Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
گینتاما؟؟؟؟؟ این خیلی زوده! :-"
Kimi to Boku هم پاک ، هم طنز :دی

البته Gin no Saji هم از اوناست که ویدنش واجبه! :دی (به خاطر یکی دوتا اشاره به فول متال، پیشنهاد میکنم بعد لز اون دیده بشه، گرچه مهم نیست:-" )

Bakuman :x هم جدی و هم طنز :دی رومنس هم داره :دی

GTO اصلا =))
طنز هست ولی اچی هم هست! اما لوس نیست! :دی

خب این فصل رو هم با سه تا انیمه شروع کردم امیدوارم فصل خوبی باشه هرچند که با نگاه کردن به لیست انیمه های این فصل میشه انتظار داشت که به غیر از یکی دو تا کار بقیه چنگی به دل نخواهد زد

Free! Eternal Summer : همونطور که میدونید فصل دوم انیمه هستش و فصل اولش هم همچین انیمه جون داری نبود با اومدن قسمت اول فصل جدیدش هم همچین تفاوت چشمگیری مشاهده نمیشه که خیلی بخوایم بهش امیدوار باشیم در کل ضعف اصلی انیمه نداشتن داستان گیرا و شخصیت های پرانرژی هستش میل به پیروزی تقریبآ تو هیچ کدوم از کاراکتر های این انیمه دیده نمیشه و انگار همشون اومدن پارک پیکنیک در کل امیدوارم در اینده شاهد قسمت های بهتری باشیم

attachment.php

Tokyo Ghoul : شروع خوبی داشت و تو همون قسمت اول نشون داد یه کار کاملآ جدی هستش و جایی برای شوخی مسخره بازی نیست خیلی زوده که الان بخوایم در موردش نظر بدیم ولی در کل چه از لحاظ گرافیک و داستان و کاراکتر و .... پتانسیل خوبی برای بهترین بودن فصل داره حالا باید دید که چی میشه

attachment.php

Rail Wars! : این انیمه هم قسمت اول خودش رو اختصاص داد به یک مقدمه چینی کامل از کاراکتر ها و فضای انیمه که باریتم نسبتآ تندی همراه بود اگه بخوام نظرم رو درموردش بگم شروع بدی نداشت و باتوجه به موضوع انیمه میشه گفت خیلی کلیشه ای نیست و میخواد یه کار متفاوت باشه حالا اینکه چقدر میتونه تو این کار موفق باشه در ادامه خواهیم دید و این بستگی به تنوع و جذاب بودن داستان هایی که قراره پیش بیاد داره چون اونجوری که من فهمیدم قرار نیست با یه داستان دنباله دار پشت سر هم طرف باشیم

attachment.php

Attachments

• 20614.jpg
    20614.jpg
    96.3 KB · مشاهده: 218
  • 63277l.jpg
    63277l.jpg
    69.1 KB · مشاهده: 210
  • 2rYvwzo.jpg
    2rYvwzo.jpg
    104.2 KB · مشاهده: 209
Free! Eternal Summer :
باید بگم با حسن موافقم. به نظرم نبود انرژی و حس رقابت بزرگترین نقطه ضعف این انیمه هست!! اگه بتونن تو این فصل یک انرژی مضاعف به انیمه بدن میتونه خیلی موفق باشه!! من شخصا منتظر شخصیت جدید هستم...
Tokyo Ghoul :
یک لحظه فکر کردم داره میره که عاشقانه شه:d ولی....
اینجور انیمه ها زیاد همه پسند نیستن. ولی من شخصا خوشم میاد... داستان دارک و طراحی عالی ... انیمه ی خوبی خواهد بود!!
5 دقیقه ی آخر این انیمه کافی بود تا بتونه من رو جذب کنه!!
معلوم نشده چند قسمت داره؟

Glasslip:
577209d1404372213-155944.jpg

زیاد چیز دندون گیری نبود. اگه دوستان از قسمت 2 شروع به دیدن انیمه کنن چیزی از دست ندادن. این قسمت کلا در مورد مرغ و خروس بود:d
یک داستان عادی... شخصیتای عادی... چیز خاصی نداره. تا قسمت 3 ادامه میدم اگه پیشرفتی داشت که هیچ اگه نه دراپ میشه!!

Aldnoah.Zero:
577409d1404408329-156428.jpg

به این انیمه شدیدا امید دارم. به خاطر سازندگانش....
برای قسمت اول خوب بود. من انتظار داستان درگیر کننده و بهتری دارم...داستان خوبی داره... میتونه موفق شه.

فعلا این حرفا زوده!! باید چند قسمت دید.

ویرایش:

barakamon:
577313d1404400166-152034.jpg

برای قسمت اول خوش درخشید. پیشنهاد میکنم از دست ندین....
داستان عادی با چاشنی طنز بچه های شر:d خودم از این انیمه یه چیزی تو مایه های Usagi Drop انتظار دارم...
یعنی میشه یه بار دیگه اون حس UsagiDrop رو بهم انتقال بده؟!!

----------------------
یک مقدار از انیمه های فصلی فاصله بگیریم.
بالاخره بعد از سال ها تلاش Gintama فصل اولش رو تموم کردم.
این انیمه کلا فیلر میباشد:d هر از گاهی هم میرفت تو داستان جدی. مثل ارک بنیزاکورا و هوسن و ....
ولی واقعا طنز قشنگی داشت!! بسی لذت بردیم.
فصل دومش رو هم 9 قسمت دیدم. یه سوال دارم:
در این فصل 2-3 تا جنگ خونی داریم یا نه؟!!! شدید دلم میخواد تاکاسوکی بیاد تو انیمه...

آخرین ویرایش:
این هفته یکم وقت کردم نشستم بالاخره نیمه‌ی دوم Death Note رو دیدم. خب به‌نظرم انتقادایی که به اندینگش میشه کاملا وارده و حداقل واسه من یکی از ناامیدکننده‌ترین اندینگا رو بین انیمه‌هایه کوتاه داشت! :| این مقاله هم دقیقا حسه منو نسبت به این اندینگ میگه. :-"
I believe solely that Death Note’s ending could not have possibly been worse.

First off, I’ll address how blaringly obvious Light’s defeat was. Starting from Near and Mello’s introduction, it could be established that Light would lose in his second challenge. This is because the author included two successors of L, not one, who clearly do not cooperate and hinted on their power if they cooperated. With a little logic and reasoning, one would deduce that the author designed it so that when the two work together they would win. After all the endless chapters in Near’s arc of “I know your plan” and speculations of nothingness, suddenly Mello pops up again and promptly dies afterwards. Obviously, Mello would act sooner or later, but both sides affirm that Mello’s incident did not intrude their plans. Then, what was the point of Mello’s incident? Obviously, Mello’s action would help achieve Near’s victory. The most disappointing clich***233; of the obvious ending is Light’s downright overconfidence of his definite victory. This work was made to be speculative and that one would not know who would win, yet to put it simply, it’s so freaking obvious.

I’ll tell you; I understood that Light would lose when Near and Mello were introduced but did not know to what extent. Unfortunately, that extent is even more disappointing.

Onto the main point, the saddest fault in the ending is the complete undermining of Light’s character. While competing with L, the author reveals a complex protagonist of rather insane ambitions but complete mental stability. This is the composure of Light, an overly ruthless character of amazing psychological proportion and interest. However, with the ending, Light becomes nothing more than a clich***233;d psycho maniac who suddenly loses all of the psychological consistency he illustrated earlier even when dealing with grueling pressure and intricate thinking such as formulating how to defeat L and save Misa and himself. For those who argue that it’s natural for Light to break down like he did at the end, there’s far more than enough proof to say Light’s mental stability is nearly infinite or even godlike and that his tantrums are nothing more than letting off pressure. He had a tantrum when Lind L. Taylor broadcasted that message, however, he definitely did not panic. The next unsatisfactory character error would be Light’s sudden fear of death. Light does not fear death. He not only discarded Ryuk’s terrors and clarifications that would normally break an ordinary human’s mentality, but he also accepted that he would die by accepting to exploit the Death Note and by Ryuk’s provocation of his death. It’s nearly unbearable to see complexity turn into simplicity within a matter of pages, thanks to the author.

