Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
میکاسا برای خودتون ! :دی ما یه بانو آرتوریا داریم که خوشبختانه به جز من و سینا کسی باهاش حال نمیکنه و ما دو تا هم یه جوری با همدیگه کنار میایم ! :دی

اینم جزو بانوان به حساب میاد ؟ :-"

545043d1394898997-31.jpg

اون دوستانی که ادعای صاحبی میکاسا رو دارن باید یک مقدار جدی‌تر با قضیه برخورد کنن.... حالا چجوری؟
ببینید و یاد بگیرید!
---------------------------------------------

چند سال پیش یک Otaku مخ تعطیل (بلا نسبت من و دوستان) یا یکی از شخصیتهای بازی Love Plus ازدواج کرد

14968272435487175590.jpg

Sal9000

این بازی یک Galge یا همون Dating Simulator خیلی معروفه که رو DS منتشر شد و شماره جدیدش هم قراره برای 3DS بیاد... از همون بازیهایی که توش Love میترکونی و قرار میزاری و باقی ماجرا!

52000890631086189962.jpg

Nene Anegasaki

این خوشگل پسر که تو عکس میبینیدش سال 2009 با Nene Anegasaki یکی از شخصیت‌های بازی Love Plus ازدواج غیر رسمی کرده و یک مراسم کوچیک و مختصری هم گرفت که از طریق NicoNico (یوتیوب ژاپنی‌) پخش زنده داشت و چند تا از دوستانش هم تو مراسم شرکت داشتن.

از استاد Sal9000 (اسمی که داماد بالایی بهش معروفه) بگذریم میرسیم به حاج آقا Lee Jin-gyu یک Otaku 28 ساله اهل کشور کره که نیم رخ یک شباهتهایی به پسر KimSung خدابیامرز هم داره...

ایشون سال 2010 با یک بالش ازدواج (غیر رسمی) کرد...!

96424337090637931216.jpg

Lee Jin-gyu

بالش ایشون از این بالش بغلی‌هاست که موقع خواب بغل میکنی تا جیگرت حال بیاد...

این بالش عکس Fate Testarossa یکی از شخصیت‌های انیمه Mahou Shojo Lyrical Nanoha روش چاپ شده... بعد از جاری شدن خطبه عقد، بوسه انفجاری ایشون بر این بالش یکی از صحنه‌های بیادموندنی قرن 21 رو رقم زده.

03224229370774463442.jpg

Fate Testarossa

این دو گل نو شکُفته (Jin-gyu بهمراه عروس خانم) به همدیگه همه جا میرن... پارک میرن، دوچرخه سواری میکنن و... یکی از دوستان داماد هم گقته که هر روز غذای جداگونه‌ای برای عروس خانم سِرو میشه. (روزی 3 وعده)

از حاج آقا Jin-gyu هم میگذریم و میرسیم به دکتر Taichi Takashita.... ایشون کلاس کاریش کلاً با دو نفر قبلی فرق میکنه و اصلاً و ابداً قصد نداره که به صورت غیر رسمی ازدواج کنه.

جناب دکتر سال 2008 یک درخواست به دولت و مجلس ژاپن داد مبنی بر اینکه ازدواج با شخصیت‌های کارتونی و غیر واقعی آزاد و رسمی بشه.

بعدش هم یک کمپین راه انداخت تا 1 میلیون امضا برای این قضیه جمع کنه و ادامه قضایا... نکته مهم قضیه اینه که دکتر جان از سال 2008 تا حالا بیخیال نشده و قصدی هم برای کوتاه اومدن نداره.... این روحیه انقلابی و شکست‌ناپذیرش تمام دولتمردان ژاپنی رو انگشت به دهن گذاشته.

بخشی از سخنان دکتر Takashita بعد از تسلیم کردن دادخواست به دولت:

"من دیگه هیچ علاقه‌ای به دنیای 3 بعدی ندارم (دنیا واقعی منظورشه)... من بیشتر علاقه دارم که تبدیل به یکی از ساکنین دنیای 2 بعدی بشم (دنیای انیمه منظورشه)

هر چند بنظر میاد که با تکونولوژی حال حاضر این کار غیر ممکنه (سفر به دنیای انیمه و زندگی همونجا) ولی حداقل باید امکان ازدواج رسمی با شخصیت‌های 2 بعدی داده بشه"

استنباط بنده از سخنان دکتر اینه که اگه یک روزی خدایی نکرده تکنولوژی اونقدری پیشرفت کرد که رفتیم تو فیخالدون انیمه!! اونوقت معلوم باشه که کی همسره کیه! و دیگه دعوا و درگیری پیش نیاد.

همه اینها رو گفتم که یکم دست بجنبید و برای رسیدن به یگانه عشق زندگیتون تلاش کنید... پس فردا دیدی یک چَپر چُلاغی از خطه اندونزی (SnK اونجا خیلی معروفه) رفت و میکاسا رو زد به نام خودش.

تا یادم نرفته اینم بگم که یک گوساله دیگه‌ای هم بود (ژاپنی) که قصد داشت با Haruhi ازدواج کنه... اگه کسی اسم، عکس و آدرسی ازش داره برام PM کنه که اولین فرصت برم یک حالی بهش بدم تا دیگه با ناموس مردم شوخی نکنه!

54664701026194496724.jpg

میگم کلیمور رو هم نصفشو تقریبا دیدم این که به سلامتی تموم میشه دیگه؟ یا اینم میره توی مانگا؟
یه پایانی داره. که اوایل فکر می کردم خیلی چرته. اما با سمت و سویی که مانگاش داره میره، بهت اطمینان میدم از پایان احتمالی مانگا خیلی بهتره:دی

میکاسا برای خودتون ! :دی ما یه بانو آرتوریا داریم که خوشبختانه به جز من و سینا کسی باهاش حال نمیکنه و ما دو تا هم یه جوری با همدیگه کنار میایم ! :دی
مرسی سلیقهb-)

پتانسیلش رو دارید که به سمت انیمه های tsundere هم برید:دی
اینم جزو بانوان به حساب میاد ؟ :-"

545043d1394898997-31.jpg

عکس که معلوم نیست. اما اگر گدومازوی ناروتو منظورت بوده، معلوم نیست. یعنی ابرهای تردید پیچیده شده هویتش:-"
=======================
کسی اعلام نکرد که سری دوم دورارارارارارا قراره ساخته بشه؟:-"
به هر حال قراره ساخته بشه:-"

اون دوستانی که ادعای صاحبی میکاسا رو دارن باید یک مقدار جدی‌تر با قضیه برخورد کنن.... حالا چجوری؟
ببینید و یاد بگیرید!
---------------------------------------------

چند سال پیش یک Otaku مخ تعطیل (بلا نسبت من و دوستان) یا یکی از شخصیتهای بازی Love Plus ازدواج کرد

14968272435487175590.jpg

Sal9000

این بازی یک Galge یا همون Dating Simulator خیلی معروفه که رو DS منتشر شد و شماره جدیدش هم قراره برای 3DS بیاد... از همون بازیهایی که توش Love میترکونی و قرار میزاری و باقی ماجرا!

52000890631086189962.jpg

Nene Anegasaki

این خوشگل پسر که تو عکس میبینیدش سال 2009 با Nene Anegasaki یکی از شخصیت‌های بازی Love Plus ازدواج غیر رسمی کرده و یک مراسم کوچیک و مختصری هم گرفت که از طریق NicoNico (یوتیوب ژاپنی‌) پخش زنده داشت و چند تا از دوستانش هم تو مراسم شرکت داشتن.

از استاد Sal9000 (اسمی که داماد بالایی بهش معروفه) بگذریم میرسیم به حاج آقا Lee Jin-gyu یک Otaku 28 ساله اهل کشور کره که نیم رخ یک شباهتهایی به پسر KimSung خدابیامرز هم داره...

ایشون سال 2010 با یک بالش ازدواج (غیر رسمی) کرد...!

96424337090637931216.jpg

Lee Jin-gyu

بالش ایشون از این بالش بغلی‌هاست که موقع خواب بغل میکنی تا جیگرت حال بیاد...

این بالش عکس Fate Testarossa یکی از شخصیت‌های انیمه Mahou Shojo Lyrical Nanoha روش چاپ شده... بعد از جاری شدن خطبه عقد، بوسه انفجاری ایشون بر این بالش یکی از صحنه‌های بیادموندنی قرن 21 رو رقم زده.

03224229370774463442.jpg

Fate Testarossa

این دو گل نو شکُفته (Jin-gyu بهمراه عروس خانم) به همدیگه همه جا میرن... پارک میرن، دوچرخه سواری میکنن و... یکی از دوستان داماد هم گقته که هر روز غذای جداگونه‌ای برای عروس خانم سِرو میشه. (روزی 3 وعده)

از حاج آقا Jin-gyu هم میگذریم و میرسیم به دکتر Taichi Takashita.... ایشون کلاس کاریش کلاً با دو نفر قبلی فرق میکنه و اصلاً و ابداً قصد نداره که به صورت غیر رسمی ازدواج کنه.

جناب دکتر سال 2008 یک درخواست به دولت و مجلس ژاپن داد مبنی بر اینکه ازدواج با شخصیت‌های کارتونی و غیر واقعی آزاد و رسمی بشه.

