سلام
انیمورد خو زیرنویس این OVA شینگکی رو نداره . از کجا بگیرمش ؟
4 تا هم اسپیشیال داره که زیرنویس اینا رو هم میخوام .
انیمورد خو زیرنویس این OVA شینگکی رو نداره . از کجا بگیرمش ؟
4 تا هم اسپیشیال داره که زیرنویس اینا رو هم میخوام .
دوستان کسی اسم سریال gto رو میدونه هر چی سرچ کردم چیزی پیدا نکردم....اگه لینک دانلود سراغ داشته باشین که عالی میشه.
سال نو همتون هم مبارک
توی بخش لینک دانلود انیم ورلد هستشدوستان کسی اسم سریال gto رو میدونه هر چی سرچ کردم چیزی پیدا نکردم....اگه لینک دانلود سراغ داشته باشین که عالی میشه.
سال نو همتون هم مبارک
هر چی سرچ میزدم انیمه میاورد ....سلام.
کسی از دوستان لینک با کیفیت (720 یا 1080 ، حجم بالا یا کم حجم) از انیمه Dragon Ball Kai سراغ نداره ؟ (لینک یا تورنت)
Great Teacher Onizuka باید باشه ...
مسلم سریالش ...مطمعنی ...!!توی بخش لینک دانلود انیم ورلد هستش
آهان سریالش رو میگی ، پس چرا تو تاپیک انیمه میپرسی ؟ نمیدونمهر چی سرچ میزدم انیمه میاورد ....
مسلم سریالش ...مطمعنی ...!!
هانتر ایکس هانتر همه ی موارد رو داره :dدوستان یه انیمه معرفی کنین که:
1- روح و شینیگامی و ... نباشه . یعنی با واقعیت نزدیک تر باشه. الان حمله به تایتان ها ترکیبی از واقعیت و تخیل بود که خیلی حال کردم باهاش. تخیل هم دوست دارم خیلی ولی باحال.
2-پیچیده نباشه مثل دفتر مرگ ، اولای این انیمه خوب بود که بعدش دیگه حال نمیداد.
3- کلا انیمه یک هدف رو دنیال کنه ، مثلا بعضی انیمه ها هر قسمتش مثل یک فیلم سینمایی میمونه ، هر قسمت یک داستان جدید که اخرش هم تموم میشه بعدش روز از نو و روزی از نو.
4- از سبک انتقام هم خیلی خوشم میاد ، مثلا برای انتقام تلاش کنه کلی مهارت رزمی یا ... یاد بگیره.
Great Teacher Onizukaدوستان کسی اسم سریال gto رو میدونه هر چی سرچ کردم چیزی پیدا نکردم....اگه لینک دانلود سراغ داشته باشین که عالی میشه.
سال نو همتون هم مبارک
می دونم جاش اینجا نیست و متعلق به تاپیک سریال هاست -شاید حتی به اونجا هم تعلق نداشته باشه- اما چون اینجا بیشتر درباره ژاپن حرف زده میشه میگم:d
چند شب که شبکه تماشا داره یک سریال ژاپنی پخش می کن به اسم شام Diner ساعت 10 شب و تکرارش هم فرداش 10 صبح
این اولین سریال ژاپنی که دیدم و باید بگم که دقیقا همون حس انیمه هاشون رو میده.
می دونید چند وقت پیش داشتم به این قضیه فکر می کردم که چرا این ژاپنی ها انقدر میهن پرستن،چرا انقدر به خانواده و دوست اهمیت میدن؟
هیچ ایده ای نداشتم،بالاخره هر ادمی به کشورش عِرق داره اما دیگه تا این حد نوبره والا:d
اگر دقت کرده باشین تو بیشتر کارهاشون می بینین،یا در مورد خانوادست یا جامعه و یا دوستان.مثال هم تا دلتون بخواد در این مورد وجود داره:
ناروتو که دنبال دوستش حتی بعد از اون همه بلایی که سرش اومده.لوفی که مهم ترین چیز بعد از گوشت:d دوستاشن.Attack on Titan که همش اینو داره به ادم القا می کن که کشور همه چیز و چیزی بزرگتر از اون وجود نداره و ....
این موارد رو وقتی به عنوان مهم ترین ارزش از بچگی تو تلویزیون و انیمه ها نشون بدی فکر می کنید چه اتفاقی برای اونها می افته؟!وقتی نشون بدی مشکلات دوستات مشکلات تو هستن و این وظیفه تو که بهشون کمک کنی چه چیزی میاد تو ذهنتون؟
می دونم موضوع به همین سادگی ها نیست اما تاثیر زیادی واقعا میزاره.این همه میهن پرستی و خانواده دوستی واقعا جای ستایش داره و به نظرم به خاطر همین که بیشتر اثرهاشون به دل ادم میشینه چون با یکی از Basic ترین چیزها سروکار داره،حس متعلق بودن به جایی مثل خونه و خانواده،یک گروه و در نهایت یک جامعه و کشور.
خلاصه این همه اسمون ریسمون به هم بافتم که بگم بشینید این سریال رو نگاه کنید چون همون احساس رو به ادم ترنسفر می کن.به من که حداقل می کن:d
والسلام:d