The next argument is the numerous intellectual holes portrayed by Light’s side and the insufficient amount of precautions taken. The foremost would be Makami’s failure to both follow orders and take into account he knows he’s being followed. The former is understandable given Makami’s frequency to act without much permission. The latter, however, does not coincide with Makami’s intellect. He was fully aware he was being followed and recorded carefully, yet he still retrieved the real notebook from the bank. Assuming that he was not being followed is completely unusual of Makami’s intelligence. Another hole is Light’s failure to develop his scenario like he usually does. It is Light’s natural ability that he formulates numerous workarounds in the condition that his scenario fails, most prominently displayed when Light created his scheme for defeating L. He had amounted and considered many possibilities that could happen and proofed as much as he could. Another of Light’s intelligent works would be his intricate considerations for hiding his book or testing if anyone had entered his room, all illustrating his ability to manifest backups. His failure in Near’s battle was completely out of character and illogical in that he only considered and crafted one scenario, discarding all other variables such as Mello and the like. These two major holes amongst others undermine Death Note’s initial capacity to portray intelligence at its finest.

Other factors of the unsatisfactory ending include the victory of unattractive characters of Near and Mello, Near being the pathetic wannabe of L and Mello being a complete dork, and the overly simplification of investigation in the second half, such as Near immediately suspecting Makami and the immediate creation of a fake Death Note. If even one of the above paragraphs is properly addressed, I would accept the ending. However, with all these mistakes the author makes, this is possibly the worst ending I have ever experienced. I can’t say that I enjoyed the second half of Death Note too much, but I did finish it for the sake of finishing it. For those who accept the official ending, that’s fine but there’s solid proof or reason that the ending failed to achieve most of what the first half of Death Note offered. For me and maybe some others, Death Note officially ended when L died.
===============================================================
Fist of the North Star عالی بود! یکی از بهترین کلاسیکایی که تویه عمرم دیدم. دمه اون رفیقمون که توصیش کرد گرم! :d

درود

این هم اولین برخورد من با سه انیمه تابستونی. نوشته‌ها تقریبا اسپویل ندارن و بیشتر جهت محکم‌کاری تگ‌گذاری شدن.

امممم:| فست فوروارد... فست فوروارد... فست... تموم شد؟! خوبه، بزنیم پاک‌اش کنیم تا آبرومون نرفته!:d
پ.ن: واقعا به قول رفیق‌مون «نوستالژی پاور انیمه بالای هزاره». فضای انیمه و طراحی‌هاش قشنگ حس و حال آثار ۳۰ سال پیش رو واسه آدم زنده می‌کنه. ولی خب، مسلما من هم مثل ایشون جزو مخاطب‌هاش نیستم!

شروع‌اش نه خوب بود، نه خیلی بد. فعلا معلوم نیست که سازنده‌ها می‌خوان همین‌طور به‌طور اغراق‌آمیز رو جذابیت‌های تین‌ایجری تمرکز کنن یا اینکه قراره کار پخته‌تری تحویل‌مون بدن. از تم داستان بدم نیومد البته.

خودشه! دنبال همین بودم! این انیمه فضای دلپذیر و شخصیت‌های دوست‌داشتنی‌ای داره و تا حدی یادآور «اوساگی دراپ» عزیزه. از اونجا که خودم تا اندازه‌ای مثل شخصیت اصلی بی‌کله هستم، جذابیت انیمه برام دو چندان شده. بی‌صبرانه منتظر قسمت بعدی‌ام.

پ.ن: انیمه‌های فصل قبل رو که نیمه‌کاره ول کردم رفت، امیدوارم حرکت‌اش باشه، این فصل دستکم یک سری رو تا آخر ببینم!

شانس منو انصافا تو تاریخ باید بنویسن! :(
ینی برم دریا دریا خشک میشه! :((
ما یه مانگا Area D رو دوست داشتم و ترجمشو شروع کردیم، اونم نویسندش داره با سر می بره تو دیوار!
خدا آخه من چرا مستحق اینم؟ :((

کسی مانگای خوب برای ترجمه نداره ما یکم اعاده حیثیت کنیم؟

No Game No Life
no_game_no_life.jpg

شنیده بودم خوبه . اینا پرسیدم کسی دیده یا نه . کسی جواب نداد تصمیم گرفتم خودم برم ببینم :دی
در واقع داستان . مدینه فاضله یه یک اوتاکو ی گیمر هست :دی . بهترین دنیایی که یک اوتاکو ی گیمر تصور میکنه :دی
داستان از این قراری این داداش و خواهر تو این دنیا گیمر های خفن خوفی هستن که هیچکس نمیتونه شکستشون بده و اوتاکوی خفنی هستن و از نظر هوشی باهوش ترین انسان هان . ضد اجتماع . بدون تحصیل .NEET خودمون :دی . مثلا این قدر خفنن که هر کدوم 2 تا کارکتر هم زمان کنترول میکنن :دی . بعد راوی میگه دنیای ما چقدر بده و اصلا حال نمیده و اینا :دی . خدای یک دنیایی میاد اینارو میبره دنیای خودش :دی . دنیایی که 10 تا قانون داره و همه چیز با بازی مشخص میشه . بعد این دو شخصیت میرن که خدای این دنیا رو شکست بدن .
انیمه سرشار از ببیگ اوپای هست :دی :دی :دی . در کل تو این 8 قسمتنی که دیدم . انیمه ی خوبی بود :دی . در این بحران بی انیمه ای میشه دیدش :دی

