mahdiyg
کاربر سایت
یه پایانی داره. که اوایل فکر می کردم خیلی چرته. اما با سمت و سویی که مانگاش داره میره، بهت اطمینان میدم از پایان احتمالی مانگا خیلی بهتره
خدا لعنتشون کنه....اینم برا ادامه به مانگا احتیاج داره ...
ولی با فیلر آخرش رو تموم میکنن ...
"مهم اینه که روند داستان لذت بخشه ، وگرنه پایان نداشتنش زیاد مهم نیست " : مسلم :dخدا لعنتشون کنه....
اینا که نمیخوان تموم کنن یچیزی رو اصلا از اول چرا شروعش میکنن؟
خوب یا کامل انیمه بسازن یا کامل مانگا
سبک مهم نیست فقط نه انقدر توش احساسات موج بزنه مثله sword art online ک مخاطبو خسته کنه, زیادم خشک نباشه مثله psycho passچه سبکی رو دوست داری ؟فعلا Death Note پیشنهاد میشه ، البته 37 قسمته
درود
دوستان لطفا ی سری انیمه ی کوتاه (نهایتا 25 قسمت) پیشنهاد بدین تا الانم اینارو دیدم
gosick
steins gate
F/Z
از این سه تا خیلی لذت بردم
psycho pass و attack on titan هم خوب بودن another روهم قصد دارم ببینم
سپاس
25 قسمت اول دث نوت رو حتما ببین. بقیش رو هم حال نداشتی نبین اصلا :dدرود
دوستان لطفا ی سری انیمه ی کوتاه (نهایتا 25 قسمت) پیشنهاد بدین تا الانم اینارو دیدم
gosick
steins gate
F/Z
سپاس
سبک مهم نیست فقط نه انقدر توش احساسات موج بزنه مثله sword art online ک مخاطبو خسته کنه, زیادم خشک نباشه مثله psycho pass
ممنون ولی 37 قسمت واقعا زیاده :d
درود
gosick
steins gate
F/Z
سپاس
سبک مهم نیست فقط نه انقدر توش احساسات موج بزنه مثله sword art online ک مخاطبو خسته کنه, زیادم خشک نباشه مثله psycho pass
فصل اول Kuroko no Basket و Code Geass رو ببین :dمهم نیست فقط نه انقدر توش احساسات موج بزنه مثله sword art online ک مخاطبو خسته کنه, زیادم خشک نباشه مثله psycho pass
بنده گمراه شدم و نشستم پشت مانگای Shingeki no Kyojin ! از یه آدم پاک و معصوم تبدیل شدم به انیمه بین و حالا هم مانگا خوان !! خدا بهم رحم کنه !
اوایلش اصلاً از طراحی هاش خوشم نمی اومد ، ولی کم کم نمیدونم کیفیتش بالاتر رفت یا من بهش عادت کردم که بهتر شد. الآن هم قسمت 16،17 و اون طرفا هستم.
توی مانگا به جایی رسیدن که ماهیت تایتان ها مشخص بشه ؟!
من تنها چیزی که به ذهنم میرسه اینه که یه تشکیلاتی چیزی باشه که حالا به هر دلیلی پشت این قضیه هست و جریان تایتان ها هم از این قراره که آدم ها از سن خیلی کم (شاید حتی نوزادی !!) میرن پشت تایتان ها. تفاوت قد تایتان ها هم برای همین هست و هرچی آدمی که پشتش هست سن کمتری داره ، قد تایتان هم کمتره و به تدریج بزرگ تر میشه. چون از اول هم اون پشت هستن دیگه کنترلی روی بدنشون ندارن و از خودشون اختیاری ندارن که جلوی خوردن ملت رو بگیرن ، برخلاف آدم هایی که توی جوونی و بزرگسالی این کار رو میکنن و میتونن خودشون رو کنترل کنن.
ایده خبیثانه ای هست ، ولی چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه !