آریا سنپای، فعلاً قسمت 15ـشم، حسابی جذب ـش شدم، همین الان هم میتونم نظر نهایی ـم رو بدم...ولی خوب تموم ـش که کنم، سریع میام نظرم رو میدم.
++++++++++++++
No Game No Life
کسی این انیمه رو کامل دیده، یادم میاد چند صفحه پیش یکی از بچه های تاپیک در موردش صحبت کرده بود...
من خودم تا قسمت 4ـش رو دیدم، اونطور که بایدُ شاید خوشم نیومد، تا همین حدش رو هم فقط بخاطر صدای "آی کایانو" چان نگاش کردم...
الان که داشتم یه دوری تو نت میزدم، دیدم که حسابی ترکُنده..!!
Haikyuu!! - E15
این قسمت برای من خیلی خوب بودش، چون بعد از مدتها صدای "سیتو آسامی" چان رو شنیدم، حس چیهایا ـش منو گرفت (":
به نظرم اگه رو والیبال دخترها هم مانور بده، انیمه خیلی باحال تر میشه، نــه D:
Barakamon - E02
یه خورده بیش از اندازه سطح انیمه معمولی رو به پایین نیست...!؟
آریا سنپای، فعلاً قسمت 15ـشم، حسابی جذب ـش شدم، همین الان هم میتونم نظر نهایی ـم رو بدم...ولی خوب تموم ـش که کنم، سریع میام نظرم رو میدم.
++++++++++++++
No Game No Life
کسی این انیمه رو کامل دیده، یادم میاد چند صفحه پیش یکی از بچه های تاپیک در موردش صحبت کرده بود...
من خودم تا قسمت 4ـش رو دیدم، اونطور که بایدُ شاید خوشم نیومد، تا همین حدش رو هم فقط بخاطر صدای "آی کایانو" چان نگاش کردم...
الان که داشتم یه دوری تو نت میزدم، دیدم که حسابی ترکُنده..!!
Haikyuu!! - E15
این قسمت برای من خیلی خوب بودش، چون بعد از مدتها صدای "سیتو آسامی" چان رو شنیدم، حس چیهایا ـش منو گرفت (":
به نظرم اگه رو والیبال دخترها هم مانور بده، انیمه خیلی باحال تر میشه، نــه D:
Barakamon - E02
یه خورده بیش از اندازه سطح انیمه معمولی رو به پایین نیست...!؟
من No Game No Life کامل دیدمش انصافآ یکی از خوبای فصل پیش بود نمیگم بدون نقص بود توش مسخره بازی کم نداشت ولی در کل کار خوبی بود و البته انتظار دارم ادامش هم تایید بشه چون داستان جالبی داره و باید دید خواهر و برادر چطور میخوان به خواستشون برسن
Haikyuu!! هم من همچنان معتقدم انیمه دچار کمبود شخصیت خفن هستش و رقیبایی که نشون داده تا الان به غیر از یکیشون اصلآ جون دار و باحال به نظر نمیرسن که امیدوارم در ادامه بهش پرداخته شه در مورد اشاره اخر شما چرا که نه از اونم استقبال میشه یه چیزی تو مایه های شوالیه در محوطه :d
در مورد انیمه های این فصل هم راستش رو بخواید خیلی هاش رو دیدم ولی اصلآ جون اینکه بیام نظر بدم رو ندارم ایشالا بعد ماه رمضان میام نظر میدم ولی برام جالب بود بین انیمه هایی که دوستان نظرشون رو گفتن جای انیمه هایی مثل DRAMAtical Murder , Kuroshitsuji: Book of Circus جای خالیشون احساس میشد اولی رو من قسمت اولش رو دیدم کار بدی به نظر نمیرسه شاید در نگاه اول کلیشه ای به نظر بیاد ولی از لحاظ کاراکتری نوع روایت داستان در ادامه میشه بهش امیدوار بود در مورد دومی من چون فصل های قبلی رو ندیدم تازه شروع کردم فصل اولش رو دیدن و به نظر کار خوبی میرسه
این مساله کاملاً عادیه. مخصوصاً توی وان پیس
-----------------
انیمه های تابستونی رو دیدم، اما کالیبر بالا مانع از این میشه که نظر برم. شاید خوردن سنجد موثر باشه...
من No Game No Life کامل دیدمش انصافآ یکی از خوبای فصل پیش بود نمیگم بدون نقص بود توش مسخره بازی کم نداشت ولی در کل کار خوبی بود و البته انتظار دارم ادامش هم تایید بشه چون داستان جالبی داره و باید دید خواهر و برادر چطور میخوان به خواستشون برسن
که اینطور...فعلاً لیست دانلود تا 15روزی بسته شده، صف که خالی شد، میزارم بره برای دانلود.
Haikyuu!! هم من همچنان معتقدم انیمه دچار کمبود شخصیت خفن هستش و رقیبایی که نشون داده تا الان به غیر از یکیشون اصلآ جون دار و باحال به نظر نمیرسن که امیدوارم در ادامه بهش پرداخته شه در مورد اشاره اخر شما چرا که نه از اونم استقبال میشه یه چیزی تو مایه های شوالیه در محوطه
دقیقاً حسن، اصلاً شخصیت ها جون دار نیستش، هیچ خفــنیــتی توشون نیست، کلاسُ سطح انیمه، اصلاً در حد بچه های دبیرستانی نیستن، تو همون دوران راهنمایی گیر کردن.
