Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

دوستان گلم نمی تونم بیام توتک تک پروفایل هاتون تبریک بگم پس در همین جا پیشاپیش سال نو رو بهتون تبریک می گم و امیدوارم در سال پیش رو کامیاب و موفق باشید.:bighug:

ببخشیئد بابت اسپم:دی

به عنوان تبریک سال نو این خبر خوب رو میدم که Space Brothers هفته دیگه توی قسمت 99 تموم میشه :|
خیلی حیف شد. از اون طرف هم رسیدن به این تعداد قسمت برای انیمه ای که فن سرویس و اکشن رو در حد صفر داره خیلی خوب بود.

خوب منم مثل داوود:-" همینجا سال نو رو به تمام بچه های تاپیک و انیمه بین BC تبریک میگم:bighug:
انشاالله سال خوب و خوشی در کنار خانواده داشته باشید! و همینطور پر باشه از انیمه های درست حسابی! :d و انشاالله مهدکودک های دخترونه کمتر بشن و Idolـها هم (فقط به خاطر آریا! :d ) کلا منقرض بشن! :d

فعلا همینا دیگه :-"

پرهام شما ببخش:-"

خوب منم مثل داوود:-" همینجا سال نو رو به تمام بچه های تاپیک و انیمه بین BC تبریک میگم:bighug:
انشاالله سال خوب و خوشی در کنار خانواده داشته باشید! و همینطور پر باشه از انیمه های درست حسابی! :d و انشاالله مهدکودک های دخترونه کمتر بشن و Idolـها هم (فقط به خاطر آریا! :d ) کلا منقرض بشن! :d

فعلا همینا دیگه :-"

پرهام شما ببخش:-"

میدونی نکته جالب سال تحویل امسال واسه من چی بود ؟ :دی

بنده داشتم وان پیس می دیدم و هی می گفتم با خودم " الان میرم پای سفره " یهو صدای جیغ و کف و سوت اومد فهمیدیم که بله سال تحویل رو از دست دادیم:دی

من هم سال نو رو به همه دوستان تبریک میگم. امیدوارم سال خوب و پر انیمه ای داشته باشد. فیلر های ناروتو هم تموم بشه !

من هم سال تحویل پای سفره نبودم. کلا خونه نبودم و هنوزم نیستم. مغازه ام بودم. داشتم سریال کارگاهان واقعی قسمت 4 رو میدیدم . بعدش رفتم سراغ یکی از بهترین انیمه های ساخته شده یعنی Mushi Shi ! :x

قسمت های 3,4,5 رو دیدم . فوق العاده است این انیمه. آخه چقدر قشنگه این انیمه ! موسیقیش رو بگو. شاهکاره ! شاهکاااااااااااااار! ^:)^\m/\m/

خواهشمندم یکی بیاد به من بگه چرا موسیقی این انیمه انقدر قشنگه ! آخه مگه میشه؟ 8-|

2تا از ost هاش رو که قبلا یکی از عشاق این انیمه تو تاپیک گذاشته بود دان کردم همون موقع و فقط لفظ شاهکار رو میتونم براشون بکار ببرم. البته تا الان که تو انیمه پخش نشدن!

اسمشون هم Umi Saki (Unasaka) Yori و Oki Tsu Miya هست. :x

میدونی نکته جالب سال تحویل امسال واسه من چی بود ؟ :دی

بنده داشتم وان پیس می دیدم و هی می گفتم با خودم " الان میرم پای سفره " یهو صدای جیغ و کف و سوت اومد فهمیدیم که بله سال تحویل رو از دست دادیم:دی
حتما شنیدید که هرکی موقع سال تحویل یه کاری انجام بده،تا آخر اون سال همونکارو انجام میده:d؟!

باشد که تا آخر عمرت وان پیس ببینی :d

سال نو به همه تبریک

و آرزوی ما هنوز هم تبدیل شدن منهوای برج خدا به انیمه است!!!یه روزی از این روزا باید اتّفاق بیفته...حالا چه جوریشو نمیدونم:دی به جهنّم ام که کره ایه!!

WOW این قسمت 18.5 مانگای Shingeki no Kyojin و OVA مربوطه عجب چیزی بود !!! کاش بیشتر از این جور چیزها نشون میدادن.
توی انیمه به نظرم باید جزو قسمت های اصلی میذاشتنش ، نه یه قسمت فرعی که شاید خیلی ها نبینن.

راستی این شباهت بین مانگا و انیمه هم خیلی جالبه ! من چون تا حالا با مانگا سر و کار نداشتم ، نمیدونم همه جا این طوری هست یا فقط مربوط به Shingeki no Kyojin میشه. رسماً توی 70،80% موارد اومدن عیناً پلان های مانگا رو تبدیل به انیمه کردن ! :دی حتی خیلی جاها زاویه هم دقیقاً همون هست !

سلام

آریا از کجا گرفتی اینو ؟
نمیدونم لینک تورنت میشه گذاشت یا نه ! :دی
توی http://www.kat.ph سرچ کن Ilse No Techou ، لینکش میاد. اونی که 140 مگ هست چون کسی نظر نداده بود نگرفتم و 56 مگی رو گرفتم. کیفیتش خیلی خوب نیست ، ولی دیگه حس و حال سرچ کردن برای کیفیت بیشتر نبود ! :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or