mehdi_iron
کاربر سایت
چند روزی وحشتناک سرم شلوغ بود و هیچی ندیدم. ییهو نشستم همه انیمه ها رو بردم جلو:d
وان پیس رو رسوندم به 316
این انیمه هر چی میره جلوتر قشنگ تر میشه!! البته اون وسطاش یه چند قسمتی افت میکنه ولی در کل پیشرفته...
فیلم FMA:Brotherhood رو هم دیدم. قشنگ بود. ولی به پای انیمه نمیرسید. (نبایدم برسه. همش 2 ساعته دیگه
وان پیس رو رسوندم به 316
این انیمه هر چی میره جلوتر قشنگ تر میشه!! البته اون وسطاش یه چند قسمتی افت میکنه ولی در کل پیشرفته...
Enies lobby خیلی قشنگ بود!! گذشته روبین رو که نشون داد باعث شد از روبین خیلی خوشم بیاد. الان جزو یکی از کاراکتر های مورد علاقم میباشد. از گذشتش خیلی ناراحت شدم. مخصوصا اونجا که مادرش رو دید!! اشک تو چشمام جمع شده بود...
تا مادرش رو دید ازش جدا شد!! خیلی ناراحت کننده بود.
جنگ ها هم که خیلی کامل و منطقی بود(از لحاظ قدرت) به جز اخرین مبارزه بین لوفی و لوچی!! به نظرم داشت بیننده رو مسخره میکرد. وقتی بعد از اون ضربه هایی که لوچی به لوفی میزد که لوفی داشت له میشد داشتم با خودم میگفتم : بمیر دیگه لعنتی:d (البته از لوفی خوشم میاداااا ولی خداییش باید دیگه میمرد)
بعدش هم لوفی پاشد و 2 تا نعره کشید و لوچی رو با خاک یکسان کرد.
فرار کردنشون از بین اون همه کشتی marine ها یه جک بود. هر از گاهی برم ببینم بخندم. ییهو مری از زیر آب میاد بیرون میگه بریم دریانوردی کنیم
لامصب یه سر و گردن از تخیلات بالا بود..... (اون موقع سرم رو میزدم به دیوار:d)
به سراغ صحنه بعدی میروم.....
اونجا که مری رو آتش زدن..... خیلی قشنگ بود. واقعا با این صحنه حال کردم. چه آهنگی گذاشته بود.... یکی لطف کنه آهنگش رو برام بفرسته.
پدر و پدر بزرگ لوفی هم مشخص شدن. اینا خانوادگی شاخن....
صحنه ای که پدربزرگش داشت نصیحتش میکرد با هم دیگه خوابشون برد... من واقعا مردم از خنده
ریش سفید و شنکس با هم ملاقات کردن. تازه داره به جاهای قشنگش میرسه....
تا مادرش رو دید ازش جدا شد!! خیلی ناراحت کننده بود.
جنگ ها هم که خیلی کامل و منطقی بود(از لحاظ قدرت) به جز اخرین مبارزه بین لوفی و لوچی!! به نظرم داشت بیننده رو مسخره میکرد. وقتی بعد از اون ضربه هایی که لوچی به لوفی میزد که لوفی داشت له میشد داشتم با خودم میگفتم : بمیر دیگه لعنتی:d (البته از لوفی خوشم میاداااا ولی خداییش باید دیگه میمرد)
بعدش هم لوفی پاشد و 2 تا نعره کشید و لوچی رو با خاک یکسان کرد.
فرار کردنشون از بین اون همه کشتی marine ها یه جک بود. هر از گاهی برم ببینم بخندم. ییهو مری از زیر آب میاد بیرون میگه بریم دریانوردی کنیم
لامصب یه سر و گردن از تخیلات بالا بود..... (اون موقع سرم رو میزدم به دیوار:d)به سراغ صحنه بعدی میروم.....
اونجا که مری رو آتش زدن..... خیلی قشنگ بود. واقعا با این صحنه حال کردم. چه آهنگی گذاشته بود.... یکی لطف کنه آهنگش رو برام بفرسته.
پدر و پدر بزرگ لوفی هم مشخص شدن. اینا خانوادگی شاخن....
صحنه ای که پدربزرگش داشت نصیحتش میکرد با هم دیگه خوابشون برد... من واقعا مردم از خنده

ریش سفید و شنکس با هم ملاقات کردن. تازه داره به جاهای قشنگش میرسه....
فیلم FMA:Brotherhood رو هم دیدم. قشنگ بود. ولی به پای انیمه نمیرسید. (نبایدم برسه. همش 2 ساعته دیگه

البته از بانو بایونتا هم بدش میاد!!!!
:-o