ولی برام جالب بود بین انیمه هایی که دوستان نظرشون رو گفتن جای انیمه هایی مثل DRAMAtical Murder , Kuroshitsuji: Book of Circus جای خالیشون احساس میشد
Kuroshitsuji رو که کلاً ندیدم..ولی DRAMAtical Murder فک نکنم قابل تحمل باشه، حال حوصله ی BL رو ندارم، حتی Imageهاش تو google ضدحاله، چه برسه تو انیمش برام D:
@محمدعلی استکبار
انیمه های تابستونی رو دیدم، اما کالیبر بالا مانع از این میشه که نظر برم.:d شاید خوردن سنجد موثر باشه...
فقط گرافیک ـت برات مهمه....!؟
زیادن، ولی اینها به چشمم خوردن:
Death Note
Ergo Proxy
Clannad و Clannad After Story
Beelzebub
Hanasaku Iroha
Ano Hi Mita Hana no Namae o Bokutachi wa Mada Shiranai
Steins;Gate
Order Tengen Toppa Gurren Lagann
Chihayafuru هر دو فصل
Mawaru Penguin Drum
Katanagatari
Hyouka
Fate Zero
Sword Art Online
Psycho Pass
K
Zetsuen no Tempest
Shigurui
Kotonoha no Niwa سینمایی ـه
Nagi No Asukara
@مسلم
لیست دانلودم خالیه خالیه، لطفا چند تا انیمه ی توپ بهم معرفی کنید
اولش فک میکردم انیمه جالبی باشه یکمم منو یاد Ixion Saga DT انداخت اما دیدم انیمه خیلی در تضاده با خودش یهو از کمدی گوگولی یهو جدی خونی میشه بعد دوباره تو 1 ثانیه برمیگرده
آهنگای جالبی داشت اما مشکلم یکم با خودشه مثلا (اسپویل از قسمت اول) :
آخر قسمت اول که تو اون وضعیت دوستاش رو دید جلو چشماش مردن 1 دقیقه نگذشته رفت تو کمدی من جای شخصیت اصلی بودم تو اون موقعیت منو رو زمین میکشیدن میزدم همه انگشتا طرف رو قطع میکردم
اصلا مگه میشه کسی باتلر به این خفنی رو ببینه و خوشش نیاد؟ >_<
مثل همیشه Opening خفنی داشت ^_^
خیلی خوبه که دارن از رو مانگا میسازن و مثل دوتا فصل قبل تو کما نمیرن چرت و پرت بسازن (هرچند این قسمت رو تو مانگا یادم نمیاد) مخصوصا این آرک که تو مانگا واقعا باهاش حال کردم. کلا آرکای خیلی قشنگی داره مانگاش.
به عنوان کسی که هر سبک انیمه ای میبینه و لذت میبره ازشون باید بگم اصلا ازش خوشم نیومد یعنی چی؟ اولش فک میکردم میخواد Reverse Harem باشه اما دیدم نه همینجوری الکی ساختنش
فقط به خاطر کلمه مقدس Rock تو اسمش دارم میبینم >.<
قسمت اول رو دیدم یه جاش خندیدم گفتم حجمشم کمه حالا میدانلودم :d اما قسمت دوم دیگه شور و شیرین و ترشیشو درآوردن پسرای تو انیمه به طرز باورنکردنی کاوایی تر از دختراشن -____-
آریا با اجازه عکسارو از پست تو کپی کردم :d رفتم تو گوگل خودم بزنم دیدم بهترین عکسا همیناست تازه نمیدونین چه حسی داشتم وقتی تو گوگل DRAMAtical Murder رو زدم
اگه میخواین این پست رو پاک کنین قبلش یه ندایی بدین
Apple Seed رو خیلی سال پیش دیدم
Hakuouki Shinsengumi Kitan رو چند قسمت دیدم، متاسفانه شوجو بود
Kyo Kara Maoh رو ندیدم
Lucky Girl ؟! Lucky Star رو میگی یا Binbogami ga ؟!
Corps Party هم ندیدم
Gosick
Death Note
Steins;Gate
Usagi Drop
Order Tengen Toppa Gurren Lagann
Fate Zero هر دو فصلش Chihayafuru هر دو فصلش Jormungand هر دو فصلش
Psycho Pass
Shingeki no Kyoujin
Kuroko's Basketball
بحث گرافیک و انیمیشن خفن شد، اگه فقط گرافیک براتون مهمه به اون لیست خلیل ساما انیمه Nerawareta Gakuen هم اضافه کنید
یک فیلم سینمایی 1:46 دقیقهای هست و انقدر انیمیشن و افکتهای خفن و زیادی توش میبینید که دیگه آخرهای فیلم میخواید تَگری بزنید!
فیلم برای سال 2013 هست و کار Sunriseه و اقتباس از روی یک کتاب به همین نام هست که سال 1972 منتشر شده و تا حالا دو تا فیلم (Live Action) و چهار تا درام تلویزیونی (سریال) ازش ساخته شده... این اولین انیمهای هست که از رو این کتاب اقتباس میشه.
قبل از اینکه انیمه اکران بشه کلی سرو صدا کرده بود که فلان و بیسار و داستان خدا و نگاهی دوباره به ژانر و اینجور حرفا..
البته وقتی اکران شد همه فهمیدن که نویسنده و کارگردان بعععله و آبم که قطعه!!
در هر حال درسته که داستان بی سرو ته و چَپر چُلاقی داره ولی بخاطر انیمیشنهای خفنش ارزش یکبار دیدن رو داره.
اینم بگم که سبک کار رمانس با مایههای sci-fi هست و خبری از مثلث و مربع و متوازی الاضلاع عشقی هم نیست.
پ.ن: البته بغیر از این فیلم کارهای دیگهای هم هست که در همین سطح و سطوح یا حتی بالاتر انیمیشنهای خفن داشته باشن، ولی این همینجوری به ذهنم اومد گفتم یه نُطقی دربارش کنم و Hate خودم نسبت به کارگردان و نویسنده فیلم رو از همین تریبون اعلام کنم!:d