بعدش هم یک کمپین راه انداخت تا 1 میلیون امضا برای این قضیه جمع کنه و ادامه قضایا... نکته مهم قضیه اینه که دکتر جان از سال 2008 تا حالا بیخیال نشده و قصدی هم برای کوتاه اومدن نداره.... این روحیه انقلابی و شکست‌ناپذیرش تمام دولتمردان ژاپنی رو انگشت به دهن گذاشته.

بخشی از سخنان دکتر Takashita بعد از تسلیم کردن دادخواست به دولت:

"من دیگه هیچ علاقه‌ای به دنیای 3 بعدی ندارم (دنیا واقعی منظورشه)... من بیشتر علاقه دارم که تبدیل به یکی از ساکنین دنیای 2 بعدی بشم (دنیای انیمه منظورشه)

هر چند بنظر میاد که با تکونولوژی حال حاضر این کار غیر ممکنه (سفر به دنیای انیمه و زندگی همونجا) ولی حداقل باید امکان ازدواج رسمی با شخصیت‌های 2 بعدی داده بشه"

استنباط بنده از سخنان دکتر اینه که اگه یک روزی خدایی نکرده تکنولوژی اونقدری پیشرفت کرد که رفتیم تو فیخالدون انیمه!! اونوقت معلوم باشه که کی همسره کیه! و دیگه دعوا و درگیری پیش نیاد.

همه اینها رو گفتم که یکم دست بجنبید و برای رسیدن به یگانه عشق زندگیتون تلاش کنید... پس فردا دیدی یک چَپر چُلاغی از خطه اندونزی (SnK اونجا خیلی معروفه) رفت و میکاسا رو زد به نام خودش.

تا یادم نرفته اینم بگم که یک گوساله دیگه‌ای هم بود (ژاپنی) که قصد داشت با Haruhi ازدواج کنه... اگه کسی اسم، عکس و آدرسی ازش داره برام PM کنه که اولین فرصت برم یک حالی بهش بدم تا دیگه با ناموس مردم شوخی نکنه!

54664701026194496724.jpg

رسما همشون از مخ بی بهره ان... :|
البته به دوستانی داخلی توهینی نشه ها ...با شما نبودم ...:دی

سلام
میکاسا برای خودتون !
:biggrin1:
ما یه بانو آرتوریا داریم که خوشبختانه به جز من و سینا کسی باهاش حال نمیکنه و ما دو تا هم یه جوری با همدیگه کنار میایم !
خو برای بن کردن آریا یکم عذاب وجدان داشتم . حالا که انصراف داده بقیتون رو با خیال راحت میفرستم برین . بیاید جلو :دی

عکس که معلوم نیست. اما اگر گدومازوی ناروتو منظورت بوده، معلوم نیست. یعنی ابرهای تردید پیچیده شده هویتش
:-"
البته با در نظر گرفتن این که من ناروتو رو ندیدم ، پس مطمئنا منظورم اون گدومارو نیست :-"

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
F*ck it. I'll do the same

خو برای بن کردن آریا یکم عذاب وجدان داشتم . حالا که انصراف داده بقیتون رو با خیال راحت میفرستم برین . بیاید جلو :biggrin1:
برادر من از سنت خجالت بکش آخه آدم که با دختر بچه های 16-17 ساله نمیگرده :|:دی برو وگرنه سر کارت با قانونه به علاوه تیزی خودمون :دی.

سلام
برادر من از سنت خجالت بکش آخه آدم که با دختر بچه های 16-17 ساله نمیگرده
:|:biggrin1:
برو وگرنه سر کارت با قانونه به علاوه تیزی خودمون
.
دل باید جوون باشه :دی
برای تیزی شما هم چماق داریم :دی

اگه یه Official Waifu Thread داشتیم وضعیتمون این نبود که سر میکاسا دعوا بشه :دی

پ.ن: دور هیناتا-ساما رو خط بکشید :دی صاحاب داره :دی محض اطلاع گفتم :دی
=================

خوب باشه بانو هیناتا مال شما بانو بایونتا مال من :d خوبه؟ >:)

آقا با Platonic Waifu آدم کاری نداشته باشید دیگه! :| :دی

آخرین ویرایش:
اگه یه Official Waifu Thread داشتیم وضعیتمون این نبود که سر میکاسا دعوا بشه :دی

پ.ن: دور هیناتا-ساما رو خط بکشید :دی صاحاب داره :دی محض اطلاع گفتم :دی
خوب باشه بانو هیناتا مال شما بانو بایونتا مال من :d خوبه؟ >:)

- - -ویرایش - - -

یعنی از میکاسا و آرتوریا هم خطرناکتره ؟:-"
بیچاره فقط یکم سادیسم داره :d
الان آرتوریا خطرناکه؟ :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or