتراش خیلی خوب بود ولی کلیشه ای بود(کلیشه ها رو دوست میداریم:x )

کلّاً به نظرم بهترین انیمه فصل قبل بود...
ولی برام درس شد بعضی موقع ها سانسور انیمه هم چیز خوبیه ها :دی

که اینطور...پس حتماً ادامش میدم

اره گرافیک کار بعضی اوقات واقعاً رو اعصاب بودش

راستی کسی از دوستان مانگای Liar Game رو خونده؟وحشتناک جذبم کرد:d.اصلا هرچی از مانگاکاش میرسد نکوست.مخصوصاً One Outs !!
سریال هاش (انیمه نه ها،سریال:d) میگن از روی مانگا هست...به نظرتون ارزش دانلود داره؟

1.5سال پیش دانلودش کردم...ولی هنوز وقت نگا کردنش رو نداشتم (:
ولی همون موقعه که خواستم دانلودش کنم..همه تعریف میکردن که کف کردن، هیچ نظر منفی و بدی در موردش نخوندم.
به غیر از دو فصلش یه فیلم سینمایی هم داره که میتونی تو bakabt.me پیداشون کنی

حتی یادمه با خلیل که بحث می کردیم، خلیل کلیپ آهنگ هاشم داشت اگه توهم نزده باشم! ولی بعد دیدنش نا امید شدم.

اره...با هم صحبت کردیم...:d
فک کنم دوتا آهنگ داشت که یکش کار Supercell بودش اگه درست یادم باشه..یکی دیگه هم کار Mayu Watanabe از بند دو گروه AKB48 بودش..اسم آوازاش رو تو آرشیوم دیدم Sayonara no Hashi هستش.

+++++++++++++++++

Vulturous@
@بهنام

پست ای که در مورد Clannad After Story زدی...ولی پاکش کردی.

جوابش
اونجا که ناگیسا میمیره، همش تو خیال تومویا بودش..بخاطر فشار روانی که روش بود، یه لحظه فک کرد که ناگیسا مُرده...و تو یه لحظه تمام زندگی که در آینده ممکنه که داشته باشه، جلوی چشماش (ذهنش) میاد...تا اینکه تو آخر انیمه میفهمه ناگیسا فقط از حال رفته بود.

اگه اون قسمت ای که گفتی (زیر درخت) رو قشنگ نگاه کنی، یکبار اون دختر تومویا که تو اون یکی دنیا با اون آدم آهنی (که میشه همون باباش "تومویا") رو نشون میده و یک هو دختر واقعی تومویا رو تو این دنیا نشون میده که زیر درخت خوابیده...
که کلاً چیز زیاد خاصی نبودش :d

فیلمش، فک نکنم زیرنویس فارسی شده باشه..هر چند چیز زیاد مهمی فک نکنم باشه

+++++++++++++++++

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or