Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند روزی وحشتناک سرم شلوغ بود و هیچی ندیدم. ییهو نشستم همه انیمه ها رو بردم جلو:d
وان پیس رو رسوندم به 316
این انیمه هر چی میره جلوتر قشنگ تر میشه!! البته اون وسطاش یه چند قسمتی افت میکنه ولی در کل پیشرفته...

Enies lobby خیلی قشنگ بود!! گذشته روبین رو که نشون داد باعث شد از روبین خیلی خوشم بیاد. الان جزو یکی از کاراکتر های مورد علاقم میباشد. از گذشتش خیلی ناراحت شدم. مخصوصا اونجا که مادرش رو دید!! اشک تو چشمام جمع شده بود...:((
تا مادرش رو دید ازش جدا شد!! خیلی ناراحت کننده بود.
جنگ ها هم که خیلی کامل و منطقی بود(از لحاظ قدرت) به جز اخرین مبارزه بین لوفی و لوچی!! به نظرم داشت بیننده رو مسخره میکرد. وقتی بعد از اون ضربه هایی که لوچی به لوفی میزد که لوفی داشت له میشد داشتم با خودم میگفتم : بمیر دیگه لعنتی:d (البته از لوفی خوشم میاداااا ولی خداییش باید دیگه میمرد)
بعدش هم لوفی پاشد و 2 تا نعره کشید و لوچی رو با خاک یکسان کرد.
فرار کردنشون از بین اون همه کشتی marine ها یه جک بود. هر از گاهی برم ببینم بخندم. ییهو مری از زیر آب میاد بیرون میگه بریم دریانوردی کنیم:p لامصب یه سر و گردن از تخیلات بالا بود..... (اون موقع سرم رو میزدم به دیوار:d)
به سراغ صحنه بعدی میروم.....
اونجا که مری رو آتش زدن..... خیلی قشنگ بود. واقعا با این صحنه حال کردم. چه آهنگی گذاشته بود.... یکی لطف کنه آهنگش رو برام بفرسته.
پدر و پدر بزرگ لوفی هم مشخص شدن. اینا خانوادگی شاخن....
صحنه ای که پدربزرگش داشت نصیحتش میکرد با هم دیگه خوابشون برد... من واقعا مردم از خنده:))
ریش سفید و شنکس با هم ملاقات کردن. تازه داره به جاهای قشنگش میرسه....

فیلم FMA:Brotherhood رو هم دیدم. قشنگ بود. ولی به پای انیمه نمیرسید. (نبایدم برسه. همش 2 ساعته دیگه;))

چند روزی وحشتناک سرم شلوغ بود و هیچی ندیدم. ییهو نشستم همه انیمه ها رو بردم جلو:d
وان پیس رو رسوندم به 316
این انیمه هر چی میره جلوتر قشنگ تر میشه!! البته اون وسطاش یه چند قسمتی افت میکنه ولی در کل پیشرفته...

Enies lobby خیلی قشنگ بود!! گذشته روبین رو که نشون داد باعث شد از روبین خیلی خوشم بیاد. الان جزو یکی از کاراکتر های مورد علاقم میباشد. از گذشتش خیلی ناراحت شدم. مخصوصا اونجا که مادرش رو دید!! اشک تو چشمام جمع شده بود...:((
تا مادرش رو دید ازش جدا شد!! خیلی ناراحت کننده بود.
جنگ ها هم که خیلی کامل و منطقی بود(از لحاظ قدرت) به جز اخرین مبارزه بین لوفی و لوچی!! به نظرم داشت بیننده رو مسخره میکرد. وقتی بعد از اون ضربه هایی که لوچی به لوفی میزد که لوفی داشت له میشد داشتم با خودم میگفتم : بمیر دیگه لعنتی:d (البته از لوفی خوشم میاداااا ولی خداییش باید دیگه میمرد)
بعدش هم لوفی پاشد و 2 تا نعره کشید و لوچی رو با خاک یکسان کرد.
فرار کردنشون از بین اون همه کشتی marine ها یه جک بود. هر از گاهی برم ببینم بخندم. ییهو مری از زیر آب میاد بیرون میگه بریم دریانوردی کنیم:p لامصب یه سر و گردن از تخیلات بالا بود..... (اون موقع سرم رو میزدم به دیوار:d)
به سراغ صحنه بعدی میروم.....
اونجا که مری رو آتش زدن..... خیلی قشنگ بود. واقعا با این صحنه حال کردم. چه آهنگی گذاشته بود.... یکی لطف کنه آهنگش رو برام بفرسته.
پدر و پدر بزرگ لوفی هم مشخص شدن. اینا خانوادگی شاخن....
صحنه ای که پدربزرگش داشت نصیحتش میکرد با هم دیگه خوابشون برد... من واقعا مردم از خنده:))
ریش سفید و شنکس با هم ملاقات کردن. تازه داره به جاهای قشنگش میرسه....

فیلم FMA:Brotherhood رو هم دیدم. قشنگ بود. ولی به پای انیمه نمیرسید. (نبایدم برسه. همش 2 ساعته دیگه;))
one piece 250-316
نمیدونم بر چه اساسی میگی شکست لوچی غیر منظقی بود...
واقعا مبارزه لوچی و لوفی از زیبا ترین و منطقی ترین مبارزه های بود من دیدم...
توی یک هفته اخیر این مبارزه رو بیشتر از 7-8 دفعه دیدم...
در مورد گوئینگ مری هم واقعا اگه توجه میکردی خیلی هم با احساس و عالی در موردش کار شده و چیز سر سری که مانگاکا با یه باد گلو
بهش رسیده نیست...از ارک جزیره اسمانی میدونسته چیکار باید در این مورد بکنه....

one piece 250-316
نمیدونم بر چه اساسی میگی شکست لوچی غیر منظقی بود...
واقعا مبارزه لوچی و لوفی از زیبا ترین و منطقی ترین مبارزه های بود من دیدم...
توی یک هفته اخیر این مبارزه رو بیشتر از 7-8 دفعه دیدم...
در مورد گوئینگ مری هم واقعا اگه توجه میکردی خیلی هم با احساس و عالی در موردش کار شده و چیز سر سری که مانگاکا با یه باد گلو
بهش رسیده نیست...از ارک جزیره اسمانی میدونسته چیکار باید در این مورد بکنه....

من منظورم این نبود که مبارزه با لوچی بد باشه!! اتفاقا کامل بود و قشنگ!! ولی با برنده شدن لوفی مشکل داشتم. خودت قضاوت کن که یکی مثل چی کتک بخوره بعد پا شه یه نعره بزنه بگیره طرف رو به بار کتک ببنده. (منطق میبینی؟)
به نظرم لوچی یه کم قوی تر بود!! و باید پیروز میشد ولی نشد.... کاریش نمیشه کرد دیگه!:d فقط نظرم این بود...
در مورد مری هم کاملا حق با شما هست!! به قول خودت با احساس بود. من خودم گفتم که موقع آتش زدنش ناراحت شدم. ولی اینکه مری از انیس لابی سر در بیاره و اونا رو نجات بده و .... اینش دیگه مسخره بود.
به نظرم مانگاکا نباید میومد محیط اونجا رو طوری برای فرار لوفی و بقیه میبست که مجبور شه با آوردن مری اینا رو از مخمصه نجات بده.... رسما میتونم تو معجزه دسته بندیش کنم.;)
ولی با همه ی این تفاسیر انیمه ی قشنگی هست و داره قشنگ تر هم میشه....
من کلا با این جور صحنه ها که بالا گفتم مشکل دارم.... اینجا چند بار دوستان نصیحت کردن مارو... ولی ما به راه راست هدایت نمیشیم. نمی دونم چرا؟!!!:d

یه سوال مبتدیانه:یکی به ما میگه آرک چیه؟:pاگه توضیح کاملی بدین خیلی خوبه:)
خب ، چون هیشکی نمیخواد جوابت رو بده یکم از اطلاعات ناقص خودم بهت میدم :dآرک به هر چند قسمتی که یه داستان مشترک رو روایت میکنن میگن ( فکر کنم خیلی بد توضیح دادم :d )

اینجا همه صاحب میکاسا هستن :d

- - -ویرایش - - -

خب ، چون هیشکی نمیخواد جوابت رو بده یکم از اطلاعات ناقص خودم بهت میدم :dآرک به هر چند قسمتی که یه داستان مشترک رو روایت میکنن میگن ( فکر کنم خیلی بد توضیح دادم :d )
نه آقا درست گفتی دیگه :d کجاش بد بود.
ارک به هر چند قسمت یه مانگا یا انیمه میگن که یه خط داستانی رو دنبال می کنه. تو انیمه های شونن طولانی معمولا هر 330-40 قسمت یه آرکه. تو انیمه های School و این حرفا گاهی یه قسمت خودش یه آرک میشه.
مثلا:
تو HxH کل Hunter Exam میشه یه آرک.
یا مثلا تو نارتو کل بخش Chunin Exam
یا تو بلیچ مثلا کل قضایای مربوط به آیزن (از وقتی نقشش مشخص شد تا ایچیگو پخش کرد) میشه آرک آیزن!

من منظورم این نبود که مبارزه با لوچی بد باشه!! اتفاقا کامل بود و قشنگ!! ولی با برنده شدن لوفی مشکل داشتم. خودت قضاوت کن که یکی مثل چی کتک بخوره بعد پا شه یه نعره بزنه بگیره طرف رو به بار کتک ببنده. (منطق میبینی؟)
به نظرم لوچی یه کم قوی تر بود!! و باید پیروز میشد ولی نشد.... کاریش نمیشه کرد دیگه!:d فقط نظرم این بود...
در مورد مری هم کاملا حق با شما هست!! به قول خودت با احساس بود. من خودم گفتم که موقع آتش زدنش ناراحت شدم. ولی اینکه مری از انیس لابی سر در بیاره و اونا رو نجات بده و .... اینش دیگه مسخره بود.
به نظرم مانگاکا نباید میومد محیط اونجا رو طوری برای فرار لوفی و بقیه میبست که مجبور شه با آوردن مری اینا رو از مخمصه نجات بده.... رسما میتونم تو معجزه دسته بندیش کنم.;)
ولی با همه ی این تفاسیر انیمه ی قشنگی هست و داره قشنگ تر هم میشه....
من کلا با این جور صحنه ها که بالا گفتم مشکل دارم.... اینجا چند بار دوستان نصیحت کردن مارو... ولی ما به راه راست هدایت نمیشیم. نمی دونم چرا؟!!!:d
one piece 250-316
نبسته بلکه از همون اولشم اودا (مانگاکا)قصدش همین بوده که فضای فرار رو تنگ کنه تا
مد اومدن مری رو فراهم کنه ...وقتی که اون دماغ مکعبیه تو کاراگاه مخفی توم مری رو میفسته پایین یا وقتی که ایسبرگ اونو تعمیر موقت میکنه و...
البته این نظر منه و نظر شما هم قابل احترامه و چیز دیگه ای من در این مورد نمیگم

اینجا همه صاحب میکاسا هستن :d

- - -ویرایش - - -

نه آقا درست گفتی دیگه :d کجاش بد بود.
ارک به هر چند قسمت یه مانگا یا انیمه میگن که یه خط داستانی رو دنبال می کنه. تو انیمه های شونن طولانی معمولا هر 330-40 قسمت یه آرکه. تو انیمه های School و این حرفا گاهی یه قسمت خودش یه آرک میشه.
مثلا:
تو HxH کل Hunter Exam میشه یه آرک.
یا مثلا تو نارتو کل بخش Chunin Exam
یا تو بلیچ مثلا کل قضایای مربوط به آیزن (از وقتی نقشش مشخص شد تا ایچیگو پخش کرد) میشه آرک آیزن!

ممنون. من شوخی کردم با مسلم!:">

یه سوال دیگه این اسم هاشون (اسم آرک منظورمه) چطور انتخاب میشه؟

ممنون. من شوخی کردم با مسلم!:">

یه سوال دیگه این اسم هاشون (اسم آرک منظورمه) چطور انتخاب میشه؟
گاهی وقتا خود مانگاکا اول یه آرک می نویسه، گاهی وقتا هم فن ها تصمیم می گیرن که از این به بعد به اون داستان چی بگن. :d
ولی خوب معمولا معلومه دیگه. کوتاه ترین اسمی که کل اتفاقات اون داستان رو نشون بده :d

آقا میکاسا مال منه ! ;;)

بانو آیرسویل عزیز دل ما رو که امیرحسین غصب کرده ! :((:(

آخه یکی نیست بهش بگه برو با همون ایسکندرت باش خو , بانوی ما رو چکار داری! 8-| البته از بانو بایونتا هم بدش میاد!!!! :|:-o

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or