---

من تنها کسیم که فکر میکنه Clannad overrated هست ؟ :دی اونقر باش حال نکردم .
کلا من انیمه ای که تم دبیرستانی باشه حال نکردم . به غیر از GTO :دی

---

Suzumiya Haruhi no Shoushitsu

یک انیمه ی سینمایی 3 ساعته . 20 دقیقه اول خیلی بد میگزه :| من خودم 3 بار دیدم که تونستم اولشو رد کنم . ولی بعدش قشنگ میشه . بازم بنظرم Overrated هست ولی
اول این که تم اش دبیرستانی بود تو ذوق بود . دووم اینکه این یارو پسره گین (چون دوبلورش گینتوکی بود بش میگم گین :دی ) چرا اینقدر مهمه که یک اندروید بیاد دنیارو عوض کنه . اصلا سازمان اندروید رو گزاشته تو دور اول ؟؟؟ اونم تو یک دبیرستان ؟ :| خیلی این مدلش تو اعصاب بود

Last edited by a moderator:
کد گیاس از اپیزود 9 تازه برام جالب شد :دی ولی هنوزم تا اینجا دث نوت رو ترجیح میدم :-" :دی
===

یه انیمه یافتم با نام Panty & Stocking with Garterbelt :دی نام رو دریابید :دی میره که دانلود بشه :دی

یه انیمه یافتم با نام Panty & Stocking with Garterbelt :دی نام رو دریابید :دی میره که دانلود بشه :دی

ندیدی مگه؟! :d

زودتر دانلود کن که خیلی باحاله.

qfnvempuab6knt1kgm6u.jpg

ki2isei3l8dye3n2yy0x.jpg

f0qutgobyxp0ul84ilo7.jpg

fchn955nlet9dc5eiwnq.jpg

hgbavllo09tetny8np81.jpg

q69cgmi9zkxyo0pyxqxm.jpg

hu5xq00tesc2ty0v7gv8.jpg

zy7s37qss98z6w2h9whp.jpg

efcfiov34li8wr5bpa21.jpg

njdmcc73eu0pfdzezhjm.jpg

g6as7xsdjfae5dx8wjlm.jpg

tn7kdvx9h2auq6mxmzwp.jpg

البته انیمه‌اش جوری نیست که کلاً چیزی بخواد برات اسپویل بشه... هر قسمت از 2 تا داستان 10 دقیقه‌ای تشکیل شده که سوژه‌های خیلی خفن و جالبی دارن.

در کل جزء کارهای خیلی باحال و خنده 2010 بود... حتماً ببینش.

steins;gate هم دیدم،بسیار عالی بود!!
فکر کنم انیمه کوتاه های خوب رو دیدم تا حالا :دی
steins;gate
death note
code geass
fullmetal alchemist:brotherhood
samurai champloo
attack on titan
اینا رو یادم میاد فعلاً ! وبلی باز هم دیدم ولی اینها مهم هاش بوده !!چیز خوب دیگه ای بود بگید!
کلاً انیمه کوتاه ترجیح میدم نسبت به بلند!

steins;gate هم دیدم،بسیار عالی بود!!
فکر کنم انیمه کوتاه های خوب رو دیدم تا حالا :دی
steins;gate
death note
code geass
fullmetal alchemist:brotherhood
samurai champloo
attack on titan
اینا رو یادم میاد فعلاً ! وبلی باز هم دیدم ولی اینها مهم هاش بوده !!چیز خوب دیگه ای بود بگید!
کلاً انیمه کوتاه ترجیح میدم نسبت به بلند!

Mushishi
Gurren Lagann
Cowboy Bebop
Fate/Zero
JoJo's Bizarre Adventure
Psycho-Pass

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• XsmokeX
  • Jaw

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن